~Ledig~

I dag har jag varit ledig, verkligen skönt. Jag och John cabade ner å drog till överby, fick tag i lite presenter å även lite till mig själv.. handlade mat oxå så nu är frysen full igen.. men det är inte kontot ;-(

Nu i kväll ska vi till mamma och co. Äta mat och så ska vi grattulera Hanna som fyller 19 i morrn. Grillning i morrn å på söndag ska vi troligtvis till kusten, ut med båten. Så denna helg är lika fullspäckad som de senaste har varit men det är kul!

~kramas~

Solen är tillbaka

När jag vaknade i dag sken solen, man blir på bättre humör bara man ser solen måste jag säga. Men det är klart att det inte känns så jätte lockande med eftermiddag på fehrer, men nu är det bara 11 dagar kvar. Känns lite konstigt man har ju änna vant sig att vara där, kommer ju inte sakna jobbet direkt men vissa av arbetskamraterna kommer jag nog att sakna ;-)

var uppe tidigt å gjorde middag i dag, har även fixat lite med mina blommor så nu tänkte jag gå ut å sola lite..

ha en bra dag i solen... å tänk på mig som står i värmen på Fehrer.. // Puss

mer om midsommar.

ja jag hann inte göra klart i går, han bara att lägga in bilderna. Helgen har i alla fall varit helt otroligt underbar. Från första till sista sekund. Här kommer en förkortat version. Det hela började i Torsdags, jag hade tagit ledigt från jobbet och åkte med Anita upp till Åmål. Väl i Åmål sattes vi i arbete. Borden skulle bäras, dukas, rummen skulle fixas å allt skulle i princip bli klart. Hundra tjigofem servetter ÄR inte kul att vika, jag lovar ;-)
När vi var färdiga på Vikenborg, 19,30, åkte jag med Maria hem, vi badade barn, lockade dem i håren, skrev skylten till bordsplaceringen, å så skulle vi (jag) göra lösnaglar på maria, men jag tror vi hoppas över den historien.. Gick inte riktigt som vi hade tänkt oss ;-)
Sen var det dags för lite sömn å upp tidigt. Vi var oss frissan redan vid 08,30, där blev vi uppvaktade till tusen, champagne å jordgubbar, det var såå lyxigt. Maria skulle även sminka sig på ett annat ställe, sprang dit å så klart började det regna då, men som tur va var sträckan inte så lång. Fotografering var nästa punkt i programmet. har aldrig varit med på såå många kort. Nerverna började komma mer å mer så långt dagen gick, å när vi pricis skulle gå in i kyrkan blev även de andra lite nervösa. Men vigselakten gick jätte bra, det var bara barnen som inte kunde stå still, Simone hängde sig över altar ringen vilket lättade upp stämmningen lite ;-)  Festen blev precis som Maia & Jimmy ville ha den, fart å fläckt fram tills kl 04. Då hanns det med buffe, kaffe tårta, några tal, jag, andreas mm sjöng en sång som Olle skrivit. Och det var fullt på dansgolvet nästan hela tiden som de spelade.

På midsommar dagen åkte jag, Andreas, Marika å David till grebbestad. Cabbade hela vägen å hade såå skoj. Fulla blev vi oxå, men det är ju så det ska vara. Måste erkänna att jag var måttligt sliten i söndags. Men som jag sa tidigare helgen kunde inte ha blivit bättre.

Annars är det jobb som hgäller, eftermiddag denna vecka. Men det går rätt bra, Evelina är ju där nu, mycket bra! I dag tänkte jag ta en tur till bengtsfors innan jobbet, mamma skulle köpa present till Hanna. Till helgen blir det nog lugnt, ska till stan en sväng på fredag å handla mat, tänkte även försöka hinna med å sola lite. Å åka motorcykel.

Ha en underbar dag// Henny


~Midsommar 2006~

79015-8

Jag poserar.. Hemma hos Maria å Jimmy

79015-9

Bröllopsparet, med sina små änglar i bakgrunden

79015-11

Jag å Andreas fick vara med på många kort denna dag ;-)

79015-12 

Jag och Maria hade en helt fantastisk dag, uppvaktade till tusen.

79015-13

Hela familjen utanför kyrkan, det var ris överallt *ler*

79015-14

Nu är det fest på vikenborg, efter kaffet började dansen å fortsatte lång in på små timmarna.

Vilken dag!!


jag hinner inte..

skriva å ladda upp bilder från helgens bravader i dag .. men det kommer troligtvis under morgondagen..// Pussar

Vinst

Snacka om glädje i går, vi gick ju vidare.. så skönt. Men jag hade ju min gula tröja på mig, kanske bringar den tur!

Nu börjar jag bli nervös på riktigt, å stressad e jag oxå för den delen. Förberett mat nu, Jenny kommer å vi ska grilla. Sen håller jag på att packa, får ju verkligen inte glömma nåt. Åker ju till Åmål redan i morrn. Måste även komma ihåg att hämta presenten.. Å säkert är det en massa mer saker som jag måste komma ihåg å som ska göras.. Ska försöka få någon som kan ta kort åt oss i kyrkan som jag kan lägga ut så att ni får se ;-)

Så i kväll blir det till att umgås med Jenny å älsklingen, packa å försöka få lite sömn. Tänk om 48 timmar står jag i kyrkan, spännande är vad det är!!

Nu blir det ingen uppdatering på några dagar men ha en underbar midsommar, å håll tummarna för mig på fredag kl 17,00..

*Älskar er* // Henny

I kväll gäller det!

Klockan 21,00 börjar matchen, så då gäller det att vara bänkad framför tvn. Andreas har ställt ölen på kylning å köpt lite gott att äta. Bara så att man kommer in i rätt stämmning ,-) men ölen får inte bli så många, börjar ju jobba 06 i morrn bitti.. Men det är ju sista dagen denna vecka, har tagit ledigt på torsdag, ska till åmål och förbereda, såå nervös!!! Var å tränade i kyrkan i dag, fick lite panij bara av att vara där å tänk då med 150 personer som sitter å tittar, som tur är ju inte jag den som alla tittar mest på...

Evelina började på jobbet i dag vilket var mycket bra, nu kommer nog de ssta veckora gå lite snabbare.. hra fått förlängt oxå så nu slutar jag fredag vecka 28.. gott med lite extra pengar..

Göra matsäck så packa väskan så att jag kan ägna mig åt fotbollen sen!!! Å ni där ute håll tummarna, jag ska ta på mig tröjan jag hade i torsdags när de spelade, den kanske bringar tur!

GO SWEDEN!!   // Henny


~måndag~

Måndag igen, jag förstår inte var veckorna tar vägen, de bara försvinner. Helgen var underbar, jag, evelina å Anita intog stranden (Bövika) i lördags, solade å tog mig även ett dopp. Sen åkte jag till Loviseholm där det var mat, å en kall öl på altanen. På kvällen var det efterfest på dansbanan.. Hade verkligen såå kul, dansade som bara denn, hade lite ont i fötterna i går ,-)

Nu är det inte många dagar kvar, på fredag är det dags. Ska bli så otroligt roligt, har aldrig varit på brölopp å nu ska jag vara tärna.. Men det är en del fix kvar, men det ska vi nog hinna med.

I dag ska jag föröka röja upp här hemma, även ta en sväng till gymmet tänkte jag får se hur det blir med den saken. Bara en dryg vecka kvar på jobbet då, får se om jag får förlängt eller inte. Kan hoppas på några veckor till i alla fall.

Ha det skönt! // Henny


Fotboll!!

vilken kväll det var i går en blandning av nervositet, missar, felpassningar, suckningar, trötthet.. men tillslut så kom det målet jag längtat efter, såå härligt! skrämde nog slag på några i fabriken när mitt seger tjut kom. Blev så lycklig, GLAD!!!! Firade när jag kom hem med en kall öl å salta pinnar ;-)

Känns inte alls jobbigt att jobba ända till elva i dag hm... inte ärligt alls nu. Det ska bli såå trist men jag jobbar ju bara tre dagar nästa vecka. I morrn blir det troligtvis stranden på dan å sen blir det fest..

Dagens glädje ; FOTBOLL!!!!

Puss!

Studenten



Vilken dag det var i går, först åkte jag till Åmål. Klippte mig å pratade men frisören om håruppsättningen jag ska ha på bröloppet, som är om en vecka PANIK!!!! Sen var det hem igen, å i väg till Strömstad där Hanna tog studenten. Det var en mycket glad hanna som sprang ut å mottog allas blommor, badringar( furholmen idag), mm. . Sen var det kalas i hemma hos hanna med god mat å dryck ;-) Ringen hon fick av mig passade mycket bra, men skålen betydde nog mer. Världens bästa lillasyster!

Är såå frustrerad över att jobba eftermiddag i dag, missar ju fotbollen. Men jag ska inte ta av mig lurarna föräns matchen är klar.. Hoppas verklligen att de spelar bättre än sist, annars är det katastrof..

Ska hinna med att träffa tjejerna i dag med, fika å kanske planering av en lite tripp till sommaren. Trevligt!

Ha en bra dag! // Henny

Ledig...

I dag är kag ledig, ska åka till Åmål å klippa mig sen ska jag till Strömstad. Hanna springer ut kl 17 ska bli riktigt kul. Annars händer det inte så mycket här hemma. Höll på att svimma av värmen igår.. Mycket varmt på maskinen. Ska jobba över på fredag, troligtvis ända till 23,00 känns inte så motiverande men man får ju tänka lite på pengarna. På lördag blir det fest igen, efterfest i bästorp på dansbanan.. Kul!

Får väl gå ut med zeke nu! // Kramas

Betyg...

Jag fick betyg på denna terminens kurser i dag.det högsta var VG å det fick jag. Är så otroligt glad, stolt, ja överlycklig..

jobbade i går, snacka om värme höll på att svettas ihjäl.. Å det blir nog inte kallare i dag.. men som ty
ur är e jag ledig i morrn, Hanna tar studenten så då blir det kalas..

ska handla lite.. lycklig är jag!

Söndag på sjön..

  79015-4

Här är lite bilder från vår underbara dag i går. Åkte ut vid 11 tiden, andreas släppte av mig på bövika. Där fick jag vara helt själv under någon timme. Helt underbart!!! Sen blev det en tur för mig med båten. Träffade på Cissi å Nyman.. Sen när vi var på väg hemmåt kom Mattias å Marika farandes.. Stannade till en stund, men var tvungna att åka, höll ju på att bränna upp oss...

I dag är det lika fint väder, har varit ute å gått/joggat en sväng med Zeke så nu ligger jan helt utslagen. I dag ska jag försöka stryka lite, har världes hög. Även tvätta å laga mat.. Börjar ju jobba vid 14,00 å det lockar inte. Det är så j*la varmt på fehrer nu..

Njut av dagen! // Henny

Min fina

79015-1

Hanna på bal 7/6-2006

sol, fotboll...

Ja sommaren är här, äntligen! Som jag har längtat.. i dag har jag inte gjort många knop.. Solat, varit å fikat hos mamma, solat, varit ute å gått å så har jag solat *ler* kan inte bli bättre. Men till å med jag som älskar å ligga i solen har fått gå in då och då. Det är verkligen så varmt på vår altan.. men va gör det ;-)

De andra är i Strömstad å spelar brännboll, är glad att jag inte åkte med behövde en dag för mig själv. Men de kommer nog snart hem, å då ska vi till Marika å David.. grilla, dricka lite å se på fotboll... Gu va jag tjatar om denna fotboll men det är ju verkligen såå kul.. Måste köpa mig en blå gul tröja som jag kan ha på jobbet nästa vecka.. sött värre!

Hoppas ni får en lika bra dag/kväll som jag tänker ha.. Älskar// Henny

jag lever...

ja nu känns det verkligen som om saker å ting börjar ordna upp sig. Skolan är klar, de flesta sakerna till bröllopet är ordnade, solen skiner å snart är det VM. Första matchen är på lördag, då får det allt bli lite öl å vin. Andreas ska i väg å spela brännboll med jobbet men jag skulle tro att de inte blir kvar hela dagen utan att vi kan ta en liten fest här hemma sen.

I dag har jag jobbat, var så jävla varmt bara å man vet att det blir värre. Som tur är har jag bara tre veckor kvar å sen ska jag vara lång ledig. Inte helt fel. Har passat sebastian några timmar i dag med, mysigt värre. Lekte i sandlådan, gungade å åt lite glass.

Hanna hade bal igår, var där och kördee henne. Hon var såå fin.. Tänk att det redan är tre år sedan jag tog studenten. Tiden går fort, alldeless för fort.

Tror jag glömt å skriva att vi beställt resa. Åker den 26/11 till Teneriffa. Det ska verkligen bli underbart!!

Kramis på er!

I dag är ...

jag lite sliten måste jag erkänna. Blev en mycket lyckad kväll i går, dansade, drack å hade det trevligt! Men att jag inte tog en treo i natt ångrar jag.. för huvudet gör sig påmint

Försökte ta vara lite på det fina vädret, tänkte försöka få lite färg. Men det var ingen höjdare så jag hoppas vädret blir lika bra i morrn. i dag ska jag inte göra ngt speciellt. Ska till mamma å grilla om en stund sen funderar jag på att hyra mig en romantisk komedi å se på i kväll. jag får ju aldrig se sådana när andreas är hemma. han är på svensexa i dag så han lär väl inte komma hem så jätte tidigt, vet ju hur det brukar bli.

Ha en trevlig lördag.. Kramas

dans skorna...

ja dom ska på i dag. Ska till Granbacka. Marika, carro, Anita å B-M kommer hit på förfest om någr atimmar. Det är såå skönt att vara ledig. Känns som om denna vecka varit så lång.

i dag har jag varit duktig å planerat blommor. Blev jätte fint!

Ne nu är det väl dags att börja leta efter något att ha på sig, å jag har ju som vanligt ingenting!! ;-)

Puss


Snart, snart helg

ja då var det torsdag vilket är såå skönt. Bara en dag kvar på jobbet å sedan är det helg! Veckan som har gått har varit ganska fullspäckad, pluggat på förmiddagarna å jobbat på eftermidagarna. Men nu är det bara en vfu-rapport kvar å senär jag klar för denna termin. Jo jag har köpt mig en klänning som jag ska ha på Johan å Veronicas bröllop. Hanna var snäll å köpte den i Strömstad å den passade nästan. Anita ska sy in den lite å så ska jga köpa skor oxå. Skoj med två bröllop!

I morrn blir det fest igen, jag å marika mfl ska till granbacka i bäckefors. Ska verkligen bli kul å få dansa lite! Andreas ska på svensexa på lördag å på söndag ska vi göra häften till Marias bröllop. Det är fullt upp! Sen hade jag tänkt hinna med en sväng till stan oxå, men det får kanske bli på måndag eftermiddag. Måste köpa diadem ch smycken. samt student present till Hanna.

Nu är det middag, i dag blir det väldigt lätt. Orkar inte!

Pussar!

RSS 2.0