Vilken underbar dag!

Åh, vad jag älskar sommaren. Trots att jag inte orkar vara i solen lika mycket som vanligt.. i alla fall utan att göra ngt. Dagen har jag spenderat med att klippa gräset. min favvo sysselsättning just nu. Sen vilade jag mina timmar, trist men behövligt. Mamma, pappa och John kom hit, vi grillade korv och åt rabarberpaj. Mamma fick sin morsdag present och  hon blev mycket nöjd. Ögonfransfärgning och brynplockning hos Devorah, vi ska göra det tillsammans ngn dag ;) Hunnit med att grundmåla ett fönster oxå.. A har spenderat några timmar i garaget, inte så kul men ibland ett måste..

Nu blir det dusch sen 25års kalas hos Carro.. nyktert för oss båda..

Ska väl hinna bli förbannad för att jag inte har några kläder att ta på mig oxå, som vanligt! Lite trött på att vara tjock om jag ska vara ärlig.. men tre veckor till ska jag vl stå ut..

Ha en bra lördagskväll!


Grattis Evelina till examen!

God Natt!

Blev en toppen dag ;) Hälsade på en sväng på jobbet, fick fin sommarpresent från barnen, Tack! Sen var jag hos Cissi och Alfons på fika. Han somnade till och med i min famn, gullunge! Tänk att det snart är vår tur att få en liten ;)

A slutade tidigt och hann med att hämta grus till framsidan.. Kvällen har vi spederat i Bästorp, firat svärmor lite! Hann även en sväng till Säbyn, såå mysigt där nu men mycket lådor ;)

Nu blir det sängen.. vill sova! Men det beror ju på vad liten har tänkt sig, kan tänka mig att det blir ett litet gympa pass i magen innan jag får somna..

I morrn står målning på schemat!

GODNATT!

Vår nya leksak..


Med denna hoppas vi kunna fånga många minnesstunder med liten. Ska försöka få en film på hur h*n busar runt i magen. Gjorde ett försök förut men så fort A började filma slutade h*n..

Ja Lina jag ska packa väskan.. Visst kan det komma när som. Men det är väl mer troligt att man går över.. Dock kommer sammandragningarna tätare och det är ju ett tecken åt rätt håll ;)

Tänk snart är vi tre!


Yr..

Har inte alls mått bra i eftermiddag.. yr och illamående. Skulle ringa min Bm men hon var ju inte där så det blev ett samtal till Näl i stället. Fick prata med en jätte trevlig Bm och hon rekomenderade vila.. och så sa hon att om det blev värre skulle jag höra av mig igen och om det fortfarande var kvar i morrn skulle jag ringa vårdcentralen. Känner mig dock lite piggare nu.. Men det blir soffan resten av kvällen! Konstigt att man oftast mår bättre bara man får prata med ngn som vet nåt och kan lugna ner  mig lite. Får hoppas att jag mår bra i morrn, ska ju träffa Cissi och Alfons då!

Ryggläge nästa!


Torsdag.. snart helg!

Jajjemen veckorna bara flyger fram.. snart inne i Juni.. undrar vart maj månad försvann.. borta är den snart i alla fall..

I går var det en mycket skön dag med fika och skvaller med Carro och Evelina.. sen hände det inte så mycket mer. Var ute i Säbyn och oj va fint det blir. I natt sov de där för första gången. Så nu är det dags att städa ur lägenheten. Får se om jag kan hjälpa till med ngt i dag.

Liten levde bus i magen i går vill jag lova. Numera ser vi inte på tv här hemma utan all fokus är på magen som ser alldeless konstig ut när h*n busar runt. Ska försöka fånga det på film, får se om det går..

Så till gissningarna.. Många tror på tjej...

Marie;
20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång

Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång

Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång

Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång

Angelica

25 juni, kille, 3140 och 52cm lång

Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång

Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång

Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång

Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

Nathalie;
Tjej.. Vad tror du mer Nathalie??!!

Detta är ju riktigt kul, tack för ideen Callo ;)

Tror jag ska ta och röjja lite här hemma nu.. å packa väskan tror jag, A tycker det är dags nu.. Man vet ju aldrig!

Gissningar.. Uppdaterad..

Än så länge 6 stycken, hoppas på fler! Sätter dem i datumordning..

Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång

Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång

Angelica

25 juni, kille, 3140 och 52cm lång

Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång

Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång

Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52 lång

Nathalie;
Tjej.. Vad tror du mer Nathalie??!!


Så det var de som jag fått in än så länge...

Jenny, tar gärna en fika nästa tisdag. Om du vill han du väl komma hem hit!?





Uppe med tuppen!

Klockan är tjugo över sex och jag har redan hunnit med att äta frukost.. inte illa! Kände mig pigg när A skulle upp så varför ligga kvar.. Nu blir det slapp i soffan med Vakna med det Voice.. planera dagen och bara ta det lugnt..

Sandra var här i går och klippte mig, otroligt härligt att få lite ordning på frisyren. Tack!!

Ser ut som om det ska bli ganska fint väder i dag.. Så planerna är att måla lite... Sen ska jag in till Ed och fika med Carro och Evelina, ska även se om jag hittar några skor.. Även lite andra saker som ska inhandlas.

Gissningarna visar 3-2 till flicka nu.. Ska göra en sammanställning oxå så att det blir lättare att följa.. Många som inte svarat dock..

Såg på vädret att det ska bli kanon hela helgen ;) Tror att det kanske blir premiärtur med båten.. En av sommarens höjdpunkter ;)

Blir säkert fler inlägg senare..

Guldstjärna i kanten ;)

Jepp, gick kanon bra hos BM i dag. Vågen visade mindre än förra gången och alla värderna var toppen! Så visst har mitt vilande gett resultat.. Men jag ska fortsätta med detta fram till förlossningen. Pratade lite  om tankar kring denna och nästa gång ska jag/vi ha funderat ut vad vi vill ska stå med i journalen. Ska dit på måndag igen, A är ledig så då ska han få höra liten igen, mys!

Så.. Evelina och Callo tror alltså på att det blir en liten tjej.. Eftersom jag kan se hur många som är inne och läser bloggen varje dag förväntar jag mig några fler gissningar.. *ler*

Denna veckan är ganska lugn, inga större planer. Försöker måla lite varje dag.. Å så försöker A hinna med lite målning på kvällarna. Har tänkt att det mesta ska vara fixat under helgen, om det nu blir hyffsat bra väder förståss. A är troligtvis ledig från fredag-måndag, härligt!

Hitta på ngt med Evelina som var ledig i morrn låter som en bra ide... och på fredag kanske det blir en fika med Cissi och då även lite mys med Alfons.. skulle tro att han växt massor sen sist..

Ne nu ska jag sätta på kaffet, svärmor är på gång!

Tjing!

Vad tror ni??!!

Tycker Callos ide var alldeless perfekt.. Så vad tror ni om bebisen..
*Vilken dag?
*Tjej eller kille?
*Längd
*Vikt

Ska bli kul å se vem som gissar närmast..

Får väl se vad det kan bli för pris..

Annars har dagen varit bra förutom en stunds illamående.. och kraftig yrsel..

I morrn blir det besök hos Bm, uppdaterar efter det..

Kramar

God Natt!!??!!

Ja då var det dags att bädda ner sig i sängen för två timmars vilande.. känns konstigt..

Blev lite målande och inhandlande av fler blommor på förmiddagen.. Hoppas solen är kvar när jag vaknar igen..

SovGott!

Vilken härlig dag.. trallalala

Ja en känsla av sommar infinner sig här hos mig.. Kloclan är före 9 och det är 15 grader ute ;) Funderar på hur jag ska kunna ta vara på solskenet på bästa sätt.. Blir nog ett varv med gräsklipparen.. och tid i solstolen. Låter som en bra ide! Med tanke på att jag ska vila två timmar oxå är det väl bäst att snart komma ut. Går bättre än förväntat detta med vilning.. är ganska skönt måste jag medge!

I går blev det inte så mycket shopping, var ju på torp men hittade inte det vi skulle ha. Kollade dock upp lite priser inför det ev.altanbygget. Blev inte så farligt dyrt i alla fall. Så vem vet kanske byggs det en i sommar i alla fall.. Åkte vägen om Munkedal, fick tag i blommsterlådor och sen vidare till Hällevadsholm och köpte blommor..

Ne.. ut i det fina vädret.. i eftermiddag kommer familjen på middag. Bra sätt för mig att få ngt vettigt i magen när A jobbar över..

Bjuder på en magbild.. bara 27 dagar kvar nu!!



Tjockis på riktigt nu ;)

Ha en bra dag i solskenet!

God Morgon Söndag!

Redan uppe och frukosten avklarad.. svårt att sova när man har en liten buse i magen. H*n är verkligen en livlig krabat, vilket iof är helt underbart, den häftigaste känslan av alla ;)

I dag ska vi åka på en liten tur till Torp, lite saker som ska inhandlas.. Troligtvis sista gången innan bebis så får väl fundera  på om det är ngt mer som behövs. Skulle tro att det säkert blir nåt.

I går hade jag en lugn dag.. var mest hemma och slappade. Callo och Dennis kom på rabarberpaj fika, trevligt. Länge sen vi träffades bara vi. Blev allt lite gravid snack! ;)

Nu ska jag se om jag hittar ngt att ta på mig.. sen blir det till att åka!

Ha en bra söndag!

Solen skiner, WIEEE!!!!

Ja nu var jag verkligen trött på regnet som varit de sista dagarna.. härligt att vakna till sol och blå himmel, mår så mycket bättre då..

I går tillbringade vi kvällen hos David och Marika, blev pizza och en massa snack.. Mycket att fråga M om nu i dessa tider, men hon får stå ut med mitt gravidsnack, inte långt kvar nu.

Känner mig mycket piggare i dag så kanske blir det ngt gjort. ska i alla fall sy gardiner till mamma, sen åka ut med dem.. Sen väntas ju besök oxå, trevligt. Får väl se om det blir ngt bakat eller om jag är lat och handlar hem ngt. Ne ta tag i alla måsten inne så att resten av dagen kan spenderas ute ;)

Tjing!

Killnamn??!!

Ja vi har så svårt för att komma på några fina.. så om någon av er har förslag är det bara att delge oss dem...

Tjejnamn har vi dock gott om, blir nog svårt att välja om det visar sig vara en flicka ;)

Dagvild..

När man gå hemma är det svårt att hålla koll på dagarna.. Gårdens lediga dag ställde till det ännu mer. Trodde det var måndag.. oj va glad jag blev när jag kom på att det är fredag ;)

I dag har jag i princip inte gjort ngt vettigt alls.. förutom att plocka lite här hemma... Surfat runt på nätet och bara slappat.. Vilat mina två timmar, somnade en stund.. Dagens trötthet beror nog på att vi grejjade ganska mycket i går. Om en stund kommer A hem, då ska vi till Loviseholm och sen i kväll blir det mys hos David och Marika ;)

I går var det precis en månad kvar till BF, härligt! Längtar mer för varje dag som går och nu är liten så aktiv . Känner nästan konstant en fot, armbåge eller knä sticka ut. Mysigt!

Får väl se om jag kan få ngt gjort... 

I morrn väntar finbesök från Göteborg, trevligt!!!

Ha en bra fredag!


Besök hos BM..

Efter min  och Linas fika var det dags för barnmorske besök, Lina följde med ;) När jag varot där tidigare har det aldrig varit ngt problem men i dag fick jag lite ordinationer.. Eftersom jag det sista samlat på mig vätska ska jag varje dag i två timmar vila.. I ett mörkt, tyst och svalt rum. Utan tv, dator, telofon eller böcker. Jag ska i bara ligga.. Både jag och Lina höll på att börja skratta.. inte riktigt vad jag brukar göra. Men nu är det ju en annan situation. Risken är enligt BM att jag blir inlagd annars, och det vill man ju inte. Flimmret för ögonen har ju blivit värre men än så länge är mitt blodtryck lågt och ingen äggvita. Så det är ju bra i alla fall. Ska dit varje vecka nu så att vi kan hålla koll på alla värden.

Så nu har jag nyss vaknat efter mitt vilande, trodde aldrig jag skulle somna men det gjorde jag. Känns ju lite konstigt att stänga in sig i sovrummet mitt på dan men jag gör ju allt för att mitt lila pyre ska må bra. Mamma har ju haft havandeskapsförgiftning med ngn av oss syskon och alltid varit tvungen att vila under slutet av sina graviditeter så det är bara att gilla läget..

Nu ska jag ta tag i middagen.. Pytt i panna.. enkelt å gott!

Later..

Ikea ;)

Jepp, en tur till Bäckebol och Ikea blev det i dag. Mamma skulle byta några köksluckor och jag var inte sen att följa med. I kassarna som fick följa med hem var det lampa och matta till litens rum. Lite tyg, korgar till hall och badrum, kaffekoppar och examens present till Charlotte! Mycket nöjd med mina inköp..

Sen jag kom hem har jag spenderat tiden i soffan.. tröttis efter en shopping dag.

I morrn väntar fika/lunch med Lina samt besök hos BM, alltid lika kul!

ne ryggläge igen...

Hungrig...

ja, jag är fastande.. ska ta det j*la blodprovet ang min klåda nu vid halv nio. Och jag är sååå hungrig.

Annars.. blir en tur med mamma i dag..

Återkommer när jag är mätt och belåten...

Helgen..

Ja kalaset i lördags blev verkligen lyckat. Fint väder och trevligt sällskap. Å så fick vi mycket bra presenter. Många gav ett bidrag till renovering så nu blir det kanske en altan i alla fall. Sen fick vi presentkort, blomstercheckar, glas, vinkaraff och mycket fina blommor!
 Alla samlade..

Jag och Hanna.. lite skillnad på storlek och ändå ska hon ha 16 dagar före mig.. ;)


Kvällen blev mycket lugn.. köpte lite godis och myste i soffan. Självklart kollade vi på ESC..

Söndagen var ganska lugn, vi var en sväng i Säbyn satte ihop ett klädskåp.. sen målade vi lite här hemma. Evelina och Jonas kom på en liten kvällsvisit.. dock ingen fika denna gång. De hade redan varit på kalas.

I dag är det inget större planerat. Regnar ute så ingen målning i dag.. Ska ju på föräldragrupp i eftermiddag och ska även ta ett blodprov, har fått en väldig klåda så BM trodde att det kanske kunde vara ngt med levern.. Får väl se! Symaskinen går varm oxå, håller på att sy till mamma. Gardiner och kuddfodral. Hittade även lite tygrester så kanske blir det ngt påslakan till liten oxå..

Gick in i vecka 36 nu.. längtar väldigt mycket. I går kväll hade h*n frispel i magen.. aldrig känns ngt liknande. Det är en härftig känsla när man kan urskillja fötter, knän eller armbågar..

Later...

2år går fort....



Saknar dig mer än ord kan beskriva!
*Älskar*

Kaffe å tårta i solen!

Ja det ska vi snart bjuda på här hemma. Jag och A har gemensamt kalas för A´s släkt.. plus min familj då.. Så vi blir runt 35 personer.. Har ju verkligen tur med vädret så det blir till att duka i solen, gott! Min snälla mamma och svärmor har bakat tårtorna, skönt att slippa det!

I går kväll var det kvällfika med vännerna och sen blev det tidigt i säng, otroligt trött!

Ne nu ska jag ta tag i att få ut bord och stolar.. å hitta ngt att ha på mig.. Typ ett 10-mannar tält eller nåt. Är verkligen enorm nu.. skönt att det "bara" är fem veckor kvar.

Later..

Fredag morgon..

Så då var hemma igen efter två dagar i GBG. Har haft det super mysigt med fika, shopping, Tapas och mys med vänner! I onsdags gick det jätte bra att vandra runt i stan men i går var det lite värre, yr och sammandragningar. Så när jag kom hem blev det soffan hela kvällen.. Orkade inte göra ngt alls.. Men i dag mår jag mycket bättre!

Så vad har denna dagen att erbjuda då.. ska ju ha 30+25 års kalas för släkt i morrn så jag får väl städa lite. Ser ut som om det är ganska fint väder så jag kanske skulle klippa gräset, min favvo göra under sommaren! Men vi får väl se vad det blir. I kväll blir det i alla fall fika på Fröken Jonsson, som har kvällsöppet! Mysigt!

Först.. ta hand om tvätten..

Jo föresten fick ju med mig lite kläder hem från Gbg..
Till vårt lilla pyre...


Å till Magnus lilla flicka..


Allt från Lindex 



Later..

Snart på väg...

ska ta en liten tripp till GBG i dag ju, jag och Marie. Shopping, fika och träffa vänner står på shemat.. Blir kanon! Sover hos Evelina och tar tåget hem i morrn..

Dagsformen är lite skakig i dag, känner mig något yr. Så det blir till att ta det lungt.. Marie får ha överseende med detta.. Men bara vi tar tillräckligt många "mat-stopp" under dagen så ska det nog gå bra.

fixa lite här hemma innan vi åker kanske.. Föresten i dag är det bara 39 dagar kvar till beräknad födelse.. det går fort!

Ha en bra onsdag.. uppdatering i morrn!

Grattis älskling!



Andreas med sin 30 års present... Även Evelina i bild ;)
 
Dock jobbar han över i dag så det blir inget firande. Tänkte baka en morotskaka som vi kan smaska på när han kommer hem.. det är ju en av hans favoriter.

I dag har det varit en lugn dag.. hade lite besök i natt som ville fira A, vaknade av att de körde med motorsågar utanför. Blev rädd trots att jag visste om att de skulle komma... Så det blev en stunds tjatande mitt i natten, men det var trevligt! Magnus har ju blivit pappa så det blev lite barnprat oxå.. En liten flicka blev det. Så nu ska jag handla ngt sött till den lilla.
Målat lite och middag hos föräldrarna har jag dock hunnit med. Nu tänkte jag packa en liten väska för i morrn åker jag och Marie till Göteborg en sväng. Hälsa på Evelina och även en fika hos Callo. Blir att vi stannar till torsdag. Ska bli mysigt!

ne om jag skulle ta tag i bakningen.. men först ringa Evelina!

Tjing...

inte som planerat..

fick tillbringa några timmar i soffan i stället för att fixa här hemma.. Denna j*la yrsel.. Tar knäcken på mig snart.. Tur att det inte är så lång tid kvar nu. Det hjälpte ju med vila så nu ska jag se om jag kan få ngt gjort.. Ska ju på föräldraträff vid 16 och innan det ska jag försöka hinna med å handla..

Men först... ngt att äta

Oj då...

såg nu att jag inte bloggat på hela helgen.. Så går det när man har fullt upp.. 

30 års kalaset för A blev riktigt lyckat.. Hade lagat en del mat och till det bjöds det på vin, öl och dricka. Även en del snaps. A fick prestentkort av vännerna, ska äntligen köpa sig ett nytt spö.. ngt han verkligen behöver. Av mig fick han ett camo sett. Byxor, jacka, keps och vantar. Han blev såå glad. Alltid kul att ge bort ngt som man vet att han gillar. Han gick runt i byxorna stora delar av kvällen ;) Framåt 2 gav sig gästerna hemåt och jag landade i sängen helt slut! Orkar lixom inte med sånt längre..

Lördagen var hur lugn som hellst.. Jag var såå trött och kände mig bakis. Orkade i alla fall dra oss i väg till en Auktion där jag ropade in en fotölj.. supernöjd! Resten av dagen spenderades i soffan.. Läänge sen vi hade en sån dag, men skönt var det!

I går var det dock full rulle igen. Tapetsering av sovrummet i Säbyn stod på schemat.. Å det blev så fint! Vi börjar bli duktiga på tapetsering nu, jag och A! Pappa åkte under tiden hem och lagade middag,, supergott! När vi kom hem målade vi lite på framsidan och sen tog vi en sväng till skogen. Jag brukar vanligtvis inte vilja följa med på olika jakter med någon gång brukar det bli. Bäverjakt var det i går, ganska ok i alla fall och det blev ju en bäver.. Kan dock inte förstå A som tycker att jakt är livet.. Men alla är vi olika! Blev en mysig kväll i alla fall!

I dag är det inga större planer på G.. mer än att jag ska måla lite.. barnet kommer födas med en pensel i handen ;) Sen är det ju det vanliga med tvätt, matlagning osv.. Föräldragrupp i eftermiddag oxå..

 Ska försöka lägga upp lite bilder sen oxå.. men i vanlig ordning hittar jag ju inte sladden till kameran.

later...

Rekordtid??!!

Nja, kan väl inte skryta med gårdagenstid lika mycket som de andra flickorna.. Vi gravida hade ett helt annat tempo.. Men trevligt var det.. Dock väldigt kallt när vi skulle fika.. Å tänk då snabbisarna som hade väntat lääänge på oss..Men det var en mysig eftermiddag/kväll.. nästa år ska jag nog försöka springa i alla fall.

I dag är det fullt upp, Ska ha 30 årskalas för A så det är mycket att förbereda.. Laga mat, efterrätt, duka, styra upp en tipspromenad och allt annat! Mycket, men samtididigt skitkul. Jag älskar ju verkligen att planera och gemomföra olika saker och A uppskattar det verkligen. Måste in å handla det sista oxå.. Å hämta lite saker som fattas hos mamma..

Ne dags att ta tag i dagen!

Later...

Regnet det bara öser ner...

men kollade just smhi och det ska bli sol i Vänersborg i kväll.. hoppas verkligen det stämmer. Vi ska ju nämligen dit på vårruset. Kan ju bli en upplevelse.. jag och Johanna får väl se hur mycket vi orkar!! Men det brukar alltid vara mysigt men fika efteråt i parken..

I natt drömde jag om liten.. kändes så verkligt.. Enligt drömmen var det en liten flicka med bruna ögon, precis som sin mamma ;) Konstg känsla får man när man drömmer så verklighetstrogna drömmar.. Längtar såå mycket efter att få veta nu, att få träffa den som varit hyresgäst i min mage under så lång tid.. Men innan vi ska bli föräldrar så ska jag ju bli faster oxå.. och det är mindre än en månad kvar.. Tiden går fort!

Eftersom det är sånt skit väder i dag får man väl hålla sig inomhus.. tur att man bor i hus så att man har ngt att pilla med.. i dag blir det nog till att byta gardiner i vardagsrum, ska bara sy klart dem först. En fika med Evelina ska jag oxå hinna med.. Å sen vårruset ;)

...

God Morgon!

Varit uppe med tuppen i dag.. är ju omöjligt att sova när liten rumlar runt i magen.. sju gånger har jag varit uppe i natt.. Vilken tur att man inte ska iväg till jobb eller ngt annat i dag.. hade jag ju aldrig orkat..

Har inga större planer för dagen.. är ju lite sämre väder så det blir väl till att fixa inne.. Ska till BM oxå vid halv tolv. Tänkte baka en kladdkaka.. Pappa fyller år i dag så de kommer hit på fika i kväll! Trevligt!

får väl se vad man ska ta tag i nu då..

Brio Moon Lux

Skulle ju sätta ihop spjälsängen.. vilket var superlätt.. Enkel beskrivning, sånt gillar jag.. Sen skulle jag bara lägga i madrassen.. å kolla om spjälsängsskyddet passade.. å då kunde jag inte hålla mig utan bäddade med påslakan och örngott.. nytvättat och pressat ;) Så nu är skruttens säng klar.. visserligen drygt sex veckor för tidigt.. men så blir det när man inte kan hålla sig..

Resultat;


Fick tag i en hjälm mössa på PoP i dag oxå.. De andra kläderna inhandlade den blivande farmodern...


Blomsterbud i dag med...

Tack Älskling!

nu blir det soffan och lite kvällsmat.. vila fötterna oxå.. kan inte vara  lätt att va dem nu när jag väger sisådär 100 kg eller nåt... känns så i bland i alla fall!

Ont i fötterna..

Ja det blev lite shoppande i dag.. Inhandlade en spjälsäng och madrass.. sen handlade den blivande farmorn lite bebiskläder.. Några blommor fick oxå följa med hem.. Tyckte det fanns en hel del fina kläder men ingen större ide att handla ngt nytt nu.. får vänta med det!

nu ska jag försöka få ihop spjälsängen.. önska mig lycka till ;)

6 år i dag!

Tänk va tiden går fort, i dag har jag och A varit tillsammans i 6 år. Känns som om det gått superfort men samtidigt känns det som om det alltid varit vi! Om man tänker tillbaka så har vi ju hunnit med en del, både roliga och mindre roliga saker! En sak är säker världens bästa sambo är han!


Bild tagen på vår bästa resa.. Thailand-08!


Dock blir det inget firade i dag, A jobbar sent. Själv ska jag spendera dagen med svärmor. En tur till Överby står på schemat, tanken är att inhandla en spjälsäng. Får se vad jag får med mig hem. Men innan vi åker ska jag gå ut med mamma och pappas hund. Pappa åkte till Kalskrona sjukhus för att hälsa på John. Förhoppningsvis får han följa med hem. Nu har han ju varit inlagd sen i torsdags... Känns jobbigt att det aldrig kan få vara bra ngn gång. Med tanke på alla sjukdomar som vi haft i familjen... Inte konstigt att man vill hjälpa till så mycket som möjligt.. Dock är ju det svårt att förstå för vissa.. Nepp.. dags att komma igång!

God morgon måndag!

Känns så konstigt att vara hemma på en måndag.. kan fortfarande inte förstå att jag inte ska jobba på så länge.. undar hur det ska gå.. Skönt att vara hemma nu i alla fall. Har massor med saker som jag vill få ordning på innan liten kommer.. Sen kommer jag på nya saker att grejja med här hemma oxå.. Funderar lite på vad dagen i dag ska innehålla. En röjjning här hemma står först på tur.. Sen funderar jag på att byta gardiner i sovrummet, får se om det blir gjort. Lite målning ska jag väl oxå hinna med.. I eftermiddag kommer A hem tidigare eftersom det är föräldragrupp..

Annars så är det ganska fullt upp denna vecka. Svärmor ville ha med mig till stan en dag.. På torsdag ska vi "springa" Vårruset! Sen ska det förberedas för A´s kalas på fredag. Sen ska vi ju ha släktkalas nästa helg oxå.. mycket nu!  Får väl se om jag gör ngt i Säbyn oxå, annars ska vi i alla fall lägga en heldag i helgen.. tror att det då kanske blir tapetsering i sovrum.. Om nu tapeterna har kommit...

ne.. nu är det väl dags att ta tag i dagen..

Dåligt med tid.. och lust..

I bland känner man verkligen inte för att blogga... Denna helgen har varit sån.. Hänt en del sen sist,.. Var på Ullared med mamma i torsdags.. hade det kanon. Handlade en hel del.. ;) I fredags tapetserade jag och Andreas tvrummet i säbyn, va fint det blev. På kvällen var det 40 årskalas i Åmål, fulla människor är verkligen inte en höjdare när man är nykter, men det var helt ok i alla fall.. I går var A ganska sliten.. jag kände mig nästan bakis jag med. Men vi gjorde ett ryck och fick en hel del målat.. Kvällen spenderades i soffan med film och godis ;) Just det, han ju med att äta lite mat i Mellerud oxå.. Mumma!

I dag har vi gjort en heldag i Säbyn, känns som om vi lägger stora delar av våra helger där nu men det är kul att kunna hjälpa till. I dag har vi lagt in golv  i matsal och tvrum.. Mamma och pappa var super nöjda! Blev bjudna på mat som tack ;) Så nu får vi se vad vi ska ta tag i härnäst... tapetsering i sovrum kanske.. får se på det! Är j*gt sliten nu.. känns att man stått på knä i 6 timmar.. men resultatet blev ju bra i alla fall..

Nu är det dags för dusch.. sen ska vi till Evelina och Jonas på fika.. Alltid lika mysigt!

Alla mina tankar är hos dig.. hoppas vi snart får svar på vad det är!


RSS 2.0