Grundmålat...

Tänk att jag inte kan hålla mig i från färgburken.. vi har ju som mål att snart bli klara med allt målande på framsidan.. Så jag tog tag i garageporten i dag.. den ska ju målas tre gånger men nu är grundenfärgen på i alla fall.. Hunnit med en sväng till Säbyn med, pappa hade kaklat bitar av köket, supernice! Jag och mamma han även med att planera morgondagen.. vid sju tiden tänkte vi åka.. skönt att ha gott om tid.

Nu ska jag ta en halvtimme i solstolen.. sen blir det till att förbereda middag... får se vad man kan hitta på i dag.

...

Äntligen..

mår jag bättre! Härligt! Vaknade utan ont i halsen.. åh så skönt!  Nu är det bara halsbrännan som blir värre för varje dag men det hör ju graviditeten till.. ska se om de har ngt på apoteket.. Bubbelvatten har funderat länge men det gör det ju inte längre..

Undrar vad dagen har att erbjuda.. känns ju fortfarande konstigt att inte gå till jobbet.. Ska ta en kopp med mamma sen.. planera morgondagen.. sen får jag se..

Ha en bra dag i solen.. för här ser det ut som om den snart skiner för fullt!

Dagsformen??

Jo tack, aningen bättre än i går! Nu är det mest halsen som inte vill vara med.. hostar och är hes. Men inte kännt av febern i dag i alla fall. Så nu går det åt rätt håll. På torsdag ska jag vara frisk för då ska ju jag och mamma på vår tur till Ullared, ska bli riktigt mysigt. Får väl se hur mycket man kommer hem med.. säkert en hel del. Skulle tro att det blir en sväng inom Ikea också, om vi orkar med det. Pratade med henne förut och hon var supernöjd med mitt och A tapetserande i matsalen, kul. Så på fredag ska vi ta tvrummet, kul att kunna hjälpa till. Har ju även lovat att sy gardiner till dessa två rum.. min symaskin var verkligen en bra present även om jag inte tyckte det när jag fick den.

Var på jobbet en sväng förut och hade ett utv.samtal, två till i kväll sen är jag klar. Passade på att ta med mig alla kläder och skor som var där och sen får jag ta och rensa ur lådan. Känns konstigt vill jag lova.

Får ju visa hur fin verandan blev oxå.. så här såg den ut innan vi påbörjade renoveringen...






Så nu är det blommor som fattas.. inom en snar framtid ska allt det vita målas om på huset, ink alla fönster.. Får se här det hinns med. Förhoppningen är att framsidan ska vara klar innan liten kommer..

Just det, var på föräldraträff i går.. blir nog bra.. känns ju lite konstigt så här på första träffen men men.. Vi var i alla fall 6 par.. varav vi kände några i alla fall ;)

Ne.. nu är det dags att få ngt i magen..

Vecka 33.. ojdå..

På ngt vis trodde jag aldrig att det skulle gå så fort.. går in i vecka 33 i dag. Alltså, i går var det precis 8 veckor kvar tills beräknad födsel.. Känns konstigt att det börjar närma sig med stora steg. I dag ska vi även börja på föräldragrupp. Så A slutar tidigt, skönt att han kan vara med på träffar och allt. Då känns det ännu mer som om vi gör detta tillsammans. I går gick vi en promenad och pratade om allt som ska hända.. kom på att vi verkligen är lyckliga just nu.. Underbar känsla!

Skulle ha jobbat mån-ons men nu är jag ju så j*la förkyld.. tröttsamt. Hade tänkt att hinna med en massa saker de sista dagarna men så blev det inte. Så nu ska jag tydligen inte jobba på 1,5år.. lite underlig känsla.. Men va gott det ska bli..

Helgen försvann ganska snabbt. I lördags tog vi oss en sväng på marknan. Handlade inte nåt större.. Var super gott väder så vi fastnade på en uteservering med loka till mig och öl till A, Jörgen och Marie. Trevligt!!  Sen tog jag och A en sväng till Grebbestad och åt lite mat.. och glass!  Kvällen spenderades hemma i soffan.. jag var helt slut.

I går var vi i Säbyn.. vi hade lovat att tapetsera matsalsrummet.. blev riktigt bra. På fredag ska vi ta tvrumsdelen. Känns kanon att man verkligen kan hjälpa till med något. Å föräldrarna blev nöjda ;)

Vet inte vad dagen har att erbjuda.. ska verkligen ta det lugnt och vårda förkylningen så att jag blir frisk ngn gång. Dock vet jag att Evelina kommer och tar en kopp kaffe. Får se om jag hinner/orkar baka ngt gott.. Annars får det bli ballerina kex! Hann ju med att skruva ihop skötbordet i helgen med.. A hade ju aldrig tid. Lika bra att fixa det själv. Så jag kanske skulle se om det passar bra på toaletten..

Ojdå.. mycket att skriva om i dag.. Blir säkert ett inlägg senare.. måste ju visa hur fin verandan blev ;)


Marknads morgon..

Tänker tillbaka på när man var liten och alla minnen som är kopplade till marknan.. Vem man skulle gå med, hur mycket pengar man fick ta med sig, träffar med mamma och pappa för att kolla läget. Vad man skulle ha på sig osv. Godis,
t-shirtar med div tryck, smycken och lyckopåsar var det man ofta kom hem med. Plus en massa annat skräp.. När man blev lite äldre kom diskussionerna kring om man fick gå ut på kvällen.. åh, vad jag fjäskade ibland.. ;)

Nu är det ganska annorlunda.. första vårmarknaden på jag vet inte hur länge som vi inte ska ut. Självklart ska vi gå en sväng nu på dan men i kväll åker vi nog och äter ngt sen blir det troligtvis mys hos David och Marika ;) ..

Fortfarande riktigt förkyld men i dag har jag mest ont i halsen, vaknade och gick upp redan vid 6.. ska h*n röra sig lika mycket de veckor som är kvar kommer jag vara helt slut.. tur att jag inte jobbar så mycket mer och kan ta vilopauser under dagarna...

Nu ska jag ta ett tag med damsugaren.. A är och skjuter och när han kommer hem ska vi ta oss en tur.. får väl se vad vi kommer hem med...

later...

Inte många timmars sömn...

beror på förkylingen.. men också på att min hyresgäst i magen bestämde sig för att ta ett arobic pass under några timmar nu på tidiga morgonen.. Mysigt som attan, men tidpunkten lite illa vald. Välkommen till verkligheten tänker säkert alla föräldrar... ;) Så halv sju orkade jag inte ligga längre så det var lika bra att gå upp.. nu har jag finkammat internet, hittat massa fina saker, som vanligt. Hunnit med att dricka te, vilket gjorde gott för halsen.. snart dax att stoppa ngt i magen oxå..

Solen lyser får se vad som händer i dag, mår aningen bättre än så länge. Hoppas det håller i sig. A sa ngt om att sätta upp staketet på verandan i dag, hoppas ;) Det blir verkligen superfint..

Nu.. MAT!

later....

Sjuk :(

Mår inte alls bra.. åktte till jobbet men fick snart gå hem. Ruggigt förkyld. Men med alvedon, nässpray och några timmars sömn gjorde gott. Tog mig en tur till Säbyn och skruvade ihop ett skåp. Men sen blev det soffan igen.. Har varken tid, ork eller lust att ligga inne när det är fint väder. Blir hemma i morrn med och hoppas på att jag ska må lite bättre..

Nu blir det sängen...

GodNatt!

Tröttis..

Oja, kan knappt hålla ögonen öppna. Snart dax att bege sig till sängen tror jag. Min förkylning blir bara värre, suck! Känns inte som om jag orkar med det just nu.. Jobb i morrn, och efter har jag två utvecklingssamtal. Skönt att beta av dem..

I dag har det varit fullt upp. Först jobb och sen möte med dansgillet, Carling var där och pratade om olika bidrag. Mycket man inte förstod men jag var ju där i alla fall.

Ne.. som sagt. Blir nog sängen nu.

Sov Gott!

Vi ska bli föräldrar :O

Ja, det förstod vi verkligen i går då vi var på NÄL, information inför förlossningen. Tycker fortfarande att det är väldigt overkligt och jag tror inte att jag riktigt kommer förstå innan liten finns här hos oss. Vilket är om två månader, sjukt! Innan vi åkte till näl var vi hos BM på kontroll. Liten hade vänt på sig och låg nu med huvudet nedåt, BM visade oss så vi båda fick känna huvudet, häftig känsla. Allt såg bra ut och hjärtljuden låg denna gång på 138. På måndag ska vi börja i föräldra grupp, ska bli kul. Tur att man vet två par till i alla fall ;)

Shopping blev det inte så mycket av, inte alls kul att handla kläder när man ser ut som en ballong. Men ett par skor hittade jag i alla fall, vitt linne tyg till gardiner i vardagsrum och så köpte vi skötbord. Så nu är det oxå fixat, skönt!

Denna vecka är det jobb som gäller. Sent i morrn och på torsdag, har utvecklings samtal. Men är som tur är tidig på fredag. Bara sex dagar kvar att jobba nu, känns helt sjukt att jag ska vara hemma minst till Januari 2011.. låter ju som en evighet. Men mysigt ska det bli.

jag och mamma har planerat in vår resa till Ullared oxå.. Tycker verkligen om att åka på tur bara vi två. Tror att svärmor kanske var lite sugen men nej, mor och dotter tur blir det ;)

Nu ska jag se på Äntligen Hemma och vårda min smygande förkylning...

Söndags morgon!

Spenderade gårdagens kvällen hos Evelina och Jonas. Vi grillade.. mumma! Och satt ute å åt, vilket var kallt vill jag lova. Men mysigt! Fick en värmande kopp kaffe sen när vi kom in ;) Sen blev det lite grogg, vin och öl för de andra. Gamla minnen kom upp och OJ va mycket kul vi har haft egentligen. Vilka vänner man har ;) Kom på att vi borde åka till fjällen nåt år, något vi inte gjort ihop..

Just nu får jag en ny ytterdörr insatt.. Spännnande!!!

Trappen och golvet ser jätte bra ut, är supernöjd!


I dag blir det till att såga/kapa till staketet, kanske hinna med att grundmåla en gång. Sen ska vi till Säbyn. A ska byta däck på morfars bil, stackarn klarar inte det nu efter operationen. Känns bra att kunna hjälpa till lite. Blir väl lite spackling eller slipning oxå, Får se vad man orkar med. Mår ju riktigt bra i dag om man jämför med gårdagen då jag var yr och knappt kunde gå på hela dan..

Dags att fixa lite...

Later...


God Morgon!

Sovmorgon skulle jag ta i dag.. vilket resulterade i en utvilad Henny vid 07.30.. Samma sak varje gång jag ska sova länge. Men positivt är ju att man kommer upp och får ngt gjort ;)

I dag blir det först Tupperware party.. börjar vid 11. Sen blir det till att fixa ute. Ska ju påbörja uppbyggnaden av verandan i dag.. Just nu ser det ut så här..



Ska bli kul å se hur mycket som hinns med under dagen. Ska försöka komma ihåg att lägga in bild senare.

I eftermiddag/kväll blir det grillning med några av vännerna, alltid lika mysigt!

ne.. dags att ta tag i dagen!

Härliga känsla ;)

Ja i dag vaknade jag med en sån härlig känsla i kroppen.. Allt känns så lätt och positivt. Härligt med sånna dagar. Börjar inte förrän efter lunch i dag så jag och Evelina ska hinna med en tidig fika/lite lunch för min del. Å säkert en del skvaller, ska bli så kul att höra om hennes praktik. Sen får vi väl planera in ngt att hitta på under helgen oxå. När A kommer hem i eftermiddag ska han grundmåla grunden. Jag målade sista strykningen på stommen till verandan i går, vitt blir fint! I morrn kommer svärfar. Han och A ska börja med golvet och trappen och har vi tur så kanske de hinner sätta in nya ytterdörren. Själv ska jag först på Tupperware party hos Annelie. Men sen tänkte jag ta tag i mitt project, staketet till verandan. Jag har bestämt mig för 95mm och 45mm "plankor". Men de ska mätas ut, sågas till och målas. Låter som ett lagom project för mig, bara svärfar tar med sig girsågen.. (eller va den nu heter)  Så det blir en fiktig fixar lördag..

På söndag är det Säbyn som gäller, tror inte att tapeterna hunnit komma än men det finns massor att göra ändå.. Mamma och pappa skulle till Torp i dag och inhandla lite saker.. I går var de här på middag, blir nog fler gånger nu när jag ändå ska gå hemma hela maj. Kul att kunna hjälpa till på ngt vis.

Ne om jag skulle passa på att vara lite kreativ kanske.. Städa ngt innan jag åker..

Snart går vi in i vecka 32, hur konstigt känns inte det.. Har försökt att förbereda mig en del innför förlossningen men det är ju svårt när man inte har en aning om hur det kommer att bli. Känns så overkligt att vi snart ska få ha h*n hos oss. Åh, vad jag längtar. Men först ska jag ta vara på tiden och göra saker som inte blir lika lätta sen..

Ha en bra fredag!

Flitig på morgonkvisten.

jajjemen ibland lyckas man med det oxå. Hunnit med att röjja här hemma, fixat med deklarationen och bakat en kladdkaka till kvällens besök. Nu är det snart dags att ta fram IUP och börja renskriva. Börjar lite senare i dag, vilket är skönt för då kanske jag hinner klart med IUP. Måste bara boka in möten med föräldrar oxå, har ju inte så många dagar kvar att jobba nu.

Annars är det väl som vanligt, börjar känna mig väldigt otymplig nu, allt blir svårare att göra.. Men nu närmar det sig slutet,, känns så overkligt att vi snart ska få träffa skrutten i magen.. Mysigt! På måndag är det återigen dags för besök på MVC. Och på eftermiddagen ska vi till BB på "föreläsning/Information" ska bli intressant. Har ju lite blandade känslor inför förlossningen..

Just det, satte ju ihop vår vagn i måndags, kunde inte hålla mig längre.. Resultat;


Dags att ta tag i IUP..

Later...

Påskafton = Årets första grillning!


I väntan på att grillen ska bli varm!


Andreas och Alfred kollar in grannens hund!


Sötnosen ;)



Hade en supermysig eftermiddag/kväll hos David och Marika. Grillade massa gott och avslutade med lite kortspel. Kan ju inte bli bättre! Sebbe och Alfred var söta påskgubbar men jag fick inte ta kort på Sebbe.. Pinsamt! ;)


I övrigt har påsken varit väldigt lugn.. fixat en del här hemma. Haft middagsgäster, iform av min familj + värnamo släkten. Vi har varit hos Andreas syster på middag och fikat hos lille Alfons ;) Vilket nog var helgens höjdpunkt. Såå söt!



Men nu är det vardag och jobb som gäller. Tidiga tiden i dag men ska snart tillbaka på avd. möte. Men jag ska inte klaga, inte många dagar kvar nu!

Hoppas ni haft en bra helg!

Härliga sol!!

Oja.. fick mig allt en stunds stekande i solstolen.. Mumma! Passade på när jag var i Säbyn.. Hjälpte även till med lite spackling, sen grillade vi korv och njöt av värmen.. Humöret blir verkligen på topp när vädret är bra.

Har även hunnit med en fika hos Lina, mysigt!

I kväll blir det nog Evelina en sväng.. tror att de skulle vidare till Wärs men jag är inte alls sugen på att följa med eller på att köra så det blir nog tidig hemgång om de drar iväg..

Så.. nu är det väl dags att hoppa in i duschen och sen ha det vaniga problemet medd kläder.. har för mig att jag ska ha en gul topp ngn stanns.. hade ju passat nu när det ändå är påsk..

Ha en toppen kväll!

Lååång fredagsmorgon..

Hade tänkt mig en sovmorgon i dag men som vanligt när den tanken finns så vaknar jag tidigt.. Adam kom före nio på MC så det var bara att gå upp. Vi hann med en kopp kaffe innan de drog iväg till Jönköping, bilmässa på Elmia i dag. Vilken lycka att man slipper det, Kan inte förstå hur Adam kan ställa upp å köra på killarna.. mycket öl och grogg lär det bli under dagen.. Tur de är 25 mil bort och huserar ;)

Själv har jag inte många planer för dagen.. ska till Lina på fika klockan 12, hon lär få sig en chock, inte träffats sen i jul.. Å det har ju hänt en del med min figur sen dess.. En tur till säbyn får det väl oxå bli, spackla lite. Sen borde jag ta tag i damsugning och lite städning men det får jag allt fundera en stund till på.. inte alls lockande.

I går var det tjejmiddag hos Jenny, supertrevligt och MYCKET gott.. Tack vännen!

Funderar på att sätta ihop vagnen oxå, vet inte om jag kan hålla mig längre.. hm..

later...

13 arbetsdagar kvar...

ja om man räknar bort resten av denna förståss.. men halva dagen är ju redan gjord. Kan inte förstå att jag ska gå hem om tre veckor, känns konstigt. Men otroligt skönt.

Solen är borta i Ed och regnet öser ner. Hoppas det hinner sluta innan jag slutar jobbet. För jag och Evelina ska ta en tur runt sjön. Hon är snäll som orkar med mig trots mitt kassa tempo;)

I morrn är A ledig.. fuskigt! Men jag hade tur och fick ta den tidiga turen så slutar redan vid 14, förhoppningsvis lite innan för jag behöver till banken. De envisas ju med att stänga redan vid 13..  Får se hur det går. I morrn kväll är det tjejmiddag hos Jenny I billingen, trevligt!

Annars är planerna för helgen väldigt få.. fika med flickorna på fredag.. annars vet jag inte. Hoppas på fint väder för vi skulle behöva tvätta av huset. ska ju måla om bitar av det nu i vår. Sen blir det säkert en del fixande i Säbyn.. Var tal på knytkalas, min morbror med familj kommer.. får väl se om det blir hemma eller inte.

Ne.. dags att jobba några timmar till. Tänk va rasten går fort..

Polarn och Pyret..

Kikade in och hittade dessa fina kläder...



Det bästa med PoP är att kläderna passar lika bra på en kille som på en flicka!
Får nog bli en kik in nästa gång jag är i stan...

Tralla la la..

Vet ni vad??? Jag fick igenom min havandeskapspenning i dag, 100%. Från 1 maj. känns som om 100 kilo försvann från mina axlar. vilken lättnad. Hade ju pusslat ihop det med semester men nu kan jag ta ut den senare och spara på föräldradagarna.. åh.. UNDERBART!!!

Jobbade tidigt i dag.. kom hem och sov några timmar.. haft mycket sammandragningar i dag. Men klarade i alla fall av att baka en kaka nu i eftermiddag, måste ju fira lite sen.

Nu ska jag ta och kika runt lite.. finns mycket fina sidor med kläder till liten..

Denna pyamas inhandlades i fredags..
Bild lånad från Lindex!

Får väl bjuda på söndagens bild av magen.. Fulla 29 veckor...



Så.. några minuter över...

Precis kommit från jobbet... å ska snart iväg igen. Ska till Annelie med arbetskamraterna.. Trevligt!

Så vad har hänt i helgen då?? För ovanlighetens skulle kändes den lång, härligt. I fredags var jag och mamma i Uddevalla. Klippte och färgade håret, super nöjd som vanligt. Tack Sandra! Sen blev det lunch på Catcuz  och sen till Torp. Fick med mig ett par nya löparskor och en top till mig. Filt och pyamas till liten.. Å så present till lilla Alfons ;) Så jag var supernöjd med dagen.

I Lördags var det fixardag här hemma. A tvättade taket och jag platerade blommor. En sväng ut till säbyn och sen blev bilen tvättad och fick sig nya däck, vilken skillnad det blir med sommardäck på! Kvällen spenderades i Bästorp där det var 50-årsfest för B-M, supertrevligt. Dock åkte vi ganska tidigt.. yr hela kvällen :(

I går var det säbyn och spackling som gällde på förmiddagen. Känns som om man vill lägga all sin lediga tid där nu. Hjälpen behövs ju om man säger så. Synd bara att jag inte orkar lika mycket som innan. Men tur att A är snäll och ställer upp när han är ledig. Blir väl säkert en del nu i påsk kan jag tänka mig.. Middag intogs på edsresturang..

Denna vecka blir det jobb som vanligt, men med ledig fredag. Påsken är bra! På torsdag ska jag på tjejmiddag, alltid lika trevligt med tanke på vilka härliga vänner man har.. Otroligt glad över er!

Ne.. dags att åka snart.. måste hinna med att handla oxå!

I dag gick vi in i vecka 30.. det närmar sig med stormsteg.. Längtar!

God Natt!

Uppdatering om helgen kommer.. men i morgon. Nu ska jag inta ryggläge.. å läsa om förlossning..
Vecka 30 i morrn..

Kram å god Natt

smhi lovar fina dagar.

Kollade just smhis hemsida, lovas fint väder fram till tisdag. Lördag klart finast! Kan ju inte bli bättre.

Var på salong Devorah i går, 1.5 timmes lång ansiktsbehandling. Går inte beskriva med ord hur njutbart det var. Kände mig som en ny människa efter det Ser fram emot vad jag ska ta nästa gång jag går dit. Funderar lite på pedikyr, kanske skulle vara bra nu när jag inte ens ser mina fötter längre.. å det lär väl dröja innan jag gör det igen.

I dag är jag LEDIG.. underbart! Jag och mamma ska ta en heldag. Först ska vi till Sandra i Uddevalla och klippa håret och färga det, välbehövligt! Sen blir det Torp och förhoppningsvis god shopping. Hoppas på att få med mig nya löparskor, ngt att ha på mig i morrn på 50års kalaset och lite till lillen. Får väl se vad det blir.. kanske helt andra saker som följer med hem. Kul i alla fall med en mor/dotter dag, var länge sen nu. Håller på att planera en resa till Ullared oxå, vi brukar ju ta en vid jul men nu tänkte vi att det skulle bli en vårtur i år!

Nu ska jag ta tag lite i hemmet innan jag åker!'

Ha en bra fredag!

Äntligen..

skiner solen! Åh, va härligt att vakna till sånt väder! I dag blir det jobb 9-17.30 så jag skulle tro att vi tillbringar mycket av tiden ute i dag, i alla fall om jag får bestämma ;)

I går var en låång dag med jobb, Apt möte och avd. möte. Men nu är det gjort i alla fall.. var otroligt sliten i går när jag kom hem vid 21, alldeless för sent. Tur att jag hade sovmorgon i dag!

Annars.. händer det inte mycket. Jobbar i morrn med sen ska jag på ansiktsbehandling, längtar!  Innan det har jag tänkt att hinna med en promenad med Evelina oxå;) På fredag har jag lagit semester, jag och mamma ska åka till Uddevalla och klippa oss, sen blir det torp och förhoppningsvis lite shopping!

Får väl ta å åka då.. känns ju som man nyss åkte därifrån...

Ha en bra dag i solen!

RSS 2.0