Dagen kan bli...

så bra i dag om allt vill sig rätt! Pappa ringde i går och berättade att han kanske får komma hem över helgen. han lät så lycklig! Hoppas verkligen att det blir så. Jag och mamma ska åka och hämta honom i sånna fall.. ;)

Men va det snöar utanför, mega flingor. Får riktig julkänsla.. Känns som om man borde börja tänka lite smått på julklappar snart! Nästa torsdag ska jag och mamma åka till Ullared en sväng. Tänkte försöka hitta en del där..

Måste tillverka lite smycken nu!
Kramas

Dålig dag!

ja i dag är ingen bra dag. Känner mig allmänt sur och tvär.. Pratade med fadern förut, han hade hemlängtan.. Jobbigt när man inte kan träffa honom så mycket som man vill. Hade tänkt att åka dit i morrn men Adam och Hanna skulle åka. Så det passar ju bättre om jag åker på måndag.. ja, sånt är det!
Till helgen är det julmarknad igen, får väl se hur det går. Har inte tillverkat ngt men tänkte sätta mig en stund i kväll.. Orkar inte riktigt, som tur är sålde jag ju inte slut förra helgen..

Gjorde en makeover i går.. Så nu är jag riktigt mörk igen, har en tung lugg och ganska mycket uppklippt. Sen klippte vi även av längden en hel del.. Känns skönt med en uppfräshning ;)

Nu väntar middagslagning, möte på jobbet och smyckestillverkning!

Tack för alla sms, mail och telefonsamtal. Vet att jag inte alltid orkar att svara men ni ska veta att de värmer!

Kram

tankarna är hos pappa..

pratade nyss med honom.. Lät mkt piggare i dag, skönt! Ska åka dit i morrn.. Får väl köpa med mig ngt gott ;)
Varit ute å gått runt sjön med Evelina.. Var lite kallt men vi höll farten uppe.. Tänkte koka mig lite te och krypa ner i soffan.. Orkar nog inget mer i dag!

Tänkte bjuda på några bilder men datorn ville inte.. kanske kommer senare!
Kramen


Livet kan fort ta en annan väg..

Än en gång har min kära far skrämt slag på oss alla. Förra onsdagen fick han en stroke. Han hade tur och den satte sig på lilla hjärnan. Lite av finmotoriken har försvunnit, han har svårt att komma i håg vad saker heter etc. Men han lever! Han ligger fortfarande på Näl och vi vet inte när han får komma hem, mycket av hans yrsel måste försvinna först. Man kan ju lungt säga att man ser livet på ett annat sätt när sådana här saker inträffar. Var och hälsade på honom i onsdags och fredags, helgen spenderade jag ju på julmarknad. Sålde riktigt bra, en glädje i allt elände! Ska åka till honom i morrn.. Har inte pratat med honom i dag men i går kunde han gå några steg, nästan utan hjälp.. *stolt*

Är helt slut om jag ska vara ärlig, tar så mycket på det psykiska.. Svårt att sova.. Men som tur är har jag ju vänner som orkar att lyssna på mig.. Å tur är väl det!

på tal om vänner, Evelina kommer snart. Ska ta oss en promenad..
~tack för allt~

Lite shopping..

Ja fick postorder shoppa lite, tänk va mycket bättre man mår då ;)
image43image44image45image46image47
Ni ser väl vilken underbar färgskala jag har på mina kläder, kan ju nästan tro att jag går i sorg. Men så illa är det inte, men svart är ju bara så bra. Passar ju till allt!

Köpte även en tröja till killen.. Han fick i alla fall färg på sin...
image48

Mår lite bätte nu efter Hanna kom med lite värktabletter å febern är borta, skönt! Men får vara hemma i morrn.. Vill ju inte smitta ner de andra. Surt att man alltid ska bli sjuk när man har praktik men det kan ju bero på att snoriga å förskylda barn.. Sägs ju att man blir imun efter ett tag men det lär väl dröja. Får ju i alla fall tid till att tillverka lite smycken och i morrn tänkte jag även passa på att skriva en kursuppgift. Får väl se hur det blir med den saken. Ne nu ska jag förflytta mig till soffan, göra smycken och dricka julmust light.

Kramar


Stolt storasyster!!

I dag klarade John teoriprovet, Grattis!

Fortfarande febrig, ganska surt men jag får ju tid till att tillverka smycken i alla fall!
Svärmor tyckte nog synd om mig för hon kom hit med middag, i bland är det verkligen super att ha släkten nära!

tillbaka till soffan..

Stakars mig..

mm.. gått å blitt sjuker. Illa! Mått prima hela dan, varit på praktik, jobbat med VV saker å hälsat på bröder å fadern. Kände att jag började bli snuvig å sen gick det bara utför.. Så nu har jag feber å mår inte alls bra. Blir ingen praktik för mig i morrn, å ingen träning! faan oxå.. Bli så trött!

Ne.. får uppdatera mer i morrn. Nu ska jag bädda ner mig å försöka få lite sömn!

Sussa sött!

På god väg..

Jepp tagit tag i mitt liv igen.. Börjat få en översikt över vad som ska tillverkas till julmarknaderna, beställt mer pärlor å andra tillbehör. Varit hos Marianne å planerat dekoration av bordet, i år blir det rött, svart och silver. Kommer bli nice!  Även kollat upp nya litteratur listan, så ni vet jag vad jag ska köpa. Får beställa senare! Pratat med huvudkontoret om olika frågor som jag fått från mina medlemmar.. Å hunnit med en fika med Carro och LIna.. Ändå är klockan bara 13.. helt otrolig vad effektiv man kan vara om man bara vill ;)

Resten av dagen ska jag tillverka smycken, städa, laga middag å så ska jag på mentors möte. Får väl försöka hinna med en promenad oxå.. Å beställa tid till spinning+pump i morrn..

Till helgen blir det lugnt, ingen alkohol för min del! Säger jag nu i alla fall. På fredag ska vi till Åmål, middag och gos med änglarna. Tindra växer så det knakar. Ska passa på att fira Mathilda oxå som fyllde sju förra veckan. Var på karlssons å shoppade present igår. Blev en korg med lite smått å gott som en sjuåring kan tycka om! Hittade även knästrumpot till mig själv.. Till ett mycket överkommligt pris, cremefärgade, riktigt nöjd! Känns visserligen som om man går på mellanstadiet, men men.. Vänjer sig väl!

kramas

Det är dåligt gjort...

Borde verkligen uppdatera oftare men har verkligen inte haft tid, lust eller ork.. Så vad har då hänt...

*En after work kväll avklarad med flickorna.. Blev kanon, mycket vin och allsång. Me like!
*Pappa skrämde slag på oss alla när han fick struplocks inflamation. Han hade verkligen marginalerna på sin sida. Fortfarande sjukskriven men mår mycket bättre! Lyckan var förra onsdagen då han fick lämna sjukhuset och komma hem.. Ibland förstår man hur kort livet kan vara och hur snabbt det kan ändra sig. Måste tacka för alla stöttande mail, sms och telefon samtal. har verkligen underbara vänner
* Firma fest i Norge med Andreas jobb.. Lite mycket tal för min del, annars helt ok
* Hemtentan skickades in och nu väntar jag bara på svaret, hoppas på att slippa kompliteringar..
* Helloween kvällen spenderades i Nössemark i fröken Eklunds stuga. massor av god mat & dryck och trevligt sällskap. kan ju inte bli bättre! Kanske görs det till en tradition...
* Kursstart i dag.. 5 veckors praktik och massor av andra uppgifter, förstår inte hur man ska hinna med men det brukar ju lösa sig.. 12 böcker som ska läsas oxå, kommer bli tufft!

Ja det var väl vad som hänt i korthet.. I dag har jag jobbat å ska troligtvis i väg på step nu om ngn timme. Måste försäka städa lite innan.. I morrn är det möte med min mentor och på torsdag börjar praktiken.. Men har ju en del annat på gång oxå..
 
*Julmarknad i Ödskölt 17-18 & 24-25 November
* Julmarknad på Gamla Real 1 December
* Julmarknad i Järbo 8-9 December

Ne.. lägenheten städar sig inte själv.. Kramen

RSS 2.0