Trevlig kväll!

Hemkommen efter en trevlig kväll hos Sebbe med familj.. Han blev supernöjd för dvd filmen som genast hamnade i spelaren. Tåget Thomas ;) På kalaset bjöds det på tacos och marängschwiss.. mumma.. Mätt till tusen nu. Bebsisen drog i gång och sparkade men när marika skulle känna slutade den..

Avslutar kvällen med Sebbes kanon kommentar till Andreas..
- Jag tycker du ser gammal ut! *skrattar*
Bra kommentar för ngn med lite nojja..


I morrn blir det shopping!!!


God Natt!


Till Nathalie..

ännu en önskan om en bild.. känns fortfarande konstigt att det är jag som har denna magen och att det är en liten skrutt som sparkar och lever bus där inne.
.


Varit och fikat med Evelina och Marie i dag efter jobbet. Supermysigt! Å se vilka söta kläder Marie hade köpt till den lille..



Nu ska vi snart iväg till min favoritkille Sebbe på kalas han blir ju hela 4 år på söndag..


Kortet tagit sommaren 06!

Ne nu ska jag slå in paket! ha en trevlig fredag..

Kram

Glad!

Pratade just med an av de bästa vännerna. Superglad för hennes skull och håller tummarna för att allt ska gå som hon vill;) Tänk va tid vi kan ha tillsammans till sommarn...

Ne.. nu blir det snart sängen.. tröttis i dag!


Snart helg..

ja bara två arbetsdagar kvar.. ska bli skönt med lite ledigt. Visserligen har det varit en ganska lugn vecka, eftersom det är sportlov och en del barn har extra ledigt. På väg till jobbet snart, tittade ut och såg att det regnade, ugh! Det är ju värre än om det snöar.. Vill verkligen att våren ska komma över en natt. Jag och A satt å kollade på bilder från förra sommaren i går, åh så skönt det va med värme.. På söndag är det ett år sedan vi åkte till Thailand.. tänk va det går undan.. mycket som hänt det sista året.. jobb, hus, resa och nu barn.. Härliga tider!

Ne då var det väl dags att åka då..

Ha en bra torsdag! Hoppas det inte regnar alltför mycket på er!

Vill ha..

Vår, värme, ljusa färger och bruna ben..

Vore inte helt fel!


Ne nu ska jag jobba lite.. grilla korv och åka pulka.. inte helt fel de heller, trots att det är kallt..

Ha en bra onsdag!


Tupperware..

Såg just på unga mödrar.. var en som hade en tupperware demonstration.. det var verkligen kul att arbeta med det.. kan sakna det i bland. Kanske skulle ta och ragga upp en konsulent som kan ha en demo här hemma.. länge sen man var på något sånt nu. Men då måste det finnas lite intresse.. får kolla upp detta. Jag har lite saker som jag skulle vilja inhandla, det är ju väldigt bra saker!

Vecka 24, 118 dagar kvar..

Ja i dag går jag in i vecka 24.. känns skumt tycker inte det var länge sen man var i vecka 10.. såg på familjeliv förut att det är 118 dagar kvar till Bf, det är ju inte så länge i alla fall.. Men den sista tiden lär väl tiden stå still. Nu är det ju så mycket man ska fixa med och så tar ju jobbet mycket tid. Får väl se om jag får ngn hp eller inte. Håller tummarna för att det ska gå igenom..

Håller på att planera lite kalas nu.. En tjejmiddag om knappt två veckor, ska bli supermysigt! Sen ska jag och A ha ngt typ av gemensamt kalas för hans stora släkt.. Får väl bli ett 30års kalas för våra vänner oxå, ett mindre. Orkar inte dra igång ngt jätte project nu, känns som om vi har nog med saker att stå i. Så nu ska det tillverkas lite kort.. får ta det senare för i dag orkar jag inte!.

Soffan väntar.. tänkte vila bort min förkylning. Hoppas det fungerar..

Söndag kväll..

Skruvat gips och spånskiva i dag med, en vägg till blev klar. Det var jag och A som huserade själva. Mamma och pappa kom senare, då åkte vi till Billingen och åt thaimat, såå starkt och gott. Tillbaka till Säbyn för kaffe.. men inget mer skruvande för jag började bli lite sliten. Håller på att dra på mig en förkylning till är jag rädd för. Hoppas bara på att orka jobba hela veckan, vill inte ha några karensdagar och pengaavdrag nu när det är så mycket som ska handlas. Håller på att planera en Ikea resa med mamma och pappa och då är det ju kul med lite kapital..

Som sagt jobb hela veckan.. försöka med vattengympa om jag inte blir mer förkyld.. sen får vi se var som händer..

Nopp.. vi har hyrt film och jag har köpt en påse bilar. Mys kväll med A väntar!

Skruvat gips och spånskiva!

I bland blir jag så glad av att verkligen få fixa och lära mig nya saker. Spenderade några timmar med mamma och pappa i Säbyn förut.. skruvade spånskiva och gipsplattor. Hade tänkt att ta det lungt och slappa i dag men det är verkligen inget för mig, blir så otroligt rastlös. A har varit och "lekt" på sjön.. I morrn ska jag och A försöka lägga en heldag i säbyn, förhoppningsvis blir vi klara med en vägg till. Superkul när det går farmmåt och när man känner att man kan hjälpa till. Pappa skulle spela match på förmiddagen och komma ut senare..

I går var vi i Mellerud och åt grekisk mat med Evelina och Jonas, det är verkligen såå gott! Vattnas i munnen bara man tänker på det! Får göras om snart!

Melodifestival i kväll.. ska ses hos mor & far. Mamma skulle göra våfflor.. det är ju supergott! Blir väl lite öl och vin för de andra..

I dag är det fyra månader till bf.. händer mycket nu och vi längtar mycket efter vårt illa underverk.


Ne nu ska jag gå och inspektera barnrummet. A har satt upp lite lister..

Ha en superbra lördag och glöm inte att grattulera denna fina flicka som fyller 25 i dag!

Promenad blev fika..

Skulle vandrat runt sjön med Evelina efter jobbet.. men min mage har gjort ont till och från i dag (stressar nog lite för mycket) så vi tog en fika på cafet i stället, trevligt! Passade på att planera kvällen, blir att åka till Mellerud och äta grekisk mat, självklart med mig som chaffis;)

Men först ska jag vila lite.. det var den ordinationen jag fick när jag pratade med BM förut..

Ha en bra fredag!

Kram

Känner mig piggare!

I går hade jag verkligen ingen bra dag.. först tandläkaren.. sen var jag trött, arg och ledsen. Utan att veta varför, jobbigt med dessa hormoner.. A får ju ta det mesta av allt.. tur att han är så underbar som han är!

I dag jobbar jag sena turen, slutar vid halv sex. Kanske en sväng till Marie då, får se hur formen är!

Längtar redan till helgen.. att bara få vara.. Men det är en stund dit..

Spanade namn igår igen.. kanske kom på ett bra nu ;)

Later..


Tandläkaren..

Yes där har jag varit i dag. Ni som känner mig vet att min panik brukar vara stor de dagar jag ska dit. Men i dag gick det riktigt bra, inte alls lika livrädd som vanligt och ändå lagade jag två hål. Nu är det gjort och det känns bra! Men bedövningen börjar släppa lite nu och det gör lite ont.. Men jag ska bädda ner mig i soffan en stund och sussa lite, är olidligt trött i dag..

I morrn blir det nog att träffa några av flickorna.. efter jobbet då. . Jobbar sena turen till halv sex, lite segt..

I går fick jag reda på en sak som gjorde mig super glad. Håller tummarna vännen!

Hörs!

Mera snö??!!

Ja nu snöar det igen, jag som tyckte att det räckte bra med det som redan låg.. men men.. kul för de som åker skidor å så i alla fall. Men jobbigt att skotta!

I dag är det jobb som gäller, och i kväll är det avd. möte. Så det blir en låång måndag. Får se hur min rygg klarar av denna veckan, förra var ju ingen höjdare direkt. Fick ju brev från Försäkringskassan oxå, de ville ha in en komplitering kring mina löneuppgifter. Inte avslag på en gång i alla fall.

I går röjjde bebis runt i magen. För första gången kände vi sparkarna jätte tydligt.. så häftigt! Tidigare har de varit så difusa..

Ne nu ska jag se om jag kan få nogorlunda ordning på mitt kråkbo till frisyr i dag..

Ha en bra måndag!

Helgen som gått..

Ja i går tapetserade vi ju br. Vanligtvis är det jag som skär våder och stryker lim och A som hänger upp dem. Men i går bytte vi roller..


A i full gång med att stryka på lim...

Å här e jag i action...


Vi la klart golvet i dag oxå, eller nästan fattades en bit. Surt! Blev riktigt bra, tog samma som vi har i kök och hall. Jag tycker det blir lite mer enhetligt så..

Efter golvet var klart skulle vi till morfar. Passade på att ta på oss rikligt med kläder och ta en tur på säbytjärnet. Men inga fiskar var vakna.. Men mysigt hade vi!





Fick med mig vaggan hem från morfar i dag oxå. Tänk att mormor sov i den som liten, även jag och mina syskon låg i denna. Den är tillverkad av en som bodde granne med min gamelmormor ca 1910. Häftigt!

Har även städat, å fixat här hemma.

Snart kommer Evelina och Jonas på en liten kvällsfika!

Dessa fina tulpaner fick jag av A i går!


Alla hjärtans dag!

Haft en super mysig dag..

*tapetserat och lagt golv..
*Lagat super god mat
Haft fint sällskap av mamma och A. Kan ju inte bli bättre.

Både mamma och A var snälla och gav mig blommor, tulpaner som jag älskar!

Bilder kommer i morrn. Nu blir det sängen

God Natt!

Bilder från gårdagens köp!


Visst är denna body helt ljuvligt söt!

Aningen dyr kanske.. men det var de värt!

Jobbat i dag.. H tillbaka på jobbet, trevligt! Annars har jag fixat här hemma, städat och lagat mat. Även bakat några choklad kakor. Har verkligen blivit kul att baka igen.. konstigt med tanke på att jag aldrig bakar annars.

Om en stund kommer mamma, pappa och Anton hit. Jag ska bjuda på semlor, mumma!

I morrn är vi bortbjudna på lite mat hos David och Marika, trevligt! De skämmer bort oss!

På lördag är det ju alla hjärtans dag, något vi inte brukar fira så mycket. I år ska vi fira det med mamma. Pappa är med Anton i stockholm och spelar bowling. Ska bjuda på middag å så blir det väl melodifestivalen. Ska bli mysigt! Mamma fick välja middag och hon valde lax. Så jag tror jag ska göra grillade laxfiler med ungsbakad potatis och kall sås. Det är ju såå gott. Vet inte om jag ska ha förrätt än, men till desset blir det den nya favvoriten, exotisk fuktsallad med varm vitchokalad sås.. Det vattnas riktigt i munnen.

Har även planer på att tapetsera och lägga in golv i den lilles rum.. ska bli kul att se tapeterna uppe. Hoppas bara på att det blir bra. Men det tror jag!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen.. men först läsa lite bloggar!

Kramar

Shoppade..

mm.. råkade gå in i affären Gullegrisen i dag.. råkade även handla en body som jag trånat efter.. Den är verkligen såå söt! Mysigt att handla lite till bebis, känns fortfarande overkligt.. underbart!

Skulle lägga in bilder nu men det funkar inte..

Ne tillbaka till semlebullsbaket och middagslagningen..

Hörs senare!

Konstigt..

ber om ursäkt för det konstiga inlägget.. vet inte vad som hände med stilen..

Snart halva arbetsveckan gjord

Ja.. som vanligt jobbade jag min tidiga tur i dag. Sån tur att jag gör det på tisdagar. Hinner ju med vattengympan då! Verkligen så skönt att få röra på sig lite, utan att känna sig stor. Nästa vecka kan jag dock inte, kom på att jag skulle till tandläkaren.. suck! Annars har jag inte gjort så mycket idag, är ganska sliten må jag erkänna.. Tittat på när A målat taket i br.. blev super bra. Så nu är det dags att börja tapetsera. Får se om det blir i morrn eller om vi väntar till helgen. Jag tycker ju att det vore kul att börja..

Jobbar tidiga turen i morrn med.. sen tänkte jag baka semlebullar. Köpt hem alla ingr. så nu har jag inget att skylla på. Är ju verkligen så mycket godare med hemabakade bullar. Bjöd hit mor, far och Anton. Med de skulle komma på torsdag i stället.. längtar redan. Semlor är ju såå goda.

Ne nu ska jag se till att få mig lite kvällsmat!


Söndag!

Vaknade rktigt pigg i dag.. Skrivit klart ansökan om Hp nu.. Blev lite text ;) Svårt att veta vad man ska ta med bara, men nu har jag försökt att formulera mig bra. Bifogade ganska mycket eftersom det fanns så lite plats att sjriva på org.pappren. Så nu är det bara att vänta å se, håll tummarna!

Annars.. A spacklar just nu rummet.. förhoppningsvis hinns även taket målas i dag. Så kul att se det förändras.. Själv tänkte jag ta på mig att måla taklister ngn dag. Lagom projekt! Hittade en super fin spjälsäng igår på blocket. Ringde men det var redan en som skulle komma å kolla på den. Skulle höra av mig vid 17 igen, det var verkligen fin, precis den modell och färg vi vill ha.

Får väl fixa lite här hemma under dagen med. Tvätta å så.. laga lite middag. Sen i eftermiddag är det avslut å buggen. Å i kväll ska vi till mor och far.. även Anton är hemma.!

Bjuder på några bilder från fredagen!


Före det drat igång!

Jag och Marika!!

Killar gör saker tillsammans ;)


August, Johanna, Evelina & jag

Jörgen ser lite slirig ut..

Systrarna Z var söta i likadana kläder!!

Här dansar bla.. jonas och marie.. Ser bra ut! Även Ulrika och Marielle skymtas!


Bandet!!

Ne nu ska jag hänga upp tvätt!

tack för i går!

Blev ju en kanon fest i går ju, tack alla som var där! Lagom sliten i dag bara.. Nu blir det till att åka till Evelina med jackan! Sen Mellerud och Thaimat! Mumma!

Bilder kommer.. men senare! Kramar

Så var det dags..

Jobbade som dagt tidiga turen, kom ifrån lite tidigare och hann med en lunch på cafet med Evelina.. Kikade även in på Eas och fick tag i ett skärp, så nu blir min klädsel i kväll ganska ok.. Nöjd! Tog mig även en sväng in på Martinas.. Lite av de nya Villervalla kläderna hade kommit, super fina färger. Dock inget inköp i dag.. Fönstershoppade även lite på Gullegrisen. måste ta mig en tur dit ngn dag. Så härligt färgglada kläder! Sånt gillar jag, i alla fall till barn.

Så hur ser resten av dagen ut då?
*Snart åka till Bygdegårn för att duka..
*Hem, äta middag och fixa iordning oss.
*Tillbaka ut till Bästorp för en helkväll! Laddat upp med tre alkoholfria öl ;)

Ser verkligen framemot detta! Ne nu är det nog snart dags att åka.. Marika skulle ju hämta killarna vid 14..

Ha en bra fredag!

Kramar

Snart fredag..

Ja då var det bara en arbetsdag kvar.. veckorna bara flyger fram. Har tur och jobbar tidiga tiden i morrn. Får väl se när jag kommer i från. Blir det tidigare än ord. tid så ska jag nog hinna med en fika med Evelina, mys! Vid 14 är det dags att åka till bästorp och göra i ordning. Sen hem, laga middag, fixa i ordning oss och sen vid 19, FEST!! Ska verkligen bli kul, får väl köpa med mig några alkoholfria öl eller ngt..

Så nu ska jag ta och fixa i ordning lite papper, växelkassa osv.. Provade lite kläder förut, inte lätt att få ngt som sitter bra, har verkligen mycket kläder men inte mycket som passa nu. Blev i allafall en svart klänning, hoppas på att hitta ett smalt silver bälte att ha till oxå.. kanske ngn som har att låna ut?? jag ska ha den över magen så det behöver inte vara så extremt stort ;)

A kommer hem i kväll oxå.. mysigt att slippa sova själv!

Ne nu ska jag fixa lite papper..

Tisdag kväll!

Varit på vattengymnastik i dag, det är verkligen såå gott! Skönt att känna att man gör ngt.. Annars har jag jobbat.. å tvättat.

Varit väldigt trött i dag med så kvällen har spenderats i soffan.. Just nu ser jag på Bygglov, ett av mina favoritprogram. Å i dag är de hos ett ungt par med en liten bebis, bara 5dagar! å så söt hon var. Så fort jag ser jag en sån liten får jag en speciell känsla.. till sommaren är det vår tur.. längtar!

A är fortfarande i Oslo, kommer hem på torsdag.. å sen på fredag är det ju februarifesten. Ser verkligen framemot den!

I morrn jobbar jag sena turen, till 18. Måste handla lite.. har helt slut på frukt.. panik!! Är ju ständigt hungrig/sugen på ngt.. då är frukt och grönt bra.. i alla fall på vardagarna.. på helgerna slinker det gärna ner ngt annat ;)

Ne tillbaka till tv tittandet!

Kramar


Hjälp!

Såg delar av ett program förut. En familj som hade 10 barn.. blir ju svett bara av att titta på dem.. tur att vi väntar ett barn ;) Hunnit med att skvallra lite med Evelina oxå.. ;)

Men nu blir det snart sängen, jobbar tidiga turen i morrn. Sen blir det vattengympa oxå!

God Natt!

Halva tiden..

Ja idag går jag in i vecka 21 alltså har jag gått 20 fulla veckor. Halvtid! Så i dag kan jag börja nedräkning.. 140 dagar. På ett vis känns det som en evighet men samtidigt är det så mycket som ska fixas och donas med så tiden lär gå ganska fort.. å nu börjar det ju gå mot ljusare tider oxå. I dag när jag kom hem var det till och med ljust ute! Härligt! Men det är ruggigt kallt.. här är det just nu -7, burr..

Efter jobbet åkte jag till BM, skulle få lyssna på bebisens hjärtljud! Å det var så mysigt, men h*n hade väldigt svårt att vara still. Efter besöket åkte jag en sväng till Alfred som fyller 1 år i dag, stora pojken nu. Av oss fick han två pussel, med bondgårdsdjur.. Blev bjuden på supergod tårta! Mysig eftermiddag med andra ord!  Passade även på  att berställa tapeter till barnrummet i dag. Blev några ljusa men med svaga ränder i, tror det blir bra. Vill ju hellre ha färg på olika detaljer!

Pratade just med A som är på kurs i Oslo.. tre nätter på superfint hotell.. Önskar jag vore med.. tänk va gott med hotellfrukost.. Så nu ska jag sova själv några nätter, något jag inte är van vid.. lär ju dock somna sm en stocl, så trött som jag är nu..

Ne.. nu börjar magen kurra... får leta upp ngt att äta..

Kramar

RSS 2.0