pengarna är...

slut... Betalade precis alla j*la räkningar.. Det blir till att snåla lite resten av månaden å inte nalla alltför mycket av sparkontot. Blir ju lätt så.

Regnar gör det ute men jag och Evelina ska ta oss en sväng runt sjön i alla fall. Duktiga vi är!

I morrn blir det till att skriva examination hos Monica.. Hoppas det lossnar lite för oss bara. så att vi kan skriva klart på onsdag. Håll tummarna!

Nu får jag leta reda på regnjackan ;-)


30/10-2006

Helgen var helt underbar. 75-års kalas för Mormor på lördag kväll. Blev verkligen lyckat och mormor var såå nöjd. God mat, trevliga släktingar å lite vin, kan ju inte bli annat än bra! Mathilda firade sin 6-års dag i söndags. Lyckan var total när hon av mig fick en glittrig dagbok, mina vänner bok och pennor!

Planerna för veckan är många... några mer inspirerade än andra.
~ skriva klart examinationsarbetet tills på torsdag
~ Läsa en hel del litteratur, inför nästa kurs
~ Försöka bli av med min förskylning så jag kan träna igen
~ tvätta, stryka å städa... Eller sätta Andreas i arbete. Tror det blir det sist nämda ;-)
~ Tillverka mer smycken.. Har sålt en del på Sköna Gröna.. Skoj!
~ Gå ut å gå med mina underbara vänner!

Ja det var väl veckans planer. Får väl se vad jag hinner med. Ska i alla fall städa lite i dag å läsa en bok till.. Sen blir det nog en promenad med Evelina!

Kramar// Henny

~Trött~

Har redan bakat en tårta... å jag ska göra en till. Vi ska ha kalas för Mormor i dag, Grattis, Grattis!

va i stan i går.. handlade.. en hel del. Har lite ångest  jag vågar inte titta kontot.. puh! Men jag är så nöjd över mina nya, svarta Lee jeans.. Som jag INTE hade råd med menköpte ändå ;-) Fick även tag på några linnen, bolero, en tröja å skärp.. I går kväll var vi hos Marika å ddavid, såg på idol, åt cheescake å myste!

I går vad det bara 3 veckor tills Lina kommer ;-) Å i morrn är det bara 4 veckor tills vi drar till teneriffa wieee!
Men när Carro kommer det vet jag inte ,-(

Ne nu får jag väl baka den andra tårstan så jag blir klar.. ska till mamma å duka sen..

Kramar till er alla!

~Uppdatering~

oj då, glömt bort att skriva här.. Så vad har hänt sen sist?? I fredags blev det idol hos svärföräldrarna i vanlig ordning.. Lördag åkte jag med mamma å pappa till IKEA de skulle beställa kök.. Dlev såå bra! Jag handlade inte så  mycket. En tavla, ljus å annat småkraffs. Kvällen spenderades hos Marika å David med film å hemma gjord pizza. Såå gott å mysigt!

De sista dagarna har jag inte mått så bra.. Feber, förskylning å ont i nacken å ryggen.. Men det är väl på bättringsvägen nu. Vågar dock inte träna än.. Får se om jag känner mig bättre i morn. Annars går dagarna åt för att hinna med skolan. Just nu är det examinationsskrivning som gäller, grupparbete med Monica som tur är!

Till helgen är det kalas som gäller. På lördag ska vi fira mormors 75års-dag å på söndag är det Mathildas 6 års-dag som ska firas. Tänkte även hinna med å åka en sväng till stan på fredag, behöver köpa ngt att ha på mig, samt present till Mathilda.

I dag har vi tagit paus i skrivandet så dagen ska  spenderas med att läsa litteratur inför nästa kurs. Å så ska jag på möte med min nya handledare i kväll. Ska få göra nästa kurs praktik dagar i en etta, kul kul!

Snart snart kommer ni hem. *älskar*

Ha en underbar onsdag, mina vänner! // Henny

~Torsdag~

ja då var denna veckan snart slut då.. Har spedenderat den mesta tiden hos Monica och skrivit på kursuppgiften. Blev nästan klara i går så vi ska bara ta den slutliga diskussionen sen..

I dag ska jag även försöka läsa klart en bok.. Å så ska jag och Mamma åka och hälsa på mormor nu om en stund.. ta en kopp kaffe å tjata lite.

Till helgen blir det ikea, å så ska vi nog till david å Marika en sväng! Lite vin å så. Alltid lika mysigt!

Ne får väl hyfsa till mig lite.. Pussar!


Tisdag

Skrivning av kursuppgift 3 står på schemat.. Egentligen var det meningen att vi skulle ha skrivit den och examinationen var för sig men i går fick vi reda på att det var ok att vi sammarbetade. Så det blir till att ta bilen till ödskölt i dag å hälsa på Monica. Vi ska försöka skriva klart den i dag och i morrn.. hoppas bara att vi hinner. På så sätt kan jag läsa den sista boken på torsdag å sen ta helg.

Tror att jag ska till lKEA på lördag. Mamma och pappa ska beställa nytt kök. tänkte att jag skulle fjäska med mig i bilen. Inte ofta som jag har möljighet att åka i väg med både mor och far. Mysigt värre!!!

Fick mig en DVD på posten i går. Platt mage och stark rygg.. Visst det är 80-tals varning med hemma gympa JAG VET!! Men nyfiken som jag är var jag tvungen att prova.. Å jag måste erkänna att det var bra träning, känner faktiskt av det i dag. 30 eller 45 min passa fanns det att välja på. Perfekt! Så nu tänkte jag att jag skulle köra dessa pass de dagar då jag inte tränar F&S. Får se hur det går, första veckan brukar jag hålla mig till planerna i alla fall.. Uppföljning kommer! ;-)

Ne.. är väl dags att packa ihop sakerna jag ska ha med mig.. Måste handla lite innan jag åker med.

Pusselipuss!


Smycken!

79015-24

Här är ett av alla de smyckesätt som jag gjort.

Mysig helg!

Ja då var det söndag och helgen är snart slut. Har varit en lugn och skön helg.. Fredags kvällen spenderades hos Anita och Olle med varma smörgåsar och idoltittande. Tyvärr ingen vin denna gång. Andreas var på älgjakts fest.

I går lagade jag och Andreas en såå god middag. Rådjursfile, med potatisgratäng och kantarell å rödvinssås. Till det ett glas vin. Läge sen vi hade det så mysigt! Sen gjorde jag iordning mina smycken och kvällen avslutades i soffan med mer vin, godis å film. Vi såg Hemma bäst som jag kan rekomendera.

I morrse skulle vi ta en liten tur med Zeke,.Tog med mig en på se utifall att vi skulle hitta någon svamp. Den lilla turen blev till två timmar och en massa svamp. Så nu har jag rensat och förvällt dessa. Ska bjuda mina föräldrar på kantarell smörgåsar i kväll.

Nu ska jag göra några örhängen!

Älskar er! //Henny

~fredag~

Borde ha pluggat i dag men motivationen är helt bortblåst. jag orkar helt enkelt inte.. Får väl försöka läsa något i helgen, men vet ju hur det brukar bli. Man nästa vecka nlir det lugnare som tur är..

Fick lite inspiration så jag har gjort några halsband i stället.. Tänkt göra klart de som jag ska ha på gröna sköna nu i helgen.. Spännande!! Sen kommer det svåra med prissättning. Jag vill inte ligga för högt i pris men ändå inte för lågt. Har jämfört lite med sidor på nätet å kollat upp min material kostnad så nu vet jag på ett ungefär.. Tänkte jag skulle be Marianne om lite tips inför dekorationen på julmarknaden. Jag menar hon har det såå fint i sin affär å har säkert en massa idder!

I kväll blir det varma kantarell smörgåsar och idol tittande hos svärföräldrarna. Annars är det inga planer inför helgen!

ses!!


~Vilken dag~

Pluggat som skräcken i dag. Känner mig riktigt duktig. Läst klart en bok och en halv bok och skrivit respons.

Sen kom ju Andreas hem i dag.. väntat en hel vecka på den kramen ;-) Lycklig att jag har han, och att efter dessa år ha kvar de underbara känslor som jag har.

Men det stösta som har hänt är nog..  Att mina smycken ska säljas i affär.. mm det är samt. Marianne (tror hon heter så) på Gröna Sköna frågade mig och jag var intresserad. Å det är jag juh.. Så nu vet jag vad jag ska göra i helgen ;-)           Såå kul!!!!

Ne nu ska jag snart inta sängen... Upp tidigt i morrn med, plugga, träna och tillverka fler smycken!

God Natt!


~10/10-06~

Jag är såå trött på att läsa litteratur. Motivationen lyser med sin frånvaro... Tror att det är bristen på kramar som gör sig påmind. Tur att Andreas kommer hem i morrn..

Är verkligen tvungen att plugga i dag... ska ha läst 4 böcker tills på fredag. Roligare kan man ha!

Får väl fortsätta nu... 

~ha det underbart vännen~ 


~God morgon~

I dag deb 9 oktober fyller min kära bror John år. Även Mattias fyller år i dag! Grattis till er båda ;-)

Marknaden.. Ja, det regnade på dan. Men jag, marika och Sebastian tog en sväng i alla fall. Handlade inte så mycket, men ett bälte blev det i alla fall. Förfest hos carro, riktigt kul.. Tjejerna å Jojjo ;-)
Sen blev det hotellet. Jag var nog där en halvtimme, om ens så länge. Tyckte det var helt värdelöst. Så jag knallade hemåt till min sköna säng.

I går gjorde jag inte många knop. Sov länge, tittade på tv och så var jag på kalas hos familjen. I dag är planerna att städa och plugga. Inte så värst uppmuntrande men det behövs. Papppa ringde å sa att han skulle bjuda på middag men. Å det tackar man ju inte nej till.

Well... kramiz!

~FEST~

Ska bli så kul.. var ett tag sen sist fest.

Sammanfattning av kvällen kommer i morrn!

Första cidern är..... nu öppen ;-)


I dag har jag...

haft praktik och då fått besök av mig mentor som skulle granska mitt arbete. Gick bra måste jag säga, hade många bra och givande diskussioner efteråt.
jag har även passat Sebastin nu i eftermiddag/kväll. Vi hade det jätte mysigt, lekte med klossar, såg på film läste bok och så badade han. Sen blev det vällning och sängen. Somnade så gott så!

Andreas åkte i dag med, han ska vara i Norge en vecka å jaga älg. Så nu är jag alldeless ensam..

I morrn blir det skrivning av kursuppgift å sen är det snart helg.. Underbart!

~Tankarna går till er, världen är orättvis~

~3/10-2006~

Sänder en tanke till som var med i olyckan i dag. Tankarna går även till deras familjer, vänner och andra sörjande. I bland finns det inte ord för att beskriva hur orättvist livet är.  ~R.I.P~

~1/10-2006~

Förste oktober i dag,  första dagen man får jaga rådjur med hund. Andreas och Zeke är i skogen nu, Andreas hade fått en, kanske hade de andra oxå fått nåt det vet jag inte..

jag gör inte så mycket, ganska rastlös. Pluggar och plockar i lägenheten.. Funderar på vad jag ska laga till middag, det är ju dagens problem nr 1.. Så svårt att variera sig, kommer in i olika perioder..

Snart ny vecka, en vecka fullproppad med pluggning och praktik. Andreas åker till Norge på onsdag å är borta en vecka.. Men jag har fullt upp i alla fall så han har valt rätt vecka att vara borta på.

Marknan till helgen oxå, då blir det fest. Hanna skulle oxå med ut, å de andra tjejerna. Ska bli såå kul! Länge sen vi tog en rejäl fest ;-)

//


RSS 2.0