Gott Nytt År!

finns massor att skriva om årets som gått.. men det hinns inte med i dag.. Nu ska jag hoppa in i duschen.. sen ska naglarna målas och sminket göras. Senare till Nathalie som ska göra i ordning mitt hår.

Men  först ska maten förberedas..

Kvällen ska jag spendera med världens bästa tjejer och deras sambos ;) Kan ju inte bli bättre! Bilder utlovas senare i veckan..

Puss!


Snart årets sista dag..

Känns ju helt j*la konstigt att det redan är ett nytt år snart.. i morrn är det årets sista dag och det ska firas. Hos Marie & Jörgen, ska bli super mysigt. Troligtvis blir det samma klänning som på jul, men det får duga..

Detta år har jag verkligen tagit vara på de sista dagarna.. känns som om vi varit lediga i en evlighet, underbart! Dagen har i dag spenderats med att skruva golvmasonit (tror det var det), duktigt värre. Sen har jag och Andreas varit i Mellerud och ätit grekisk mat så nu luktar vi vitlök. Sen har vi även varit hos Evelina och Jonas. E var snäll och tog andreas stygn.. gick ju rktigt bra!

Ne nu ska jag krypa till kojs..

God Natt!

Planering av nyår!

Så har Marie & Evelina varit här och gjort upp planeringen av nyårsmiddagen.. Resultatet blev följande..
*Förrätt    Skagen toast och Avokado/räk ´toast
*Varmrätt    Limefläskfile med hasselbacks potatis. Till det en grönsallad och vitlöksbröd
*Efterrätt   Fruktsallad med vit chokladsås

MM.. låter verkligen gott!

Nu blir det att hoppa in i duschen.. om någon timme kommer Evelina och Jonas och ser på film. Kanske även Marie och Jörgen.. Ha en trevlig lördagskväll!

Uppdatering...

Hade den bästa julafton på väldigt länge i går.Alla sammlade på samma ställe.. borde göras om!

Visar dagen i bilder!

Dukningen




Samling i köket, julbordet görs iordning..


Många paket var det ;)



Vi två...



Alla kikar efter t omten..


Å så kom han... den där tomten.. å många klappar delade han ut!


Min julklapp av Andreas!! Super nöjd..

    

Detta var lite av mina klappar. Fick även handdukar, påslakansätt, pengar, presentkort och säkert en massa mer som jag inte kommer på i skrivandets stund. Datorn blev jag verkligen såå glad över.. hade just sparat ihop så jag skulle köpa en själv.. Nu ska de pengarna läggas på renovering i stället. Synd bara att vi inte får igång det trådlösa.. men det ska nog lösa sig!

På Juldan tod vi det väldigt lungt.. mamma och pappa och Anton var här och åt lite rester.. sen såg vi på när A spelade bowling. Kvällen spenderades hos Marika och David, mysigt!

I går följde jag med mamma och pappa till K-stad.. de skulle till Ikea, Tog en sbabb sväng in på bergvik och handlade lite kläder, välbehövligt vill jag lova!

Vad har då denna dagen att erbjuda. Andreas är med pappa och grejjar lite. själv ska jag röjja undan lite här hemma och tvätta.. svämmar ju över snart! I eftermiddag kommer Marie och Evelina, vi ska planera nyår lite. I kväll vill jag åka på bio eller gå ut å äta. Får väl höra om ngn är sugen.

I morrn blir det i alla fall vattenpalatset med Marika, David, sebastian och Alfred.. Det ska bli super kul!

Kramar

Dagen..

Nu är bordet dukat, den mesta maten förberedd och snart ska jag hoppa in i duschen.. Allt är konon dock är jag förkyld.. men det får man ta. Skönt att slippa flacka runt och kunna vara på samma ställe hela dagen. Fått två julklappar av Adam och Hanna.. såå fina. Tack!

Bilder från dagen kommer i morrn!

Nu ska festklänningen på!

God Jul.. kramar. Å en extra till dig!

...

Mina tankar finns hos dig och din familj!
Obeskrivligt, overkligt och orättvist!
Älskar!!


Dan före dan före dopparedan!


Fick fina blommar av mor och far i dag ;)


Granen är på plats.. blev såå mysigt..


Lite suddigt men Sebastian och Alfred öppnar sina julklappar. Sebastian fick en Jeep med transportkärra och fyrhjuling.. Tror ni killen blev nöjd. Fick lång kram och tack Henny, denna ville jag ha. Smälter ju! Även jag fick ett paket. Sebastian hade skrivit Till Henny på och kuvert och lagt i ett kort på sig själv. Gullunge!

I kväll ska jag träffa mina flickor!

Så var det dags för den årliga traditionen.. julmys och julklappsutdelning med vännerna. I år hemma hos Lina, ja eller hos hennes mamma ;) Ska bli super mysigt!

        

Ne.. blåsa håret ..

Ha en mysig söndagskväll!


Julmys!

Ja ska snart åka till mamma och baka lite julgodis, mysigt! Tror att både Adam och John är hemma med, inte ofta det händer. Precis kört ut Andreas till MG de skulle ha det årliga grottkalaset.. så jag kan väl vänta mig en nyffsat redlös sambo framåt småtimmarna.. Härligt att jag slipper bakfyllan i alla fall.

I dag har vi varit en sväng i Bengtsfors, inhandlat en julklapp.. till sebastian.. Hoppas han blir nöjd. På vägen hem åt vi lite Thai och passade på att hämta gran i Säbyn, blir finfin! Såg ut som värsta packet när vi åkte hem, virade fast granen på skoda taket, skodan syntes knappt ;) Skulle tat ett kort men inget batteri i kameran..

Ne nu ska jag fara!

Ha en mysig lördag! Kramar


God Morgon!

Åh.. i dag är det fredag. vilket betyder efter arbetsdagen är jag ledig i hela 16 dagar! Är ju helt otroligt skönt! Å ännu inga planer.. härligt! Visserligen känns det som om det är mycket som ska fixas innan jul, men i går skrev vi en lista så nu är det bara att beta av. Som tur är tar mina nära och kära med sig delar av julbordet så det blir ingen långkok här inte. Jag har de lätta sakerna ;) Ser verkligen fram emot dukningen och dekorationerna, det är ju det roligaste. Kommer gå i vitt, rött och silver! Får ta en sväng på måndag och inhandla det sista.. Vi blir totalt 15 personer, 12 vuxna och tre barn. Mysigt att ha både min och Andreas familj samlade på samma ställe.. Synd bara att John inte kommer!

Jag älskar ju verkligen julen och allt som hör dit.. pyntet, dofterna, smakerna, gemenskapen och klapparna. Är en sån som gillar att ge och få paket, spännande. I år har jag köpt några som jag är riktigt nöjd med. Det jag köpt till mamma och även till Marie, skulle jag vilja ha själv. Även A klapp är jag mucho nöjd med. Men kan ju tyvärr inte avslöja eftersom jag vet att vissa läser bloggen.

I går blev det lite pysslande.. dock hann jag inte med allt men här är resultatet..

Tycker om detta tyg jätte mycket.. i dag ska det (om jag hinner) tillverkas två röda kuddfodrall och ett draperi till tvättstugan..

Ne nu ska jag göra iordning mig för jobbet!

Kramar

Handlat nya tyger..

mm.. var en sväng på EM förut och därifrån fick jag med mig lite tyger.. får väl se om det blir ngt tillverkat i kväll! Känner att jag har pyssellust.. och då får man ta vara på det.. Bild på ev resultat utlovas ;)

Oj.. nu såg jag klockan.. dags att laga middag!

PUSS! 

Onsdag kväll..

Vilket för mig betyder Bonde söker fru.. samt roomservice, dessa går ju dock samtidigt men eftersom min bättre hälft inhandlat en inspelningsbar box fixar ju det sig ;) Vilken tvnörd jag är.. i alla fall när det gäller inredningsprogram..

Jobbat i vanlig ordning.. blivit klar med några små project. skönt att beta av lite. Bestämde mig för att arbeta den 5/1 oxå, får spara lite på semesterdagarna.. kan ju vara bra att ha till våren oxå!

Bjuder på den bild som blev dagen i lördags på julbordet.. vårt batteri dog..


Carro, Jag, Jimmy och Andreas! Vore ju bra om jag tittade i kameran ;) Ny klippt och färgad i alla fall, Tack Sandra!

Ne soffan och bönderna!

3 arbetsdagar kvar..

Känns helt overkligt att man ska vara ledig i två hela veckor.. å jag har inga större planer, bara ta det lungt.. håller ju inte ens på med ngt renoveringsproject.. får vänta tills efter jul att dra igång med ngt nytt. Tror hallgolvet står på tur att bytas..

Jobbat, men slutade tidigt. Hann med en fika/lunch hos mamma.. Sen var svärmor här en sväng med lite hembakat.. Skönt då slipper jag lägga tid och ork på att baka..

Helgen var relativt lugn om man inte räknar med Julbordet då.. som var det konstigaste ever.. Norskar, behöver väl inte säga så mycket mer ;) Men bitvis var det riktigt underhållande. Styrde hemmåt vid 00.00 tiden så det blev inte så jätte sent. I söndags blev det en liten shoppingtur.. kom hem med resten av julklapparna och många kassar mat.. Så nu känner jag mig ganska förberedd inför helgerna..

Ne nu ska jag krypa till kojs.. Jobb i morrn..

Kram

På gång igen...

Oja alltid ngt som händer, härligt!

I kväll blir det julbord med Andreas och Jimmys jobb.. I fredrikstad, ska bli riktigt trevligt. Så nu är sminkningen och håret klart, naglarna målade och klänningen på. Alltså är jag redo. ska snart åka och hämta J & C.

I dag har jag inte fått så jätte mycket gjort. Fikat med flickorna och ätit middag hos A&O perfekt!

Ha en trevlig lördag! Kram

Första tvätten ;)

Oja.. det är såå skönt att ha en fungerande tvättstuga igen.. Nu är det bara vägghyllor som ska upp, men dessa är ju inte inhandlade än så det dröjer nog lite. Sen är det ju glasskivan, med ev tapet bakom.. har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra än.. tål att fundera på..

Annars.. jobbat hela veckan. Möte i tisdags och adventsfest i dag.. fullspäckade veckor. I morrn ska jag klippa och färga håret.. Äntligen! Sen blir det idolmys hos föräldrarna.. och troligtvis ngt att äta. Lördag är det julbord med A jobb.. Söndag funderar jag skarpt på en fika, får bara höra så att de kan först ;)

Ne nu ska jag sussa sängen, upp i ottan i morrn med.. Bjuder på en bild på årets första julklapp!


Dessa super fina ljusstakar fick jag från barnen med föräldrar.. Tänk vilket jobb man har ;)

Sov Gott!

~Jul ledighet~

Fick reda på att jag får vara ledig under helgerna.. alltså gör jag sista arbetsdan den 19/12 och återkommer inte förrän den 7/1.. Detta är verkligen den bästa julklappen jag kunde få. Ett stort plus är att Andreas också fått ledigt dessa dagar. Vet inte när vi hade såå lång ledighet inplanerad sist, om man nu inte räknar Thailand då. Än så länge har vi inga planer, vilket känns skönt. Iof hade det varit skönt med en hotellnatt ngn stans.. får väl se vad det blir!

Ne nu blir det till att fixa lite mat innan mötet..


9/12-2008

bara 15 dagar kvar till julafton nu.. det går fort! Men känner mig ganska med i år. Bara två julklappar kvar att köpa.. å den ena vet jag vad det ska vara..

Jobbade tidig tur i dag, skönt. Efter jobbet tog jag mig en promenad med Zeke, skönt att komma ut i skogen lite. I kväll blir det möte igen.. funderar på hur många möten jag avrt på sen jag började min tjänst.. många blir det!

Annars rullar vardagen på.. jobb hela veckan.. På lördag ska vi på julbord med Andreas jobb, blir nog trevligt. Annars har jag inga planer, känns ganska skönt för omväxlings skull..

Trot eller ej men i går bakade jag en sats med kola.. seriöst!
  


Vi är väldigt duktiga på att handla.. Speciellt på Ikea ;)


Bilder från den ny renoverade tvättstugan.. visserligen inte helt klar men på god väg!


Nymålat fönster och nya garderober till vänster.. även nu fönsterhylla..


Nya tvättkorgar.. även en kik av ekskivan och det kaklade golvet..


Ljusuppsättning.. Kronan fick jag av Marika & David när jag fyllde år tror jag.. Materialet till uppsättningen kommer från Sköna Gröna
www.skonagrona.se


Smygtitt i vardagsrummet..Nya taklampan inhandlades på Ullared, till en kanonpris!

Mitt adventspyntade kök för avsluta detta inlägg..


Söndag kväll..

Uppdatering med bilder från helgen kommer.. men i morrn.. soffan kallar på mig! Sov gott!


*kärlek*


I kväll ska det frossas...

Oja.. årets första julbord! Å detta med vännerna, ngt som jag verkligen sett fram emot. Hittade mig en klänning så min klädsel är klar, måste bara köpa strumpbyxor. Men slutar vid fyra i dag.. så det ska nog hinnas med.

Äntligen har det kommit lite snö oxå, hoppas bara den kan få ligga kvar.. ser så mysigt ut..

Ne det är väl dags att åka till jobbet! Men återkommer med bilder från kvällen!

P&K

Detta skrev jag i morrse men har av ngn anledning inte pub.. konstigt..

Är hemma en sväng nu, varit och inhandlat strumpbyxor och lite nytt smink.. behövdes verkligen.. Nu ska jag leta beskrivningar på nätet för hur man knyter en slips... återkommer...

Tisdag..

Veckorna bara försvinner iväg för mig.. Känns konstigt! Jobbade tidigt i dag så jag han med ett besök hos marika och alfred innan jag åkte hem, tänk att han redan är 10 månader. Tiden går så fort. Tyvärr var inte Sebastian hemma, hoppas på att få träffa honom till helgen ,) Tog även svängen om mor och far, fick lite middag. Alltid lika gott!

Resten av eftermiddagen/kvälen ska spenderas med att tvätta.. så fruktansvärt trist! Ska även slå in lite julklappar, något roligare än tvätt i alla fall..

Var ju en sväng på nordby i söndags och hittade en klänning.. Känns som om jag letat överallt, men på MQ hittade jag en som passade! Å den är så fin. Ska ju på julbord nr 1 på torsdag och då vill man ju vara lite fin i alla fall.. Fick även tag på lite saker till A och så köpte han bänkskivan som vi ska ha i tvättstugan. På lördag blir det Ikea och handla resten av inredningen.. Å vad jag vill ha det klart nu!

I morrn blir det jobb länge. har tre utvecklingssamtal efter jag slutat.. det blir en lååång dag.. men skönt att vara klar sen!

Ne nu väntar tvätten!

Kramiz

RSS 2.0