Underbart ! !

Vädret är kanon, enligt vädergubbarna så ska det ju bli sämre till helgen :( Men lika bra att ta vara på det nu. Vi ska till Grebbestad i kväll, jag, Andreas, mamma, pappa och Anton. Käka räkfrossa å strosa lite på bryggorna. Shoppingsugen som jag är hoppas jag på att hitta ngt. Man vet ju aldrig! Skulle väl tro att det blir ett glas vitt till maten oxå, om man nu inte drar lotten att få köra. Hade samma problem som alltid när jag ska ut, inga kläder. Lyckades tillslut komma fram till att ett vitt brottarlinne och jeanskjol är det bästa! Å en kofta, om det skulle bli kallt.

Måste verkligen ta tag i att ladda upp bilder.. Tyvärr tar det ju såå lång tid..

Ha en underbar torsdag!

Onsdag..

Ojdå, läänge sen jag bloggade nu. Så blir det på sommarn. Jobbar å står i, en vecka kvar nu,. Sen blir det lärarjobb, ser verkligen fram emot det! Veckan som gått har varit bra. Tjejfest i fredags. Mys på bövika på lördagen, åkte ring! På kvällen var det mat hos Anna-Karin och Kalle *glad* I söndags tog vi båtarna och drog till kusten. Härlig dag!

I dag är det inte lika fint väder, men det ser ut som om det kanske kan spricka upp! Tror att jag ska ta ett tag i huset, damsuga och tvätta golv. Behövs verkligen.

I morrn ska vi ta en tur till Grebbestad, äta räkor med mamma och pappa. På fredagskvällen kommer morbror + fru till mamma så vi ska dit på mat! Super! Annars har vi inga planer för helgen, riktigt skönt! Skulle behöva fixa lite här hemma.. Sen är jag lite sugen på att åka å titta efter en soffa. Hittade ju en på Em men Adam sa att de hade en bra möbel affär i Strömstad oxå, får väl se vad det blir. har ju ett gästrum som ska göras iordning oxå! Funderar skarpt på ngn typ av väggdekoration/målning.. Kreativt!

Ne, middagslagning står på tur. I dag blir det tacofylld barkis med massa grönsaker!

Bilder kommer...

Svettigt...

Just klippt gräset, oj va varmt det blev! Härligt! Nu tänkte jag ta tag i mina blommor ute, de behöver vatten och lite plockning. Slarvat lite den sista tiden. Ingen renovering i dag.. måste ju vara ute så mycket som möjligt..

Jobbat i dag med, vamt i postbilen nu.. bara två och en halv vecka kvar nu. Trodde det var en och en halv, hade vist räknat lite fel.. Frågade om två dagars ledigt med, hoppas det kan fungera..

Nepp.. ut i värmen igen. Det bästa är att de lovat lika fint väder resten av veckan. Troligtvis kusten med båten på söndag, om nu inte A & O ska ha den..

Kramiz

Måndag 21/7

Just kommit in från mitt nya renoveringsobject, gästrummet! Slipade av väggarna och taket. Måste dock spackla och slipa en gång till innan jag kan måla. Men lika bra att göra det ordentligt när man håller på! Andreas jobbar över i dag.. jag behövde hjälp med en sak så nu kan jag inte göra mer i dag.

Helgen var super trevlig. Middagen i fredags blev super lyckad och på lördagskvällen var vi hos Evelina och Jonas. Sofia och Anna från Gbg var på besök. Grillning och vin.. Fick dock lite för mycket i mig.. Sånt kan hända! Får nog ta det lite lugnare på fredag, då det är dags för vår tjejkväll.. Men troligtvis blir det väl inte så lungt. hm...

I går var vi i grebbestad med bästorps gänget och Marika och David. Ute och åt lite mat och sen var det allsång. Emd, Ole Ivars och en del andra artister.. Trevligt värre! Å killarna i Emd var ju ngt att vila ögonen på. tyckte jag och Marika i alla fall.





Å så en bild på Anita när hon vann en tävling


Kreativ..

I dag har jag verkligen varit duktig! Bestämde mig för att dra i gång renovering av gästrum så i dag har jag spacklat väggar + tak, grundmålat fönster, dörrkarm och taklister. I morrn ska jag slipa, spackla en gång till. Förhoppningsvis räcker det med två gånger. Kommer bli kanon bra! har valt en ljusgrå färg och så blir fönster, dörr och lister vita.

Adam har varit här i dag oxå, han och Andreas har servat motorcykeln. Passade även på att äta middag i hop. Så sällan man träffas så man får ta vara på gångerna.

I kväll ska vi till Evelina och Jonas. Lite grillfest.. Tog mig lite vin i går med men skulle tro att det blir nåt glas i dag oxå! Får väl se vilka som kommer, trevligt blir det alldeless säkert!

Ne nu ska jag slappa lite i soffan.

Ha en underbar lördag!

K

Torsdag... snart helg!

Jepp.. snart en vecka till gjord. Sjukt vad tiden försvinner, har nog aldrig haft ett jobb där tiden går så här fort. Endast 2 veckor kvar nu. Sen är det dags för att jobba i förskolan. Lite nervöst, men det blir nog säkert bra!

I veckan har vi mest fixat till här hemma. Staplat ved å tvättat.. Förstår inte hur det ska bli den dan man får barn, känns som om jag drunknar i tvätt redan nu..

Just varit inne på Ed och handlat lite mat. Träffade på Evelina som bjöd på grillfest på lördag. Trevligt! I morrn kväll kommer Marika, David och barnen hit. Tänkte bjuda på lite mat. Tror det blir grillat med hemma gjorda klyftpotais, vitkålssallad och tzatziki. Till efterrätt marängtårta med bär!

Just det hade ju lovat lite bilder....

Vi i Gamla Stan

            


Skansen, dock ingen allsång. var ju där på en fredag..
  

I väntan på vaktavlösningen

Ett besök på Grönan han vi med.. Där var det sommarkrysset..

Gry i supersöt klänning!

Bröderna Rognedal..

Även Takida och Alcatzar sjöng..

Kanon resa med andra ord!

Ne nu ska jag göra i ordning vitkålssalladen. Kramiz!

Skit dag..

ja ingen höjdar dag.. Trött å sliten. Jobbigt folk på turen och så tror jag att en förskylning smyger sig på.. Skit!

Men hade i alla fall en underbar helg med Andreas i Stockholm. Bilder kommer en annan dag. I veckan blir det jobb. I morrn kommer moster med man och hälsar på. Försöka hinna med veden denna veckan oxå. Stapling. Borde ta tag i projektet gäststuga med.. får kanske vänta tills nästa vecka.. Middag med David och Marika ngn dag och sönsad ska vi på allsång i Grebbestad. Emd skulle dit. Blir säkert trevligt..

Nu ska jag köra mig lite kvällsmat sen blir det soffan..

Lite avis på mor, far, John och Anton som befinner sig i grekland.... 

Då åker vi i väg..

Ja nu åker vi mot huvudstaden... Ska bli riktigt kul. Får väl se vad vädret blir, anpassar väl lite aktiviteter efter det.. Men naturhistoriska och grönan blir det nog i alla fall.. Å shopping! Får väl se vad man hittar.

I går var vi hos Marie och Jörgen och hälsade på deras nya familjemedlem Tova. En åttaveckor gammal jämthund. Sötare får man leta efter..

Ne packa ner det sista..

Ha en bra helg.. festa lungt i såväl Håbol som Grebbestad!

Hon är så duktig...

varit hos Sandra och är lika nöjd med frisyren som vanligt.. Toppade och färgade.. Å ögonprynsplock! Kanon!

Nu är det dags att se om gräsklipparen vill fungera.. Sist gång la den bara av..

Solen skiner.. härligt!


Bara lite jobb kvar..

Ja ska snart tillbaka till Posten för att ta kvällsturen, dock bara 1,5 h. Sen är jag ledig några dagar. Blir all semester jag får denna sommar. Ska spendera den väl. I kväll kommer flickorna, har bakat paj, seriöst! Planering av sommarens tjejfest kanske. I morrn ska jag klippa mig, äntligen! Sen, förhoppningsvis, blir det att sola. Hört att det skulle bli bra väder, hoppas! På torsdag åker vi i väg till Stockholm. Tre nätter på hotell och bara ha det bra. Ska bli skönt!

Missar ju både Håbol och Carnevalen dock. Får ta igen det senare i sommar.

Ne, är väl dags att åka tillbaka..

Lilltjejen har åkt..

Ett dygn med lilla Tindra.. Första gången vi passade henne över natten men det gick bra. Dock sov inte jag så mycket, hon tappade ju nappen hela tiden. Så jag är jävligt sliten nu. Känner mig mer bakfull i dag än vad jag gjorde i går, skumt!

Håller på att laga middag nu. Grillat kött och potatis i ugnen. Vädret är ju så trist så det blir att sitta inne å äta. Sen blir det film.. å kanske en sväng till Marika å David.

Veckan blir lugn.. jobb måndag och tisdag. Sen en minisemester med A till stockholm. Åker på torsdag.. Onsdag har jag inga planer men hoppas på bra väder.. vill ha värme!

Ne dags att äta snart..

P&K

Du är Fin!

~Sommarfesten 2008~








Vilken kväll. Trots alla knott var det den bästa danskvällen på länge. Mycket folk, blandade åldrar, bra band och mycket folk på dansgolvet. Ser redan fram emot nästa år. Blir väl ansvarig då med ;)

Tack!

Äntligen fredag ;)

Denna dan är efterlängtad.. Lite kvar att fix ainför kvällen. jag och Marika ska åka å handla allt till kiosken nu och priserna till lotteriet. Tror det blir kanon. Hoppas bara på att det kommer mycket folk. Vi vill slå rekordet vi hade för två år sedan, 203 personer. Så ta nu med er vänner och kom .

Vaxade benen i går, AJ! Men bra blev det.. Skulle vilja klippa mig och färga håret oxå. Får väl ringa S någon dag och fråga om hon har tid..

Samma problem som alltid... vad ska man ha på sig??!! Tror jag tar det som jag hade på kusinens student. Grå kjol med hög midja och en vit body.

Ha en bra dag i solen.. så kanske vi ses i kväll!

Kram


Värmen är här igen

Åh, va härligt det är! Älskar verkligen värmen.. Dock jobbar man ju på dagarna. Hade hellre spenderat dem på stranden. Men i dag var jag hemma redan halv tre och det är ju helt ok! Latat mig i solen med en bra bok. Läser hela tiden känns det som. Fick fyra nya böcker förra veckan och har redan läst ur två. Läckbergs nya var kanon. Även Rudbergs Jenny S var bra. Beställt hennes nya oxå. Nu är det Marie Ljungsteds nya som jag ägnar mig åt.. Härligt!

Helgen var kanon. Kryssning med Andreas jobb på fredagen och i lördags bjöd David och Marika på mat. Såå gott!

I kväll ska jag, Carro, Marie, Evelina och Ulrika till Grebbestad. Troligtvis räkfrossa.. å kanske ett glas vitt till. Låter lockande i värmen!

I morrn är det dags att fixa lite på banan.. På fredag är det dags. SOMMARFESTEN! Ska bli super kul.. 

Nopp.. ut i värmen igen! Måste ju få lite färg! 

RSS 2.0