Dåligt!

 
Klockan är 6, bara varit vaken i en halvtimme. Känns lyxigt att få sova hela natten, ändå till 5.30. Sån otrolig skillnad mot innan. Nu ser vi på Diego, å vet ni vad. Det är samma skit som Dora. Tror jag blir galen på dessa överpedagogiska program, men det är ju det ända som fängslar lille VilleBus! Hoppas det är övergående.
 
Sitter som vanligt och äter min frukost i fred, barnen tar sin lilla framför tvn. Läste att man skulle undvika de små återkommande konflikterna och det var ju en. Så voila, nu är den borta. Å vad gör det med lite smulor i soffan, det går ju att dammsuga. En lugnare morgon får vi och det är värt mycket.
 
Idag, BIO, med våra små juveler på jobbet. Detta betyder Promenad frånSstallbacken. Tittar ut, minus 10 grader, brrr. Ja varma kläder alltså.
 
Men helt ärligt så blir jag snart galen på detta. Vill va vår, sommar, sol, rosevin, bad i poolen, strandhäng, gå barfota i gräset, plocka smultron på ett strå, vara långledig, grillkvällar med finaste vännerna och så klart med järngänget på jobbet, vatten krig, kubbturnering och husvagnssemester. Ja listan kan göras lååång!
Så snälla snälla vinter, ta å försvinn nu!
 
Ne då var första koppen kaffe slut, å det bästa är att man hinner med två när man är uppe tidigt.
Hade lyxen att det var färdigt idag oxå. Det måste väl vara det som kallas för kärlek i vardagen!
Är motor/kupé värmaren i så har han vunnit några extrapoäng till :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0