Snälla låt mig stanna tiden för en stund!

Jag hinner inte med längre, min lilla lilla flicka är redan 5, FEM månader i dag. Det går alldeless för fort. Hon är ingen liten bebis längre, slutat med att amma, äter smakport. av mat och har bytt ut ett mål mot gröt. Ligga still på golvet är inget som roar längre, nu ska hon rulla runt och åla sig åt sidan. Att gå runt (satte på hjulen häromdan) i gåstolen är även det en höjdare. Hon har en egen personlighet och humör!

Hon är vårt allt, men egentligen hinner man inte med att njuta av tiden

Som sagt; låt mig stanna tiden!


Annie och "gudmodern" på cafet i dag <3

Snälla låt mig stanna tiden för en stund!

Jag hinner inte med längre, min lilla lilla flicka är redan 5, FEM månader i dag. Det går alldeless för fort. Hon är ingen liten bebis längre, slutat med att amma, äter smakport. av mat och har bytt ut ett mål mot gröt. Ligga still på golvet är inget som roar längre, nu ska hon rulla runt och åla sig åt sidan. Att gå runt (satte på hjulen häromdan) i gåstolen är även det en höjdare. Hon har en egen personlighet och humör!

Hon är vårt allt, men egentligen hinner man inte med att njuta av tiden

Som sagt; låt mig stanna tiden!


Annie och "gudmodern" på cafet i dag <3

Julmysigt!

Svårt att återge på kort men det är riktigt juligt här hemma nu ;)








Blir inte alltid som man tänkt sig..

I kväll skulle vi ha adventsmys här hemma med vännerna. Men så blev det inte. Annie sov i princip inget i natt, varit superkonstig hela dagen, spytt lite och varit allmännt hängig. Så vi bestämde oss för att ställa in, eller förflytta det till nästa vecka i stället. Så kan det gå. Annie sover så gott ute på verandan nu, ska snart hämta in henne så att hon kan somna i kväll.

Mamma och pappa skulle kika förbi en sväng. Bjuder på lite glögg och mina pepparkaksmuffins som jag bakade i dag, de blev farligt goda ;)

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

En härlig känsla!

Nu är jag nästan klar med gardinupphängning och pyntning (säger man så??) inför advent. Detta är verkligen ngt av det bästa jag vet, tycker det blir så mysigt. Annars har jag ju ganska lite saker här hemma och det mesta är ju vitt. Nu har jag röda gardiner, ljuslyktor, julstjärnor och annat piff lite här och var. Inhandlade lite nya saker på Em i går, även en jätte fin skål från Karlsson fick följa med mig hem. Bilder kommer senare, batteriet slut i
kameran. Eftersom A var ledig i går, hann jag ju med massor.

Hade tänkt mig in och gå runt sjön förut, men då somnade Annie så gott i sängen. Så nu jag jag fått städat en del i stället. Letat lite recept oxå, ska baka pepparkaksmuffins med glasyr sen tänkte jag. Bjuda på i morrn ;) Så det får nog bli en tur in sen när Annie vaknat, kanske ska ta ett varv då.

Nu är det hög tid för kaffe!

Babymassage!

Hade hoppats att det skulle vara lika fint väder i dag, men tji fick jag. Skulle ju ut å gå juh, suck! I går var det ju heelt underbart ute, tog ett varv runt sjön. Var även och tränade på kvällen, duktigt värre. Maria och Tindra var här och hälsade på en sväng oxå, bjöd på lunch, mossacka, blev riktigt gott!

I dag hade jag hellst legat kvar under täcket, men Annie ville upp tidigt, så nu sover hon igen. Själv tänkte jag slänga på mig lite kläder/smink och ladda kaffebryggaren. Evelina kommer förbi en sväng innan jobbet. Sen ska jag och Annie ner till Piggelin en sväng, ska ju ändå dit på babymassage. Får väl se om lilla damen kan tänka sig att ligga ner denna gång, förra gången skulle hon sitta ;)

Nopp.. hitta kläder var det!

Sötaste tomteflickan någonsinn!






Måndag morgon (eller förmiddag!)

Haft ännu en underbar helg. Maten i fredags blev uppskattad, och vi fick trevligt sällskap hela kvällen. Annie var dock lite smågrinig, men inget större. I lördags fixade vi lite här hemma, tvättade bilen och städade iordning ute. Sen tog vi en sväng till Nordby och vidare till Adam och Hanna, super kul att träffas. Blev mat och en promenad innan vi åkte hemmåt igen. I går var jag med mamma och John på Alltorp, nästa år ska jag vara med igen. Flera som frågade efter mina smycken ;)

I dag vet jag inte vad som händer, kanske ska börja fixa iordning för advent. Tänkte även fixa till dessa korgar som jag köpte på alltorp i går. Fina va??!!



Annie sover fortfarande, men kanske hörde jag henne nu. Ska nog göra henne sällskap en stund.. detta vädret gör att man blir såå slö. Lite morgonbus med fisen gör allt lycket bättre!


Pust..

Ibland får jag ett ryck å bestämmer mig för att städa/plocka och fixa iordning. Började tidigt i dag så nu ör det bara damsugningen kvar, känns helt ok. Även hunnit med att förbereda kvällens middag som jag ska bjuda på. Evelina, Jonas, Marie & Jörgen kommer på middag. Ska bli trevligt! Hoppas bara de gillar maten.

Snart kommer svärmor hit en sväng, ska passa lillan när jag förhoppningsvis ska ta vaccin mot bakonfebern, ska åka dit i god tid i alla fall.

I söndags "råkade" jag klicka hem lite (läs alldeless för mycket) kläder från HM, var inne på deras hemsida nu och då stod det att lev hade gått i väg, hoppas att de kommer till i kväll, då kanske jag kan ta ngt av de på mig. Skulle ju beställa vardanskläder men som vanligt blev det mer festkläder ;)

Ne.. dags att kamma håret kanske ;)

sliten!

Inte ofta jag känner mig heelt slut, men i kväll är en sån. Varit fullt upp hela dagen och det känns nu. Vi har hunnit med ett besök på Piggelin, gått på babymassage, träffat Marie och Evelina och varit på hudvårdsparty hos Cissi. Lite mycket men trevligt.

Annie har knapt sovit i dag så hon slocknade redan vid sju, efter att ha ätit gröt med hela (och då menar jag hela) kroppen, blev kvällsbad och lite mys i soffan innan hon somande gott i sin säng.

I morrn har vi inga större planer mer än att vi ska till Loviseholm på eftermiddagen, äta mat och så ska A få sig en hårklippning. Ngn promenad får vi väl försöka hinna med oxå, i dag har vi slarvat lite med det.

Ne nu ska jag inta ryggläge, se på tv och bara ha det gott! A jobbar över så jag har kontroll över vad som visas på Tv, och o dag blir det Bonden som söker sin fru ;)


Vi ska inte blunda ;)


träningssugen??!!

funderar på att träna (ja ni läste rätt) i kväll. Bas pass på friskis är nog en bra start, känner att jag vill komma i lite bättre form. Hoppas bara att lusten håller i sig. Problemet är väl bara om jag har ngn sportbh som passar, får kolla detta under dagen.

Annars känner jag inte för att göra så mkt i dag, fixa lite här hemma, kanske byta gardiner så jag slipper göra allt på en och samma gång. Snart är det ju advent, MYS! Annie är lite hängig, hoppas verkligen det inte är ngn feber på g, just nu sover hon, hoppas hon vaknar och mår bättre sen.

Börja leta gardiner kanske :)


fotade fisen i dag ;)










Lördag och jag mår bra ;)

Är såå skönt med helg. Visserligen inte gjort så mycket i dag. Fixat här hemma, gjort morotspure och palsternackapure till Annie som jag fryst in. Hann med en sväng till Ödskölt oxå, julmarknad. Åh, skulle såå gärna vilja vara med men hann ju inte med att tillverka ngt i år. Köpte mig ett par vantar. Ska dit nästa helg oxå, med mamma.

I kväll ska vi till Marika och David, ska bli superskoj. Alldeless för länge sen vi sågs nu, saknar våra kvällar!

I morrn blir det fika på förmiddagen och på eftermiddan ska vi till mamma på kalas. Köpte såå fina presenter i dag, vill oxå ha!

Kanske hinner lägga upp lite bilder i morrn!

oj då, det tog ett tag.,

Har tänkt att uppdatera hela veckan men ej hunnit (orkat).

Helgen var i alla fall heelt underbar. Festen blev superlyckad och Annie hade det bra hos sin farmor och farfar. Var riktigt skönt med litet egen tid ;) I söndags var det farsdag, Annie uppvaktade Andreas ocj på kvällen var min pappa (och mamma) här på tårta, mumma!

Så vad har denna veckan bjudit på då?? Jo.. en massa promenader, bla med Evelina och en med Martina ;) Även hunnit med en att träffa tjejerna och äta supergod blåbärspaj. Sen har vi varit på babycafe. I går hade vi en mormor/mamma/dotter dag. Vi tog en tur till Ullared, kul! Inhandlade en hel del julklappar och lite annat smått och gott. Annie var superduktig, låg i vagnen och skrattade hela dagen. Ingen sak att ha med henne.

I dag vet jag inte vad som händer , packa upp alla saker coh städa lite kanske. Kanske ska ta mig en tur in till Ed och gå ett varv oxå. I kväll blir vi nog hemma, se på idol och ta det lugnt.

Får uppdatera med bilder senare, har inte kameran i närheten och Annie somnade visst i mitt knä, MYS!

Lite annie uppdatering oxå.. Två tänder är på väg upp och hon bestämde sig för att sluta amma för ca en vecka sen, så nu är det flaska som gäller. Känns konstigt men samtidigt så var det ju hon som vägrade ta bröstet.

Ne.. ta tag i dagen kanske!

Borde blogga..

om den absolut bästa helgen på länge, men orkar inte just nu. Men så länge bjuder jag på denna bild!



Vilka fina vänner jag har!

ingen sömn men ingen feber!

I morrse när vi vaknade var Annie feberfri, Wieee!! Åh va skönt, dock tror jag det är ngt annat som spökar för hon sover såå dåligt, vaken 4 timmar i natt och bara gnällde, hjälpte inte med ngt. Tänder kanske??! Får väl se vad det blir, hoppas bara hon kan få vara pigg nu.

I dag är det fredag vilket betyder att det väldigt snart är dags för 25års festen, ska bli super kul. Jag åker mot bästorp snart, ska lämna Annie hos sin farmor (för första gången!) jag ska till bygdegårn ochduka, dekorera. Carro kommer oxå med.

Ne nu ska jag hitta lite kläder och packa skötväskan. Mycket som ska med.

Later..


Lillan mår inget vidare..

nästan 39 graders feber och hängig. Vaken mellan ett och fyra i natt och kunde inte alls komma till ro. Synd om min lilla tjej. Just nu sover hon i alla fall och jag funderar skarpt på att göra det samma.

Men fy vad ont det gör i mammahjärtat när hon inte mår bra.

Ne nu ska jag ta mig en lur...

Tröttis!

Vet inte vad som tagit åt mig, är så trött. Skyller på det urusla vädret vi har.

I dag har vi varit på Piggelin, brukar ju vanligtvis bara vara där på onsdagar, men det var inte alls lika mycket barn där i dag så det var riktigt trevligt. Annie var dock ganska grinig och trött. Men tog ett varv efter så hon fick sova å så jag fick lite luft. Annars har vi inte gjort så mycket. Jo Evelina var här en sväng och mamma en.

I morrn ska vi på babycafe, förskolans språkpedagog ska komma och prata. Kul! Tänkte åka in tidigt så att jag kan ta varvet, då kanske lillan sover så hon orkar med cafet sen. Ska även baka fyra tårtbottnar till kalaset ;)

Ne nu ska jag försöka komma i säng.

God Natt! 

hälften mig, hälften Andreas






November, sinnes sjukt.

Tror ju fortfarande att det är augusti, missade visst några månader. Helgen är över och veckan tillbaka, men denna vecka är det fullt upp med aktiviteter, ska ju förbereda en del inför den kommande festen oxå ;)
Bvc besök, babysim, babycafe, klippning, bakning och dukning är något av det jag ska fixa med i veckan.

I fredags var jag på after work med flickorna ( några av killarna) hade det såå trevligt, var super skönt att komma ut lite själv, blev några glas vin och det var ju inte helt fel de heller ;)

I lördags var jag och Evelina ute å gick, bokade hotell och drack kaffe, en riktigt bra förmiddag. A, var ute och jagade, sköt en älg, som tur var utan stora horn ( vill inte ha dem på väggen). Hyrde film och tog oss en till promenad. På kvällen kom Evelian och Jonas hit, mys!



Annie har deras fulla uppmärksamhet, vilket hon älskar!

I går fixade vi i ordning det sista i trädgården, och så var det middag hos mamma.

Ne nu vaknade lillan ;)

RSS 2.0