~31/8-2007~

Nu har jag äntligen bestämt mig.. Lina var här och gav mig smakråd.. Inte alltid så lätt att välja kläder. har ju inte ens träffat personerna som ska med på firmafesten i kväll.. Det blir i alla fall en rutig klänning från vila. Men korta svarta leggings. Mina svarta kilklacksskor och ett nytt svart pärlhalsband som jag nyss tillverkade. Tror det blir bra. Marika ska strax komma hit å hämta bil nycklar. David är snall och hämtar oss i natt.. *tack*

Gjort minsta möjliga i dag.. Vilket är att lagar lunch, pratat lite strunt med Lina och Carro.. Å läst dalslänningen förståss.. Hittade ett hus som var till salu.. Får nog kolla upp detta.. Såg riktigt fint ut, men vi har väl inte det bästa utgångsläget för husköp just nu. Men att kolla kostar ju inget..

Ne nu ska jag inta lunch.. sen blir det till att fixa iordning sig.. Puss!


~30/8-2007~

Torsdag då.. snart helg igen.. Hade tänkt mig att ha en helt vit helg men så blev inte fallet.. I morrn bär det av till Fredrikstad. Jag och Carro ska ta tåget. Där hämtar killarna upp oss och vi ska på firmafest med deras nya jobb. En minikryssning i skärgården med middag. Blir nog trevligt. Problemet är bara vad man ska ta på sig.. Satsar nog på klänning, ett säkert kort..

Har blitt lite sjuk med.. Låg precis hela dan i går och tyckte synd om mig själv.. Ont i huvudet och snuvig.. Men känner mig mycket bättre i dag. Jobbade några timmar nu på eftermiddagen. Kul att vara tillbaka på förskolan igen. Verkar ju vara värsta babyboomen nu så jobb blir nog inte så svårt att få när man är färdigutbildad.. Tänkte ta ett möte med rektorn nu under hösten för att prata igenom.. Hade ju vart skönt att slippa pendla..

Tänkte vara lite seriös och gå ut på promenad nu snart.. Ringde till Evelina å hon var på.. Riktigt skönt att ha vännerna nära.. Trist att behöva vandra själv!

Snart är det september.. jag undrar verkligen var denna sommar tagit vägen.. Känns som det var igår jag sluta läsa.. men nu drar det igång igen.. Fick mig två böcker i dag.. såå motiverad... inte! Men jag hoppas att motivationen kommer tillsammans med kursstarten som vi har om en vecka..

Känns som om hösten är på väg nu i alla fall.. Lite blandade känslor måste jag erkänna.. Visst är det gott med filtar, te och mysiga hemmakvällar.. Men mörkret är ju ingen höjdare.. inte kylan heller för den delen. Sen börjar ju all j*la jakt oxå, vilket betyder att jag blir ensam en hel del.. Andreas åker som vanligt iväg till Norge på älgjakt å lämnar mig ensam över marknaden. Men i dag berättade Jenny att hon kommer å håller mig sällskap, ska bli otroligt roligt! Det är ju dock ett tag kvar..

Ne nu får jag svida om.. på med joggingskorna å ut på promenad ;-)

Kramen

~Tänker på dig.. Å håller tummarna för dig~

Lite drygt ett halvår kvar... känns overkligt!

79015-3779015-36

~28/8-2007~

Ännu en vecka som flygit förbi.. känner mig något gammal när jag säger att "tiden går så fort", men den gör verkligen det. Hade några underbara dagar i Varberg tillsammans med Andreas, Carro och Jimmy. Vi bodde på stadshotellet mitt i varberg, vilket gjorde att vi hade gångavstånd till det mesta. Vi var relativt seiösa under dessa dagar.. hyrde cyklar så vi kunde se stora delar av staden. Vi har på fästningen å på länsmuseet. Sen drack vi gott och åt ännu godare.. Inga points dessa dagar ;) Träffade på lite kännt folk, världen är liten. jag och carro passade på att lämna killarna på happy hour samtidigt som vi shoppade. På vägen hem tog vi ett stop på ullared. Hittade en hel del och är benägen att hålla med om att det är ett bra ställe. Ska nog åka dit innan jul å shoppa julklappar. 

Kom hem i fredags då jag gjorde en rejäl städning av lägenheten.. Sen tog vi oss en sväng till Torp. Inhandlade de efterlängtade joggingskorna som var alldeless för dyra men såå sköna. Tänkte ta tag i mina motionsvanor men som vanligt när jag ska göra det blir jag förskyld.. Så det får vänta några dagar till... 

I lördags var det monterrace å som alltid betyder det fest. Var nere i å kikade på bilarna på dan. Sen var det kalas/förfest med tjejerna hos Evelina. Alltid lika trevligt. Raggade senare upp en cheva som körde oss till david där killarna var. Vi hann även med en sväng till hotellet. Börjar känna sig aningen gammal med tanke på hur mycket ungt som var inne. Men gjorde det bästa av situationen och dansade till stängningsdags. 

~Ännu en topen helg~

I dag har jag mest pratat i telefon. Håller på att byta fack vilket var krångligare än vad jag först trodde.. Får nog sitta i telefon under eftermiddagen med. Har även varit på biblioteket och beställt hem kurslitteratur. har lixom inte råd att köpa alla svindyra böcker.. Ska hinna med en sväng till banken å ungdomsmotagningen oxå... Får väl försöka gå ut å gå i kväll med.. Har börjat förbereda för julmarknaderna med.. Inte långt kvar nu. Panik!

Just det... Vi beställde resa i går med.. Den 2mars åker vi till Thailand med Marika & Mattias.. Underbart!

Får väl fortsätta mitt ringande! //Henny 

~semester~

Ja då är det snart dax för en mini semester till Varberg.. Just nu ser det verkligen ut som om vi valt rätt dag. Solen skiner såå fint! har varit uppe tidigt och packat.. Somnade i soffan, som vanligt, så jag hann inte. Börjar bli lite sjuk med.. ont i halsen å snuvig. Undrar om kylan i fredags kan ha ngt med det att göra. När man är full å go tänker man inte så långt. Spang ju runt i linne hela kvällen juh.

Får väl fixa till det sista.. Ha nu en underbar vecka.. Det sk

..duktig...

Känner mig riktigt duktig.. Tog med min min mp3 å vandrade runt sjön.. När jag kom hem hade jag lite ork kvar.. så jag tog med zeke ett varv runt timmertjärn.. Så nu har jag gått nog för i dag. Pratade just med carro.. åker vid 10 i morrn. har inga planer utan får se vad vi hittar på. Vet bara att vi ska åka förbi Ullared på vägen hem. Andreas och Jimmy är såå lyckliga över detta, eller inte.

Duschen väntar ;)

*Tänker på dig*

Måndag.. 20/8-2007

Känner mig ganska sliten i dag oxå om jag ska vara helt ärlig. tar väl lång tid för kroppen att rensa ur all alkohol. I dag har jag varit riktigt duktig.. kom upp i tid och fixade med VV saker, betalade in skatt.. Sen har jag lagat middag, tvättat å fixat till det här hemma. Handlade å träffade på Marie ;-) Men har allt lite saker kvar att fixa med. Ska packa, får väl se till att packa lite. carro ska ju med å vi vet ju hur hon brukar packa. Eller hur?? Sen tänkte jag ta mig en promenad runt vår fina sjö.. Skulle egentligen gjort det i går men orkade bara med varvet runt timmertjärn. Spelades musik i går med, trevligt!

Måste verkligen komma i gång med träningen snart. Ska gå in å se när friskis börjar.. kanske inte världens roligaste men man håller ju i gång då i alla fall. Sen ska jag ta mig i kragen å köpa mig nya löpar skor. Har ju fixat sulorna nu.. Men det är så surt att lägga ner så mycket pengar.. Men joggingturerna gör gott så det får nog bli så. Kanske kan jag hitta några nu under resan.

Vi funderar på hur vi ska göra med vår planerade thailands resa. Vill så gärna komma i väg men är ju fruktansvärt dålig på att spara pengar. Vill åka i väg två veckor i slutet på februari.. Får väl lägga in handlingsförbud på mig själv, brukar ju gå sådär. Det får väl bli till att jobba extra så mycket som det bara går och föröka vara med på fler julmarknader med mina smycken.

undrar om jag orkar med varvet snart.. Ses!

Vilken helg ;)

Ja, vinner nästan tävligen om bästa helgen denna sommar. Gjorde ju sista dan på jobbet i fredags å detta skulle firas. Å det gjorde vi vill jag lova. Hade förfest här hemma, Jag och Marie startade ganska tidigt senare kom Andreas mamma. John och Johan kom sen me. Vi drack, skrattade å hade allmänt trevligt. Adam körde dit oss flickor och pappa körde killarna. Bäckefors blev det å Arvingarna. Så j*la kul jag hade. Buggade som vanligt en hel del och försökte även lära ut lite tvåsteg men det gick som det gick! Marie fick plats i en raggarbil på hemvägen och John träffade Nathalie igen *glad* Så andreas var snäll och hämtade mig, johan och Anita. Som vanligt somnade jag i baksätet.. Mådde inte så överdrivet bra i går men det var bara att koppla bort det. Vi skulle ju på brölopp. Anita gjorde i ordning mitt hår, blev så bra. Även denna eftermiddag/kväll blev såå underbar.

Dagen i dag har dock inte varit så underbar. Vaknade av att carro ringde vid 11, då var hon fortfarande full ;-) Sen har jag mest legat i soffan å sovit. Haft min VV klass nu i kväll å det gick bra.. Kännde mig lite snurrig bara. Så nu tänkte jag vara nykter ett tag.. eller hur!!?? På tisdag åker vi på semester med Jimmy å Carro. Å då skulle jag tro att det blir lite vin. Till helgen är det monsterrace å det brukar ju betyda fest. Tror att vi ska fira Evelina då.. Är nästan lite sugen på hotellet om jag ska vara ärlig. har inte varit där på läänge. Det brukar ju vara på monsterrace å på juldan som det är värt å gå dit. Ja vi får väl se hur det blir..

Ne nu ska jag inta soffan snart.. Andreas borde snart komma hem från skogen..

Tack för den bästa helgen i sommar!
*älskar*


Party!

Ja nu är jag snart på G.. har i alla fall gjort i ordning mig. Efter att jag bytt kläder typ 20ggr så har jag enats med mig själv om mörka jeans, svart linne, turkost sidenband å svarta nygjorda smycken. Bättre blir det inte! Har även varit seiös å plattat mitt hår, pluspoäng!

Ne nu kommer de!
Kramen

~16/8-2007~

Jag måste nog vara en av världens sämsta bloggare.. men det blir bättre när skolan drar igång.. sitter ju mer vid datorn då.. Det har hänt en del sen jag skrev sist..
* Hade en mycket trevlig tjejkväll i Fjällbacka/Grebbestad.. Blev mycket vin ;-9
* Har plockat en del svamp
*Jobbar såå mycke
* Träffat Callo som jag inte sett på evigheter. Vi åt middag hos Evelina å kollade gamla kort. Sen var vi även å fikade i B-fors. Trevligt värre! Trakaserade henne med lite bebis frågor.. Blir allt lite sugen ibland ;-)
* Kräftfisket var en höjdare om man bortser från regnet. Hade förfest här hemma å sen lullade jag å Marie runt!
* Varit duktig å promenerat en hel del
* Hälsat på mina änglat i Åmål.
* Varit en sväng på Nordby å inhandlat nya jeans, som jag utam tvekan kommer att bosätta mig i.
* Klippt mig och färgat håret. Mörkt!

ja det var väl i korta drag var som hänt det senaste. I morrn gör jag sista dan på daftö. Det ska firas, jag å Marie ska dra till Granbacka på Arvingarna. Ska bli så otroligt roligt, hoppas bara att vi slipper regnet.. Får hålla tummarna. Hoppas bara att man inte blir allt för bakis för på lördag ska vi på bröllop. Sen till veckan ska jag skiriva min uppsats, vi ska även hinna med en liten minisemester med Carro & Jimmy. Det blir två nätter på varbergs stadshotell, kommer bli så underbart!

Skolan drar snart igång med, måste erkänna att jag ser fram emot det. Sen är det monsterrace, Evelina fyller år, firma fest.. Ja nog har man saker att göra. Tur att det inte är några betungande sådana...

Ne nu ska jag inta soffan.. Andreas är ju i skogen. Jakten började ju idag!

Kramen!

puh...

har precis kommit hem från en låång promenad i skogen med Zeke. hade tänkt att jag skulle se efter svamp. Men jag la snart den ideen åt sidan. Zeke hade inte alls lust att gå på en lugn och stillsam svamp plockar tur. Utan ville i stället nosa på allt och dra i kopplet som en dåre. Så det fick bli en snabb promenad i stället. Vilket iof har många fördelar. Planerna på att göra varma mackor med kantarell stuvning gick åt skogen. Om jag nu inte hittar några i frysen men tror att de är slut.

I morrn blir det tjejkväll. Vi ska ut å käka, tror det blir kusten. Hoppas på oppen väder. Lina är snäll å kör *tack* Så att vi andra kan ta oss lite vin. Ska bli såå gott. Är ju ledig på lördag.

Ne nu ska jag ner å handla lite.. SES!


RSS 2.0