Halsning fran Thailand!

Har tankt att uppdatera flera ganger men inte haft tid. I dag ar det lite molningt och min kropp behover aterhamta sig fran en vecka i solen! Vi har det i alla fall helt underbart! Borjade var resa med 2 natter pa Patong, sen akte vi vidare till Phi Phi, vilket fint stalle! Verkligen som man ser det pa vykort! Efter phi/phi akte vi  till Lanta, vilket var fint men lite for lugnt. Stannade bara tva natter.. Nu ar vi i Ao nang, vilket ar det finaste stallet enligt mig! Bor pa ett super fint hotell som ar helt nybyggt, allt ar annu billigare har sa i gar tog jag och Andreas en shopping runda! Blev lite smatt och gott! Pa Lanta var vi pa elefant safari och fick klattra i grottor! Vilken upplevelse! Lite ont i ryggen bara!

Planerna for resten av trippen ar att stanna har i tre dagar till for att sedan tillbringa de sista dagarna runt patong, kanske Kata eller Karon!

Hur ar det med er dar hemma? Hoppas att ar bra! saknar! Kram

Wiieee..

Jo nu har dagen som vi längtat såå länge efter änligen kommit! Varit på middag hos mamma och pappa.. Gott! haft en tidigare VV klass! Å väskorna är i stort sett färdigpackade, bara maskaran kvar ;)

Ska hoppa in i duschen nu.. Om lite drygt en timme åker vi!

Ska bli såå underbart.. äntligen ska jag få stressa ner!

Kramizar!


RSS 2.0