Grattis..



.. Marie på 24 års dagen..

Sista dan i januari..

Sjukt va fort det går! Bara en månad kvar tills vi åker.. Längtar såå!!

I dag har jag pluggat som vanligt, tog en dag till att läsa literatur. Även varit en snabb sväng i Bästorp! I morrn är det dags att åka på handledarträff, se om vi är på rätt spår! Ska även på VV möte. På kvällen blir det kanske After Work, få se vad jag orkar med!

Helgen är ganska oplanerad annars.. Får väl bli till att packa lite mer lådor.. Å så ska vi försöka bestämma oss för vilket kakel vi ska ha i köket. Lutar år ngt mörkgrått, tapeterna vi valde var oxå grå. Tror det blir bra till de vita luckorna!

Fortsätta med mitt läsande, men först är det dags att äta lite mat!

Kram

Måndag igen..

Upps.. så var det dags att ta tag i livet.. efter en helg utan plugg.. Fredagskvällen var lugn, spenderade den i soffan hos mamma å pappa. Sen såg jag en romantisk komedi med mig själv! Gick å la mig tidigt var helt slut, men killen och mattias ramlade in vid ett tiden å tyckte att jag skulle vara lite social. Blev en timme i soffan, lyssnandes på deras fylletjat *suck*

Lördag var det kalas, revy å lite fest på kvällen.. I går började vi städa ut ett av våra förråd, slängde massor. Å packade en hel del lådor.. Kommer bli många!

Nu ska jag snart åka till Monica, plugg! Sen åker jag direkt därifrån till Billingen där det är spinning i dag.. Nästa hela veckan är upplagd på samma sätt. Plugg å träning! på fredag blir det GBG, vi ska träffa vår handledare å så ska jag på VV möte. Skönt att ta det på samma dag.

Nopp, då var det dags att åka till Ödskölt!

Ha en bra måndag!

Snart helg igen..

Har varit riktigt seriös i dag måste jag erkänna. Tycker alltid att det är svårt att få ngt gjort på fredagar men i dag har jag pluggat en hel del. Håller på att läser litteratur till C-uppsats. Ska skriva en sammanfattning oxå.. Helgen är väl ganska uppbokad som vanligt. I dag skulle vi egentligen gått på AfterWork men det var inte så många som kunde så vi sparar det till en annan fredag. I stället ska jag till mor & far, Adam och Hanna skulle oxå komma.. Andreas ska på fehrerfest så det blir väl att hämta han frampå småtimmarna. I morrn blir det väl lite plugg sen är det kalas för svärmor å på kvällen är det Bullare Revy! Alltid lika skoj!

Annars rullar det på, skrev ju kontrakt i går å den 18/3 får vi tillträde till huset.. Kommer bli kanon. Byta kakel och tapeter i köket står först på listan ;)

He en underbar fredag!!!
Kramar


Tordag..

Skriver kontrakt i dag, spännande!!

Löste sig enkelt med sommar jobb oxå..  Ibland känns det som om allt går som de ska..

Dock mycket att plugga, men va gör väl de om man tänker på allt som ska ske i vår!

Hoppas allt är bra med er mina vänner!

Händelserik vecka ;)

mm.. det kan man lungt säga. Budgivningen gick kanon och i onsdags kväll fick vi reda på att vi fått huset ;) Känslan var underbar samtidigt som det kändes lite skrämmande. I går var vi ute och gjorde undersökningsplikten av huset. Gick runt å njöt. Det ska verkligen bli vårt! Lite svårt att tänka sig. Vi skjuter på inflyttningen tills efter vi varit i Thailand. Så den 18/3 får vi det! Så nu är det många tankar kring tapeter, kakel osv. Vi ska inte göra om så mycket direkt förutom köket.. nya tapeter och nytt kakel.. åh.. längtar.

Men det är ju en del som ska fixas innan. I morrn är det intro för C-uppsats, sen blir det till att skriva av bara farten. 2 mars ska den vara klar, för då drar vi till varmare breddgrader..

Får väl se om jag kan hitta några bilder på huset att bjuda på, men det får bli senare!

Nu är det plugg som gäller, senare spinning i billingen. 75min.. Kommer få krypa ut;)


Trötta ögon..

mm. .är verkligen helt slut. Suttit framför datorn hela dan i dag, dels med mitt exarbete sen har jag hjälpt en klasskompis med hennes layout på arbetet. Blev bra i alla fall. Nu har jag i alla fall skrivit klart inledning, stora delar av beskrivningen. Har analysen och knappt halva diskussionen kvar. Ska nog gå.. Har ju inte så mycket val egentligen.. manuset ska vara inne i morrn, 19.00, men jag ska träna box så jag får lämna i det tidigare..

Sover så fruktansvärt dåligt på nätterna med, alldeless för mycket att tänka på.. Känner att jag inte orkar så mycket mer, skönt att det snart är klart i alla fall.. Får tänka på värmen!

Får väl spendera några timmar till här framför datorn.. Andreas komemer hem tidigare i dag, ta spruta. Själv ska jag plågas i morrn. Som vanligt vet jag inte vad jag ska laga till middag, ide torka.. Får be min kära sambo att komma på nåt. Får försöka ta mig ut å gå oxå, måste verkligen få lite frisk luft!
 
~~Tänk om ~~

Måndag igen..

Helgen slut, går för fort!!! Men hade en trevlig sådan i alla fall. Kalaset blev bättre än vad jag kunnat tro ;) Fick dock lite för mycket vin i kroppen vilket gjorde att jag inte mådde allt för bra i lördags. Fick bli en dag i soffan. Men på kvällen åkte vi till Marika & Mattias, planerade lite inför vår resa, kommer bli alldeless perfekt!

I går var det visning på huset, kändes som om vi hade med hela släkten. Både mina och Andreas föräldrar var med å kollade.. Blev ju inte mindre intresserad direkt. Passar oss perfekt, men får väl se hur intresserade de andra är... Ska ringa mäklaren senare!

I dag blir det till att sitta framför datorn, examinationsskrivning. Ska smita ut en liten sväng å träffa Callo, Dennis & Marie... mysigt!

Nop dags att sätta igång!
//Henny

50-års kalas..

Just det, ska spendera min kväll i Bästorps bygdegård. Andreas faster fyller 50.. Är väl egentligen inte så sugen på kalas, men i bland får man gå i alla fall. Som vanligt har jag problem med vad jag ska ta på mig. Just nu står det mellan det jag hade på juldan, svart kjol med hög midja & petrolfärgat linne, eller en kort rutikkjol i svart, grått och vitt med en svart topp till.. Får väl se vad jag bestämmer mig för.. Ugh!

Annars har jag inte gjort så mycket i dag, försökte få lite färg i solariet, men ser då ingen större skillnad. Försökt skriva på min examination, men det går inget vidare. Åkte till mamma och drack kaffe i stället, mycket trevligare! Får väl surt ta igen det i morrn, men Andreas ska ändå till skogen..

I morrn kväll ska vi till Marika å Mattias, planera Thailand! Trevligt värre! Är ju inte alls långt kvar tills vi åker, får verkligen panik över att tiden går så fort.

Ne platta håret står näst på tur.. suck!


Slask...

Snön som låg så fint har blivit till slask.. hatar detta väder! Bättre att det är några minusgrader å snö! Blir ju inte mer positiv när jag tänker på allt som ska göras.. Skolarbete så jag storknar. Men det ska väl gå denna gången oxå, får man hoppas i alla fall. Göra klart en uppgift i dag. Skippa föreläsningen i morrn så att jag kan börja skriva på examinationen. manuset ska vara inlämnat på söndag sen ska oppositionen vara klar på måndag och den slutliga inlämningen är på torsdag. Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om. Får väl gå igenom alla föreläsnings anteckningar å se om jag kan hitta ngt intressant! Åh.. snart är jag klar! Känns konstigt att man inom tre månader ska ut i arbetslivet. Efter denna kurs är det ju "bara" C-uppsaten kvar, skrämmande!

Blivit dåligt med träning denna vecka, suck! Men i morrn ska jag på box i gen, skönt att få ut alla arga känslor ;)
Kollat lite på ett hus med, visning på söndag. Ännu ett stort steg.. Blir många tankar om framtiden, puh!

Ne måste få klart uppgiften..
//Henny

Vill kunna ta helg!

Men så blir det nog inte! Har i alla fall gjort klart två uppgifter och en är snart klar. Då återstår det en till men den får jag nog göra i morrn. Plugga på helgen är egentligen mot mina principer men så lär det nog bli de sista månaderna, annars kommer jag aldrig att hinna!

Hann med att träffa flickorna i dag med, mys! Planerar en liten dagstur någon lördag i februari. Får se vad som hinns med och om alla sex kan enas om en bra dag!

Helgen blir alkoholfri för min del.. som sagt får jag viga dan i morrn till plugg.. Se är det middag hos morfar. På söndag är det jobb, mycket nytt nu så dagen går nog åt att förberedelser. I kväll ska jag dock ta lite ledigt, åka på bio i Grebbestad med Jonas & Evelina! Trevligt avbrott i all litteratur!

Ne måste nog bli klar.. om jag ska hinna med att laga middag!
Ha en trevlig fredagskväll!


~3/1-2007~

mm.. om exakt 2 månader är jag i Thaliland! Känns overkligt att det redan är dags, ska ner å fylla i papper om vaccin i dag, får väl se hur många sprutor vi måste ta.
Men paniken är stor när jag tänker på allt som ska göras innan vi åker. Men det ska nog gå bra.. ni får hålla tummarna för det!

I dag har jag faktiskt lite ont i kroppen, var ju på box i går.. Bästa träningsformen just nu!! Annars är väl allt som vanligt. Tänkte beta av två skriftliga uppgifter i dag, sen är det två kvar innan måndag. Ska nog gå! Om drygt en timme ska jag gå på en timmes promenad med flickorna. Sen blir det tillbaka till datorn å uppgifterna. Får nog sitta hela kvällen, men får tänka på värmen som kommer.. Då är det värt de!

I helgen blir det lugnt. Tänkte åka på bio i morrn Arn, känns som om alla utom vi har sett den. På lördag blir det ingen utgång för min del, pallar inte en helg till. Å så ringde morfar å bjöd ut. Vem kan säga nej till det!

Ne ska försöka hinna med lite till innan flickorna kommer!

Måste erkänna att humöret blir bättre när det är så här underbart väder!

Ses//Henny


*~*2008 *~*

Nytt år då.. Känner mig som en äldre dam när jag säger att tiden går så fort, men den gör ju verkligen det! Länge sen jag uppdaterade, tog mig ledigt från allt under jul och nyår.. Punktform är ju bra ,)

* Myskväll med flickorna fredan innan julafton. Bjöd på massa gott, hade julklapps spel och julklappsutdelning. Lina hade köpt till mig och jag fick ett Nike träningslinne, handledssvettband och trosor.. Otroligt bra!
* Lördagen var Marika, David och Sebbe här. Ännu mer julklappar delades ut. Sen blev det kortspel och varma mackor.
*På söndagen var det traditionell uppesittar kväll hos mamma och pappa. Hela familjen var samlad och det blev spel, vin och en massa skratt. Vilken kväll!
* Julafton firade vi först hemma hos mina föräldrar. Mat, kalle anka å så julklappsutdelning. Senare åkte vi till Åmål för att fira med Andreas familj. Ännu mer klappar, mat å mys! Hade nog varit rikigt snäll i under förra året med tanke på alla fina klappar jag fick! Presentkort * 3 på gina, presentkort på ansiktsbehandling, symaskin, kontorsstol, fota på änglarna, sällskapsspel, ljuslyktor å säker en massa mer som jag inte kommer på i skrivandets stund!
* Juldan var det fest hos Marie å Jörgen! En hel del vin rann ner å senare blev det hotellet! Trevligt!
* Andreas var ledig i mellandagarna så det blev lite småturer å bara slapp. Var i Karlstad med Marika å David. Ikea, shopping å resturangbesök!
* Nyår firades i goda vänners sällskap hemma hos Evelina å Jonas. Trerätters middag, gott vin, lekar och charader. En hellyckad kväll. 05.00 kom vi i säng!

Bilder kommer.. har lagt upp lite på facebook för er som är nyfikna!

Ja å här är vi nu. Tillbaka i verkligheten igen! Super mycket att plugga. Så mina dagar fram tills vi åker i mars ser ut som följande.. plugg å träning! Måste ju vara i form om jag ska gå i bikini i två veckor!

Ne nu väntar middagen sen blir det box i billingen!

Kramar

RSS 2.0