En riktig tjejkväll!

Vi hade det såå mysigt i går. Evelina hade dukat upp till fest med god mat och vin. Hade en jätte trevlig kväll och det var verkligen kul att vi alla var med. Borde göras oftare ;-)

I dag har jag, andreas, mamma, pappa, David och Sebastian varit en sväng på bäckefors marknad, det var typ 10 stånd, helt värdelöst. Åkte då en sväng till Mellerud killarna skulle på systemet men sebastian slocknade i bilen så jag satt kvar med han.
 
I kväll ska vi till David och Marika äta lite räkor å kanske spela kort eller nåt. Myspys helt enkelt.

I morrn ska jag plugga lite, har en bok som ska läsas, måste göra det i morrn för till veckan har jag praktik. Rådjursjakten börjar i morrn med så Andreas och Zeke lär väl spendera dagen i skogen.

See you!

Nervöst ;-)

ja i dag har jag varit nervös.. skulle ju klippa mig i dag. Hon som klippte mig är frisörelev, hon går sista året på gymnasiet. Det känns ju alltid lite extra nervöst då. Men jag blev positivt överaskad. Hon var såå duktig och noggrann. Jag blev så nöjd att jag beställde en ny tid innan jul. Så det är mitt spartips till er andra med lika lite pengar som mig, klipp er hos en elev ;-) Så nu är jag mörk i håret igen och luggen är tillbaka. Allt är som vanligt!

Snart ska jag hoppa in i duschen, göra i orning mig å gå på kalas. Ska bli så kul att träffas igen det var ett tag sen sist. Bara Lina som saknas, men hon kommer ju men om mindre än två månader. Tänk vad ett år går fort.

Ne får väl sluta nu, ska ju hinna välja kläder och det brukar ju ta sin lilla tid ;-)

Ha en underbar fredagskväll!     *pussar*

Grått & trist

ja nu är väl hösten här.. det är så grått å mörkt ute.. Å inte blir det roligare av att jag måste läsa en bok på 200 sidor och skriva inlägg om den. Försöker hela tiden hitta på andra saker men snart har jag ingen återvändo.

Ska klippa mig i morrn, har lite panik, vet inte alls hur så har nån förslag så är det bara att säga till ;-)

Var på föreläsning i går, passade även på att ta en sväng till Torp men var inte alls på shopping humör..

nu får jag väl ta mig i kragen å läsa boken...

//Henny


~26/9-2006~

I dag är det bara två månader kvar tills vi åker till Teneriffa, det ska verkligen bli såå skönt att komma bort lite. Såg att de hade flyttat föeläsningen oxå så nu är det ok för skolan att jag åker, känns bra!

Ringde och beställde kliptid oxå, ska klippa mig på fredag på stationsklippet i billingen. har aldrig klippt mig där förut men jag tror det ska bli bra.

Dagens planer är ganska enkla. Jag ska plugga en hel del, marika ska färga mitt hår och så är det träning i kväll.

I morrn blir det en sväng till Uddevalla, föreläsning*2 och så ska vi ut till Torp. Behöver ha lite nya saker.
kalas hos Evelina på fredag, ska bli mysigt att träffas allihopa, det var längesen *saknar*

Nu är det responsskrivning som gäller, kunde haft roligare...

Puss

En kväll i Halmstad.

79015-21

Skulle lagt in bilden för ett tag sen, men här är den i alla fall.

Vill ha tillbaka min solbränna ;-)

~24/9-2006~

Då var det söndag igen och helgen är snart slut. Vad har jag gjort i helgen då? I fredags åkte jag och Anita till Strömstad en sväng. Köpte mig en skitsnygg klänning. Vet bara inte när jag ska använda den. Tänkte försöka klä ner den lite med en kofta nu till hösten. Köpte även höst blommor, ljung, prydnadskål och en del annat. Så nu är det höst fint i krukorna och lådorna, bara lite vitmossa som saknas ;-)
På kvällen var det trivselkväll i byggdegårn, när jag kom dit förstod jag att trivselkväll var det samma som pro möte, men vi hade trevligt i alla fall. Monicas ukelele orkester spelade å de var ju bra. Sen blev det kantarellsmörgåsar och idol kikande. Mysigt!

I går gjorde jag och mamma ed, gick ganska fort måste jag erkänna. var även med när Sebastian skulle rida en ponny, stora killen nu! Sen spelade Anton bowlingmatch så det blev några timmar i hallen. PÅ kvällen var det vin och spelkväll hos david och marika. Lika trevligt som vanligt ;-)

Försov mig i morse, Johns bowlingmatch började tjugo i tio och jag vaknade halv men mina kära föräldrar kom och hämtade mig som tur var.Han gjorde två kanon serier och nu ska vi ner oh se de två sista om en timme. Tänk vilka duktika bowligkillar jag har som bröder. Man blir ju lite sugen på att börja spela men jag har ju lixom inte riktigt den talangen.

I eftermiddag ska vi till bästorp först middag och sen är det prisutdelning på cykelrundan. Vem vet man kanske vinner ngt fint.

Ha det underbart kramar från mig!

~21/9-2006~

Torsdag, det menas att helgen är nära vilket känns helt underbart. har varit en mäktig vecka med observationen och kursuppgift. Men vi gjorde klart det sista i dag så jag tror att jag snart ska ta helg ;-)

Planerna inför helgen är vaga, tänkte åka med Anita till strömstad i morrn på dan, å på kvällen blir det nog bästorp. Troligtvis lite vin oxå.. Lördag och söndag har vi inga planer för än. Får väl försöka göra lite mer smycken, fick ju plats på julmarknaden i ödskölt, ska bli kul. Visserligen vet jag ju inte om någon annan tycker om sakerna jag gör.. men vi får väl se!

Ja annars har det väl inte hänt så mycket. Har inte kunnat träna denna veckan vilket känns trist. En förkylning som inte vill bryta ut men den gör sig påmind ändå..

Middagslagning å disken står på tur. Sen blir det en sista koll på kursuppgiften å sen är det HELG!!

Kramar till er alla!

~17/9-2006~


Jag och Andreas var på årjängs marknan i går, snacka om stor. Köpte inte så mycket men det var en mysig tur. Kvällen spenderade vi  isoffan. Hyrde några filmen å hade det gott. Känns skönt i dag å slippa vara bakis.. I dag ska jag rösta, åka en sväng till Mormor å så får jag väl städa lite.. 

Till veckan blir det obsevationer på en förskola, skriva arbete med Monica. Annars vet jag inte så mycket. Ska försöka komma igång med gymmet igen, har haft ett väldigt långt uppehåll men nu ska jag igång!

Ha en bra söndag! *älskar*

Hus spaning!

Jag och Maika tog Sebastian i vagnen och gick en sväng nu i morse. Vi gick runt sjön men tog bara småvägar så vi kunde titta på hus. Men tro det eller ej, de hus vi kunde tänka oss bodde det folk i, märkligt ;-) Men vi fick oss en härlig promenad i alla fall.

Veckan som varit har spenderats med ögonen i olika böcker. Jag och Monica har även börjat på vårt grupparbete. Tränade även i tisdags å det är dags i kväll igen. Är faktiskt rätt så kul.
 
Nu kommer snart Carro hit en sväng, hon ska inspektera min renovering. Till helgen vet jag inte vad som händer. familjen ska till Stockholm, hälsa på Adam det är regementets dag men jag orkar inte följa med.

Pussar!

~Pratade med henne nyss. Det är inte som förut, trött sliten.. känns inte alls bra. Men tack alla ni som finns där för mig. Lina, dina ord värmer~

...jaha..

Då var det bara till att börja plugga då. Min motivation var ju inte på topp sist vecka och det får jag lida av denna veckan. Men det ska nog gå bra. Ska på gruppmöte nu om en stund. Vi ska vara borta på utvecklingscenter vilket jag tycker är skönt, slipper ju åka då ;-)

Helgen var bra, liten kräftskiva i lördags. Mycket mysigt. I går var jag med svärföräldrarna ute och plockade kantareller. Fick ganska mycket, men det fick jag lida av sen när jag skulle rensa. Nästa gång ska jag försöka rensa lite i skogen...

Planerna för denna veckan är ganska enformiga.. plugga, träna, plugga träna, plugga.. ja ni förstår rytmen ;-)

kramiz

Lördag..

Planerna för i dag är inte så många. Andreas är å grejar med bilen, jag ska ta mig en tur med mamma. Åka å handla inför kräftskivan som vi ska på i kväll i bästorp.
 
va en sväng på Torp i går, fick tag i lite av varje. Men det som ja är mest nöjd över är mina nya stövletter ;-) 

Kramis


Gör allt jag inte ska...

Borde verkligen plugga men i stället har jag varit hos mor. Förökt hitta jobb till Hanna men hon fick inget napp. Så är det någon som vet var det finns jobb är det bara att säga till. Vi (jag, mamma å hanna) tog oss även en tur till hannas för att ha en mysig fika stund. Å nu sitter jag här framför datorn i gen. Laddar in ca 200 bilder som jag ska framkalla, fan vilken dit det tar.. Andreas slutar tidigt i dag, så vi ska ta oss en tur till Torp. Kanske hittar något roligt. behöver en del nya träningskläder. jag som har blivit hurtig ;-)

Ha en underbart fredag. Kramas

jaha...

Nu har skolan kommit i gång vill jag lova. Föreläsning i går, lagom upplyftande. Men det blir nog bra. Känner mig inte så motiverad nu det är så svårt att komma in i det hela igen. Ska försöka läsa klart en bok sen å skriva en resume. Annars gör jag inte så mycket, fixar lite i lägenheten å ska snart laga lunch. Färgat mammas hår oxå, blev fint ;-)

I kväll blir det F& S, det är skönt att vara igång igen. Behövs verkligen!

Helgens planer är en tur till stan, hitta stövlar. Å så ska vi ha en liten kräftskiva på lördag. 

Pussas! 

Han sa det ;-)

Ja Sebastian har lärt sig att säga Henny, eller nästan i alla fall. Det lät ungefär som enny..

Vilken sötnos han är !!


Måndag igen!

Helgerna går så fort.. tycker det alltid är måndag. Startade min vecka genom att vandra runt sjön.. Tänkte att jag skulle börja ett nytt, nyttigare liv. Men det gör jag visserligen varje månag. Känns det igen? Ska i alla fall försöka komma igång med träningen igen. Inte varit på gymmet på hela sommaren. Kommer gå trögt.. Ska även börja på friskis igen.. ja vet det är lite varning men jag orkar inte hålla på att åka till billingen å träna.

Helgen har varit lugn, målat om hallen å gjort klart det mesta i sovrummet. Nu är det bara en sänggavel som fattas men jag och Andreas ska försöka snickra ihop en i dag. Ska även göra mig några tavlor att hänga i hallen. Sen får det nog vara slut med mina renoveringsideer, det blir ganska dyrt...

Skolan börjar på allvar i dag oxå, läste igenom studiehandledningen förut å det ser ut som om jag får mycket att göra under hösten. Första föreläsningen är på onsdag..

Nu ska jag snart åka till EM å köpa tyg, sen blir det till att läsa Barn upptäcker skriftspråket..

ha en bra dag// Kramas

Dags för hallen!

Så blir det, bestämde mig i går jag målar om halen oxå. Det blev såå fint i sovrummet så nu är det bara hallen med sin mörk blåa nyans som känns mörk å trist. Sen fick jag så mycket färg över från sovrummet att det räcker till hallen oxå. Så nu ska jag rensa ur hallen, skruva ner tavlor, hatthyllor mm. Ska även ta ner alla rådjurshorn... tänk om jag skulle "råka" förlägga dessa... vad tror ni om det. Kanske ingen höjdare, då skulle jag nog få flytta ;-)

Jag och mamma tog en sväng till Göteborg i går. Hämtade mormor på Sahlgrenska, hon har bara en vecka kvar nu, skönt för henna att få komma hem sen. Vi var även en tur på Ikea innan, handlade en hel massa saker. Roligt värre! 

Kvällen spenderade vi hos David och Marika, ovanligt ;-) Vi myste, åt gott och såg på Heart Breake Hotel. Den var verkligen bra, skrattade massor!

Nu kommer snart Hanna ska färga hennes hår och sen blir det till att ta fram färgen till hallen ;-)

Ha en underbar lördag! // Henny 

RSS 2.0