Kreativ..

jag älskar verkligen att pyssla med olika saker. I eftermiddag har jag tillverkat några inbjudningskort till A 30 års kalas.. inte så kul att lägga ut bilder för jag vet att vissa läser bloggen;)

Har även sytt klart påslakansettet till vaggan/vagnen.. blev super nöjd.

Tycker verkligen om detta tyget.

Vet inte om jag visat er bild på vaggan, fick ju prova att lägga i täcke och kudde. Tänk att vårt lilla underverk ska sova här till sommaren!


Börjar jobba tidigt i morrn så nu blir det ett äpple.. sen sängen.

Lyssnat på min lilla plutt!

Ja, det är lika häftigt varje gång, blir alldeless tårögd av att höra hjärtljuden.. (dessa hormoner) Mitt blodtryck var super bra i dag och även de andra proverna.. men blodvärdet var ju fortfarande ingen höjdare.. 108, bättre än 99 sist i alla fall. Så det blir till att fortsätta knapra järntabletter..

I eftermiddag/kväll blir det inte många knop gjorda skulle jag tro. Ska sy klart ett örngott och kolla igenom lite IUP, skulle ju vara klar med dem till morgondagens avd. möte, som vi har efter ATP.. kommer bli en låång dag i morrn.

Blåser snålt ute i dag, inte alls skönt. Men till onsdagen lovas det fint väder nämligen SOL och 9 plusgrader. Längtar!

Senare...

Helgen snart över..

Oja, å snart dags för en arbetsvecka igen.. Bara fem veckor kvar att jobba nu om min HP går igenom, hoppas!

Så vad har hänt i helgen då? Fredags kväll spenderades hemma hos Evelina, där vi shoppade smink och andra produkter, köpte en hel del, Ska bli kul när det kommer. Ost, kex, cupcakes och choklad bjöds det på. Till det en lagom dos skvaller och mycket tjatter ;) Hade kanon trevligt! Jenny, som jag inte sett på en evighet var oxå med, å jag fick paket och blommor av henne. Ett supersött klädsett till bebis.. Laban byxor och body, i rött svart och vitt. Var verkligen min stil på kläder! Ser framemot att få ta på busen i magen detta!

Lördagen försvann kanon fort.. pysslade hemma i kontoret så nu ser man golvet igen. Shoppade lite tyg, täcke och kudde till vaggan på Em. Blev ett superfint tyg med elefanter på, som jag i dag sytt påslakan av. Örngott ska det oxå bli! Hade tänkt att vara lite sociala i går kväll men var slitna så det blev myskläder och en film här hemma.

I dag har vi varit en sväng i Säbyn.. fixat lite. Sen har vi städat vilket behövdes.. Även ätit super god middag. Älgkalv file med koktpotatis och kantarell sås, mumma! Godaste jag lagat på eveiheter!

Nu blir det duschen och sen kommer Evelina och Jonas, gjort mig till och bakat en kladdkaka. Inte illa.. 

Ha en bra söndags kväll! 

Blev inte som jag tänkt..

Bara två timmars jobb i dag.. kände mig yr redan innan men bestämmde mig för att försäka. Men icke.. Så nu har jag tillbringat tre timmar i soffan och mår mycket bättre.. Ska ta mig en dusch och sen försöka få i mig lite mat..

Trots min yrsel tänker jag spendera kvällen hos Evelina, ska bli super!

Nu när jag legat i soffan har jag gått igenom vad vi ska inhandla innan bebis kommer i juni. Det är en del.. inte köpt spjälsäng och skötbord än, men vet vad jag vill ha i alla fall.. Sen är det ju mer än alla inköp.. namn, oro för förlossning, dop eller inte.. ja det finns mycket att fundera på.. tur att jag har en så underbar sambo att ventilera alla tankar, käslor och funderingar med..

nopp.. dusch.. å så ska jag ju ha ngt på mig i kväll oxå.. längtar efter att dra på mig vanliga jeans och en tight figursydd topp.. men det lär dröja.. min kropp har ju lindrigt uttryckt förändrat sig lite;)

Varför??!!

Vaknade i dag och kollade ut.. massvis av vit äcklig snö.. varför nu dettta?? TRodde de sagt att det skulle regna i helgen, hoppas det blir så annars försvinner väl aldrig snön. JAG VILL HA VÅR!

Så nu sitter jag här å blir irriterad.. i dag är en sån dag som inte är lika mysig att vara ute på jobbet.. snö och blåst, ugh! Det börjar bli riktigt svårt med kläder nu oxå. Har tagit A jacka.. men lär väl töjja ut den så att den blir för stor till honom.. Termobyxor är ju oxå det ettt problem.. men men.. vädret kan man ju inte rå på.

Något som är betydligt roligare är att jag ska på tjejkväll i kväll.. Hos Evelina.. ska bli super mysigt. Rycktas om sminkparty oxå.. Kanon!

Leka chaffis oxå, A ska på herrmiddag och man vet ju hur sånna tillställningar kan sluta.. snart min tur att gå ut å ta ett glas eller två. Tänk vad A ska få köra igen ;)

Dags att dra iväg..

Solen värmer..

ja i dag har det varit riktigt gott ute. Det är sånna här dagar som man är nöjd att man är ute på gården varje dag. Inte lika kul när det regnar och blåser men i dag var det kanon. Jobbade tidigt vilket som vanligt är jobbigt men samtidigt väldans skönt.. Har hunnit med ett besök hos tandhyginisten.. var ngn som man fick om man är gravid. Bra tänkte jag ännu ett försök att bota min rädsla. Gick bra, mest information och en kik på gaddarna, fick lite flour oxå.

Nu ska jag snart dra igång med middagslagning, varit så otroligt seriös genom att bjuda in både mina och A s föräldrar på middag i eftermiddag.. vet inte var det rycket kom ifrån. Svårt att välja vad man ska laga men har nu bestämmt mig för riktig husmanskost. Kålpudding, kokt potatis, sås, lingon och sallad. Hoppas det blir uppskattat, jag gillar det till tusen i alla fall.

Kanske dags att börja förbereda mat..

Vem är du??

Funderingarna blir bara fler och fler kring vem det är som bor i min mage. Är det en liten kille eller tjej? Vi har haft olika perioder då vi trott det vart en kille och andra då vi tror det är en flicka. För egentligen har vi ju ingen aning.. men det spelar ingen som hellst roll.. bara att man är lite nyfiken. Dagarna tickar ner och nu är vi under 90 strecket.. häftigt!

Snart är det dags att åka till jobbet.. skulle egentligen varit och hälsat på Annelie med barn i dag efter jobbet men tyvärr var de sjuka, synd! Hade varit mysigt, får se när det blir i stället. Så nu funderar jag på att ta ett varv runt sjön efter jobbet, får se hur jag känner mig. Tror Evelina var sugen i alla fall..

Snart helg igen oxå.. inga strörre planer. Mer än att vi ut till Säbyn och grejja, men det hör ju till vardagen. Kanske en tjejträff, hade vart mysigt. Får höra med de andra..

Men innan helgen är här ska det jobbas några dagar, men det brukar gå ganska fort när man jobbar de tider som jag har denna vecka. I morrn kommer våra föräldrar hit på lite mat.. får se vad jag ska hitta på att laga

Ne.. göra i ordning sig lite kanske. Solen skiner men det är minus fem .. så det blir att ta på sig mössan!

Snart dags för en ny arbetsvecka...

Oja.. så var det måndag igen, å en hel veckas arbete framför mig. Har bytt någon tid denna vecka så jag har ett bra schema. Tidig, sen, tidig,  sen å i dag är jag mellan. Skönt, antingen sovmorgon eller sluta tidigt! Ibland ska man ha tur med schemat ;) A jobbar väl över måndag och tisdag skulle jag tro. Jag som tyckte det var kanon att ha honom gåendes hemma å skrota.. men golvet var lagt och inga epoxy ämnen var kvar..

Annars vet jag inte vad jag har för planer i veckan. Vattengympa i morrn.. fortsätter det fina vädret blir det säkert en promenad.. eller två. Ganska skönt att inte vara helt uppbokad oxå.

Ne.. bädda säng och göra i ordning mig för en arbetsdag..

Härlig söndag!

I dag har jag verkligen varit i gång hela dan.. så skönt med sånna dagar ;) Vaknade tidigt.. tog oss en promenad med Zeke.. som vanligt så lyckas jag snubbla.. resulterade i ännu ett blåmärke.. förstår inte hur jag bär mig åt. Åkte ut till Säbyn, pappa och A fixade med vägg.. Jag och mamma städade.. helt otroligt vad mycket skräp det blir på ett bygge. När vi kom hem var det superskönt ute. A passade på att tvätta bilarna och rastlös som jag är började jag riva vår veranda. Ska ju göra i ordning den nu i vår och det är ju såå kul att riva saker, nu fick vi en bättre överblick på vad som ska inhandlas oxå. Svärfar kommer i veckan och hjälper oss lite med vilka dimensioner på virke som behövs..

Så här såg det ut innan...




Sen fixade jag lite... resultat...


Fick inte bort riktigt allt så A fick hjälpa mig lite... Nu ser det ut så här!



Ja det är ju lite kvar innan det blir som vi vill.. men ni som känner oss vet att vi alltid måste ha ngt på gång. Beställde ny ytterdörr härom dan oxå.. En vit så klart;)

Annars har helgen varit kanon. I fredags var vi på Bio, män som hatar kvinnor. Vilken kanonfilm det var, verkligen super. I går var vi ute på en liten tur. Inhandlade kakel till tvättstugan och lite saker till trädgården. Middag hos Anita och Olle och kvällen spenderades i soffan. A och H var här en liten sväng. Pratade bröllops planer och annat skoj. Killarna tog några öl..

Ne nu ska jag ta en titt på några bloggar sen blir det lugna kvällen!

Föresten i morrn går vi in i vecka 28.. tiden går fort.. magen växer för varje dag känns det som.. en bild tagen i dag...


Bebis är i sitt esse nu på kvällarna.. sparkar och "rullar runt".. mysigaste känslan som finns!

Ha en bra söndags kväll!

Torsdag.. snart helg!

Å vad lätt allt känns när det är bra väder, helt underbart! Jobbat i dag å nu i eftermiddag har Marika varit här på lite fika, länge sen vi sågs nu.  passade på att baka en sockerkaka.. nytt recept som var riktigt gott! Kom på att i går var det ett år sedan vi kom hem från Thailand.. sjukt va fort tiden går!

A har ju varit hemma denna veckan, så borde vi ha det jämt. Han städar, fixar med det mesta.. så mycket har han fått gjort och jag är inte alls lika sliten som jag brukar vara på torsdagskvällar.

I morrn funderar vi på bio.. å på lördag ska vi till svärföräldrarna på middag.. Annars har vi inga planer.. känns skönt att bara ta dagen som den kommer.. inte ofta det händer på helgerna. Men innan det är helg så ska jag jobba i morrn, dock tidiga turen så vem vet, kanske en fika ;)

Nu.. dusch sen soffan!

Tisdag å solen skiner!

Vilket underbart väder det varit i dag.. man blir ju bra mer positiv av solsken. Promenad till bibliotek med barnen och nu i eftermiddag ett varv runt sjön med Evelina. Skulle egentligen varit på vattengym men det var inställt. Hoppas på nästa vecka.

Nu har jag tillbringat en stund med att skriva en omprövningsansökan kring HP. Posta den i morrn sen är det väl 4 veckors väntan på svar. Håller tummarna på att det ska gå . Men annars får det lösa sig i alla fall..

Nu ska jag inte göra många mer knop.. fick upp skåpen i tvättstugan. Skulle visat lite bilder men hittar inte sladden så ni får vänta lite..

I morrn blir det jobb och sen möte på försökringskassan f¨år se om man kan förstå sig på alla klurigheter kring föräldra dagar osv..

Ha en bra kväll!

Vart tog åren vägen..

Ja så var man 25 år.. känns ju lite skumt. var ju inte länge sen jag fyllde 15 ;)

Har redan hunnit med att bli firad med paket och supergod frukost.. Fick kudde till badkaret och ett presentkort hos Devorah.. som räcker till flera behandlingar. Som vanligt alldeless för mycket, men han är ju sån min sambo! Resten av dagen ska spenderas som föjer...

*lång skogspromenad med Zeke.. tänkte oss ut till Säbyn.. kika in renoveringen med!
*Bowling med mor, far och A. Tror att Adam oxå skulle med ;)
* Middag på den grekiska resturangen i Mellerud.. mumma!

Handlade mycket smått och gått i går på ikea.. bilder och uppdatering senare..

Ha en bra dag!

Kram

Från jobbet..

har en liten rast nu.. skönt! Men jobbar allt några timmar till innan det blir dags för hemgång. Efter jobbet blir det bowling, får se hur många serier det blir i dag. Hoppas på att slå modern.. å att få låna hennes klot. Mycket bättre än hallkloten. Sen blir det nog en lugn hemma kväll. Hyra film å kanske lite lösgodis ;)

Ne.. ögna igenom dalslänningen innan det är dags att gå in igen! Kram

Det snöar och snöar..

Inte sant.. det ger sig aldrig. JAG VILL HA VÅR; NU!!! Men vädret kan man ju inte göra så mycket åt. Ska trotsa det och ta ett varv runt sjön med Evelina.. jag hoppas hon vet vad hon ger sig in på.. går inte så fort nu för tiden. Såå ont i ryggen..

Ringde FK och pratade lite förut, hade lite frågor. Pratade med en jätte trevlig tjej, inte alls som surkärringen i går. Så nu ska jag be att mitt ärende omprövas.. måste bara prata lite med BM oxå... Sen ska det skrivas brev igen.. Suck!

Bara en dag kvar tills helg nu.. Superskönt! Helgen blir kanon med Ikeabesök, bowling och kanske bio! Har ju blivit en tradition att bowla med mor och far på söndagar, hur trevligt som hellst! Kanske hinns det med en fika oxå.. fyller ju trots allt 25 på söndag..

Ne nu ska jag byta till termobyxor, mössa och vantar. Sen blir det promenix!

Kram



Bild tagen sommaren 07.. på en av våra båtturer... Härligt!!

Tack!



Dessa fina blommor fick jag i dag! Varför?? Svaret var - För att du är som du är!

Ibland känner man sig extra uppskattad!


Försäkringskassan...

jepp.. fick mitt svar ang HP i dag. Fick halvtid från 1 maj. Hade ansökt om 100% från och med då.. Så det blir till att överklaga. Ringde och skulle prata med dem i dag, men tanten som svarade var ruggigt otrevlig så jag får försöka en annan dag, men det är väl lika bra att ta tag i det på en gång. Pratade med min chef i dag och hon sa det samma. Får väl se hur det går.. Det är ju några veckor kvar i alla fall.. men tiden går ju så j*la fort..

Något som gjorde mig på bra mycket bättre humör var att det stod såå fina blommor på bordet när jag kom hem i dag. Men inget kort och A är på träning så vi får väl se när han kommer om de är menade till mig.. Franska tulpaner är det, mina absoluta favoriter. Bild kommer senare.

Ne nu ska jag ta ett tag med damsugaren.. innan det gror igen här hemma..

Sen blir det nog lugna kvällen. Min rygg värker massor i dag.. men enligt försäkringskassan gör jag ju bara "en del lyft per dag" Själv skulle jag kalla det mängder med lyft på en dag.. Men så tänker ju alla olika ;)

Later..

11/3-2009

Då var det onsdag igen och jag har sovmorgon! Är verkligen underbart skönt, kunna sova länge och äta frukost i lugn och ro.

I går var det vattengympa.. måste vara den skönaste träningsformen, njuter av varje sekund i det varma vattnet. Håller tummarna för att jag ska hålla mig frisk så att jag kan gå många gånger till.  Men det är klart att det börjar kännas lite.. i går gick det bra men på slutet fick jag lite sammandragningar.. AJ!

På kvällen var mamma, pappa och John här. Vi åt äppelpaj och sen blev det bygglovstittande. Så jävla fin altan de byggde.. vi funderar ju på att dra igång bygget av våran när snön försvinner. Får väl se vad vi orkar med. Ganska mycket annat som ska prioriteras först bara..

I dag blir det jobb fram till halv sex, sen lite handling.

Blir Ikea til helgen, kul! Jag, A, mamma och pappa ska åka. Ta med kök till dom hem så stora släpet är med! Bra om jag nu mot förmodan skulle hitta ngt!

Dags att åka mot jobbet!

En liten pojke..

ja det blev en bebis i morrse, känns helt overkligt att nästa gång man träffar Cissi så är det utan mage och med en liten pojk. Underbar känsla!

Själv har jag jobbat i dag.. sen har det mest blivit slapp i soffan

I morrn blir det vattengympa och på kvällen kommer mamma, pappa och John hit, en evighet sen jag träffade bror sist. Ska bli mys! Tänkte göra en paj eller ngt,

Nu blir det kvällsmat!

Nyfiken..

spricker snart av nyfikenhet.. blev det ngn bebis i natt för Cissi tro.. Ska ringa Marika på väg till jobbet..

nu.. jobb..

Bowlat igen..

Yes nu har jag varit med mamma och pappa på bowlingen.. fyra serier blev det. De tre första var väl inga höjdare men den fjärde helt ok, 145 ;) Det blir ju bara bättre å bättre.. synd bara att det inte alltid ger så bra utdelning med hallkloten. Sen så är det ju ganska trist med att spela mot pappa, minst 800.. Men man får ju bra hjälp..


Varit o Säbyn oxå, skruvat en vägg med masonit.. börjar bli haj på det nu..


Så det har varit en aktiv dag.. nu blir det inte mycket mer gjort.. ska åka in å handla lite bara..



Uppdukat i går kväll..


Dessa fina blommor fick jag i går ;)

Nu.. konsum!


God Morgon!

Trot eller ej men jag har sovit länge i dag. Vaknade inte förrän vid 10.. ovanligt för min del. Hade en kanon trevlig kväll med Evelina, Marie och Carro i går. Gjorde en grönsakspaj med massa vitlök och till det lite olika ostar och kex, grönsaksstavar och dipp. Gottigt! Blev även äppelpaj med vaniljsås.. Så mätta blev vi. Kom i säng vid 02, när flickorna gått plockade jag iordning. Skönt att slippa det i dag.

I dag ska jag till Säbyn, skruva lite masonit å gips kanske, kul att hjälpa till. Sen vet jag inte. A kommer väl hem frammåt kvällen oxå.. hyra film kanske..

Ne nu ska jag äta upp mina leverpastejsmackor och leta upp ngn tröja jag kan arbeta i.. detta med kläder blir bara värre å värre. Hoppas det snart kan bli vår så kan slipper ha så mycket på sig. Men just nu vräker snön ner så våren dröjer väl ett tag..

Ha en bra söndag!

Tröttis..

Ja i dag har jag inte alls varit pigg.. sliten, trött å grinig. Åkte ut till säbyn en sväng vilket fick mig på bättre humör. Planerat lite att bjuda på inför kvällen när de finaste flickorna kommer på besök. Blir lite plock.. Men jag kom på nu att jag glömt köpa hem vin, tänker ju inte på det när man inte dricker nu. Hoppas att de som vill ha har med sig, annars får det bli loka..

Ne nu ska jag ta mig ur soffan.. duscha, förbereda lite mat och göra huset mysigt med massor av levande ljus..

På återseende...


Älskade fredag!!

Blev ju ännu bättre nu när jag fick sovmorgon.. de ringde från jobbet och sa att det var lite sjukdomar så att jag troligtvis kommer ifrån redan klockan 16.30. Inte helt fel på en fredag..

A åkte ju på skidresa i dag med några av killarna på jobbet. Så kvällen tänkte jag spendera hos mina föräldrar. De skulle laga ngn kvällsmat å så blir det väl slö tittande på tvn. Säkert några turer in på Ikeas hemsida för att leta inspiration. Ska ju troligtvis dit nästa vecka.. skoj!

Annars har jag tänkt att hinna med lite städning i eftermiddag.. får se om jag handlar tills i morrn redan i dag. kan vara skönt att ha det gjort. Synd att inte alla hade möjlighet att komma men ser verkligen framemot att få träffa de som kan komma. Länge sen man hade tid att bara sitta å prata.. Ska bli mysigt! Har i stora drag kommit fram till vad jag ska bjuda på, relativt enkelt men förhoppningsvis går det hem i alla fall.. Éftersom jag vet att ni läser så avslöjar jag inget än ;) Eller kan ju säga att det inte blir tacos i alla fall..

Ser ni den lilla bebisen högst upp i bloggen.. det är vår lilla krabat. 107 dagar kvar i dag.. känns otroligt spänande att det närmar sig! Hittade till detta verktyg på två andra av de bloggar jag läser då och då.
meandmyroom.blogg.se  och noscarlett.devote.se

Dags att ta jag i dagen!

Later..

Bebisens hjärtljud..

Å vad mysigt det är att lyssna på h*n i min mage.. I dag låg hjärtljuden på 152 förra gången 142... Lite mer aktiv nu kanske. Allt annat såg bra ut med den lille. Dock var mitt blodvärde inte så bra.. 99. Så jag fick ta en del fler prover. Å så ska jag börja äta järntabletter varje dag i stället för varannan. Hoppas det blir bättre tills nästa gång.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag.. trött som vanligt, Kan ju kanske bero på det dåliga blodvärdet. Har sovmorgon i morrn.. hur gott som hellst!

Ne.. ryggläge väntar!

Redan onsdag..

vilket betyder att det bara är två dagar kvar att jobba.. sen helg, skönt! Har försökt att komma på vad jag vill bjuda på till lördan.. har lite funderingar men inte bestämt mig än. Blir nog bra i vilket fall. Synd bara att inte alla kan komma men ska bli super att träffa de som kan.. mat, skvaller och mys! Blir kanon. A är i norge på guttetur.. vilket i detta fall betyder skidresa med en massa öl skulle jag tro. . fre-sön..

Såg på Unga Mödrar förut.. blir lite irriterad när man ser det programmet i bland.. va då vägra byta på sitt barn bara för att det luktar.. då är man nog inte mogen för att bli mamma i alla fall.. I dag fick man även se en liten nyfödd... såg så mysigt ut!!

I morrn ska vi till BM.. ta en del prover.. mäta och lyssna på hjärtljud. Det är verkligen så mysigt! A missade ju sist gång så han ser verkligen framemot morgondagen..

Ne nu ska jag dricka lite kaffe!!

Kramar


Vattengympa..

Å, det är verkligen såå skönt! Men nu är jag trött.. började jobba vid 06 i dag.. TIDIGT!! Så i kväll blir det inte många knop gjorda.. Skulle ha gjort köttfärsås till middag, men blev akut sugen på pizza, länge sen jag åt det.. inte så hälsosamt, men va fan.. ringde A och frågade om han ville ha det.. antar att ni kan gissa svaret. Så nu väntar jag på att han ska komma hem så att vi kan åka in å beställa.. ska bli mummsigt!

Ne.. sticka lite kanske...

Kramas

Det kommer ner mer vit snö... jag som vill ha vår!

Trodde inte det var sant när jag vaknade och såg att det snöade.. men... skulle det inte bli vår nu??!! Jag började i alla fall få lite vårkänslor, hoppas att det snart går över. Annars lär väl inte snön smälta förän till  midsommar..

Snart på väg till jobbet.. blir väl jobb hela veckan.. känner mig piggare från förkylningen så det blir förhoppningsvis vattengympa i morrn, inte varit med på två veckor nu juh.. Annars har jag inget planerat.. får väl se hur trött man är efter arbetsdagarna.

Nopp.. dags att leta kläder..


LYCKA TILL I DAG, VÄNNEN!

Bowling!

Just kommit hem från bowlingen.. mat och 4 serier spelade. Riktigt kul, men pappa vann ju som vanligt. Men är ganska nöjd med mitt spelande, över 100 i varje serie.. bättre än vanligt!

Hade en heldag med shopping i går.. å för ovanlighetens skulle fick jag tag i riktigt mycket.. I mina kassar låg det ett par svarta byxor, en jeans kjol, en blå topp, två svarta toppar, en turkos tunika, vitt linne, örghängen, å lite annat smått å gott! Hittade en sovpåse till den lille som jag var "tvungen" att köpa.. 


 A hittade sig en riktigt snygg vårjacka.. sen handlade han lite verktyg, inte lika kul. När vi vart på torp åkte vi till Strömstad där vi köpte bilbarnstol och skötväska. Sen blev det mat och trevligt sällskap hos Adam och Hanna.. pratade om allt som komma skall å jag tror det blir toppen.. mycket att se fram emot!


I dag har jag sytt gardiner.. å fixat här hemma.. Har ju gjort det mesta av grovgörat klart i barnrummet nu.. så en liten före och efter bild..

Före


Efter..

Nu är ju inte fönsterbrädet och elementet monterat än.. men visst blev det skillnad! Jag är super nöjd!

Ne nu ska jag fixa lite sen blir det kvällsfika hos Evelina och Jonas, en bra söndags tradition!

Ha en bra söndag..


RSS 2.0