vardagliga rutiner

Ja då var det måndag igen, gjort det vanliga. Hängt upp en tvätt, handlat, beetalat räkningar å lagat middag. Visst låter det roligt ?? Nu ska jag gå ut med zeke en sväng och sedan ska jag åka till jobbet. Eftermiddag denna vecka, det är verkligen såå trögt men jag är ju i alla fall ledig fredag.

Helgen var helt underbar. Vi hade så himmla kul på Crusaiders. Vilket drag det var, alla var lika glada å fulla ,-) Var dock inte så pigg i går, men Andreas var värre! alltid lika kul å retas då!

Fått klipptid i dag oxå, 14/6 jag längtar! Pussar!

~Fest~

Ja i dag blir det fest vill jag lova. Ska till Carro vid 17,00  tiden, där blir det middag å förfest. Sen blir det Bullarn, ska verkligen bli såå kul!

I dag har jag varit på baklucke loppis, handlade inte nåt. Men jag han med en fika på Hannas å så köpte jag en present..

Ne nu ska vi ut å åka lite motorcykel så sen blir det till att göra i ordning sig!

Pussar// Henny

Jag klarade av det

trodde nästan att jag inte skulle klara av denna veckan, men det gjorde jag! hade examinatioen i onsdags och det gick såå bra, känns otroligt skönt att snart vara klar för denna termin. Har två mindre uppgiter kvar men det känns inte så jobbigt! i går Jobbade jag över, men bara 4 timmar, 06,00-10,00. Ganska lagom dag ;-) Sen åkte jag, mamma och Hanna till Rabalshede marknad, riktigt mysigt! Sen blev det middag hos familjen och en mycket lugn kväll. Men dagen i dag är full till gränsen. Ska byta gardiner i vardagsrum och kök, även "pyssla" till det lite. Sen ska jag plantera blommor, Anita köpte till mig i går *tack*. Sen blir det solning, får fuska lite, ska även grilla när andreas kommer hem. Kvällen har vi tänkt att spendera hos Marika och David. Se på film å ta det lugnt.

I morrn blir det fest. Först kalas hos Carro och sen bullarn. Ska bli så kul!!!

Ne nu ska jag börja med köket. Pussar

Stressad till max...

hinner egentligen inte, hinner ingenting känns det som. Det är så mycket just nu. Jobbar förmidag 6-14.. måste upp tidigt. Pluggar hela eftermidagarnba, ska till monica nu och göra klart det sista. För i morrn är det axamination. Håll tummarna för mig, jag behöver erat stöd!
Ha det!

senare...

ja nu har jag tagit mig en öl, inte fel. Carro & Jimmy kommer sen, ska se slagern. Egentligen är jag sugen på fest får se vad det blir... Va på modevisning förut, de var verkligen så duktiga! Köpte mig en burk på loppis, såå fin! Ne nu ska jag göra mig i ordning!

Pussar!

~lördag~

ja nu är man ledig, jobbade kväll i går. Inte så kul en fredag men det gick ganska bra. Åkte å hämtade Andreas i bästorp sen. De hade planerat resa, teneriffa i slutet av novenber. Gud så härligt!
I dag vet jag inte riktigt vad som händer, borde gå en sväng till gymet men lusten finns inte riktigt. Ska i alla fall på modevisning sen i eftermiddag och i kväll ska vi nog till Carro å se på medlodifestivalen... troligtvis lite vin oxå ;-)

Nu kanske man skulle få i sig lite frukost, lite seg i dag..

Ha en underbar lördag! // kjamis

Blogg!!

Det är ju så många som bloggar så nu får väl jag också börja.. Snart är det helg vilket ska bli skönt. Visserligen ska jag plugga en hel del måste göra klart det sista.
har börjat jobba, två skift på fehrer. Denna vecka är det eftermiddag så jag ska snart åka dit, känns inte så upplyftande att jobba sent en fredag kväll men vad gör man inte för lite pengar!
Så nu ska jag packa väskan..
Kramas!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0