Lite av dagens kreativitet


Adventsljustaken


Uppsättning till vardagsrumsbord


Min ny inköpta lykta från Sköna Gröna, som jag älskar ;)

Ne nu blir det dusch.. sen Modevisning.. Å sen glöggkväll med vänner! Kan ju inte bli bättre!

Kramar


God Morgon!

Va härligt det är att vakna på morgonen och vara pigg, underbart! Redan röjt undan i köket och intar nu frukost framför datorn...

Hade en toppen dag med mamma i går på Ullared. Fick med mig en hel del bra saker hem bla julklappar till barnen, John, Anton, mamma, pappa, svärföräldrarna. Så nu har jag bara Hanna, Adam och Marie var att köpa till. Samt lite små saker att kompletera de andra klapparna.. så jag känner mig nöjd. Men jag köpte ju lite saker till mig själv oxå, en adventsstjärna, taklampa till vardagsrum, basvaror som shampo osv, termobyxor, två klänningar/tunikor, underkläder till mig och A och säkert en massa mer som jag i skrivandet stund inte kommer i håg.
Det var mycket folk vill jag lova men vi tog det lugnt.. å då funkar det ju!

I dag har jag massor att göra, tänkte vara aktiv å få gjort ngt.
* Hämta ut en julklapp till A som jag beställt
*handla krafs till min adventsljusstake
*få klart i vardagsrum, sy en gardinlängd till och putsa fönster, hänga upp lampa, byta dukar osv
*bädda rent i sängen...
*. . . å säkert en massa saker till är väl dags att sätta i gång!

I kväll blir det glöggfest hos Evelina och Jonas och innan det kanske modevisning, får se om jag hinner. Får ringa Evelina och höra om tider..

Ha en bra lördag, vem vet,kanske kommer det in lite bilder sen!

Kramar

Kvällens tack!

Till pappa som kom med nybakade kanelbullar.. Å vad jag är glad över att ha mina föräldrar nära!

Nu blir det sängen!

God Natt

Mycket bättre..

Oja, vilken skillnad mot gårdagen. I dag har jag varit riktigt pigg. Men eftersom man fortfarande kan bära på smittan har har jag varit hemma i dag.  Spenderat dagen med att göra köket adventsmysigt, putsat fönster, hängt upp stjärna, nya ljuslyktan osv. Bara själva ljusstaken kvar, inhandlade siffror 1-4 som jag ska ha på ljusen, men måste köpa lite mer krafs.. bilder från köket kommer till helgen..

I vardagsrummen ska jag i jul ha röda öljettlängder.. vilket jag försökte mig på att sy i dag. Det tog sina timmar vill jag lova, och jag är fortfarande bara klar med i längd. Men är verkligen super nöjd, kommer bli så fint. Svärmor är snäll och tillverkar lite pynt som jag ska ha i fönstren oxå.. snäll som hon är..

Var hos mamma och pappa en sväng förut.. skulle låna en sak. Kom i perfekt tid till lunch.. gott! Tackar!

I morrn är det dags för min och mammas årliga Ullaredsresa.. ja det är ju andra året nu ;) Hoppas på att hitta lite julklappar plus lite annat krafs till hemmet. Varit och handlar lite gott bröd så jag kan göra en smarrig matsäck. Ska bli super mysigt! Det är det ju alltid när jag och mamma åker på våra småturer.. Hoppas på god shopping!

Ne nu ska jag städa upp lite, ligger sytillbehör överallt.. Sen ska jag göra våffelsmet. Både jag och Andreas blev sugna på det ;)

Kramar!

Dålig...

Oja.. mår inte alls bra. Åkte från jobbet i går vid 13 tiden och mådde alldeless perfekt. Tog en shoppingsväng till Sköna Gröna.. sen vidare till Em där jag blev jätte dålig. Höll på att svimma och fick sätta mig ner. Åkte hemmåt och sen var det kört... hatar verkligen magsjuka.. men efter att ha mått dåligt hela eftermiddagen och lite av natten så mår jag nu ganska bra.. jag orkar ju gå från soffan i alla fall. Blir ju knäpp av att ligga där...


nopp.. får väl göra dagens koll på andras bloggar ;)

Tjuvstartat lite..

Ja.. visst kan man göra det i bland. Hade lite extra energi när jag kom från jobbet i dag. Vilket jag uttnyttjade till max. Putsat fönster i sovrum och kontor och gjort adventsfint! Härligt att vara på rätt väg.. bara resten kvar men det får vänta lite.. Här är resultatet..


Detta är då sovrummet..

och här är kontoret..


Nu har jag verkligen julkänslor.. Dock fick jag lite panik när jag pratade med Adam i går, som hade varit seriös och inhandlat alla julklappar. Själv har jag bara köpt två stycken.. Men på fredag ska jag och mamma till Ullared, hoppas på att hitta lite där..

Ne nu ska jag inta soffan.. och sticka lite.. ngt som jag började med i helgen.. Måste ju ha ngt att grejja med på kvällarna.

Kramar..

Blödig...

Ja i bland kan man börja undra.. i kväll grät jag.. till Idol.. Klarade inte av att hålla tillbaka tårarna när Robin B sjöng  Fields of gold Många minnen.. några bra men låten kommer alltid vara kopplad till L begravning.. hemskt.

Annars lunkar livet på.. en arbetsvecka till gjord.. känns som om mitt liv just nu består av att jobba, äta och sova. Är ju värre än Skalman juh..

Har haft en super mysig kväll med A. Ätit räkor och bara tat det lungt. Smet ifrån för att kolla mail, men dags att krypa ner i soffan igen..


God Natt!

Julstämmning!

Ja, redan i November.. Fast det är ju klart, hade ju julmarknad förra helgen. Det är sån stämmning där, ser fram emot denna helgen och hoppas på lika mycket folk!

Är sugen på att börja sätta upp julgardiner och stjärnor nu.. men det får väl vänta tills nästa vecka. Dock tänkte jag tjuvstarta lite med sovrum och tvättstuga.. Tvättstugan är b.t.w snart klar. otroligt skönt! Bra silicon och inredningen som saknas. Men troligtvis åker jag och A till Ikea om två veckor.. då blir det till att shoppa.

Ne nu väntar middag.. potatis och kassler gratäng.. mumma!

I morgon är en annan dag..

Oja.. sliten nu.. varit på föräldramöte, gick bra.. mycket föräldrar och jag tror vi fick ut all information. Va en sväng hos mor & far.. De hade varit på torp och köpt med två klänningar till mig. Som passade.. vilken tur jag hade, å billiga var dem oxå. Bägge från Gina.. kort kommer..

I morrn har jag ett fullt schema..
* Jobba
*Fika med flickorna
*Göra i ordning bordet i Alltorp
* Gå på födelsedagskalas..

Men det är ju bara bra saker..

God natt och sov så gott!


Lite förberedelse bilder...

Yes i morrn är det dags att förbereda bordet inför helgen.. Gjort klart smyckesställen i dag.. här är ett smakprov..








Så kom nu till..

Altorps Julmarknad
15-16 och 22-23 November
klockan 11-17
Välkommen!



Ledig torsdag!

Jepp.. jag tog mitt förnuft tillfånga och tog ut en semester dag ;) Känns som mitt bästa val på länge. Har haft sovmorgon och en lugn frukost. Dagen ska spenderas med smyckestillverkning, fika med föräldrarna.. i kväll blir det dock lite jobb eftersom det är föräldramöte. Men det känns helt ok. Ibland är jag nöjd över att jag kan lyssna på min egen kropp, och dess signaler!

Ne nu ska det pärlas.. och göra i ordning smyckesställen!

Ha en underbar torsdag!

Kramas

Tisdag!

Jobbade tidiga tiden i dag. Jobbigt när man ska upp men härligt när man får traska hem tidigt! Hann med att inhandla lite dekoration till markanden på lördag..

Det värsta med att sluta tidigt, förutom att gå upp innan tuppen, är nog att dagen oftast är väldigt fullplanerad.. I dag har jag tänkt att..
*tillverka smycken
*Resa på skrivbordet, ser ju knappt datorn
*laga middag.. slipper väl inte undan i dag heller..
*sen såg jag att frukten var slut så det blir väl till att handla oxå...

Det är väl bara att dra igång.. men först ska jag ta en powernap.. viktigt!

~Godmorgon~

Kallt och mörkt ute.. Ingen höjdare! Visserligen gjorde jag det mysigt vid frukosten, men tända ljus! Massanvändare av ljus just nu, mitt stora föråd är väldigt snart slut.. Tur att man snart ska till Ikea..

Är så fruktansvärt trött i dag, sov i princip inte ngt i natt. Sista gången jag tittade på klockan, var den 1.30. Suck! Men jag tycker ofta att man sover dåligt natten till måndag.

 I dag blir det jobb och sen kvällsmöte. Hoppas det inte blir alltför sent bara. Tänkte hinna med att köpa fog på rasten i dag med, så att det kan fogas i kväll.. Om vi får lite hjälpa :)

Ne nu är det väl dags att snart göra sig i ordning... hoppas på en lugn dag!

Bjuder på en bild.. så här ser mitt pyssekbord ut nu, kaos! Men så är det ju julmarknad till helgen. Ni kommer väl??


Fars dag 2008!

Då har vi avklarat en av fäderna. Nämligen min pappa. Lagade middag till pappa, mamma och morfar i dag. Riktigt gott! Självklart fick han lite presenter oxå. Bla lite lotter, hade hoppats på en storvinst men det blev 30:-, alltid nåt :)

Fixat klart golvet i tvättstugan oxå, är verkligen super nöjd.. I morrn ska det fogas å om tre veckor ska vi till Ikea och handla inredningen. hade velat åka tidigare men eftersom jag har julmarknad nu i två helger får det vänta..



Om en timme kommer Andreas familj, fira svärfar lite. Anita var snäll och tog med sig tårta, bara att koka kaffe. Sånt gillar jag. De små änglarna kommer oxå, ska bli mysigt att kramas lite!


Simone, jag och Mathilda på bröllop 2006 

Ne tänkte slappa lite i soffan innan det är dags att duka bordet igen.

Ha en trevlig söndags kväll!






Kanon kväll!

hade en riktigt trevlig kväll i Håbol. Goda pajer, bra band och mycket dans.. Kan ju inte bli bättre. Dock klarade mina fötter inte av de höga klackarna så jag fick svida om för att kunna bugga loss :) Måste verkligen medge att jag gillar Remembers och deras tolkningar av 50-60tals musik..

Så vad har denna dag att bjuda på då?? Tog nyss en promenix med vovven och A, härligt att komma ut i solen. Annars blir det väl att..
* Kratta löv och klippa ner lite växter, försöka få in mina krukor
* Få tvättstugan fårdigmålad, grundfärgen.
* Tvätta och damsuga

Bäst att sätta i gång kanske. I kväll blir det film med D och M.. Myspys!

Ha en härlig dag! Kram

Lördag kväll!

Nu drar vi snart till håbol.. fest skorna är på!!

Puss!!


RSS 2.0