Bokat hotell..

Har ju ingen semester i år men om två veckor är jag ledig torsdag-söndag. Då åker vi i väg. Bokat hotell i Stockholm,
**** riktigt fint! Andreas har inte varir där på jätte många år.. Skulle tro att det blir besök på national historiska m. även gröna lund.. Sen vill jag bara ha det gott strosa runt i gamla stan och självklart shoppa lite ;)

Ne.. fortfarande inte fått i mig frukost.. Får väl börja spana efter kläder med men tror jag jag tar detta;


Resultat vardagsrum



Riktigt nöjd måste jag medge.
Bara ny soffa & soffbord som fattas..

~Sommarfest~

Fredagen den 4 juli är det Sommarfest på Bästorps dansbana.
Förfest 19.00 med trubaduren Martin Carlsson från Strömstad. Möjlighet till grillning finns.
21.00 börjar Cliptons spela..
 120:-

Hoppas på en kanon kväll!

Välkommna!


Midsommar...

Oj va fort denna helg gick över... redan Torsdag.. Hinner ju inte med längre..

Midsommar firades i alla fall i Nössemark i fröken Eklunds stuga. En riktigt trevlig helg med många glada skratt. gott vin, dans kring stången, femkamp och brännboll.. Kan ju inte bli bättre.. Här är lite bilder..



Det tar ju sån tid att ladda upp bilder.. men det var ju några i alla fall ;)

Långhelg till helgen oxå. Gillar mitt schema starkt. I kväll ska jag på promenix med tjejerna. I morrn blir det firmafest med Andreas jobb. Kryssning med räkfrossa. Jag och Carro tar tåget in. Blir nog bra ,)

Middagslagning väntar..


Långhelg... Underbart!

Oja, efter veckans jobb är det gott med tre dagars ledighet.. Visserligen är dagarna fullbokade, men det är ju trots allt midsommar. Jag och Marie var och shoppade i dag, systemet och mat. Så nu ska vi nog klara oss i helgen. I kväll ska vi åka ut med vovven till Loviseholm, han ska spendera helgen där. I morrn eftermiddag åker vi till Nössemark och kommer hem igen på söndag.. Kommer bli kanon!

Gjorde min sista dag på upplärningen i dag så till måndag blir det att köra själv.. Hoppas på det bästa!

Resultatet på fotbollen vill jag inte kommentera.. Det svider!

Bilder kommer efter helgen.

Hej på några dar!

Blogg torka...

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev.. Har väl haft fullt upp med jobb, skolavslutning, student å fest.. En trevlig tillvaro. Bjuder på lite bilder...

Syskonen Persson ;)


Kusin Mathilde öppnar presenter..

Kusinerna..

Ne nu ska jag laga middag.. I kväll blir det fotboll.. *hoppas*

På språng...

Känns som om jag bara hinner hem innan jag ska åka igen. I kväll ska jag med på 9:ornas kabare. Egentligen är det bara för föräldrar men pappa jobbar och mamma undrade om jag ville med. Å det kan ju vara kul..

Annars lunkar det på.. vardagsrummet är snart klart och i morrn ska jag ställa tillbaka lite möbler. Blir verkligen fint ,) Måla om min köpmannadisk till vit oxå, tror det kommer passa bättre då.

I morrn är det jobb igen.. Ska ju vaxa benen oxå.. Hon på salongen sa att jag skulle spara i två veckor, tror aldrig att jag varit så långhårig.. Men det kommer göra ont.. Puh..

Ne nu får jag väl ta å åka iväg..

Heja Sverige!

Fy faan va underbart!

Nu väntar sängen... tidigt i morrn med!

God natt!

I kväll gäller det!

Matchen ska ses hos Frida... Så nu börjar laddningen.. Blir nog ingen alkohol, ska ju upp tidigt och köra bil.. Körde föresten i dag, gick riktigt bra även att man sitter på fel sida..

Nopp.. duschen!


Första dan..

Yes, i dag gjordes första dan på mitt nya jobb som lantbrevbärare ;) Åkt med Carina i dag och ska åka med i sju dagar till innan det blir dags för mig att köra själv. Nössemark är där jag kommer hålla till.. Massor av små vägar som man aldrig sett förut. Sett många fina platser, så blir det fint väder blir det nog något stopp för bad. Även varit med och sorterat post, jobbade över 30 min.. Måste ju lära mig. Tror det blir kanon, verkar vara trevliga arbetskamrater å allt!

Helgen gick över såå fort. I fredags kom Adam och hämtade mig. Åkte Mc till Strömstad, tog en sväng till Nordby och jag fyndade en klänning, några linnen, lite smikn, flip flop och en handväska.. Helt ok! Andreas som hade Jimmys Mc mötte upp efter jobbet. Hem till Adam och Hanna å svidade om sen blev det mat på Pråmen, grillad fjorlax med bakad potatis, mumma! Till efterrätt mjuk glass. Orkade knappt gå sen.. Eftersom jag inte körde tog kag mitt ett glas vin och Adam några öl! Riktig sommarkänsla.

I lördags var det dop för lille Alfred. Kyrkan först och sen tårta och kaffe i sockenstugan. Mys! På kvällen tog vi en sväng med båten Lina och Mattias var oxå med! Åt bagguetter, badade och hade vattenkrig, ibland roar man sig lätt! Innan hemfärd blev det stopp i Loviseholm där det bjöds på vin och öl. Jag var ju dock duktig och körde!

I går tog jag och Andreas en sväng till Ikea. Handlade Tv-bänk och andra saker till vardagsrummet.. Men när jag skulle sätta i hop bänken i dag var det ngt fel på den ena delen.. Tröttsamt! Men de skulle skicka en reservdel.. Hoppas bara att det inte tar för lång tid! På hemvägen blev det ett stopp på Torp, där det inhandlades en ny TV :)

Många roliga helgen framöver oxå.. På fredag är Anton som går ut nian, på kvällen åker jag & mamma till Värnamo där min kusin går ur. Sover över en natt. På lördag ska vi till Kåtebol... Buss å allt var redan fixat, så då är det dans att ta på dansskorna. Sen är det ju midsommarhelgen, går så fort! Den ska tillbringas i fröken Eklunds stuga, tar båten upp och stannar hela helgen..

Ne nu ska jag laga lite middag, inte hunnit med det än. Kycklinggryta med ris.. Bilder från helgen kommer...

Glömde..

Just det nästa vecka blir det till att sätta på sig dansskorna.. Ska till Kåtebol.. Buss å grejjer.. Kommer bli kanon!
 ne.. solen var det ju

Helg ;)

Visserligen har ju jag haft ledigt hela veckan.. om man bortser från posten mötet.. Härligt har det varit!
Men vad är nu helgens planer då?? Om någon timme kommer Adam och hämtar upp mig. Åker ner till Strömstad, ska se om jag hittar ngn klänning. Vet hur jobbigt det är att gå runt i MC kläder men jag ska göra mitt bästa! I eftermiddag kommer Andreas till Strömstad, han tog Jimmys Mc till jobbet ;) Blir väl ngn tur och sen när Hanna slutar jobbet ska vi ut å äta. Vilket bra sätt att fira 6 juni på. Synd bara att Andreas jobbar i Norge och inte är ledig.. Men hoppas på att han kan få sluta lite tidigare!

I morrn är det dop för Alfred Erik Gustav Arvidsson, Blir nog mysigt med kaffe och tårta efteråt!

På söndag funderar vi på att åka till Ikea.. I denna värmen tänker ni. Men vi har kommit fram till att vi inte kan förrän om 4 veckor annars. Så det får nog bli så. kan ju ta en tur med båten på kvällen eller nåt. På ikea ska vi i alla fall se om vi kan hitta en tvbänk, soffbord och kanske en vit fotölj. Å massor av lampor!

Nopp.. en timme i solen innan Adam kommer! Har fått en riktigt fin solbränna nu ,)

Njut!

Vilken underbar dag!

Ja, bättre är nog svårt att ha det! Packade ner sallad, kaffe och vindruvor. Varsinn bra bok och sen drog vi till Bövika.. Latat oss i flera timmar, solat badad och skvallrat.. Helt enkelt haft en kanon dag!




Sverige är underbart på sommaren!

Marie gottar sig i solen..


Nu väntar grillning med mor, far och Anton. John har ju åkt till Nathalie.. Tänkte bjuda på grillat kött, färsk potatis, vitkåls sallad och tatziki (troligtvis felstavat).. Mums! Ne nu är det dags att skala potatis!

Råkade beställa lite kläder från hm oxå.. som det kan bli :)

Nu...

.. blir det en dag på Bövika!

Härligt!

Varmt... men man ska inte klaga!

Fick ta en paus från värmen. . Ligger ute på gräsmattan och läser böcker! Köpte en ny i söndags men den var lättläst. Fick införskaffa mig en till i dag. Mathilde av Denice Rudberg, tror den hette så! Riktigt bra bok, redan läst 130 sidor. Har visserligen inte gjort så mycket mer i dag. Men middagen är lagad och tvätten hänger på tork, duktigt! Inga onyttigheter än heller. Såå duktigt! Ska även ta en promenad med Marie sen.. mys!

I morrn blir det Bövika om vädret håller i sig! Sallad, en bra bok och vännerna! kan ju inte bli bättre!

Nopp.. tillbaka till solen!

Kramiz

Föresten, nästan 40 st som läste bloggen i går.. Kul!

Glömde kameran..

I går var jag och Marika ute på promenad. Killarna var självklart med, Sebbe var duktig och cyklade. Åt glass och myste! Men inga kort blev det, för kameran var hemma.. Surt! Vi passade även på att sätta upp lappar om vår sommarfest.
Tror det blir kanon i år!

I dag har jag inga planer om man inte räknar det med vanliga, middagslagning och tvättning. Andreas skulle jobba över oxå..

I morrn hade jag tänkt åka till Halden en sväng, men jag vet inte. Ska bli lika varmt i morrn och vem är sugen på att shoppa då.. kanske ska höra med tjejerna om inte bövika är en bättre idee!

Nopp.. frukost kanske!

Blev en tur..

Andreas kom hem från jobbet.. Hade gjort sallad som vi åt i skuggan.. Härligt när man kan sitta ute å äta! Lånade pappas MC och tog oss en tur. Blev en glass i Grebbestad ;) Mysigt värre.. sugen på att skaffa MC igen, får väl se hur det blir med den saken..

I dag ska jag till tandläkaren.. Ugh! Har sovit såå dåligt och magonten börjar komma. Jag blir verkligen som ett litet barn när jag ska dit.. Hoppas bara att det inte är allt för mycket som ska fixas.. det blir ju såå dyrt.
Annars har jag inga planer för dagen.. får väl se vad det blir. Att jag ska vara ute är självklart, är ju såå underbart väder!

Nopp.. borsta tänderna, noga!

Mys i solen..

Jag och Lina tog oss en sväng till Bövika i dag. Köpte med sallad och vindruvor. Hade stranden helt för oss själva! Underbart!

När jag kom hem hade vi besök i vår trädgård..  Denna "lilla" krabat skrämde mig rejält!




Nu tänkte jag slappa lite i skuggan innan Andreas kommer. Får väl se om det blir ngn tur i dag..

Måndag morgon..

Tag mig en sovmorgon i dag.. Fruktansvärt trött! Vaknade av att pappa ringde.. Planerna för dagen.. Möte på posten vid 10, innan det ska jag städa i ordning. Sen får det bli solen.. Funderar på att åka till bövika. Får väl se!

I morrn ska jag till tandläkaren.. börjar redan må illa av tanken. Får hoppas på att det går bra, det brukar det ju göra. 

Får hälsa Evelina och Jonas trevlig resa oxå ;)

Ne.. frukosten väntar! 

Helgen i bilder..


Redo för studentfest ;)


För han har tagit studenten...

Sötnosar..


John, jag, Adam och Nathalie


Långbord under äppelträden.. Mys!

I dag har jag, Andreas,Jimmy, david, Marika och Sebbe varit ute med båtarna. Blev lite kort ;)


Årets första dopp!


Sebbe fiskade och fick en gädda.. Dock är det Jimmy som får hålla i den.


Vilken härlig dag!!!

Som ni ser har helgen varit helt underbar!

Nu är det dock soffan som lockar. I morrn ska jag till Posten och göra ngt prov. Sen blir det kanske bövika..

Kram

RSS 2.0