den är min!



Denna unnade jag mig i dag. Från EM.
Sjukt go att sitta/ligga i alltså perfekt för mig just nu.

Helgen är här, invigdes med middag på altanen och häng med mormor & morfar.
Nu blir det lite fix innan vi tar kvällen.

Ta hand om er!


så liten men ändå så stor



Tänk att någon så liten kan vara så stor.
Helt plötsligt  började hon pott träna, helt på eget initiativ. Å OJ va bra det går, min lilla stora tjej!

I dag har vi haft en helt underbar dag. Sov morgon till halv nio, tack Annie! Besök hos BM å lyssna på pyret. Sen fika, lek och kvalitetstid med tjejerna. Annie var supernöjd! Eftermiddagen spenderade i vår trädgård, älskar verkligen den just nu!

Bilder från dagen!





Även Evelina Å Carro var med, men de fastnade inte på bild.

Nu ska jag röjja undan lite här hemma å invänta A som jobbar sent.

Hoppas ni haft en bra dag!


Sandlådehäng med finaste

mms_img43675 (MMS)

Sandlådehäng med finaste


59 dagar kvar

Kort från idag..

Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 3 fulla dagar (v31+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 25 jun 2011
Du har 59 dagar kvar till beräknad förlossning.

Pyrets ankomst närmar sig med stormsteg. Än har vi inte riktigt förstått att vi ska bli föräldrar igen, känns så overkligt! Pyret är en aktiv liten krabat, precis som sin storasyster var (är). Just nu har den ett arobics-pass :)

Även att vi har det mesta sen Annie var liten så måste (läs vill) vissa saker inhandlas. Ett babygym hade vi inte till Annie så det hade inte vart fel. Babysittern som vi hade var inte alls någon höjdare, skulle mycket hellre ha någon liknande den nedan, tror Agnes hade en liknande och den var mycket bra. Sen får det nog bli lite kläder, snuttefilt och annat smått å gott. Tur det är en stund kvar i alla fall...

Från Babybjörn

Jaha ja...

 
Annie testar nya flytvästen :)

Så då var det redan onsdag då, helt ärligt förstår jag inte var dagarna/veckorna/månaderna tar vägen.Sjukt va fort de går. Två dagar gjorda av påsklovet. I går hade jag och lillan en mysig förmiddag med bakning och lite städ. Sen blev det en promenad runt sjön med Marie. Tanken var att Annie skulle sova, men ack så fel vi hade. Hon var vaken, kollade på alla bilar, lastbilar och allt annat intressant. Hon var även väldigt bestämd över att hon skulle gå en stund. Duktig tjej! Det var nog jobbigare att ha med mig än Annie. Jag blev helt slut, å då menar jag verkligen helt slut. Trodde nästan att jag inte skulle klara sista biten. Sen låg jag hela kvällen med de värsta sammandragningarna jag varit med om. Så några mer långpromenader blir det inte för min del.. Suck!

Sammandragningarna fortsatte i stort sett hela natten så i dag var jag helt slut när jag vaknade. Bestämde att Annie fick ta en tur till Räven så att jag fick vila lite. Otroligt skönt! Å Annie blev så glad, hon gillar verkligen sin förskola!
När lillan kom hem bakade vi (för ovanlighetens skull!) chokladsnittar och en sockerkaka. Sen har vi provat lite sommarkläder, till Annies stora förtjusning. Tror hon provade tio olika klänningar :)

I morrn blir det besök hos BM. När jag är där får Annie busa med gudmor. Sen blir det fika och kvalitetstid med de bästaste tjejerna. Något jag verkligen ser framemot!


Annie visar stolt upp sina nya Pippi-skor!


Just nu!

mms_img51364 (MMS)

Just nu!


w o w

 Finaste kusinerna

Släng dig i väggen julen, påsken är min nya favorit helg!
Har verkligen haft några kanon dagar med familj & vänner.
Ätit på tok för mycket och halsat i mig lite väl mycket must. Men va f*n, gottigt var det.
Att solen varit närvarande hela helgen gör ju allt såå mycket bättre!

Kastade påskbrev med den sötaste flickan igår, hon tyckte det var kul att ge bort men var inte så noga med sina egna brev. Tror inte hon åt mer än 10 godisar på hela dan. Utan det bästa enligt Annie var påskpresenten från Evelina & Jonas. En söt påse med bamse bok och en vattenpistol. Ni ska bara veta va kul hon tyckte denna var, lekt med den både i dag och igår. Tack!

Påskaftons kväll firade jag och A i Bästorps Bygdegård. 30års kalas för David. Lyckad kväll som avslutades med ett frieri. Känslosam som man är rann tårarna, så otroligt fint! Är så glad för er skull

I dag har vi haft en slappar dag, deluxe! Frukost hos svärföräldrarna, morgonpromenad i Loviseholm å klappa hästarna. Förmiddagshäng på gräsmattan. Skogspromenad med lilla familjen. Middag i Säbyn med Värnamo-släkt och nu soffhäng med den finaste.

Som ni säkert förstår är jag otroligt nöjd med denna påsk och det bästa är ju att den inte är slut än.

Kram på er


äntligen

I dag har Annie varit lite piggare, dock har hennes humör kommit tillbaka :/
Förstår inte hur mycket vilja det finns i en så liten kropp.
A fick ta henne under armen å gå ut från Karlssons när hon inte lyssnade. Såg nog ganska kul ut. Men vi VÄGRAR låta henne få som hon vill i affärer, då lär hon sig aldrig. Bättre att folk får ngt att titta på, för tittar å muttrar de gör många...

A har fixat lite med veden när jag och Annie lekte ute i det underbara vädret. Även vilat när lillan sov, måste väl bli noggrannare med det så att sammandragningarna inte blir värre.

I morrn ska vi på tur till Uddevalla. Ett besök på emaus och en sväng till Torp. Fixa present till den nyblivnde 30åringen, ska ju på kalajs på lördag :)

Nu ska jag prova på att baka Bullar med morötter & frön, ur hembakar nr 2 2011.
Får väl se om det är ngt recept att rekommendera.


o n s d a g



Vilken dag vi haft... både positiv och mindre positiv.
Startade med besök hos BM, allt såg bra ut. SKÖNT! Ska tillbaka nästa vecka och se så inget förändrats. Hoppas nu att värkarna/sammandragningarna minskar. Annars får vi se om det blir sjukskrivning...
När jag var hos BM var Annie hos Evelina och busade. Där landade även jag sen med kaffekoppen i ena handen och bullen i andra. Tack för hjälpen i dag vännen!
Sen var det lillans tur att gå till läkaren. Inte konstigt hon mått dåligt, öronen som spökat. Hoppas nu att det ger sig snart. Men blir VAB i morrn med, synd hade velat vara med på skojjigheterna som skärtorsdagen innebär, men får bli en annan gång.
Måste bara säga att jag är så glad över mina vänner. Han inte mer än att logga in på FB innan de frågat hur det är med lillan. Är så lycklig över att ni finns och bryr er om henne

Förutom besöken på Edsgärdet har vi mest myst, lekt sandlådan och påskpyntat.
Är mycket nöjd med vårt vita påskris, tyckte det blev fint. Ideén fick jag på Mariannes blogg www.skonagrona.blogspot.com

Har ju flera gånger skrivit hur nöjd jag är med Annies förskoleplats. I dag när vi var där för att hämta lite saker fick hon med sig pynt som hon (säkert med hjälp) har gjort och denna presenten


I den fina påsen låg en påsk-porslinsprydnad.
Tyckte det var otroligt gulligt gjort!

Nu ska jag landa i soffan med nyaste nr av Hembakat.

Hörs i morrn!


feber, feber, feber

Vi som trodde att lillskruttan var på bättringsvägen. Hon och A hade haft en bra dag hemma och febern var borta. Men nu i kväll kom den tillbaka, för sjätte dan i rad. Stackars liten! Kan ju bara tänka hur dåligt man själv skulle må.
De andra dagarna har hon varit relativt pigg men nu i kväll var hon medtagen. Ringde sjukvårdsupplysningen och de bokade en tid till läkaren i morrn. Kolla upp så det inte är något.

Själv ska jag oxå dit i morrn, eller till BM. Sammandragningarna kommer allt tätare så de ska kolla så allt står bra till. Man blir ju lite orolig, är ju ett tag kvar.

Nu inväntar jag A som är å tränar, hurtbulle!
När han kommer blir det kvällsmacka och Äntligen hemma.

Kram på er!


underbara dag



Trots en natt med feber och oroligheter vaknade Annie på gott humör.
Tog en morgonpromenad över skogen och tittade på hästarna. Lillan var superlycklig.
En lugn förmiddag här hemma, febern kom tillbaka för fjärde dagen, hoppas verkligen hon slipper den i morrn. Tur att hon och pappa kan ta en lugn måndag hemma.

Nu i eftermiddag har Marie, Evelina & Jonas varit här. Vi grillade, tjattrade och hade det gott på altanen. Första gången vi åt maten utomhus i år. Annie fick busa av sig rejält så nu sover hon så gott i sängen.

Som ni förstår har vi haft en riktigt bra söndag, synd bara att jag känner mig lite hängig. Är väl kanske min tur att få förkylningen. Hoppas det inte blir långvarigt bara.

Nu ska jag beställa hem lite kläder från HM. Undra om de har storleken liten elefant är ungefär så jag känner mig nuförtiden.

Hoppas ni haft en bra dag!


Fixar lite :)

mms_img23944 (MMS)

Fixar lite :)


Just nu

mms_img60223 (MMS)

Just nu


God Morgon!

Just "kastat" ut mitt lilla febertroll till bygggubbarna.
Hon är alldeless för rastlös för att vara inomhus. Själv hade jag nog varit däckad vid nästan 39 i feber men hon är pigg, i alla fall då och då. Blir nog några omgångar pippi innemellan oxå.

Hade hoppats på sol i dag men det ser grått ut, tänkte i alla fall försöka plantera lite blommor och inhandla lite tyg till bänkdynor. Får väl se vad som hinns med.
Bjuda mamma på middag och en promenad tänkte jag oxå få till.
Men först ut till lilla trollet som ville baka sandkakor.

Hörs senare!

Kram!


duktig tjej!

Såå då var det fredags kväll igen, går så sjukt fort.
Landat i soffan efter en dag med jobb, hårklippning , storhandling och fika i Säbyn.
En bra fredag med andra ord.
A var hemma och vabbade i dag, men lillan fick följa med ut å handla förut.
Var så duktig i affärerna, inte alls så trotsig som hon kan vara. Var tom på karlssons och hon gick å tittade på alla leksaker utan att säga att hon skulle ha. Duktiga tjej!

Pratat med pappa i dag oxå, han verkar piggare. Skönt!

I morrn väntas hemmapyssel, carportbyggande, förhoppningsvis en kopp med vännen och bus med lilla hjärtat. Hoppas bara hostan har gett med sig lite, hon blir ju lite sliten av den. 

Hoppas på att få sova i natt oxå, pyret busade rejält natten tills i dag. Första förvärken å j*lar va ont de gjorde. Hade aldrig det med Annie så man blir ju lite paff...

Ne nu ska jag dyka ner i godisskålen!

Hoppas ni haft en bra fredag!


ägg

Annies mormor och morbror var här och höll oss sällskap en stund förut.
J bytte däck på mammas bil och sen åt vi middag tillsammans. Självklart fick Annie busa av sig lite :)

Lillan fick en äggkartong av besökarna. Å inte innehållande vanliga ägg utan detta...


Som ni ser fattas det ett.. här har ni andledningen

mmmm, gottigt! Smakade och skulle själv kunna tänka mig ett ägg eller fem :)

Så vi har trots feber och hosta haft en bra dag. Jag har hunnit städa ur köksskåpen, välbehövligt! Tvättat och plockat lite här och var. T.o.m några kycklingar har kommit fram. I morrn ska jag måla (ja ni läste rätt) "påskriset" och förhoppningsvis fixa till lite mer.

Kom ut i sandlådan en stund i eftermiddag oxå, underbart med vårluften. Kolla in Annies nya mössa, hon har valde den direkt. Å jag gillade den skarpt. Villervalla från Gullegrisen 129:-


Nu ska jag hänga ut en tvätt!

Kram på er!


Vabbar

Så var det lillans "tur" att bli sjuk. Host, feber och allmänt hängig.
Vab för mig i dag och för A i morrn. Skönt när man kan dela på sånna saker.
Som tur är har vi vår vän Pippi som håller oss sällskap.
Själv försöker jag plocka lite här och där.
Men blir nog inte många knop gjorda i dag..

Hörs senare!


Dagens bakning!

mms_img12242 (MMS)

Dagens bakning!


l j u v l i g t

 April 2010

Man blir lika förvånad varje år när värmen kommer, underbart är rätt ord!
Haft en bra dag på jobbet med utelek, härligt!
Men det bästa var att komma hem till ett litet busfrö på trappen och en sambo som lagade middag.
Avslutade med eftermiddagsfika i gräset, Annie gillar verkligen detta med picknik!

Nu, soffhäng och lite planering av allt och inget.
Finns planer på förändring, får väl se vad som händer och sker. Svar i slutet av veckan så återkommer då. Men en sak är säker, det kan bli riktigt riktigt bra :)

I morrn är tankarna hos pappa, hoppas detta blir bra nu!

Kram på er!


oj oj oj

I dag har det verkligen varit en underbar vår dag.
Gick ut vid 9 och in vid 18. Ja lite matlagning därimellan såklart :)
Annie älskar verkligen att vara ute, skulle nog kunna vara det jämt tror jag.
A och svärfar har sickrat hela dagen. Å Annie har "hjälpt" till, med att langa spik i alla fall.
Startade även årets grillsäsong i dag, gottigt. Svärmor hade med kött och jag stod för egengjorda klyftpotatis och tzatziki. Riktigt mummsigt!

Nu blir det soffhäng resten av kvällen.

I morrn vankas det 2 års kalas för B och sen hoppas vi på mycket utelek på eftermiddagen. Kanske kan få tillfälle för första cykelturen. A fortsätter snickra tillsammans med svärfar..

Hoppas ni haft en bra dag!


laddar inför morgondagen



Annie är laddad för att hjälpa pappa och farfar i morrn!


I denna sekund!

mms_img16728 (MMS)

I denna sekund!


polarn å pyret


Vill ha denna vårmössan till Annie. Har dock varken tid eller lust att åka till stan å handla. Tänkte beställa på nätet men ordervärdet var för litet.
Så om ngn ska förbi en Polarn å Pyret affär så hojta :)
Tack!

Fredag och jag mår mycket bättre. Tänkte spendera eftermiddagen med att fixa lite här hemma, laga middag och ev baka ngt med Annie när hon vaknat. Sen kommer svärfar å påbörjar bygget, eller förbreder i alla fall.

Handlade lite penseér som ska i jorden oxå, bommor ute är såå mycket roligare än inne.

Hoppas ni får en fin fredagseftermiddag. Hörs senare!


snart helg



Lyckan är total när man kan "flytta" ut på altanen. Lätt den bästa och välanvända platsen under våren/försommaren. Annie stormtrivdes när duplot kom ut och om ni tittar noga har hon satt gubbarna på var sida om sig själv. De ska nämligen äta macka :) Sötnöt!

Har fortfarande en j*la huvudvärk men har jobbat i dag.
Jag & Annie bakade lite småkakor förut, bra å bjuda bygg gubbarna på i helgen. För nu drar vi i gång med nästa project. Uppdatering kommer!

Nu är det kvällsmacka och lite kvalitetstid med A!

Kram på er!


Lycklig tjej

mms_img16727 (MMS)

Lycklig tjej


k l a n t

Suck för min klantighet. När jag snabbt å smidigt skulle resa mig upp innan ettornas gympa i dag var det en skåpslucka i vägen. AJJJ! Efter några timmars vilande i soffan på jobbet och många mer här hemma mår jag aningen bättre. Ont som f a n i huvudet och otroligt trött bara. I morrn stannar jag hemma å vilar, känner att jag inte orkar med något.

Nu ska klanthenny inta ryggläge och bara va.

G O N A T T


färdigutbildad??!!

Oj, helgen försvann ju fort, men den var verkligen bra.
Lördagen spenderade jag och A på vift. Vi var på Ullared och i lite andra affärer. Shoppade både de ena å de andra. Lite till pyret, lite mer till Annie och så ett å annat till oss. Hade en mysig dag tillsammans. Är så glad i dig ♥

I går var vi ganska slitna, i alla fall jag.
Blev en fixardag här hemma, rensade ur garderober och hängde bort vinterkläder. Hej våren!
Anton var hemma på visit så han, mamma och pappa var här å fikade.

I dag har vi varit på sista föräldrautbildningen. När man är på dessa träffar får man mpnga aha upplevelser. Har glömt bort mycket å en del har jag nog förträngt. Har väl egentligen inte förstått att vi ska gå igenom alla faser en gång till. Får väl se på En unge i minuten senare, blir alltid helt till mig när föräldrarna för första gången får hålla i sitt barn, går inte att beskriva känslan. När vi var iväg passade mamma och pappa Annie, de lagade även middag här hemma. TACK!

På tal om bebis, denna söta bodyn hittade vi på Kappahl.


På Lindex hittade jag denna fina tunikan till Annie


Tänk att det kan vara så kul att handla barnkläder



mitt lilla hjärtegryn

Ja nu är mitt lilla hjärtegryn på vift. Hon ska sova hos mormor & morfar i natt. För i morrn åker jag och A på en shoppingtur, ska bli skoj. Men fortfarande tycker vi att det är sjukt jobbigt att lämna henne, även att hon har de bättre än någonsinn. Sen blir det ju så tomt här hemma oxå. Men i Säbyn är det nog full fart!
Tur att jag har mitt stora hjärta hemma, vi tar en lugn kväll med choklad å Så ska de låta. Somnar säkert tidigt, vilket behövs för i morrn startar bilen vid 6.

Får se om det blir ngt inlägg under dagen i morrn, funkar ju fint med den nya mobilen.

Hoppas ni får en fin kväll.

KRAM



Tänk att man kan älska någon så liten så otroligt mycket!


RSS 2.0