Torsdag

Här ligger jag, egentligen helt slut men ändå klarvaken. Jobbat, länge! Tittat på våra fantastiska 2or, jag blir så glad och stolt över att se dem på scen, underbara ungar! I morrn ledig, men ska ta me Annie och kika på musikalen. Sen blir det pysselverkstad! Ville får leka med farfar en stund.

Helgen i övrigt blir nog ganska lugn, eller inte. Om jag tänker efter har vi ganska många planer. A ska jaga, lekdate med S, glöggkväll och julmarknadspyssel! Sen har jag ett svagt minne att jag lovat lussebullsbak. Å just det fixa paket till bästaste rävenpersonalen oxå! Vid närmare eftertanke blir helgen med säkerhet inte så lugn, men bra kommer den bli! Det måste den!

Å så var det ju detta med att sova! Så många tankar om allt och inget. Superlycklig över en väns roliga upplevelse i dag, längtar! Orolig över en annan vän. Funderingar kring nästa vecka och min lilla resa. Ja, inte lätt att sova när hjärnan arbetar på högvarv!

Men vet ni va, nu ska jag sluta med mitt skrivande och ge sovandet en chans iaf!

GodNatt!
Ta hand om er! (Å speciellt DU)

Men OJ

Ser att jag inte uppdaterat på alltför länge! Haft några intensiva veckor blandade med VAB och mycket jobb.

Stiftelsen, för några helger sen var precis så bra, eller egentligen bättre än jag väntat mig. Tillsammans med mina fina fick jag uppleva låtarna som har kommit att betyda så mycket för mig. Häftig känsla!

Denna helgen går mot sitt slut, men OJ vilken helg! Me &I party med vin pimplande i fredags, en tur till bowlingen å sen liten efterfest (ups) Superkul!

I går var det först lunch i Säbyn, firade pappa och mamma. Åt litet julbord och hade de gott!
På kvällen kom mina bröder, svägerska och kusin A hit. Tjatter, go mat, skratt och allmänt härligt. Kul att äntligen vara samlade!

I dag har vi haft fika besök av M och E. Bus och fika! Älskart! Vi har även tagit en lååång skogspromenad (hela familjen!) i det fina men kalla vädret. Nu hänger jag och Ville i soffan, ser på blixten, igen! A kör Annie till farmor där hon ska sova i natt!

Lediga allihop i morrn då vi ska till läkarn med V och sen blir det en tur till IKEA och torp. Se om jag kan hitta de sista klapparna.

Ne lite tvättstugetid innan jag och S ska ta vårt traditionella söndagsvarv runt sjön.

Hoppas ni haft en fin helg!God morgon Fredag!

Vaken natt med Ville.. Inget vidare med ledsen & och hostig kille. Å natt skulle han va hos mig (va hände med pappa duger bara på natten???)

I dag är dagen äntligen här då vi ska få se våra killar STIFTELSEN. Men innan det ska jag täcka 3 tårtor, packa några väskor, handla nåt gått på S. Äta pannkakslunch och kramas med mina små!

Dags att ta tag i saker och ting!

Hörs senare!

FrustreradNåt av det värsta jag vet är att ställa frågor och få svar som egentligen inte är några svar. Blir så otroligt frustrerad. Önskar jag hade haft lite mer tid i morrn för att knåpa ihop ett mail, får bli under helgen. Vill veta mer, nån borde väl kunna svara på mina frågor, eller?

Ne.. Nu ska jag och min huvudvärk gå å sova!

God
Natt!


Däckad

Jag som skulle behöva fixa å trixa många timmar till ligger nu i soffan, yr som skräcken och med en rygg som värker sönder. Men ändå nöjd med eftermiddagen. Bakat 200 småkakor och fixat dekorationer till en av två tårtor.

Jag har dock inte varit så social mot barnen, hoppade över ridskolan (pappan fick åka) och när Annie försvann ville lilleman se på blixten. Passade bra, då jag kunde baka, TV är bra!

Jobb i morrn hela dan å sen informations möte kring dem nya förskolan. Känns viktigt att gå även om jag inte alla har tid, men barnens framtid är viktigast av allt!!!

Hoppas er tisdag varit bra!

kvällsdate

Haft en kvällsdate med Herr Attract
Svettigt, jobbigt men skönt nu.
Körde intervall i 30min, får för mig att det gör nytta!
 
Måndag och än så länge inget onyttigt, brukar ju vanligtvis funka fram till onsdag i alla fall.. karaktären är inte alltid så bra..
 
Varit en bra måndag, bakat två tårtbottnar (den tredje på väg in i ugnen snart)
Förberett två småkaks degar till morgondagens kvällsbakning.
 
Förövrigt längtar jag mest till fredag, då vi äntligen ska få se Stiftelsen!
Härliga vänner, mannen, hotell, go mat och dryck, stiftelsen. Kan ju inte bli så mycket bättre!
 
Nopp, en dusch innan det är dags att slänga sig i soffan.
I morrn väntar jobb från 7 och bakning & sockerpasta när jag kommer hem.
 
Kram på er!
Å en extra till dig, för jag vet att du behöver den! Det såg jag!
 
 
 
 

God Natt Söndag

Fredagsfika, egentid med Ville, After Work, bowling, gammal musik, familjemys, golv byte, 13 års kalas, middag i Loviseholm, renoveringsplaner, bygga ut, terapivarv, choklad och popcorn!

Ja ni förstår vilken kanon helg jag haft :)

Nu, natti natti!

FredagJag är inget större fan av Helloween men lite bakning till fikan fick det bli. Lekdate stod på gårdagens schema, supertrevligt som alltid. Älskar att när vi ses är barnen "allas". De minsta går från famn till famn. De stora frågar inte bara sin egen mamma, utan vilken mamma som hellst. De blir gemensamt och lättsamt. Precis som jag vill ha det!

Idag ska jag,träffa ännu ett härligt gäng,med tjejer. De "gamla" gänget. Fika hos Marianne är,planen. Ville får hänga,på medans Annie åker till bästa kompisen för lite lek och bus!

I kväll då? Sugen som få på AW, får väl se vad de blir eller om man skulle börja med P.B boxen. Ja det ger sig!

Ha en fin fredag!

RSS 2.0