Ont i halsen :(

Hoppas verkligen att det inte blir mer än det. Har inte varken tid, lust eller ork att vara sjuk.

Var ju i väg på en liten minisemester. Det blev en natt i husvagnen med svärföräldrarna, i Charlottenberg. I stället för att åka direkt hem i går tog vi vägen om Arvika och sen Karlstad. Hade tänkt att sova en natt till men vädret var ju så j*la trist så vi åkte hem. Annie har klarat sin första semester alldeless utmärkt. Sover nu riktigt bra på nätterna och är mycket vaken på dagarna. Hon har börjat att le när man busar med henne.. Det är så roligt att se hur hon utvecklas för varje dag ;) Just nu ligger hon och sussar så sött bredvid mig i soffan.

I dag blir det att fixa lite här hemma sen ska vi på middag till Mamma och Pappa, mumma! Får se vad det blir i kväll, hade plaer på minigolf men vädret r ju inte det bästa direkt. Längtar efter sol nu. Men enligt smhi ska det bli bra i morrn och i början på nästa vecka, hoppas det stämmer!

Lite bilder från vår resa!

Dags för grillning ;)


God Natt!


Annie och farfar myser!


På vagntur i Arvika!

god morgon tisdag!

Lycklig, Annie sov fyra timmar mellan amningarna i natt, lyx!

Solen lyste in i morrse, skönt! Hoppas det kan hålla i sig! Planerna för dagen är ganska få. Magnus, A-C och Miranda kommer på 11 kaffe.. Ska bli kul å se lilltjejen! I eftermiddag är det dags för BVC besök, kul!

Åker på en liten minisemester i morrn. A föräldrar åker ut med husvagnen i dag och vi åker efter i morrn. Gott att komma bort lite.Vet inte om det blir en eller två nätter, det ger sig.

Nu ska jag få grodan att sova.. hon är supertrött!

Härlig helg!

Ja trots att det har varit ganska dåligt väder har vi haft en kanon helg! Började med att grilla i fredags, myste hemma i soffan med lilla familjen! Lördagen spenderades i Loviseholm, med ett avbrott för en tur till Bullaren där det var marknad. Inhandlade en svampkorg ;) På kvällen blev vi bjudna till marie och Jörgen på lite mat. Martin och Jörgen lagade supergod älggryta, mumma! I går tog vi oss en sväng till Nordby och shoppade loss lite. Jag kom hem med två linnen, en tröja och ett par jenasleggings. Supernöjd! Blev lite annat smått och gott oxå! När vi kom hem åkte vi till Marika och David där vi åt kantarellmackor och såg en film! Mysigt!

En kanon helg med andra ord!

Och nu har Andreas semester, vilket är jätte skönt! Började den med att fota Annie hos Bälnäs, blev några riktigt fina kort! Har inga större planer för semestern, mest ta dagarna som de kommer och njuta av att vara lediga tillsammans. Blir väl säkert några småturer om jag käner oss rätt..

Lilla damen växer så det knakar och det händer ngt hela tiden. Tänk att hon är 4 veckor i morrn, det går fort!

Tar ju sån tid att ladda upp bilder här så jag har lagt in på facebook i stället. Men denna bild är tagen i går!

Ne nu ska jag se om jag kan få ngt mat lagad, men lillgrodan sover på min arm. Mys!

Lillgrodan sover på min mage!

Vilket är den sovställning som gäller för lilla fröken holmström. vaggan ratade hon redan första natten.. på min mage sover hon bäst å det är ju super mysigt. men ska ta å flytta in hennes säng i sovrummet så att hon kan sova i den, det gör hon ju i bland på dagarna.

i dag har vi haft besök .. först av lina och mattias och sen av evelina och majlis. annie fick ännu mer fina kläder, tack!

eftermiddagen har vi spenderat i loviseholm, där jag fick middag, mumma! å mer kläder till annie! :)

nu myser vi i soffan och ser på allsång.. å väntar på A som snart kommer, han har jobbat över. ser fram emot nästa vecka då han har semester.. ska bli superhärligt! hoppas på fint väder bara..

ne jobbigt att skriva med en hand.. ska se om jag kan lägga upp lite bilder i morrn

På väg..

jepp en sväng till Näl i dag med, suck! Hoppas verkligen att det inte blir en kur till med antibiotika nu.. Annie tog det onda bröstet en gång i går i alla fall, hoppas på att det fortsätter så. Är super trött på att amma, pumpa och ge tillägg.. Vill ju bara amma, vore så lätt. Men bara lillgrodan mår bra, det är ju det viktigaste.

Får väl se om det blir ngt mer när vi ändå är ute på tur.. Mamma är snäll och följer med oss..

Ne.. får väl packa ner alla saker.. mycket som ska med ;)

Later..

Dåligt.. jag vet

Men just nu finns det så mycket annat som är bättre än att blogga.. Som Annie... tiden räcker bara till till henne nu.. Myser mest hela tiden, men snart ska jag ta tag i bloggen igen, men än så länge får ni hålla ut ;)

Nu blir det grillning med Annies blivande gudföräldrar ;)

Kramar

Jag finns kvar..

Ja, dåligt med bloggande det sista. Men jag har inte mått så bra. I dag fick vi åka till NÄL för det ena bröstet har krånglat. Det var mjölkstockning och så hade jag över 40 graders feber..  AJJJJ!!!!

Ska uppdatera bloggen med mer bilder men det får vänta tills jag mår lite bättre.

Annie mår i alla fall hur bra som hellst!

Mina älsklingar!

Kan man bli annat än lycklig när man se detta kort. Jag inser i alla fall att jag är lyckligast i världen just nu!


Jag ÄLSKAR er!

Annie 090630

Ja nu är hon äntligen här vår lilla skrutt! har inte förstått att hon verkligen är våran. Är ganska sliten, har inte sovit många timmar de sista dygnen, så någon jätte uppdatering blir det inte i dag.  Men jag vet att ni är nyfikna så lite info kan jag ju bjuda på ;)

Hon föddes alltså i tisdags 21.07, på helt naturellt vis. Ingen smärtlindring, AJ! Blev illamående av lustgasen.. Hon vägde 4480 och 54 cm lång. Så det är en stor flicka. Känslorna är så stora att jag fortfarande inte kan prata, skriva eller tänka på det utan att tårarna kommer. Obeskrivligt!

Nu ska jag försöka få lite sömn.. är ganska slut.

Men lovade ju att bjuda på några bilder...


innan vi åkte



På Näl



bara någon minut gammal


Den lyckliga pappan   *kärlek*


Aningen sliten men otroligt lycklig!

Får bli mer bilder en annan dag.. nu ska jag vila innan lilla fröken vaknar och är hungrig.. Igen ;)





Så här ligger Annie nu.. visst är hon söt!!

Uppdatering kommer..

men inte förrän i kväll. Ska vila lite nu innan  Annies mormor/morfar & farmor/farfar kommer.
Är lite trött men LYCKLIGARE än någonsinn ;)

Hörs senare...

RSS 2.0