~29/3-2007~

Ännu en dag med solsken, underbart! har dock inte tagit tillfället i akt och promenerat. Jag har i stället fixat med min praktikplats, köpt mer kurslitteratur, pluggat samt städat lite. Nu är det snart dags för middagslagning, i dag blir det kycklingwok med nudlar. Efter maten tänkte jag ta å rensa ut en av våra garderober.. Sen är det träning, Medel pass i dag. Skönt! Har dock en hel del träningsvärk sen min jogging tur men men.

I morrn ska jag försöka läsa klart en bok till å sen ska jag till Strömstad en sväng. Måste ha mig en vårjacka. På kvällen blir det After Work med tjejerna. Lite vin å så! Inte helt fel.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!


~28/3-2007~

Kursstart har det varit i dag... Nu ska jag läsa en specialiseringskurs i matematik för yngre åldrar. Tror det blir toppen. Det var en ganska bra kurs med lagom mycket praktik och litteratur. Tänkte att jag skulle försöka läsa så mycket som möjligt nu under April så kanske man kan vara lite ledig i Maj.. Inte helt fel!

Var i Bengtsfors i går å hälsade på min underbara mormor, var väl inte bra men inte lika dååligt som jag trodde. Passade på att kolla in Hon och Han, å jag hittade mig en jacka. Den var helt ok, svart med skärp och med ett underbart pris, 299:-. Men med min vanliga otur fanns den inte i min storlek. Det är så jävla typiskt. Åkte in till Vero Moda i Uddevalla i dag men icke att den fanns där. Tänkte ringa Mellerud i morrn, kanske har de den på Börsen.. Man vet aldrig! Men jag fick tag på ett par solbrillor i dag i alla fall. Riktigt fina..

Har ju bestämt mig för att springa vårruset den 9/5 i Vännersborg. Så i dag tog jag mig en joggingtur, en sak är säker det kommer att behövas många sådana om jag ska klara av att springa 5km. Men det ska jag klara av, hårdträning som gäller alltså!

Ne nu väntar duschen å sen disken!
Ses// Henny


~27/3-2007~

Solen lyser lika fint dag.. Det är verkligen underbart! Ska snart äta lunch på altanen, första gången i år! Fick köpa mig en ny duk till bordet så nu är det så fint så. Bara en del blommor som fattas, men jag får nog nöja mig med dem jag har en stund till. Litteraturstudier är det som är på schemat för dagen. Ska på kursstart i morrn så det gäller att vara förberedd. Sen ska jag även åka å hälsa på mormor å så är det ju träning!!

Har ju helt glömt bort att skriva att vi (Andreas) köpt ny bil. En Audi A4 -03. Måste erkänna att det är stor sillnad mot den skruttiga Forden vi hade innan.
 
Ne nu kommer snart Hanna.. bäst att köra klart lunchen.. Kram!!

~26/3-2007~

Älskar solen!! Det är såå skönt ute på min altan just nu.. Sträckläser nästa kurslitteratur.. har redan läst två böcker å kursstarten är inte förrän på onsdag, duktigt va??!! Inte gjort så mycket mer än läst i dag, handledarträff men inget mer.. 

Hade en jätte mysig eftermiddag med tjejerna i går. Vi firade Marie, drack te och åt snittar.. Gott värre! Vägningen var väl ingen sensation, låg kvar på samma som veckan före. Men så är det väl i bland.. 

ne nu väntar nästa bok! kramiz
 


~25/3-2007~

Helgen är snart slut.. Förstår inte hur fort det går! Men jag har i alla fall haft en mycket trevlig helg.. I fredags lagade Andreas en otroligt god middag till mig.. Källen spenderades i soffan med godis å film. Mysigt värre!
I går åkte vi en sväng till Torp.. Snacka om att jag är sugen på att handla kläder men jag lyckades hålla mig. Blev träningskläder i stället.. Handlade även lite annat smått å gott bla en skohylla så nu kan jag börja handla vårskor.. Andreas tycker dock att jag har alldeless för många redan, men jag älskar verkligen skor.. På önskelistan nu är ett par vita ballerina skor med kilklack, ett par svarta pumps å nya sandaler.. I var även inne i Uddevalla å åt i går, tre rätters middag på en thai resturang, såå gott! På kvällen var vi hos Carro å Jimmy en sväng! De andra drack lite men jag och Marie var duktiga å körde! En eloge till oss ;-)

I dag har jag traskat runt sjön, det är ju såå härligt väder! Tänkte passa på att tvätta lite eftersom jag tror att det är torkväder ute i dag.. Ska även göra lite smycken, har fått beställningar på mina nya sötvattenssmycken. Å sen måste jag få ihop ett lager till marknaden å ett års dagen. '
Mitt söndagsnöje är ju även vägningen, får väl se hur det går i dag.. Tror att det kanske kan vara ett litet plus denna vecka.. varit lite slarvig.. Men totalt är det ju i alla fall -4,8 *stolt* 
Ska även på kalas till Marie i dag, ska bli otroligt mysigt!

Ne nu har tvättmaskinen tystnat!

Ha en trevlig söndag// Henny

~22/3-2007~

Jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg måste jag medge.. men bättring ska ske!! Vad har hänt sen sist då?

  •  Hade en mycket lyckad tjejmiddag här i fredags. Det bjöds på tacos å hallon tårta. Vin fick vi i oss en hel del. Å så fick jag mycket bra presenter ;-)
  •  I lördags var det dags för kalas nr 2. Nu var det familjen som skulle fira mig. Fick bla blommor, handväska, skål, pengar å presentkort på MQ.. me like!! Kvällen avslutades sen med mys hos David å Marika.
  •  I söndags hände det inte överdrivet mycket, jag gjorde i ordning det sista på B-uppsatsen å skickade in den. Sen var det vägning och träning!

Denna veckan började alldeless underbart när jag fick reda på att jag klarade min hemtenta jag som var helt övertygad om att jag skulle få göra om den. Sen så var jag på examination i går.. fick då reda på att vår B-uppsats oxå fick godkänt! Underbart att slippa kompleteringar. Så nu är väl livet ganska bra, det ända som tynger mig är att mormor blir sämre men nu ska hon i alla fall få lämna näl å komma till bengtsfors i stället!

Min stegräknare som jag fick av andreas är flitigt använd, går numera minst 10.000 steg om dan.. Träningen går oxå bra å det är skönt att äntligen kommit i gång. Att solen skiner gör ju saken mycket lättre, det är ju såå skönt ute att man skulle kunna spendera hela dagarna utomhus. Men tyvärr är det inte möljligt! Men jag tänkte i alla fall gå ut i skolen å läsa kurslitteratur inför nästa kurs som börjar på måndag.. Förena nytta med nöje!

Hörs! //Henny



~16/3-2007~

Då var den efterlängtade fredagen här.. Har bestämt mig för att inte plugga i dag.. Nu är det de andra i gruppen som får dra lasset lite. jag ska ta över på söndag igen å göra den sista kollen.. Min födelsedag i går var väl helt ok.. jag pluggade störa delar av dagen, åt lunch ute.. å så tränade jag ;-) På kvällen lyxade jag och älsklingen till det med varma kantarellsmörgåsar... Det var såå gott!!

Planerna för dagen är att handla, städa å fixa inför kvällen. Vännerna kommer å ska fira mig i kväll så jag får förbereda lite! Ska även ha lite kalas i morrn när familjen kommer. Även Andreas föräldrar och syster med familj kommer, trevligt!

Fick mig ju en stegräknare i går.. har läst någonstans att man ska gå 10000 steg om dagen. Har redan varit ute å gått runt sjön så totalt i dag har jag gått 6630 steg, tror jag klarar av 10000 i dag ;-)

Ne nu ska jag åka ner å handla å sen blir det till att baka tårta å städa!

Ha en underbar helg! Kramiz!

~Underbar morgon~

Tillskillnad från gårdagen så började denna dagen bra.. Andreas kom in strax efter sex med paket, älskar verkligen paket!, Å jag fick en stegräknare.. har velat ha en så länge.. Fick en Silwa, man kunde rälna ut sträckor, tid, kalorier å en hel del annat. Sen fick jag även en skiva.. så nu är det The Ark på högsta volym.. Snart kommer de andra i gruppen, vi ska skriva på den underbara  uppsatsen... Själv fick jag gjort en he del i går.. så vi får väl se hur det går i dag..

Ne... hinner inte mer! Kram på er!

Vilken fruktansvärd dag...

.. går inte alls bra med vårt grupparbete. Måste erkänna att jag hatar dessa arbeten då man måste samarbeta med andra.. känns inte alls bra. Men vi ska skriva hela dagen i morrn med.. får väl se hur resultatet blir. Jag kan ju i alla fall inte göra mer än mitt bästa.. Känns som om jag blir tvungen att skriva hela natten för att få till något..

Det ända positiva som hänt i dag var att min kära morfar kom hit med en bukett med blommor och ett kuvert *älskar* Synd bara att allt är som det är.. saknar nåt så otroligt!

Ne.. nu får jag plugga lite till.. förhoppningsvis går det någorlunda fort i morrn så att jag slipper spendera hela min födelsedag med b-uppsatsen..

kramen


~14/3-2005~

Redan onsdag då.. har så mycket att stå i att tiden går väldigt fort! Så vad har hänt i veckan då? Jo jag har pluggat, vi skriver ju vår B-uppsats så all tid går nästan till det just nu. Har varit uppe sen 6 och skrivit å sen vid 8 kommer mina kurskamrater. Ska skriva här i dag. I morrn ska vi skriva i Bengtsfors, trevligt att fira födelsedagen med att plugga ;-( Men jag får ta igen det till helgen. Då blir det kalas både fredag å lördag, trevligt!

ne.. nu måste jag fortsätta! Ha en trevlig onsdag! //Henny

~10/3-2007~

Då var lördagen snart slut då.. Vaknade av att solen lyste in i fönstret vid 8.. Härligt tänkte jag och gick upp. Tog mig en rask promenad innan frukost. Skönt! Tänkte att jag skulle röjt upp lite på uteplatsen å så men det fina vädret höll inte i sig.. hatar verkligen det grå å trista nu..

Har väl egentligen inte gjort så mycket mer.. jag och andreas har varit ute på tur, kollat in olika hus.. men som vanligt är de inte till salu. Sen har vi varit hos mamma på middag, mycket gott! I kväll ska vi till Evelina och Jonas, se på melodifestivalen å så.

Annars är det väl sådär.. Mormor är i alla fall hemma igen, det var hennes egen önskan. Får väl se hur utgången blir. Ska i alla fall ut en sväng i morrn.. Ska även hinna med att tillverka lite i morrn, plugga lite å så är det ju vägning och träning.

Ne nu ska jag göra i ordning mig. Kramen.

~6/3-2007~

Ja.. vad ska man säga.. Mår väl ganska dåligt, kunde inte åka till mormor, hon orkade inte med besök. Jag för min del orkar inte med nått jag heller. Borde plugga, städa å göra smycken. Gör ingenting.. Ska nog ta mig en sväng runt sjön, rensa huvudet på tankar.. de är många.. vill inte, kommer sakna dig såå..


~5/3-2007~

Länge sen jag skrev.. men diskussionerna skring bloggen har ju varit i gång.. Ärligt talat bryr jag mig inte.. jag tvingar ju ingen till att läsa..

Så vad har hänt sen sist?? Vi annordnade ju en mycket trevlig fest i Bästorp.. hade en toppen kväll med vännerna, det var kul att så många kom.. Får nog bli en liknande fest nästa år.. Men först är det ju sommarfesten som ska fixas ;-)

I skolan är det sjukt mycket just nu, skriver min B-uppsats.. börjar närma sig nu bara ett år kvar.. sen ska man ut i arbetslivet... har praktik denna vecka oxå ;-)

Annars är väl allt som vanligt.. Pluggar å tränar är väl det jag gör. Försöker även få ihop ett litet lager med smycken inför marknaden å så men det går lite trögt..

Ska till mormor i morrn.. Jag och mamma.. kommer bli jobbigt men är samtidigt glad över att jag och mamma får en dag tillsammans..

middagslagning väntar.. //Henny

RSS 2.0