79015-20

79015-20

jag å Andreas utan för bröllops festen...


Lite bilder

ja får väl lägga upp lite bilder oxå.. Lovade ju Lina detta
79015-15

Detta är som ni kanske kan se från 50-talskvällen i Håbol..

79015-16

Andreas å Mc...

79015-17

Kort spel å öldrickning utan för vårt väldigt bekväma boende ;-)

79015-18

jag å älsklingen

79015-19

I sånna här trappor gick vi när vi skulle upp i ett kyrktorn. Jag var livrädd för att trilla ner.. men det gick bra!


Mc-semester, bröllop mm

Länge sen jag skrev nu, skyller på tidsbrist å värmen. I dag regnar det ju så jag får väl ta mig tid å uppdatera lite. i Tisdags åkte vi i väg, jag, Andreas, Marika å Mattias. Vi skulle vättern runt med första stopp i Gränna. Å visst åkte vi till gränna första dan, men sen ändrades planerna. I stället för att åka vidare stannade vi i gränna tills på torsdagen. Vi var riktiga turister å gjorde allt man ska göra i gränna. Vi var ute på visingsö, åkte remmalag (häst å vagn), tittade å fotograferade gamla kyrkor å slottsruiner. Vi tittade även på hur man tillverkar polkagrisar. Turist på hög nivi alltså ;-) Men vi han även med att spela minigolf, sola å dricka en del vin å öl! hade helt enkelt en mycket trevlig semester.

Vi har även varit på bröllop. Johan å Veronica gifte sig i lördags. Mycket trevligt bröllop men god mat och MYCKET dans. Gick inte av dansgolvet på hela kvällen, med undantag för att hämta mer dricka. Ja vilken kväll...

I går var jag dock inte lika pigg, men det är smällar man får ta. Fick bli en lugn dag i soffan å senare på kvällen var det film hos david å marika.

Andreas har börjat jobba i dag, själv har jag ju 1,5 vecka kvar på min semester, såå skönt! Så i dag har jag tvättat å städat lite. Även varit en sväng hos mamma. Min morbror med familj var där å hälsade på. I morrn åker jag till Grebbestad, mor å far ska ha husvagnen där en vecka. på lördag blir det fest igen då vi ska fira Martin, det ska verkluigen bli såå kul. Håller tummarna för fint väder..

Ne nu ska jag laga middag. Grillad kyckling å fetaost sallad. Inte helt fel...

Pussar

Fiske lycka!

Ja nu har vi varit ute två kvällar i rad å fiskat. I lördags var jag å Andreas på en fisketur.. Jag fick störst abborrar till andras förtret ;-) jag fick nog även flest.. Vi tog oss äen en tur i går med Carro å Jimmy, då fick jag dock inte upp de största men jag, carro å jimmy fick i alla fall fisk. Men Andreas lyckades inte, å det var ju såå synd, eller inte ,-) Vi hade i alla fall en jätte mysig söndagskväll..

I dag är det fullt upp, åker ju på MC-semester tis-tors, å det blir nog inte lika lätt som vi hade tänkt. Ska ju ha med kläder för tre dar, sovsäckar, liggunderlag å tält.. men vi ska väl lösa det. Ska provpacka nu snart..

Varmt är det i dag, får väl se om vi hinner med en sväng till Bövika i kvällingen...

Ne lunch står på schemat.. färskpotatis med gräddfil *mums*

Hörs senare! // Henny

~Grym fest~

Ja vi lyckades, blev en helt underbar ertermiddag/kväll i går. Började vid 16 med kubbturneringen, nästan 50 personer var med vilket var mer än vi hade tänkt. ;-)  När skjutningen väl kom i gång var det nästan uppe i hundra personer å innan kvällen var slut så hade 211 gått in, vilket vi är såå nöjda med. Å jag tror att de som var där oxå hade det bra, eller va säger ni???  Jag kan nog nästan lova att det blir något liknande nästa år med, killarna i bandet var i alla fall sugna på att komma igen.

Har lyckats att inte bli bakfull vilket glädjer mig stort, däremot är jag såå varm. Denna värmen tar knäcken på mig i alla fall när man inte ligger vid stranden. Blir vädret lika bra i morrn så blir det ut med båten, orkar inte vara på land då...

I kväll blir det nog en lugn hemma kväll, Carro undrade om vi skulle med till Grebbestad men jag tror vi håller oss hemma. Vi ska nog åka ut å meta lite tänkte vi så vem vet det kanske blir till att grilla abborre i kväll, hoppas!

Ha en mega trevlig lördagskväll. Å till er som var i bästorp i går, tack för en mycket trevlig kväll vi hade inte klarat av det utan alla trevliga å dans sugna besökare.

// Pussas


Roligt!

Det är riktigt många som läser min blogg, kul! Men jag tycker att komentarerna lyser med sin frånvaro ;-)

I dag är det fullt upp. Just nu packar jag, alldeles för mycket om man tänker på att jag bara ska vara borta tills på lördag. Men det är ju alltid bra å ha med sig lite extra. Sen så ska jag å marika handla, det är en hel del som vi ska få med oss, har en lååång lista. Bästorp blir det sen där det ska fixas å donas. Andreas å David är där nu, slår gräs å grejar. 

Så nu en sista uppmaning, kom till dansbanan  i morrn... 

Puss! 

~varmt~

Puh, nu är det varmt. Just gått igenom en mega stor stryktvätt, så nu är jag helt slut. Dagen spenderades i bästorp i dag. Jag å Anita städade ur kiosken å toaletterna på dansbanan så nu är det klart för fest. Vi grillade även å solade lite men det blev nästan för varmt. Planterat om lite blommor oxå här hemma, det behövdes verkligen.

Så uppdateringen av helgen som jag lovat....
Fredagen var helt underbar, hade verkligen jätte kul. Det var många som hade på sig 50-tals kläder å det gjorde ju att stämmningen blev ännu bättre. Hade förfest hos Marie å Jörgen där vi och alla knott/mygg grillade å drack. Adam var snäll å hämtade oss på kvällen *tack*

I lördags var det meningen att vi skulle till Maria å Jimmy i Åmål på grillfest men min kära pojkvänn var inte så jätte pigg. Kom inte upp ur sängen förän kl var 17 å då var det ingen större ide. Så det fick bli en lugn hemma kväll med film å tillbehör. 

Söndagen spenderades på sjön, hade en toppendag med klar blå himmel. Tänk om man kunde få sånna dagar resten av semestern, det hade inte varit helt fel. 

Ne nu ska jag duscha å sen ska jag till mamma, min moster å kusin är på visit så jag får väl vara lite social.. 

Glöm nu inte SOMMAFESTEN på fredag.. känner att jag tjatar lite men jag vill ju verkligen att ni ska komma. 

~~~~Pussar~~~~  


Det kommer..

en uppdatering av helgen med lite bilder senare. Hinner inte nu jag å mamma ska en sväng till stan. Behöver något nytt till fredag.. Då kommer ni väl SOMMARFEST I BÄSTORP. Kommer bli såå bra...

Hörs senare!

Love // Henny

~Hultevi~

50-talet kommer till håbol för en kväll/natt. Har försökt få tag i kläder men det är inte så jätte lätt vill jag lova. mamma å svärmor har dock hjälpt till lite. Av mamma fick jag låna en kjol, inte från 50-talet men det är i alla fall prickig. Till den ska jag ha en svart topp, svarta ballerina skor å så har svärmor sytt ett skärp som jag ska ha i midjan. Blir ju lite 50-tal i alla fall. Ska med Evelina å få lite tips för frisyr å smink. Det blir nog en annorlunda men troligtvis mycket trevlig kväll. Solen skiner å himlen är blå kan inte bättre bli.

Nu ska jag dricka kaffe, vila å sen är det fest som gäller!

Lina, ska försöka ta lite kort som jag lägger ut här sen, blir det bra??

Pussar från mig!


~SOMMARFEST~

SOMMARFEST
Nygårdsbanan i Bästorp
Fredagen den 21 juli     
16,00 Kubbturnering     
18.30 Skytteshow med Kenneth Aspestrand     
19.30 Vi tänder grillarna     
21.00 Dans till Nogge tå hört 

Inträde 130:-


Välkomna! ! !
 


1 dag kvar..

sen så har jag semester, 3,5 veckor. Det ska bli såå skönt. har inga större planer, funderar på en liten motorcykel semester. Sen så ska jag ju till Halmstad med Evelina, marie & Carro. Det ska bli riktigt kul.
 
Slutar 2h tidigare i morrn, ladda inför kvällen. Eva Eastwood på hultevi!!! Försöker få i hop kläder nu, inte så himla lätt men det ska nog lösa sig till slut.

Nu får jag väl fortsätta leta kläder... Pussar!

Vin kväll å Carneval

Helgen har varit fullspäckad som vanligt. I fredags var jag hos Marika firade hennes födelsedag å drack vin, kanske lite mer än vad jag hade tänkt. Jag skulle gå hem men fick lift av Tobbe *tack*, blev avsläppt på hotellet där det var Fehrer fest. Skulle ju inte dricka mer, men ni ver väl hur det brukar vara. Så det blev några cider å sen blev det efterfest. Men jag var såå trött, satt mest å tjata på bänken utanför fick skjuts hem sen.. trött som skräcken. Somnade som en stock. Vaknade med en mindre trevlig baksmälla hade inte alls lust på Grebbestad, erbjöd mig att köra. David sa sedan att han slulle köra så vi cabade ner å drog i väg. Det var mycket folk å man kännde sig nästan gammal mycket ungt! Sen var jag nog alldeles för nykter, så vi åkte hem tidigt. Det var visserligen skönt i dag. Så i dag har jag varit hos familjen på middag å sen har jag inte gjort så mycket.

Jobbar en vecka till nu innan jag får lite semester. Men hade tur å fick jobba förmiddag, känns bra. Ska nog åka till Grebbestad någon eftermiddag. Mamma å pappa ska ställa upp husvagnen i en vecka. På fredag äe det ju fest på Hultevi. Vi har planer på att få tag på 50-tals kläder, hoppas att det blir så hade varit väldigt kul!

Ne nu ska jag slappa lite å sen ska vi se walk the line, den ska ju vara såå bra!

~puss~

Vill någon köra i morrn????

Hittar ingen som kan köra i morrn till Grebbestad. Är det någon som är sugen så kan ni ju höra av er.. Hoppas att det löser sig.. Men det brukar det ju göra.

Vattenkrig jävlar på jobbet i dag, tror att jag å Evelina var blötast men vi får skylla oss själva, startade ju en hel del om man säger så. Men dagen gick fort å vi hade väldigt skoj ;-)

Nu har jag varit nere å handlat lite, vin å jordgubbar. Ska fira Marika i kväll, såå mysigt ska det bli.

Duscha å göra i ordning mig nu tänkte jag!

Trevlig fredag // Henny

..jobb..

Det blir några veckor till på Fehrer, fick fram till vecka 45 men fick tacka nej. Skolan börjar ju vecka 35, men ska i alla fall jobba nästa vecka å sen tre veckor efter semestern.. Det blir nog bra, även om det inte känns så jätte lockande. I dag var det visserligen kul, vattenkrig.. Tänk att vatten kan vara så roligt, fick en del vatten på mig å det blir nog värre i morrn..

Annars är väl allt som det brukar, jag är såå trött orkar inte med överdrivet mycket.. Försökaer planera helgen.. I morrn blir det vin, jag och marika ska ta en tjejkväll. På lördag blir det nog Grebbestad, det är ju Carnevalen. kan bli skoj.

I dag ska jag inte göra många knop. Tänkte föröka sola lite så inte bränan försvinner.. Får väl ta hand om mina blommor lite oxå, de vissnar så fort!

~Henny~

Förlängning???

Rykterna på Fehrer säger att det kan bli en förlängning. Men vi ska på möte i morrn så vi får se hur det blir med den saken. Ska nog ta några veckor till i augusti om jag får, inte fel med lite pengar.

Vi var vid havet igår, ute med båten. Hade en kanon dag med mycket sol, jag badade till och med i havet. Inte så kallt som man kan tro. Andreas fiskade mest, men fiskekyckan var inte total. En makrill blev det i alla fall. I lördags var vi på bövika en sväng, David å Sebastian kom å badade. Å carro kom efter jobbet. På kvällen var vi i loviseholm å grillade tog oss även en sväng till marie & Jörgen.. 

I dag ska jag städa, visst låter det lockande. Inte alls men jag måste det ser ut som ett bombnedslag här hemma. 

Kramar! 


RSS 2.0