Bara tre dagar kvar..

Känns helt otroligt.. kan inte förstå att det snart är dags att åka. Känns som om vi nyss bestämde att vi skulle iväg!
Börjar få aningen panik, kollade igenom vad jag ska ha med mig.. verkligen ingen aning! Har dock lovat mig själv att inte packa för mycket! Vill ju kunna shoppa lite ;)

Tog mig en liten paus från pluggandet, sitter och skriver på forsknings delen. Ska försöka få ngt gjort tills i morrn. Då vi ska träffas och försöka få gjort en hel del! Hoppas på de bästa.. Fick i alla fall in mitt rest-arbete i går vilket känns bra, skönt att inte ha ngt överhängande som man vet att man borde göra.

Till banken sen är Andreas kommer hem, hämta ut våra Thai- pengar.. Blir även kvällsmat hos mor och far i kväll..

Pluggningen och middagslagning väntar!

Stora kramen

Ont!

Yes, lagom till resan passade jag på att ramla ut för en trapp i går, lagom klantigt! Blev ett besök på jouren i Bäckefors, och ännu ett besök till i dag då de röntkade ryggen. Som tur var såg de inget avvikande så det var bara en rejäl smäll.. som doktorn uttryckte det! Men ont gör det vill jag lova.. som tur är så hinner väl de mesta av värken gå över tills på söndag. Hoppas på det i alla fall.

Pluggar på varsitt håll i dag.. M skulle oxå till läkarn.. Inte många dagar kvar att skriva på nu, skickade in ännu ett utkast till handledaren i går, hoppas på svar under dagen. Resten av veckan ska ägnas till att skriva klart så mycket som möjligt!

Helgen gick över lika fort som vanligt, tog oss en sväng till Torp i lördags. Blev några linnen, tröja och underkläder. På kvällen var det mys-kalas hos Lina med flickorna! Super trevligt! Söndagen var det städning och pluggning på schemat. Packade även några lådor, tar aldrig slut!

Ne nu ska jag försöka få ngt pluggat.. Ha det toppen!
Kramar

Fredag..

Jepp en vecka till, börjar närma sig slutet på stundent tiden, resan och flytt till huset.. Allt på samma gång! Min panik har sakta men säkert börjat försvinna. Efter träffen med vår handledare i går känns allt mycket lättare å jag tror att vi ska få klart uppsatsen i tid. När vi ändå var i Gbg passade vi på att ta en tur till Ikea, kikade på möbler till huset men jag kan ju inte bestämma mig. Får bli en tur till när vi flyttat in. Handlade mest lite småsaker, bl.a spottar som vi ska fälla in i taket i hallen.

I dag har vi fortsatt med skrivandet, men slutade lite tidigare. Kan vara skönt att ta helg ;) I morrn blir det en sväng till Torp, kolla innedörrar och försöka hitta några linnen till resan. På kvällen är det tjej träff. Ska fira Lina! Mys!

Får väl göra något kreativt av tiden.. Städa och tvätta.. Väldigt upplyftande, eller inte!

Ha en toppen helg!
Kramar

~Grattis~

Lina på 24 års dagen!

  

Tisdag kväll..

Saknar min sambo nu.. Jobbar över i kväll med men egentligen ska jag inte klaga. Det är ju trots allt för vår skulle som han sliter som han gör. Glad att han styr upp min tillvaro.

Roat mig med att plugga i dag. Tog mig en paus och såg på bygglov, gillar verkligen det programmet, de blir ju så snyggt! Älskade räcket de byggde på altanen, sånt vill jag ha!

Annars rullar allt på, mycket med skolan å desto mindre tid till annat. Bestämde oss för att ta lördagen ledigt från skola, jobb och flytt packning. Ska åka på tur, får väl se vad det blir. Skulle tro att vi åker å kollar på lite saker till huset, planerar och drömmer! Det är ju egentligen det som är det roliga! Svärfar ringde förut och sa att han börjat med fodren till öppningen i köket. Tror det kommer bli kanon! Verkligen tur att man har en svärfar som är snickare å en pappa som är kakelsättare!

I morrn är det äntligen dags att klippa håret.. Har väl inte riktigt bestämt mig än men det lutar åt lugg och att jag tar en hel del på längden. Gott med lite kortare när man ska till värmen.  Sen är det Ödskölt och skrivning igen!

Hoppas allt är bra med er!
Kramas

Nedräkning..

Ja nu är det bara 13 dagar till vi åker. Går fort nu.. Ser verkligen fram mot denna semester. Ska bli underbart med lite värme igen!

Helgen gick över alldeless för fort. Fredagen spenderades hos Marika å David. I lördags fortsatte jag mitt packande. Fyra lådor till.. De är överallt nu ;) Å ändå har jag massor mer att packa ner, tar aldrig slut. På kvällen träffade vi vännerna på pizzerian, mat och några glas vin. Gick vidare till Marie & Jörgen där det blev lite mer vin. Trevligt att äntligen få träffa alla! 

Men nu är det måndag igen och dags att fortsätta skrivandet. Sitter just nu och tittar i böcker för att kunna göra exakta citat och referat. Resten av veckan blir det till att skriva.. På torsdag ska vi till Gbg och besöka vår handledare igen. Hoppas att hon har lite idder som kan utveckla uppsatsen och att hon anser det vi redan skrivit som bra.  Blir även ett besök på Ikea innan vi åker hem.

Klippning på onsdag oxå.. Sugen på att klippa av en hel del.. Får väl se hur det blir.

Ne, tillbaka till böckerna!
Kram

~15/2-2008~

Fredag.. så otroligt skönt! Känns i huvudet att man suttit många timmar framför datorn denna vecka. Men det ger resultat i arbetet. Skrivit klart den största delen av resultatredovisningen och ska på måndag påbörja analysdelen, känns som om vi än så länge ligger bra till i tidsplanen. Har ju två veckor kvar till vårt förfogande!

I går var vi ju på banken, fixade alla papper kring lånet. Startade även ett ett nytt fond sparande och diskuterade livförsäkran. Det är verkligen så mycket papper och saker som man tidigare inte reflekterat över. En helt ny värld! Ska nog bli bra, bara vi får allt klart. Efter banken var vi och åt mat med mina och Andreas föräldrar. Så trevligt så. Tog mig även ett glas vin.. Tyckte jag behövde det efter allt ;)

När Andreas kommer hem i dag ska vi åka å beställa tapeter. Måste få det gjort så att jag slutar vela fram å tillbaka. Här bestämmt mig... om jag nu inte ändrar mig i dag.. för ljusa nästan benvita i köket med en beige rand i. I hallen blir det oxå en ljus tapet men med lite skimmer i.. Hoppas det bli bra. Känns som om man vill börja nu!

I kväll vet jag inte vad det blir.. får väl se. Men i morrn ska jag äntligen träffa vännerna. Var evigheter sen vi sågs senast. Mat å lite vin! Kan ju inte bli bättre! 

Kramar


~Alla Hjärtans Dag~

Då var det redan torsdag igen och hjärtedagen.. Är väl ingen dag som vi brukar fira så jätte mycket men jag fick en superfin tulpan bukett av Andreas i går! Blir ju alltid glad när jag får blommor! I dag ska vi till banken och lägga upp lånet, sen ska vi ut å äta med våra föräldrar. Blir mysigt! Men innan det ska det göras observationer på förskolan samt skrivas på uppsaten. Umgås mer med M nu än någon annan.. Tur att vi är två, annars hade det nog aldrig gått!

I går fick vi äntligen åka ut till huset igen, glömmer ju nästan bort hur det ser ut.. Finns en fördel med att det är ganska litet i alla fall.. Blir billigt att tapetsera om.. Planerna är att göra om köket och hallen direkt när vi flyttar in. I hallen ska två öppningar bli lite större, en in till vardagsrummet och en till köket. Bröstpanelen ska ner och det ska tapetseras med en ljus tapet. I köket hade vi först tänkt att kakla om och tapetsera men vi ångrade oss igår. Vi ska endast ta bort de kakelplattor med möster på och sätta dit enfärgade. Vilket gör att jag får välja nya tapeter in dit. Hade först tänkt att det skulle gå i grått men nu blir det beige i stället. tror det blir bra. Funderar på att lägga in nytt golv i köket med... Låter lite mycket, men det är skönt att göra det innan man flyttar dit alla saker ;) Måste ta oss en tur till Ikea oxå.. Åh.. längtar efter att få börja!

Hoppas allt är bra mer er mina läsare och att ni får en riktigt bra alla hjärtans dag!
Kramen

I morrn är det fredag!!!

mm, ser verkligen fram emot helgen.. Ska bli skönt att komma ifrån skrivandet av uppsatsen lite. Denna vecka har vi gjort observationer av förskola, skrivit klart syfte och frågeställningar, intervjufrågor mm.. Fått gjort en hel del. I morrn ska M på begravning så jag ska fortsätta själv. Tror det blir en del litteraturläsning och även lite skrivning kring onservationerna. Tänkte hinna med en fika med flickorna oxå *saknar*

På lördag ska vi till Strömstad, kalas för Adam. Tänkte passa på att åka en sväng till Nordby, kolla på lite saker till huset samt köpa lite presenter. Kul nu när man kan köpa ngt sött till Alfred. Till David och Marika ska vi på lördag kväll. Lite vin å mys!

Nu kommer snart killen hem, ska ta spruta i dag. Sen ska vi nog till mamma å pappa en sväng. Låna ut lite ljuslyktor inför helgens visning av huset. Hoppas det blir många besökande. 

Nopp.. måste väl hinna med att diska oxå.. innan jag påbörjar boken.. Skriva för att lära.. mm, så motiverad ;)

Kramas 

Torsdag!


~Grattis~

På 22 års dagen!

....

Ingen bra dag....

Sötaste på länge..

Äntligen ville David och Marikas lille bäbis komma ut ;) I lördags fick jag ett sms att de var på väg ner.. Halv fem ringde David och då var det klart! En Alfred blev det.. Marika kom hem redan i går och vi var där, mys! Han var så liten att hålla.. På lördag ska vi på kalas i strömstad, passa på att handla lite bäbis kläder då ;)

Annars har helgen varit lugn.. gått igenom vårt förråd ute å packat om lådorna där. Packat ner en del del till här inne. Mindre än fyra veckor tills vi åker nu.. Å då ska det mesta vara klart. Ändrat mig igen ang tapeterna.. Får nog beställa snart så jag inte kan vela mer.. 


Ne i dag är det Ödskölt och c-uppsats skrivning. Sen blir det nog obcervationer på förskola resten av veckan! Å troligtvis besök hos lille Alfred.. ;9

Puss! 

RSS 2.0