Äntligen!

Jag har fått tillbaka min dator.. Den gick sönder i söndags.. Man blir ju helt låst utan den. Hinner inte uppdatera er om veckan nu för snart kommer flickorna. Vi ska ha julklappsutdelning med glögg å godisbord, blev en hel del frukt faktiskt.. Men det är ju oxå gott. Tänkte bjuda på lite kex å ost med, mums!

Ne dags att smika mig å platta håret! Ha en trevlig fredagskväll!

Lördag utan några måsten...

Trodde jag.. men så är väl egentligen inte fallet. Varit nere på Ed en sväng med Evelina. Lyckades enas om en inflyttningsprestet till Ulrika, dit vi ska i kväll på fest. Ska bli riktigt kul, länge sen vi festade ihop allesammans..
Andreas å Zeke är i skogen så jag hade tänkt att fixa lite här hemma. Såg att tvätkorgen svämmat över.. Får väl ta tag i den, julkorten skulle visst skickas innan söndag, suck! Sen var det detta med julklapps inslagning, skjuter nog på det lite till. Regionschefen för VV ringde oxå, kommer på min klas i morrn. Nervös! Får väl kolla igenom planeringen igen, bättra på lite! Fixa någon som kan hjälpa mig eftersom mamma är med Anton som spelar bowling. Sen var det detta med middag oxå, kyckling får det bli! Med nudlar, mumma!

Ja så det blir nog ingen slappar dag i alla fall, skönt att veta att man lever! Eller inte!

I går var vi en sväng hos bror. Vilket mysigt område de köpt lgn i. De har en hel del planer å jag tror det kommer bli kanon.

Ne om jag skulle börja med alla måsten så jag kan koppla av i kväll å festa med vännerna!

Ha en toppen lördag!
Kramen

Nytt intresse ;)

Önskade mig en speciell julklapp av min svärfar i år. Att han skulle lära mig att spela gitarr, inte så att jag blir världsbäst utan mer så att jag kan använda mig av den i mitt kommande yrke. Vid sångsamlingar å liknande. Hade räknat med att köpa mig en gammal begagnad, för att bara ha en. I helgen lärde han mig några få ackord, så nu kan jag spela blinka lilla stjärna. Å i går fick jag en gitarr av honom ;) Får väl se om jag kan lära mig någon mer låt. Andreas börjar bli trätt på blinka lilla.. Men sjukt kul är det i alla fall!

dagen har spenderats på myran.. Praktik hela veckan, utom onsdag då det är föreläsning. Men det känns ok, har ju lördagen att se framemot. Ska bli super kul!

Nu ska jag laga middag sen blir det lite städning å smyckestillverkning. Får väl spela lite blinka lilla oxå *ler* Synd att man sjunger som en kråka bara!

Med tanke på hur många som läser min blogg är det dåligt med kommentarer. 

Ja du Caroline.. vem vet hur länge vi väntar ;)

Kramen 

Hur ska det gå..

den dan man själv får barn.. Är ju redan som en hönsmamma, puh! Eller vad säger du bror? Ja, inte mycket att göra åt..

Försökte hitta något att se på tvn men det var ju helt hopplöst.. Tänk att man har så många kanaler men inget bra att se.. Fördrev tiden med att kolla lite gamla bilder på datorn.. Tänk för ett år sedan var vi på Teneriffa, värme å sol underbart! Inte så långt kvar tills vi åker nu. 2 mars, längtar som en tok!

Andreas ringde förut, ganska rund ubder fötterna.. Blir säkert en alldeless underbar åktur hem från järbo senare i kväll, eller inte!


Lååång dag i Trollhättan.

ja i dag har det verkligen blivit en heldag. Åkte hemmifrån vid halv åtta. Hämtade upp Marika i Järbo. Första anhalten blev på en VV klass i Trollhättan. Lite tips inför morgondagens möte, ska byta lite saker i programmet. Känner mig ganska säker på det nya nu i alla fall.
Sen tog vi en sen frukost på ett Cafe innan vi gjorde Odenhuset. Blev även en sväng till Överby och även lite mathandlande på Willys. Skulle egentligen köpt julklappar men hittade inget jag tyckte passade. Blev i stället en top i rött å svart, en vanlig bastopp, ett rött bälte, å underkläder! Riktigt nöjd med mina inköp.

Andreas är på fest så kvällen spenderar jag själv. har nyss sett på Svensson Svensson, skrattar så jag grinar varje gång. Helt otroligt roligt! Tänkte ta det ganska lugnt resten av kvällen. Han ringer väl fram på småtimmarna å vill bli hämtad. Alltid lika roligt, eller inte!

Ne soffan väntar!

Tjohooo

Å äntligen är det fredag. Bästa dagen enligt mig!! Har varit på praktik i dag. Han även med en fika med några av tjejerna å Johan.
John å Nathalie var här alldeless nyss. nathalie säljer oriflame å lämnade av en katalog. Tänkte sätta mig å beställa. Mycket som var glittrande fint ,) Blir tjusigt till jul!
När Andreas kommer hem ska vi åka å äta middag på Tjuren. Är sugen på julmat så det kanske blir en jultallrik. Får väl se, annars är ju deras fisk supergod! Kvällen ska vi spendera i Loviseholm med Idol final, varma mackor och vin. John ska köra och hämta. Bra att han fick körkort nu när Adam och Hanna dratt till Strömstad, förr fick ju de
agera chaffisar.

Får väl lägga ut lite bilder. Lina tyckte det var en bra idee ;)
image52
Vårt adventsfina kök...
image53
Vardagsrummet, med min favorit lykta som jag fick av Andreas. Troligvis den ända ljuslykta han köpt!
image54

Ne nu ska jag ta å titta igenom oriflame katalogen..

Stora kramen

se upp..

På gatorna.. John fick körkort i dag..
Grattis broder! Tänk va du ska få agera fyllechaffis!

Julen närmar sig med stormsteg..

ja tänk att det bara är 16 dagar kvar tills julafton i dag.. Helt otroligt vad tiden går fort! Å mitt schema är mer fullspeckat än någonsinn.. har praktik som innebär heldagar på förskolan, och en massa möter efter arbetsdagensslut. Kommer praktisera fram tills den 20 dec.. Sen blir det till att fira jul några dagar innan man ska fortsatta med de skriftliga arbeterna och all litteratur. Gjorde en kursuppgift nu i veckan, jag höll ett föredrag om en bok, genus pedagigik, detta inför ca 40 personer. En rinktig utmaning men det gick verkligen kanon bra, fick såå mycket beröm.

Pappa är hemma å det är verkligen så skönt! I kväll kommer han och mamma hit. Vi ska dricka lite glögg å mysa. Lägenheten är julfin å städad nu. Ska visserligen ta fram lite mer tomtar men det får vänta lite.
I morrn ska jag på praktik sen blir det fika med flickorna. På kvällen tror jag att vi ska till Loviseholm en sväng. Se på idol finalen. Hoppas verkligen på Amanda.

Resten av helgen ska spenderas med att åka till stan med Marika, handla lite klappar å även något fint till mig. Hade tänkt ha tjejfest på kvällen men får hoppa det eftersom det var mång asom inte kunde. Men får väl ladda inför nästa helg då vi ska på inflyttningsfest, kommer bli kanon roligt!

Ne nu ska jag försöka lägga upp lite bilder, fick en ny kamera av hjärtat förra veckan. Mycket bra sätt att muntra upp mig på måste jag säga.

Ha en underbar torsdags kväll!

Kramen

RSS 2.0