sista...

Juli i dag.. undrar vart denna sommarmånad tog vägen.. I dag lyser i alla fall solen på mig. Vilket gör att livet blir såå mycket lättare. men.. som vanligt jobbade jag ju.. Men ska ta vara på kvällssolen tänkte jag. Först äta mat på ngn uteservering med Andreas. Får väl se vilken av de tre pizzeriorna det blir, det är ju de resturanger vi har här ;-). Men för min del blir det ingen pizza vill jag lova. Får bli en tonfisk sallad.. Har fortfarande ångest över fikan hos morfar *ler*

Sen ska jag på promenad med flickorna å efter blir det fruktsallad hos Lina, nice!


var inne å kollade på smhi´s hemsida nyss.. I morrn när jag är ledig lovar de soool! Håller tummarna för att det stämmer. Kanske skulle ta sig en tur till bövika då.. eller sola hemma på altanen. Inte fel de heller!


Händer inte så mycket mer.. inga större planer på g. Mer än att jag i dag fick inbjudan till VV träff i GBG den 31, kan bli trevligt. Å så ska jag ta mig för att planera in en mini semester oxå. Har nog bestämt oss för varberg, med en sväng till lissebeg ¨på hemvägen.. Ja vi får väl se om det blir så..


Ne.. nu är det väl dags för mat snart.. Om bara älsklingen kan komma hem nångång..


Ha en trevlig dag i solen.. P&K


~30/7-2007~

I dag skiner solen, underbart! Första gången på läänge som jag kunde koppla av i solstolen efter jag kommit från jobbet. Bara 14 arbetsdagar kvar nu. Sen ska jag ha en efterlängtad men kort ledighet, men samtidigt måste jag skriva en rest uppsats. Inte så kul men orkade ju inte med den i våras, med tanke på allt som hände..

Allt är bra här annars. Hade en underbar dag med älsklingen i lördags. Vi gick upp tidigt och åkte till Karlstad. Fick lov att föjla med till Biltema, suck! Men sen blev det Bergvik. Fick tag på en klänning, några bastoppar och underkläder! Nöjd! Sen tog vi en fika innan vi åkte vidare till stan. Kikade lite där men bestämde oss för att ta en promenad i Mariebergsskogen. Myspys! På vägen hem passade vi på att stanna till hos familjen Gustavsson. Hade med mig lite kläder till småflickorna, gissa om de blev glada. Fick ju även passa på att gosa lite med minstingen. Hon växer så fort, hade förändrat sig mycket på bara en vecka. Vill ha dom närmare!

I går var det jobb som vanligt på söndagar. En hektisk dag full av stress. När jag kom hem var det bara till att fixa till sig för att sedan packa bilen och ha en viktväktar kurs. Går riktigt bra, känns som om jag valt rätt att starta upp. Får väl se om jag startar någon mer klass..

Har varit ute hos morfar nu och plockat bär.Jag, mamma och Hanna plockade både svarta vinbär och hallon. Gott att ha i frysen, om man någon gång skulle få tid och lust till att baka något gott. Morfar hade verkligen gått in för detta med fikabröd i dag. Både winerbröd och en marängbakelse, alldeless för många points men jag gjorde morfar glad ;-) Får väl ta mig en cykel tur sen när Andreas kommer hem.

Denna vecka är det jobb som gäller, som vanligt! Men jag är ledig onsdag och lördag. Skönt! Sen ska jag även ut på promenad med flickorna och kika in till Lina å äta fruktsallad. Kolla in hennes renovering. Hon ska ju på här i Ed nu i ett helt år. ;-)

Ne nu ska jag ta tag i lite pappersarbete å sen får det bli cykeltur!

Ha det!


Ledig!!!

Är jag i dag.. såå skönt. Vaknade dock tidigt. Hade inga planer för dageb. Bestämde att det får bli en tur till Karlstad. Så nu ska jag bara äta frukost! Ses!!

Tack!

image35

Var på middag hos mamma & pappa förut. Vi fick vår förlovningspresent, en SodaStream. Måste säga att det var den bästa förlovningspresenten ;) Så nu kan solen och värmen komma. Alltid kallt bubbelvatten.
Jag har verkligen världens bästa familj. Tack mamma, pappa, Adam, Hanna, John & Anton.

Nu kommer snart Marie, Lina, Carro och Jenny. Ska bjuda på maräng bakelser med nektarin och passionsfrukts sås. Till det vaniljsås. Mums!

I morrn är det jobb som gäller, fredag likaså. Men på Lördag är jag ledig igen. Tredje lördagen på rad, underbart! Inga större planer än, vet bara att jag och älsklingen ska på tur. Får se vart vi hamnar. Håller på att planera en liten minisemester oxå. Är ju lediga en vecka båda två. Som det ser ut nu blir det tre dagar i Varberg. Hotell såklart!

Ha en trevlig onsdagskväll! Kramen


jag saknar dig sååå

Jag saknar henne så..

lön...

Fick lönen i dag, mer än vad jag hade räknat med ;-) Men som vanligt kan jag inte hålla i pengarna utan passade på att köpa lite nya pärlor å en jätte fin svart koppartråd, så nu ska det göras smycket.. Tyvärr hinner jag inte i dag. Fick även in på Sköna Gröna en sväng, fick mig lite ljus å annat som jag ska piffa till lägenheten med i dag. Så det är väl dags att börja.. Måste baka tills i kväll med.

Kramen


Onsdag...

Redan den 25/7. Å sommaren har fortfarande inte kommit hit. Tror det är hösten som kommit lite i förtid. Tur att jag inte hade tid att köpa så mycket nya sommarkläder, kan lägga ner de pengarna på höstkollektionen i stälet. Lär väl behövas om den redan ska börja. Är faktiskt ledig i dag, vilket känna super skönt. Hade sov morgon till 8.00. Länge sen sist. Men nu jobbar jag bara tors & fre å så är jag ledig på lördag. Vi tänkte vi skulle hitta på ngt då, jag å älskligen. Får se vad det blir.

Planerna för dagen är att fixa lite här hemma, gå till banken, biblioteket, äta middag hos mamma å i kväll kommer flickorna hit på fika. Trevligt!

~Sommarfesten~ som vi annordnade i fredags blev bra. 180 betalande, vilket vi 'r mycket nöjda med. Men nu får det bli ett annat upplägg nästa år. Får väl se vad vi kan hitta på.

I lördags var det urn nedsättning för mormor. Jobbigt! Men jag är ändå glad att jag följde med. Funderar på att åka till henne i dag. Saknar henne så att det värker. Trodde inte att saknaden skulle bli såå stor. Känns som om jag inte är hel längre. Hon fattas mig!

Ne frukosten väntar.. Får se vad jag ska lyxa till det med i dag på min lediga dag. Skulle tippa på att det blir kaffe å en macka med sallas, tomat och leverpastej. Mums!

Kan inte sluta tänka på den dröm jag drömde i  natt.. trevligt, skrämmande och underbart!! ;-)

Ha en underbar dag mina vänner!

~50-talet tillbaka för en kväll~

Ja det var verkligen en toppen kväll i fredags. Förfest hos Marie och Jörgen, där vi satt ute å grillade, sjöng och drack. Lika trevligt varje gång! Marie å jag blev sugna på Hultevi, låste dörren å gick. De andra fick nöja sig med altanen, men kom efter lite senare. Väl på Hultevi blev det en del dans.. Buggade så jag fick träningsvärk.. men det är väl smällar man får ta. Gick i stort sett inte av dansgolvet på hela kvällen.
Utmaningen blev att få med Andreas hem. Han hade inte vart på dansgolvet så mycket vilket gjorde att han fått i sig lite mer än mig. Men Carro lyckades tillslut dra ut han ur Maries lägenhet. Väl hemma sommnade vi snabbt, vaknade av att vi låg med kläderna på. Vilken kväll! Lördagen var lugn vill jag lova. Var ute i bästorp och träffade änglarna. Tindra har redan växt, tänk vad tiden går. I går jobbade jag som vanligt, alltid lika stressande på söndagar. Får väl se fram emot lönen i alla fall.

Denna vecka är väl lika full som alla andra. Ledig i dag men har massor av saker som måste fixas. Jobbar tis, ons, och torsdag. Men måste handla till sommarfesten på onsdag. Sen blir det nog att vi åker till Loviseholm redan på torsdag. Fredagen kommer vara full med saker som ska ordnas. Vi tänkte slå rekordet.. Ska bli underbart kul. bara vi får lite solsken oxå..

Ne nu ska jag hänga upp en tvätt å sen ta mig an stryktvätten!

Ha en underbar dag! Kram


~12/7-2007~

Tiden bara springer i väg, snart har jag bara en månad kvar på jobbet.. å det betyder ju att sommaren snart är slut.. å det som inte varit någon sol.. Klarar verkligen inte av detta regn mer nu. Snacka om att man blir deppig. Det ända som är bra med det är att man slipper ha dåligt samvete för att man jobbar.. Vilket det känns som att jag alltid gör. Men jag är ledig på lördag, wiee! Vilket är tur vill jag lova. om jag känner mig själv rätt kommer jag inte må så bra då.. Håbolsfesterna är farliga, eller vad säger ni?? ;-) Men det ska bli otroligt roligt! Goo Eva!!!

Sen är det jobb på söndag å stora delar av nästa vecka. Men på Fredag den 20/7 har vi vår sommarfest på Nygårdsbanan i Bästorp. Vi tänkte slå förra årets rekord med 211 betalande.. Jag hoppas att ni kommer !

Ne nu ska jag sussa. Upp 04,30 å sen hålla i gång fram till småtimmarna. Det är ett hårt liv man lever *ler*

Ta hand om er. Kramar

~Saknar dig mer än vad ord kan beskriva~

~10/7-2007~

Var ute å gick nu, träffade på Matilda.. trevlig pratstund ;-) I kväll blir det fika hos Lina med de andra flickorna. Men först får jag nog ta mig en dusch.
See you!


~9/7-2007~

Måndag igen då.. veckorna bara går och jag är helt dagblind nu när jag även jobbar helger. Vilket jag inte gillar. Tur att man utbildar sig till ett yrke där man slipper helgjobb ;-)
Helgen var i övrigt ganska lugn, var ledig i fredags detta firade jag genom att plocka jordgubbar med Hanna, gott! Sen var vi å fikade och tog även en sväng til Grebbestad, fick mig en ny gul tröja, nice! På kvällen var det cider på uteserveringen å sen kalas hos Marika. Lördag jobb men på kvällen var det korspel hos Evelina å Jonas, trevligt värre!

I dag har det oxå varit fullt upp, jobb å sen en del fix med planeringen till sommarfesten, tror den blir riktigt bra. Har även hunnit med att hälsa på mina svärföräldrar och fått mig en kopp kaffe å en kaka *gott*

Resten av veckan är ganska fullspeckad. I morrn är det jobb å sen ska jag å mamma försöka oss på att plocka blåbär. Onsdag är jag ledig men då ska jag och Marika O till Uddevalla, shoppa lite! Ska även till VBG på kvällen, sista praktiken på VV. Torsdag och fredag är det oxå jobb. Men på fredag ska vi i alla fall till Hultevi, Eva Eastvood. Det kommer bli såå bra, längtar som f*n. Ska bara sy om klänningen som jag ska ha på mig, å handla lite annat kraffs! Dansskorna på!

Ne nu ska jag ta å krypa till sängs snart, ska ju upp 04.30. Fruktansvärt tidigt!
Ha en trevlig tisdag!
Kram

oj då..

Kan väl erkänna att det var ett tag sedan jag besökte denna sidam Så en uppdatering kanske vore på sin plats. Det har ju minst sagt hänt mycket sedan sist gång jag skrev. Allt inte lika positivt.
Den 17/5 lämnade min mormor en stor saknad efter sig. kan inte förstå att hon verkligen inte kommer tillbaka till mig och min familj. Innerst inne vet jag att hon har det bättre nu, utan alla smärtorna. Men smärtan i mitt hjärta blir bara större ju längre tiden går. Vill så gärna prata med henne igen, bara en liten stund. Höra henne vissla och sjunga för mig. Äta hennes goda mat och så vill jag skratta, vi gjorde det så ofta tillsammans. Begravningen var fin det var den verkligen. Full kyrka och mycket fin musik. Men jag ville inte säga farväl, inte då. Urnnedsättningen ska vara om två veckor, kanske är jag redo då.. Vet att hon är med mig i allt jag gör.
 
Men trots detta har det hänt ganska mycket mer i mitt liv.. Lite mer positiva saker.
* Jag jobbar under sommaren heltid på Daftö Feriecenter, som städerska..
* Jag kommer den 22/7 starta upp en ViktVäktar klass i ED, jag är nu utbildad Konsulent ;-)
* Jag har blivit moster, Tindra föddes den 20/6. En tredje ängel..
* Vi planerar nu vår sommarfest som går av stapeln den 20/7. Kommer bli en kanon kväll.
* Men helgen innan är det dags att åka tillbaka till 50-talet och svänga de lurviga på Hultevi! Kommer bli superkul!!

Lovar att jag ska uppdatera lite oftare ;-) Kram!


RSS 2.0