God Morgon!

Ny vecka.. nya tag.. trött så det värker i ögonen. Snart åka in till jobbet, som tur är för att hobba min korta dag. skönt! Borde vara från jobbet vid 14. I dag kommer Jenny hit, *glad* , tänkte bjuda henne på middag.. Tror det blir potatisgratäng med bacon och kantareller i. Super gott! Till det tomater och paprika ,)

ne.. får väl skynda mig. Kanske får skrapa rutor.. minus 1,5 när jag gick upp.. brr

~~Fest smycken~~

Lite bilder på det nyaste jag gjort.. Får tacka Marie för ideen.. Nu är jag full av inspiration ;)





Kan detta bli vinterns festsmycken??!! Jag kommer använda dem flitigt i alla fall..


Seriös på morgonkvisten!

Oja, trots att jag kände av vinet som slank ner i går gick jag upp tidigt. Damsugit och städat hela huset ;) Å nu kan jag säga att damsugaren var värd sina tusen lappar..

Hade en mysig kväll hos David och Marika i går. Spelade Lika par leka bäst?? Riktigt roligt. Blev vin för mig och marika. Killarna började med öl och slutade med att dricka whisky ur flaskan ,) En riktigt bra spelkväll. Carro var snäll å körde oss hem.

I dag är planerna att tillverka lite mer smycken. Sen ska vi till Bästorp en sväng prisutdelning. Hoppas på högvinsten.. 4000 på köpmannaföreningen.. Själv har jag skänkt 2st halsband. Hoppas vinnarna blir nöjda.

Vädret är ju helt underbart.. Njut!!!

Shoppat.. igen..

Oja.. Blev lite mer än jag räknat med..


Nya träningsskor.. Var visserligen det som jag planerat att köpa.. men det blev lite mer..

Jeans och en poloklänning från Gina Tricot.. Blev även ett par svarta leggings.. Underkläder från Hm..

Fina burkar från hemtex.. Några dukar och en ljuslykta fick oxå följa med mig hem..

Eftersom det snart är julmarknad passade jag på att handla lite på panduro.. den nätta summan blev 1300. Hoppas bara jag får sålt ngt nu... Bilder på mina nya smycken kommer..

Sen gjorde vi ett otroligt trist köp oxå.. En damsugare.. för 2000:- hoppas bara den är bra nu..

Hade en super trevlig eftermiddag/kväll på After Work i går. Alldeless lagom. I kväll blir det vin och spel hos David och Marika. Jimmy å carro skulle oxå med. Ska försöka komma ihåg kameran..

Ha en trevlig lördag!

Funderat klart..

Det får bli ett glas vin i kväll. Carro är snäll och hämtar mig strax innan 17. Hoppas att vi får bort oxå.. brukar ju vara ganska mycket folk..

Fått gjort lite i dag.. några nya modeller på smyclen. Tvättat och plockat i ordning.. Fick reda på att det snart är dags att börja jobba 100%, kanon mer pengar på kontot!

Några av de nya!


Ha en super bra fredag


Thailand

Äntligen har jag tagit mig tid att skicka in bilder från thailand till framkallning.. Men oj vad man längtar tillbaka när man ser dem..



Vill tillbaka!!


God Morgon!

Vilken bra morgon det har varit för en gång skull. Vaknade och var pigg! Har inte hänt på väldigt länge.. Har varit nere på jobbet och öppnat. Vilket var bra, annars hade jag nog sovit än. Så.. vad är då planerna för denna dag.
Tänkte tillverka lite smycken. Inte långt kvar tills julmarknaden nu. Ska ju vara med fyra dagar så förhoppningsvis behöver jag en del. Måste även åka in å handla lite små saker. Bla nytt puder, helt slut! I kväll blir det After Work med några av vännerna. Har inte bestämt mig för om det blir vin eller inte. Får fundera på detta under dagen.


Dessa flickor ska jag träffa i kväll.. (Halmstad-06)


I morrn ska vi ta en tur till Torp, fick ju mer lön än jag räknat med så lite shopping vore inte fel.Såg en super fin klänning på www.ginatricot.se hoppas på att den finns kvar. Nya träningsskor och möjligtvis en ny jacka vore inte helt fel heller!

Statistiken ökar för varje dag.. kul!

Kramas

Underbara sol!

Åh.. vilket fint väder det är ;) En fröjd att kunna vara ute med barnen. Slippa regnkläder och stövlar. Man får verkligen passa på att njuta.

Träning i kväll hade jag tänkt mig. Danspass. Får se om jag känner mig lite mer bekväm än sist gång. Stel som en pinne. Skulle ha tränat i går egentligen men så blev det inte. Gjorde i stället en äppelpaj och slappade i soffan. Dålig karaktär.. hade allt lite dåligt samvete sen.. Men kroppen orkade inte. Får slita extra mycket i dag i stället.

Det är verkligen så fint ute nu, trädens alla färger.. Hoppas vi får en lika fin fortsättning på hösten. Hösten är ju bra på andra sätt också.. Tända ljus, myskvällar i soffan, biobesök.. Sånt som man inte gör under de ljusa årstiderna. Dock är det ju även jaktsesäsong. A åker till norge i en vecka och jagar älg. Men det är ju nyttigt att vara själv i bland sägs det i alla fall.. 

Rensa lite svamp innan det är dags att dansa..  

Ensam kväll!

A jobbar över som vanligt på måndagar.. Men egetligen gör det inte så mycket. Just kommit från jobbet. Kvällsmöte, vilket är baksidan med läraryrket. Tror att vi kom på några bra idder trots allt!

Försökt göra några nya smyckes modeller i dag med. Tror de blir helt ok. Får väl se om det kan komma ut ngn bild snart.. Men nu orkar jag inte. Får bli kvällsmat och soffan resten av kvällen. Tror jag ska smaska i mig keso och fruktblandning, min favorit just nu! Periodare som jag är ;)

Sov gott.

Bjuder på en bild från vår dag i skogen i går..


~22/9-2008~

Då var det ny vecka.. Jobbat tidigt i dag.. plus att det är min korta dag i veckan. Skönt! Dock är det avdelningsmöte i eftermiddag. Men tänkte hinna med lite emellan. Som att damsuga bilen, äta middag hos far och mor samt om jag hinner, grunda fönstret i tvättstugan. Får väl se vad tiden räcker till.

Uppdateringen under helgen har ju inte varit så bra. Kort.. Fredags kvällen var det filmkväll.. Evelina och Jonas var här ;) I lördags hade vi en fixar dag i trädgården. Trimmade, klippte ner växter och gjorde det fint. Planerade även lite för kommande projekt. Ska ju fixa iordning trädgården till våren. Plantera lite träd och även försöka få in lite mer belysning. Måste man ju ha när man bor på landet.. Blir ju så mörkt! På lördags kvällen var vi på Eds R. åt lite mat och tog nåt glas vin. Gick vidare till Ulrika och Svante.. Trevligt!

I går hade Andreas planerat att vi skulle en sväng till skogen, släppa Zeke och plocka lite svamp. Å det gjorde vi. Hade med oss fikakorg, mysigt! Fanns hur mycket svamp som hellst. Hade kunnat plocka fem gånger det jag gjorde men orkar ju inte ta vara på allt. När Zeke varit lös i några timmar skulle vi ropa in honom. Trodde vi! Han kom inte tillbaka. Vi åkte runt å letade i två timmar.. Ingen hund! Skulle på middag till Loviseholm så vi åkte hem och bytte kläder, tänkte att han nog hunnit ut skogen när vi kommer tillbaka. Men tji fick vi. Så vi hämtade Kalle som känner till skogaran mer än oss. Då hade ju jag bytt kläder. Och jag rekomenderar verkligen inte att gå i skogen med snäv jeans kjol och strumpbyxor.. Trodde ju inte vi skulle gå så långt. 1,5h blev det.. Men som tur var så hittade vi honom i alla fall. Han tänka många tankar under den tiden.. Usch! Sen blev det till slut middag, 2h för sent..

Ne.. städa bilen var det juh..


Älskade fredag..

Det är verkligen den absolut bästa dagen i veckan. Å just denna fredagen var jag ju ledig med. Underbart! Startade med en ganska lång sovmorgon. Gjorde sedan ett ryck här hemma.. Plockade undan och bäddade rent i sängarna. Sen drack jag och Evelina 11-kaffe. Andra gången denna veckan som vi fikar. Mysigt! Åkte ut till Säbyn en sväng. Kaffe där med. Sen följde jag med mamma och pappa till Mellerud. Handlade klinkers till deras hall och badrum. Blev bjuden på mat oxå, rödspätta.. Super gott! När jag kom hem igen tog jag tag i städningen. Hunnit med en toalett.. Får väl slåss lite med damsugaren oxå..

Andreas hade lust att åka till stan i helgen. Själv vill jag fixa lite mer i tvättstugan. Får väl se vem som får viljan igenom. Tycker att det passar bättre att åka nästa helg, då lönen landat på kontot ;)

I kväll blir det filmmys med Evelina och Jonas. I morrn kväll ska vi träffa de andra över lite mat och en öl!

Var ute en sväng på graven förut. Vissa dagar saknar jag mormor mer än andra. Hela denna veckan har jag tänk mycket på henne. Kanske är det först nu som jag förstått att jag inte kommer få träffa henne igen. Hemsk med sann tanke. När jag går ute i Säbyn kommer alla minnen tillbaka. Tänk om jag bara fick berätta alla saker jag inte hann med att säga. Om jag bara fick krama om henne en gång till och verkligen berätta vad hon betytt för mig!

Njut av helgen.. det ska jag!


Ont, det gör ont...

Ja det gör ont, men på ett skönt sätt. Det är ju träningsvärk. Mina få och ganska obetydliga muskler fick sig en stor chock i går.. Har ju i princip inte tränat på hela sommaren. Men nu är det slut på soffdagarna.. Måste komma i gång. Passet i går var helt ok. Orkade dock inte med hela springningen och maskade även lite på armhävningarna. Men det bar ju första passet, då är det ok.. Eftersom jag nu lovat mig själv att komma i gång, tänkte jag gå på danspass i kväll. Får väl se vad det kan vara, men det låter kul. Får väl gömma mig längst bak, eller nåt ;)

Annars lunkar det väl på som vanligt.. Jobb i morrn med.. kanske på fredag. Planerna för helgen är inte spikade än men det pratas om After Work.. Pizza å en öl.. Promenader och fika.. vad det än blir så ska jag göra det tillsammans med vännerna. Känns som om vi träffas alldeless för sällan. Sen kommer ju fröken Polis hem oxå, trevligt! Renovera, måla ska även det hinnas med..

I morrn kommer Marika hit en sväng på kvälllskvisten! Mysigt!

Ne, hänga upp tvätt.. jag hitar verkligen bra sätt att roa mig på.. eller hur??!!

Tisdag.. snart halva arbetsveckan..

Ja, om man tänker positivt! Blev lite längre jobb i dag.. Så kan det bli i bland.. Inte mycket att göra åt. Men det är klart, mer pengar blir det ;) Förstår inte varför jag alltid ska vara så trött på tisdagar. Känns som om jag inte sovit ngt alls.. Vilket jag egentligen har gjort. Konstigt! Tror visserligen att mycket av min trötthet beror på den förkylning jag haft i två veckor. I dag är första dan som jag inte hostar, det tänkte jag fira med ett träningspass i kväll. Medel tror jag det var, kommer troligtvis inte att överleva.. men jag tar risken.. Början på terminen så det kanske finns flera med mig som jag lite tvivelaktig kondition. Kan ju gömma mig längst bak i salen.. Och hoppas på att hinna med vart annat steg i alla fall .. Blir trött bara av att tänka på det...

Åkte en sväng till Mellerud i går eftermiddag, efter min fika med Evelina. Mys! Handlade kakel till tvättstuga.. Väl där fick jag hjälp med att lasta in i bilen, vad jag inte hade tänkt på var att kaklet skulle ur bilen här hemma. Andreas var inte hemma.. Faan vad jag fick slita, var ju fruktansvärt tungt.. Men jag fick in allt i garaget. Undra bara när vi får tid att lägga golvet. Lär väl dröja.. Mycket grundarbete kvar..

Ne en promenad med vovven. och lite keso med frukt innan träningen! Mumma!

Ha en bra tisdagskväll!  

Renovering tvättstuga..

Det var inte länge sen jag bestämde mig för att ligga lite lungt med renovering. Men det är ju såå kul att få det som mna själv vill.. Visar mitt projekt i bilder..

Dessa biler är tagna i går, innan rivningen började..

    

Eftersom Andreas inte hade tid så gick jag loss med kofoten själv.. Resultat...

   

När jag fick bort garderoberna hittade jag orginal tapeten..



Sparade en liten bit, får väl se vad den kan användas till..

Ne nu väntar jag på att Andreas ska komma hem, behöver hjälp med att få ut allt bråte... Sen blir det middag hos mamma och pappa. hade hoppats på att det skulle vara bättre väder, behöver röjja upp i trädgården men det får väl bli en dag i veckan!


Pappa...

är hemma igen ;) Han fick åka med oss i går när vi skulle hälsa på. Skönt att ha honom nära igen!

Solen skiner, underbart! Dagen har spenderats med att fixa i tvättstugan. Har skruvat ner saker från väggarna och börjat dra tapeter. Men nu behöver jag lite hjälp med att få bort garderober så jag får vänta till Andreas har tid. Han är i garaget å fixar med ngn bil. I kväll tänkte vi äta ute å hyra ngn film. Bara ta det lugnt med andra ord. Blir nog ett glas vin skulle jag tro, hade vart gott i alla fall!

I morrn har vi inga planer än. Förutom att det är middag hos föräldrarna och en sväng till Säbyn kanske. Får väl försöka hinna med att städa lite oxå, även om det är såå trist. Blir ju bra när det är klart.

Ne, duschen nu!

Ha en trevlig helg!

Lite shopping!

Ledig i dag.. Otroligt skönt! Tog mig en sovmorgon. Gjorde en god frukost och bara tog det lungt. Härligt!

Helena och Kalle fick en liten flicka i går.. Mysigt! Så jag var ju tvungen att besöka de nyöppnade barnaffärerna. Blev en supersöt mössa från Villervalla och en nappflaska med texten Älskling! Nöjd! Nu är det bara väntan innan man får träffa underverket! Råkade bli ett par svarta höststövlar till mig oxå, ups.. Men det behövde jag verkligen..eller inte ;)

I dag blir det Oslo.. Mamma ringde förut å sa att pappa kanske fick följa med oss hem över helgen! Hoppas verkligen på det! Hade kännts så mycket bättre att ha honom nära. Även om det bara är för några dagar. Får väl se vad läkarna säger när vi kommer dit!

I kväll är vi bjudna till David och Marika, kantarell smörgåsar och film! 

Ne nu får jag väl ta å åka!

 

11/9-2008

Å redan torsdag. Jobbat i dag.. hade förhoppningar om att pappa skulle få komma hem över helgen, men tji fick jag. Pratade med honom förut och han skulle gå med någon maskin som läser av hjärtat under helgen. Frågade vad han ville att vi skulle köpa med, snus och filmer. Tror han börjar bli lite trött på att ligga där! Så jag åkte till Gert å köpte lite snus... Ibland slås man över hur många fina människor det finns. Din gest värmde ;)

Som sagt i morrn åker vi in till Oslo.. Jag mamma och Andreas. Vi tar bilen härifrån, hämtar upp Andreas i Fredrikstad. Känner mig lite osäker på att köra inne i Oslo..

I dag blir det inte många knop.. Andreas ska upp å träna, tänkte åka med och smita till mamma. Dricka lite kaffe ;) Skulle vilja träna jag med, men hostar fortfarande. I kväll ska jag se på idol och slappa i soffan.

Nop nu ropar han.. får väl skynda så jag slipper gå in..

Glad..

Över mina vänner!
Tack för att ni finns :)

Väntar på resultat..

Å att pappa snart ska få komma hem. Jobbat i dag, men tankarna är ofta på annat håll. Tur att man har bra arbetskamrater.. som står ut ;)

Fortfarande ont i halsen och hostar så ingen träning för min del.. Trist för jag behöver verkligen komma i gång. Får hoppas på nästa vecka.. Typiskt att det alltid ska bli något när man vill träna..

Laddade ner Ikeas planeringsverktyg i går kväll och började skissa lite på tvättstugan. Verktyget är så bra för man får se rummet i 3D, tror det kan bli bra. Ringde och la undan kakel i dag oxå. Tänkte att vi skulle köpa på oss lite då och då. Har ju inte bråttom så därför är det en bra idee att dela upp utgifterna lite. Vi har tänkt att kakla golvet, mörk grått. Väggarna ska målas ljusgråa. Torkskåpet ska plockas ut och diskhon bytas. Hittade en granit färgad bänkskiva som var otroligt snygg. I stället för kakel över bänken har jag tänkt mig en glas skiva. Förvaring tänkte vi ha i form av tre garderober och tre vägg skåp. Väggskåpen ska ha luckor av frostat glas. Nöjd med att tvättmaskinen är hyffsat ny. Skönt att slippa en så tråkig utgift.. Får väl se när vi får tid till detta.. Men att planera är ju halva nöjet ;)

Nu ska jag ringa å höra om min spegel är klar, lämnade in en gammal spegelram som skulle ha nytt glas. Denna ska sitta i gästrummet!

ha en fortsatt bra tisdag..

Helgen..

Måndag igen.. hann ju inte ens med en kopp kaffe med Evelina.. Beror väl på dålig planering från min sida.. Får ta det till helgen..

I fredags tvingade jag min svärmor att ta ledigt från jobbet. Kände att jag behövde komma i väg. Så vi åkte till Torp och shoppade lite. Eller jag shoppade för mycket. Men blev nöjd! Inhandlade en jeans kjol med hög midja, vero moda. En randig body, Gina Tricot. En grå topp med svart tryck, Gina.. En lång grå kofta, Vero Moda och en rutig schal..



I lördags åkte vi äntligen till Oslo för att besöka pappa. Var verkligen skönt att få komma dit. Han ligger fortfarande kvar och än är det inget svar på varför han får dessa strokar. Hoppas på att få lite mer svar i morrn, då de flesta tester är gjorda. Vill verkligen att han ska komma hem snart!

I söndags var det jag som bjöd mamma och john på middag! Å på kvällen tog vi det bara lungt. 

I dag var det lite jobb, gick hem tidigt. Var lungt och så är jag väldigt förkyld fortfarande. Men var på apoteket i dag och hämtade ut lite mer piller. Hoppas att de ska hjälpa mot den värsta hostan i alla fall. Åt mat tillsammans med mamma och tog en sväng ut till säbyn. Å vad fint de kommer att få där. Nu var huset nästan målat, bara lite kvar. Morfar sliter verkligen, men jag tror han tycker det är kul oxå! Speciellt nu när pappa är dålig.. så känner han att han gör nytta!

I morrn blir det jobb, sena turen. Andreas kommer väl hem då oxå! 

Ne nu ska jag slappa lite i soffan, men först blir det promenad med vovven!

Kramen!  

Ont!

ja i dag hade pappa mer ont i nacken sa mamma förut.. Skulle göra några mer stora tester i dag så det blir till att vänta på resultat. I kväll kommer troligtvis John hem, *glad* I morrn åker vi alla in till pappa i Oslo. Ska bli skönt att få träffa honom. Även om det är jobbigt i en sjukhussäng.. Men, det är ju inte första gången som mina föräldrar ligger i en sån :(

I dag tänkte jag smita från allt. Övertalat  min svärmor till att ta ledigt från jobbet. Vi ska åka till Torp en sväng.. Får väl se om jag orkar med att handla något, men det kan vara skönt att komma bort en stund. Kvällen ska spenderas hos mamma. Lovat göra en äpplepaj.. Mys tillsammans! Glad att man har dem så nära, det är nu man märker sånt!

Ne.. borta tänder och hår ..


~Älskar dig~

tankarna är många..

Ingen höjdare att heta Persson just nu, många tankar som snurrar runt.. Glädje blandad med rädsla.. Är bara så glad över att det gick som det gjorde, han hade en j*la tur, IGEN!

Känner mig lite bättre av förkylningen nu.. Ont i halsen bara.. Var redan ledig i morrn, skönt!

Nu blir det till att slappa i soffan, se idol och kramas..

Funderar lite på Torp i morrn.. får väl se hur dagsformen är på såväl mig som andra..

God Natt!

Det var en stroke..

Som vi trodde från början. Skulle göras mer tester i dag som kan visa varför han får en till. han har ju medicin.. varit på en tur med mamma i dag. Åkte till sportshoppen i Grebbestad, men handlade inget.. Har så fruktansvärt ont i halsen och huvudet.. Snart dags för soffan.. Knapra lite piller..

Blir inget Oslo i morrn, pappa skulle göra så många undersökningar sa han. Så vi tar nog bilen in på lördag i stället. Får väl se vad de säger efter alla tester. Skönt att Adam är på plats i Oslo i alla fall.

. . .

Febern börjar lägga sig.. ont i halsen och snuvig bara..

Snart åka till mamma, tror vi ska ta en tur i dag. Ingen ide att sitta hemma å vänta på att telefonen ska ringa. Troligtvis Oslo i morrn, med tåget. Får väl se hur det blir.. Mer undersökningar i dag, för en gång skull hoppas jag att de hittar ngt. Man vill ju veta orsaken.. Å att fläcken är en stroke å inget annat..

Tack vänner och familj!



~~ Tänker på dig, visste ju inget~~

. . .

Det var som vi befarade.. vet inte vad som händer nu. Men tillbringar tiden med mamma. När ska allt bli bra???

. . .

Jaha, så var allt skit igen då.. hur mycket ska man orka med??

Önskar allt kunde vara lika enkelt som förr. . .


Bättre dag..

Oja.. dagen har verkligen varit bättre i dag! Kan visserligen bero på att 1; jag slutade tidigt! 2; det är inget kvällsmöte och 3; i kväll ska jag träna! Dock drar tandläkarbesöket som ska ske om knappt två timmar ner min glädje lite! Hoppas det inte blir allt för dyrt bara, hade ju tänkt att lägga lite pengar på min fredagsshopping med mamma. Måste verkligen ha lite nytt.. allt för trist garderob just nu!

Ska bli intressant att se hur mycket man orkar med i kvällens medelpass.. Länge sen jag tränade nu. Fixar inte att åka till Billingen denna säsong så det får bli F&S.. Blir nog bra. Hört att de ska börja med ngt danspass oxå.. Låter kul!

Ne nu vill vovven ut å gå!

Ses!

suck...

Ingen bra dag i dag.. Ska förflytta mig till soffan å dra en filt över mig.. suck!

RSS 2.0