Nu tar jag ...

Helg!! Eller egentligen gjorde jag det för några timmar sen. Varit en sväng på systemet, tre kassar blev det. Inte bara till mig, Andreas skulle ju ha lite öl. För min del blev det en vinare å några bright cider. Vet ju inte hur det blir i morrn, om vi ska på ngn förfest innan firmafesten. Annars får vi väl styra upp en, eller vad säger du Carro??!!
Va hos mamma å fick mig en kopp kaffe å pepparkakor ;) Julkänslor!!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen..

Ha en super fredag!

~Bilden av dig är fortfarande stark.. saknar dig~

F*n oxå..

Blev inte som jag ville.. Ingen tid på stationsklippet och ingen tid på lindas salong.. Blir till att se ut som ett kråkbo, ugh! Men får väl försöka fixa till det så gott de går.. en svår uppgift vill jag lova ;) Men tänk vad jag sparar pengar.. undrar vad man ska handla för dem..

Ne nu blir det till att sitta framför datorn.. möjligtvis ta mig en sväng ner på ed å fixa lite saker.. Tänkte planera min VV lektion oxå! Så sysslolös är jag inte!

Kom på en sak!

jag vill klippa mig..- NU!!! Jag kom på det i går när jag provade kläder inför i morrn.. Ser ju verkligen bedrövlig ut i håret, utväxt å allt. Skulle vilja göra ngt kul. Blir väl att jag klipper lugg, det brukar bli så.. Ska ringa å se om de möjligtvis kan ha någon tid men det är väl inte så jätte troligt! Klipper mig på stationsklippet.. Annars läste jag att de har drop in  på Lindas salong i bäckefors.. Får väl ringa dit annars..

Pluggning står på agendan i dag.. Senare blir det After Work med flickorna. Slapp jobba på nattöppet så det blir till att handla lite i stället.

Ne nu ska jag leta upp numret.. återkommer!
//Henny


torsdag

ja det betyder at det inte är alls många dagar tills hemtentan ska vara klar. Sov alldeless för länge i dag, eller jag gick upp vid 6 och började plugga men ögonen kunde inte hålla sig öppna så jag skulle bara "vila" några minuter i sängeb. Vaknade av att Lina ringde, vid 9, panik!! Men ska nog lösa dagen i alla fall.. Ingen idee att stressa upp sig för mycket, kan ju bara göra mitt bästa. Har i alla fall fått koll på litteraturen och hittat bra refterat och citat., alltid något! Dagen ska som sagt spenderas här framför datorn. Lunchen ska intas i Ödskölt, där jag förhoppningsvis får ventelera olika pedagogiska dilemman.. ugg va sreiöst! Ska även åka till Alltorp å kolla in lokalerna för stundnande julmarknad.. Promenad i stället för träning i dag, mina ben gör fortfarande ont å ändå var det i måndags jag tränade.

I morrn blir det plugg på dan å sen ska vi på After Work.. Senare på kvällen ska de ha "nattöppet" i affärerna här så då ska jag jobba på Sköna Gröna.. Lördag blir det BodyPump med Evelina å senare firma fest med Möllerbil, kommer bli kanon..

Var föresten på föräldramöte i går, gick bra. Känns som om nästa kurs kommer bli bra med fem veckors praktik å allt. Men läste kursplanen i går och studiehandledningen. Vi ska läsa 12 böcker.. förstår verkligen inte hur man ska hinna med det, men det är en senare fråga.

nu tillbaka til hemtentan... ha en bra torsdag!
/7Henny

ont...

ja mina ben värker.. träningsvärk.. Vill man vara fin får man lida pin.. för att citera vad mormor alltid sa..

Annars pluggar jag mest.. eller försöker i alla fall.

Nu kom hjärtat.. får väl slita mig från datorn för i kväll och mysa i soffan..

I morrn föreläsning och senare föräldramöte på min praktikplats..

kan någon ge mig lite motivation??!!

9 veckor kvar..

till julafton i dag.. Det infinner sig en liten panik känsla när jag tänker på detta.. Är ju såå mycket som ska hinnas med innan. Just nu är hemtentan det som tar upp min tid, eller borde ta upp den i alla fall. Smet ifrån datorn en stund förut, var hos mamma å åt mat. Var i alla fall duktig och hjälpte till att laga. Ska smita snart igen, åka till Billingen och träna pump, duktigt värre! Ska ju vara i form tills i mars..

Helgen var fullspeckad men bra. I fredags var Marika, David och Sebastian här. Vi åt varma mackor och såg på Idol. Sen blev det en omgång med plump oxå.. gick väl sådär.. I lördags åkte vi till stan. Fick mig ett par nya Jeans, en röd topp, träningsbyxor och en klänning. En riktigt bra shoppingrunda! Sen var vi hos mamma och i bästorp. På kvällen var vännerna här, spelade spel/kort och drack lite vin. I går var det ganska slappt, men jobbade ju på kvällen.

Ne nu får jag gå ut med Zeke en sväng. Sen är det träning!
Kramen 

Träningsvärk..

Jo det känns allt att jag tränade hårt i går. Men gu va roligt det va. Första gången jag var på spinning, förväntningarna var väl intre så höga men det var verkligen bättre än jag trodde. Pump har jag provat på förut och det var lika kul denna gång. Det känns ju verkligen att man tränar, inte alls som F&S. Ångrar förövrigt att jag köpte träningskort där. Kommer i fortsättningen träna i billingen.. Tänkte försöka med två pass i veckan + mina dagliga promenader och sporadiska försök till joggingrundor. Då kanske man är hyffsat i form till i mars..

I dag var jag och Lina riktigt hurtiga.. Tog en morgonpromenad runt sjön och år sedan frukost på Hannas. Fick bli en skink macka och en stooor kopp med te, var ju såå kallt.

Annars har jag inte alls gjort så mycket i dag.. Handlat lite med John och varit hos mamma en sväng. Hunnit med lite pluggning men har ingen motivation på fredagar.. Nu tänkte jag ta en ryck å städa lite, damsuga och diska upp disken.. David och Marika kommer troligtvis hit i kväll. Tänkte bjuda på varma mackor med kantarell stuvning sen blir det idoltittande och vem vet kanske spelar vi en omgång plump ;)

I morrn ska jag och Andreas åka till Torp en sväng. han skulle köpa hundbur till Zeke. Tänkte passa på att leta efter jeans och kanske ngt nytt till firmafesten vi ska på nästa helg. Får väl se vad det kan bli. Ska troligtvis äta på vår favo resturang oxå, nice! På kvällen blir det nog spelkväll med gänget ;) Lite vin skulle jag tro att det slinker ner. Ne nu väntar städningen..

Ha en toppen fredag!

Ett telefonsamtal..

kan verkligen ge positiva könslor. Lina ringde förut, frågade vad vi ska göra under Helloween helgen. Hon hade så underbara planer, låter så otroligt mysigt.. Hoppas bara det blir av..

Ne nu ska jag diska, sen väntar tuffa passet..


~Duktig~

Ja i dag har jag verkligen gjort skäl för ordet duktig.. Gick upp tidigt, innan 06, det är verkligen tidigt. Sen kom Monica, vi gick igenom lite begrepp inför hemtentan och diskuterade en del annat oxå. Fick ut kanon mycket av våra diskussioner och jag känner mig mycket lugnare nu.. och en del klokare oxå ;) Sen lagade jag lunch till oss. Köttfärs fylld barkis med tacosmak. Till det creme f och en grön sallad. Blev kanon gott! Tog mig en sväng ner till Sköna Gröna där jag inhandlade ljus och prynadspumpor.. Åkte till mamma och vi tog en promenad, plockade mossa och fina höst löv. När jag kom hem gjorde jag iordning en lykta med min mossa och mina inköp från S&G. Blev riktigt fint ;) Efter en stund med hemtentan och lite annat på datorn tog jag och Zeke en promenad. 50 min var vi ute å gick i skogen, fick ont i min arm, han drar ju så förbenat mycket.. 

Nu tänkte jag ta å äta lite rester från lunchen. Andreas skulle jobba över i dag med så då äter de pizza, ingen points räkning där inte.. Själv ska jag träna i kväll, spinning och pump i Billingen. Så nu kommer jag väl inte kunna gå på en vecka eller så. Kommer vara totalt slut efter de passet.. Men skönt ska det bli, behöver mer än mina dagliga promenader.. 

Hade en helmysig tisdag föresten, den bästa tisdagen på länge ;) Vi (jag, Carro, Evelina & Marie) tog oss en roadtrip till gbg,. Där hälsade vi på Callo och hennes otroligt söta son Dennis.. Hon bjöd på lunch och vi stod för gullandet med Dennis. Efter åkte vi till Ikea där vi shoppade loss lite lagom. Lykta, pläd, ljus, morten, glas och muggar var några av mina inköp.. 

Ne nu kurrar min mage..  

.. sorg..

image42

I går sålde vi caben.. Lite sorg är det allt. Bilen har tillfört mycket glädje.. Tänk bara på midsommardagarna i Grebbestad eller sommarturerna på kusten.. Får väl se vad det blir i stället.. tror ju det blir ngt ;)

15/10-2007

Helgen är redan slut.. Går verkligen för fort. har haft en toppen kväll som i korta drag kan beskrivas med orden, Idol, vin, varma mackor, bowling, promenad, trevlig middag, mer vin, liten bakfylla och mys..

I dag är det pluggning som gäller, verkligen fullt upp. Håller på att plugga ikapp för i morrn har jag tagit mig ledigt. Ska åka å hälsa på callo och Dennis ;) Ska bli otroligt mysigt! Ska även passa på att hoppa in på ikea på hemvägen.. Se vad man kan hitta där! Säkert en massa fint!

Ne.. måste fortsätta plugga..

~Fredag~

Detta är nog den bästa dan i veckan.. Brukar ha fixat så att jag inte behöver plugga så mycket utan i stället vara lite halvledig. Men i dag har jag faktiskt pluggat, brjat skriva på min hemtenta men känner att jag måste läsa lite mer litteratur innan jag helt kan göra klart den. Ska läsa en bok om dramapedagogik nu snart.. Sen jag skrev sist har det väl inte hänt så mycket. Föreläsning i onsdags och i går jobbade. Andreas har kommit hem, vilket är såå skönt. Känner sig lite ensam när han inte är i lägenheten. Samtidigt som det är skönt att vara själv i bland ;) I dag ska jag göra en hel massa saker. Läsa litteratur, städa i ordning här hemma, fika med Carro och Evelina, handla pärlor, i kväll ska jag till bästorp. Äta varma smörgåsar med kantarell stuvning *mums*.

I morrn kommer Marika & Mattias hit på middag, troligvis blir det väl ngt glas med vin. På dan är det bowlingen, anton spelar. På söndag blir det oxå bowlingen då John spelar..

Nepp.. pluggningen väntar.. så att jag kan ta helg sen

Föresten callo, vi pratade på tisdag. Har Evelina ringt dig?

Puss!

Bråk..

med min tomma garderob igen.. Ska ju på kalas nu i eftermiddag/kväll å man vill ju ha hyfsade kläder på sig. Inte bara jeans å en tröja som jag alltid har. Lyckades i alla fall att hitta ett par svarta shorts, till det ett gult linne med en svart urringad topp över.. Hoppas det duger! Ne sminkning å ett försök att fixa håret återstår..

I morrn kommer älsklingen hem igen.. har faktiskt saknat han ;)

Mina nya favvo stövlar..

image41

~GRATTIS~

I Dag fyller min älskade bror John 18 år, ser dig fortfarande som liten men så ska det va!
För mig kommer du alltid att vara lillebror!



~9/10-2007~

Tisdag.. Jobbade hela dan i går så jag hade inte tid med en uppdatering. Helgen var i alla fall helt toppen. I fredags var jag på Nordby med mor, John och Anton. Hittade inte mycket men det blev ett par stövlar i alla fall, nice! Kvällen var lugn, slappade i soffan i min ensamhet med lite gott och en bra bok. Såg ju även på idol..

Lördagen började med en sovmorgon, skönt! Sen gick jag på marknan med mor och far. Fikade med de samma + Adam & Hanna. Gick en stund till innan jag intog uteserveringen med vännerna! Jenny dök upp på eftermiddagen, tjatade å grundade med cider innan de andra flickorna kom. Åt ost och kex innan vi gick till AnnaCarin och Kalle, där vi festade viadare med både nya å gamla vänner. Hotellet blev det sen, så där kul men ändå helt ok. Jag delade säng med Jenny och vi avslutade kvällen med en pizza..

Söndagen var såå lugn, pizza, tv tittande å så lite jobb på kvällen..

Fick reda på mycket smått å gått i helgen vill jag lova.. en del mer chockande än annat..

uppdatering

Av helgen kommer i morrn eventuellt redan i kväll.. om jag orkar..

~Fredag~

I dag ska jag..
* Städa i ordning lägenheten inför morgondagen
* Fylla på smycken i affären.
* Fika med Carro & Lina på Hannas..
* Åka till stan med mamma, John och Anton..
* Hann ju läsa en massa i går så pluggandet får jag nog avstå i dag.. med planera lektion ska jag oxå hinna med

~ 5 oktober, jag och Andreas vart tilsammans i 4år och 5 månader, tiden går så fort~

image39


..

image38

I dag är det kanelbullens dag. Å jag har inte fått en enda bulle :( Men jag fick i alla fall lunch hos mamma. Tonfisk sallad med pasta. Inte fy skam de inte!
Pluggningen flyter på bra, ska sätta mig med det sista av boken nu. I kväll blir det promenad med Carro å senare smyckestillverkning. Tror att Hanna skulle komma hit en sväng oxå. Lika mysigt som alltid.

Kramen



~4/10-2007~

Ja då har Andreas åkt.. en veckas älgjakt i Norge. Är väl halvsnigel då, som Carro brukar säga. Han tog med sig bilen oxå.. Men fixade ändå en bil till mig.. Jag ska ha Jocke Petterssons Volvo.. Så i en vecka framöver komer jag lukta som en vandrande wonderbaum.. Härligt!!! Lovar att vi kan ta en sväng ;-) Ne men snällt var det i alla fall.. så jag slipper gå överallt.

I går var jag i Uddevalla, vi hade muntlig redovisning. Gick bra måste jag säga, så jag var nöjd. I går klarade även mamma sitt Mc-kort. Så j*la häftigt! Så hon fick en kanon fin bukett med blommor!

I dag ska jag plugga.. Måste läsa ut en bok om fantasi och kreativitet i barndomen, skriva en analys och en reflektionsrapport. Får se om jag tränar i kväll, har fått ont i ryggen igen, inte bra!

Ses!


~Måndag kväll~

Jepp så var dagen snart slut. Fått gjort en hel del i dag. Fixat med VV papper innan frukost. Jobbade på Myran till halv sex. Handlade lite nya dukar till köket. Gick runt sjön med Evelina å Carro. Slappade lite framför Tv´n sen tog jag tag i köket. Har rensat ut några skåp men har en del kvar å göra. Får väl se vad jag mäktar med. Annars får jag ta resten i morrn, men har tänkt mig att röja lite i vardagsrummet då..

Planerna för morgondagen är att få iordning här hemma.. Sen ska jag plugga, tänkte läsa litteratur innan jag somnar i kväll å sen en bok till i morrn. Blir bra! jag ska på arbetsintervju till ett deltidsjobb.. Ja mer hinner jag nog inte med. Är ju friskis bas oxå får se om jag går eller om jag tar på mig löparskorna i stället.

På onsdag är det Uddevalla å muntlig redovisning som gäller, aningen nervös men det ska nog gå bra. På torsdag åker Andreas till Norge för en veckas älgjakt. Så du får man klara sig själv. Men det blir nog inga svårigheter att få tiden att gå i alla fall. Marknan på lördag. Hoppas på kanon väder, har inte vågar titta än ;) Jenny kommer om allt blir som planerat. Förfest till förfesten här hemma med flickorna.. Kommer bli super!

Ne klockan närmar sig natt. Får väl ta ett sista ryck i köket innan jag lägger mig för att läsa om dramapedagogik, riktigt intressant!

Just det! Nu kommer det snart upp lie bilder från sommaren, carro lovade att fixa det till mig. har ju som ni vet inte haft ngn kamera i sommar!

Sötaste killen hittar ni på http://www.callo84.blogg.se/
 
Godnatt kram på er!

RSS 2.0