~snart slut~

Ja helgerna går såå fort.. men det är en hel del som ska göras under denna dag. Försöka röja upp lite här hemma, laga middag & tvätta. Sen ska jag plugga lite.. Å Lina kommer på besök *mys*

Helgen har annars varit toppen. Var ju en sväng på överby i fredags. jag var duktig å handlade inte ngt mer är två ögonskuggor. Måste ju spara pengar. På kvällen var vi hos david och Marika.. för ovanlighetens skull ;-)

I går var vi på bullare revyn, helt otroligt bra var den. Skrattade så jag grinade.. fattar inte hur de får till det. Sen var vi hos svärföräldrarna allihop och åt lite gott och drack vin. Hade ju sparat ;-9

Ne nu väntar alla måsten.. å ni håll tummarna för mig i dag!

Kramen


Äntligen..

är det helg.. visserligen har jag väl inte klarat av alla veckans måsten så det blir nog några timmars plugg under helgen.. Inte så roligt men jag har mig själv att skylla. Helgen blir väl ganska llugn skulle jag tro. Andreas kommer snart hem då ska vi ta en sväng till Överby, se om han hittar några kläder. Sen ska vi även passa på att handla mat, mindre kul måste jag säga..

I morrn är det bullarerevy som gäller, men blir det smörgåstårta hos Anita. Mysigt!

Måste säga att veckan gått bra, hållit mig till planerna å även tränat två gånger. *duktig*

Ne nu vill nog Zeke ut på en promenad innan vi åker..

Ha en bra fredagskväll! Kramen!!

~Onsdag~

Det är verkligen kallt ute nu, skulle gå en promenad, den blev kort. Höll ju på att frysa ihjäl.. brr.. Varit på kursstart/föreläsning i dag. Blir nog en mäkta jobbig kurs detta men samtidigt tror jag den blir intressant.

Annars händer det inte så mycket.. längtar tills helgen.. Bullare revyn å smörgåstårta hos Anita! Gott!

Nu får det snart bli en varm dusch så jag tinar upp..

See you!

Jobb..

Ja så blev det visst i dag, ska jobba mellan 9,30-17,30. Det går magsjuka. Inte så kul men jag behöver pengarna. Helgen var helt underbar. Fredagen var det film här hemma, den nya beck. Inte lika bra som vanligt. Jag och Marie tog oss varsitt glas med vin oxå ;-)

I lördags var Marika och David här på middag. Spelade spel och drack, å blev lite berusade ;-)

I går gjorde jag inte många knop. Tvättade lite å så. Sen var jag på möte, hoppas detta fungerar. Avslutade kvällen med film. Vilken inte var så bra, somnade..

Ne nu ska jag ta å röja upp här hemma, förbereda middagen. Blir ju ganska sent i kväll.

Kramen!

Nu..

skickade jag in kompleteringen på ex-arbetet. Hoppas det blir bra nu.. Städning står på schemat, vännerna kommer i kväll.. Sen fika.. mysigt!!!

~19/1-2007~

Äntligen fredag, det är nog den bästa dan på hela veckan.. har varit duktig i dag. Tidigt började jag med min komletering, så det är inte så mycket kvar. Fortfarande lite irriterad över detta men egentligen var det väl ganska väntat.
 
Veckan har annars rullat på som vanligt. Jag har börjat lite å nästa kurs litteratur, duktigt va?? Sen har jag sökt sommarjobb, går väl inte så jätte bra, någon som har en ide? Sen har jag börjat med mina ringar, blev riktigt fina måste jag medge, ska försöka lägga ut ett kort inom snar framtid. Just nu finns dem i färgerna, lila, turkost och guld. Får väl se om de går hem ;-)

Helgen då? Jo jag tänka tjuvstarta helgen lite med en kopp kaffe på Hannas med Carro, Evelina och Hanna. Sen i kväll blir det lugnt, först är det middag hos svärföräldrarna som gäller och senare blir det nog en film med vännerna. I morrn ska Marika och David komma hit på middag, har inte riktigt bestämt vad jag ska laga än.. Men att det bli trevligt är jag säker på.

Jag började ju ett nytt liv nu efter nyår, det går ganska bra måste jag säga, Tränat två gånger denna vecka och några promenader.

Ne nu ska jag fortsätta skriva på kompleteringen.. See You!

16/1-2007

Då var det snart onsdag då.. känns inte så lockande att examineras. Hoppas bara att jag blir godkänd.. Åker själv i morrn, de andra har på en annan tid. Så det blir nog en sväng till Torp efter, måste ha lite mer pärlor.. ska ju börja göra ringar nu ;-)
 
I dag ska jag skriva klart responsen, tycker att det är såå svårt men får göra så gott det går.. I kväll blir det träning, måste få bort julmaten nu.. å träna upp min kondition, den är skrämmande dålig!

Men solen skiner ju i dag i alla fall, får sånna vårkänslor då ;-)

Kramas

~måndag igen~

Helgerna går såå fort.. Fredagen spenderades hos Marika å David, lite vin å likör 43.. trevligt! I lördags gjorde jag inte många knop, var en sväng i bästorp. Levererade några smycken. Sen var vi hos Evelina å Jonas en stund på kvällen.. och fortsatte därefter till carro.. Tack Marie för skjutsen hem ;-)

I går var det middag med familjen och så städade jag bort julen..

Veckan är som vanligt full av saker som måste göras..
* skriva respons på ett examinationsarbete..
* Börja med nästa kurs litteratur
* Examination på onsdag 12,30
* Ringa A-kassan
* Söka sommarjobb  etc. etc...

Bäst att sätta igång!

//Henny


Den kommer för sent...

snön alltså.. Men jag fick ju ta tillfället i akt, åkte upp till Marika och lånade med min Sebastian ut ensväng. Vi var hos Hanna å fikade sen byggde vi en snögubbe.. så mysigt! han är underbar!

Annars har jag pluggat lite å varit på biblioteket, alla kursböcker fanns så där sparade jag drygt 600:- mycket trevligt, kan ju handla kläder i stället ;-)

Nu ska jag ta disken, sen blir det soffan för min del.. härligt!

//Henny

~10/1-2007~

jag har skickat in till examinationsarbete.. det är sant. Trodde aldrig att jag skulle få ihop något vettigt. Men med lite hjälp och stöd från kurskamrat så klarar man sig långt. Nivån på arbetet är väl inte som vanligt men så är det ibland.. får hoppas på ett G i alla fall.
 
Jag har även hunnit med att gå en sväng runt sjön i dag *duktig* Älskar verkligen min nya mp3 som jag fick av älsklingen i juklapp, den är underbar... Allt går så mycket lättare med musik..
Jag, Hanna & Evelina tog även en fika/lunch förut, mysigt värre.. Sen hade jag en privatlektion med Hanna, men det var mycket jag inte kom ihåg vill jag lova.

I morrn kommer Monica hit, vi ska skriva responser samt gå igenom nästa kurs, dess upplägg och litteratur.. ingen vila här inte ;-) Tänkte även åka till morfar och mormor en sväng i morrn, morfar fyller 70, grattis!

Ne nu väntar städning och middagslagning..

Kramiz!


~trött~

oja.. orkar inte plugga mer nu.. har skrivit en hel del på mitt ex-arbete i dag. Inte nöjd men vem orkar egentligen att bry sig. Räknar nästan med en kompletering denna gång, annars har jag en fruktansvärd tur.. men blir det så får jag väl ta det.. någon gång kommer det väl...

Inte gjort så mycket mer än att pluggat i dag.. ganska trögt måste jag erkänna.. Dagen i morrn blir den samma, arbetet ska in på onsdag så det blir till att skriva..

Hade en underbar helg i alla fall. Myspys på fredagen med marika och david, åt varma smörgåsar och planerade, blir toppen ;-) I lördags sålde vi vår motorcykel *snyft* har tyvärr inte tiden till att åka längre, får väl se om det blir något annat till sommaren.. vem vet.. Sen var vi och åt Thai mat med carro och jimmy, mycket trevligt!

ja så kul var mitt liv.. plugg, plugg och plug.. Hoppas ni har en bättre tillvaro just nu, men jag vet att det är många som har lika mycket.. håller tummarna för er på era tentor ;-)

Nu blir det soffan... orkar inte mer.. //Henny

~Fredag~

Bloggen är konstig.. skrev ett inlägg förut men jag upptäckte att det inte kom med.. konstigt!

Dagen i dag har varit bra. varit på promenad med Carro och Evelina.. Kramats lite med Sebastian, älskar verkligen den killen.. Sen har jag lagat middag å det andra vardagliga. I kväll blir det mys pys med David och Marika.. Ska bjuda dem på varma smörgåsar med kantarell stuvning.. Får väl se om Sebastian somnat eller om han oxå vill smaka..

Annars har veckan gått på som vanligt. Skrivkramp som skräcken så det blir inte mycket gjort med ex-skrivning, passat på att städa och så har jag gått några varv runt sjön..

Nu väntar disken.. Puss!

~2007~

Nytt år nya möjligheter.. jo det låter ju bra i alla fall. Tänkte börja ett nyttigare liv. Får väl se hur länge det håller i sig. Har i alla fall gått runt sjön nu på förmiddagen med Hanna, alltid en början. Får väl se om tiden til dietisten kommer oxå, måste ju få reda på vad jag kan äta.. magen är ju i uppror..

Nyårafton var helt underbar. Hade en jätte mysig kväl med vännerna. God mat, mycket vin och fina raketer, kan väl inte bli bättre. Vi var ju inte så många i år så vi passade på att spela spel oxå, alla lika noga med att vinna ;-)

Just nu har jag såå mycket att plugga, försöker skriva på min examinationsuppgift, vilket visade sig vara svårare än jag trott.. Den ska vara inlämnad den 10 så jag vet ju vad jag ska göra fram till det.. Härligt start på det nya året..

Måste fortsätta plugga!
Kramiz

RSS 2.0