Wiee... Solen skiner igen!

klockan är inte hanlv nio och det är nästan fjoton grader ute.. Å solen skiner! Kommer bli en fin dag. Jobbar dock mellan 10-16,30.. Men troligtvis lär jag vara mycket ute under dagen! Härligt!

Hade nog den bästa festen på såå länge i lördags! Å jag har väl mina vänner att tacka för det ,) Till och med hotellet var kul.. Gick inte av dansgolvet..

Fick förlängt vik.. En vecka till att börja med! Och 1,5h mer varje dag, gott!

Annars är väl alt som vanligt! Tänkte komma i gång med mina promenader och mina joggingturer nu när jag är piggare. Ledig på torsdag, 1 maj. Jag och Andreas tänkte spendera dagen i skogen.. Måste få ut vår ved.. Såå kul.. eller inte, men ett måste.

Ne nu väntar frukost! Puss!

Äntligen mår jag lite bättre..

Puh.. vilken vecka det har varit. Kommer inte i håg när jag var så förkyld senast.. Jobbigt! Men nu känner jag mig mycket bättre. Kan väl visserligen bero på helgen som väntar..
I dag ska jag..
* Till Sköna Gröna.. Uppdatera lite med mina ny designade smycken. Såå nöjd!
* Åka med svärmor en sväng till Torp. Hoppas på att kunna hitta lite kläder.. hellst billiga ;) Måste även köpa lite prestenter till pappa, Anton och Andreas.
* Kvällen spenderas i Loviseholm där vi ska kolla på Thailands bilder och mysa!

I morrn är det då marknan. Väldigt speciell dag för oss edare! Går lixom inte riktigt att beskriva.. I början av veckan skrev smhi att det skulle bli regn, senare molning men när jag kollade i dag såg det ut som om det skulle vara uppehåll och att även solen skulle kunna titta fram lite ;) På kvällen blir det fest, inflyttningsfest här! Hoppas på en kanon kväll med vännerna!

image68
Mina nya smycken..

Sjuk :(

Jepp.. förskyld och munnen full av förkylningsblåsor! Vilken trevlig tillvaro.. Typiskt eftersom jag kommit i gång med min träning. Samma sak varje gång..

Varit hemma från jobbet i går och i dag.. blir nog hemma i morrn med. Kan inte sova på nätterna.. mår som sämst då! Det ända positiva är att jag kan njuta lite av solen.. Även om det kanske inte är så bra.. Men skönt är det i alla fall..

Tjejmiddagen var toppen och jag fick så fina prestenter! Tack igen!

Till helgen blir det inflyttningsfest.. Hoppas på fint väder. Ne nu ska jag ta en alvedon och krypa till sängs igen!

Kramar

lördag

Yes å hemma själv är man.. Andreas är med jobbet i tyskland. De kallar det kurs men jag skulle tro att det snarare blir intag av god mat och öl! Trevligt! Vilket är något som jag tänkt i kväll med. Tjejerna kommer hit, fira min examination.. Känns helt sjukt.. sett fram emot detta i tre år och nu är man klar.. Ser ju väldigt ljust ut med jobb oxå gott!

För en gång skull har jag frångått mina traditioner med att bjuda på tacos så i dag blir det kött som är tilllagat i ugnen med sambal olek.. Till det hemmagjorda klyftpotatis och en sallad. Till erfterrätt blir det marängtårta med grädde och bär. Låter väl gott! Jag hoppas att det blir det i alla fall.. Hade tänkt visa lite bilder från Thailand i dag, men Andreas har ju tagit med sig kameran.. Får bli en annan gång.

Även hunnit med att plantera tre krukor med blommor i dag.. Blir så fint så. Ska köpa mig nya blomsterlådor oxå, sånna i aluminium men det får vänta lite!

Resten av dagen går nog åt till att städa i ordning och troligtvis blir det en timme vid solväggen!

Nu väntar lunch!
Kramas

Solen skiner!

Äntligen.. verkligen inte en dag för sent! Vilken underbar dag det varit, å det är lovat att det ska hålla i sig några dagar.. Härligt!

Spenderat denna fina dag med att..
*Vara på möte på AF.. Gick ju snabbt i alla fall..
*Fikat med alla flickorna.. Länge sen vi kunde alla sex
*Ätit middag hos mamma och pappa i nya boendet. Tror det blir kanon
*Handlat några blommor som jag även planterat ;)
*Planerat middagen tills i morrn.. Tro´t eller ej, det blev inte Tacos!
* Å det bästa av allt.. Räknat på deklarationen... Fick en hel del tillbaka.

Nu blir det till att städa huset å i kväll ska jag ta mig en tur till Loviseholm!

Njut nu av solen!

15/4-2008

Jepp tisdag då. Jobbat lite längre i dag. Gott med lite fler timmar.. Skulle ut på en lång promenad i skogen hade jag tänkt men när jag kom hem ösregnade det och mina regnkläder är på jobbet.. Måste verkligen ha två uppsättningar i framtiden. Fick bli ett 30 min gympa pass framför dvdn.. Jag vet, varning! Men nått måste jag ju göra. I morrn är det dags för joggingtur igen! Känns som om jag äntligen kommit igång lite!

Helgen var över innan den börjat.. Spenderade ju fredagen med att göra om sovrummet.. Å detta är resultatet
image66

Är supernöjd måste jag medge.. Dock saknas vårt sängbord, sängöverkast och div andra detaljer.. Men det kommer!

Lördagen var det kalas hos Andreas kusiner och på kvällen var Marie, Jörgen, Carro och Jimmy här hemma. Blev vin och spel! Trevligt.. Dock fick jag gå och lägga mig lite tidigare.. Så kan det gå ibland!

Söndagen var slapp.. Hann med en långpromenad med Zeke och middag med mamma. Sen VV på kvällen.

Denna vecka är full tecknad.. som vanligt! Jobb onsdag och torsdag. Fredag ska jag på möte på arbetsförmedlingen.. sen fika med flickorna. På kvällen ska jag hjälpa mamma och pappa att flytta. Lördag ska jag ha lite examensfest! Tjejmiddag! Längtar, synd bara att inte alla kunde vara med!

Nu ska jag laga middag.. fisk och potatisgryta! Nyttigt värre!

Kramas

Duktig på en fredag..

Jepp.. i dag gick jag uppp vid 06.20.. Och nu har jag målat väggarna i sovrummet! Blev vitt! Ovaligt i vårt hus, eller inte! Men andreas ska sätta upp tapeten i kväll eller i morrn.. Synd bara att det drar med sig så mycket mer. Måste ha nya gardiner, kuddar och sängöverkast.. Även några nya lampor och blommor. Måste nog ta en tur till Ikea snart, synd bara att man är så j*la pank. Men det får väl stå halvfärdigt ett tag till.. Bara väggarna är klara så. Tog mig en paus, men ska snart gå på och måla sista stykningen på taklisterna. Funderar även på att grunda garderobs dörrarna. Får väl se vad som hinns med. Klipp och färg kl 15. Sen middag och hämtning av massa saker hos mamma.

Nopp får väl fortsätta måla!
Kommer snart mer bilder.. Kram

regnet bara öser ner...

Vill ju ha vårväder! Varma dagar så man kan gå på skogspromenader.. dricka kaffe ute på altan och sola ansiktet vid solväggen.. Men den som väntar på ngt gott..

Jobb i dag igen.. känns soft att jobba 10-15.. Men det kommer ju troligtvis att bli mer längre fram. Till sommarn blir det ju mer så det är allt ganska gott med lite lugnare schema nu ;) Denna veckan har verkligen försvunnit fort. Jobbat på dagarna och renoverat på kvällarna. Igår målade jag klart två dörrar till, bara tre kvar.. Grundade även taklisterna i sovrummet. Andreas spacklade väggarna, slipning i dag så att jag i morrn kan börja måla. Hoppas nu att det blir bra. Känns som om det kommer bli väldigt vitt, men ska ha tre våder av en tapet med stora gråa roser på, bak sängen. Får väl köpa gardiner, kuddar och blommor med färg ;)

Tog även tar i mitt hårproblem i dag. Ringde och beställde tid tills i morrn.. Klipp+färg! Utväxteb är verkligen enorm just nu.. Bytte frisör denna gång så jag ska åka till Sandra i Bäckefors.. Tror det blir bra! I morrn ska jag även åka till mamma, rensa ur massa gamla lådor.. De har inte plats för alla mina saker nu när de ska flytta.

Lördag blir det förhoppningsvis tapetsering i sovrummet.. Om jag hinner klart med målningen vill säga. Sen ska vi på kalas hos Andreas kusiner. På kvällen kommer Carro och Jimmy, vin och spel! Kanske blir vi några fler. vem vet..

Nu ska jag rasta Zeke innan jag åker till jobbet!
Ha en bra torsdag! Kram

vår ;)

Äntligen skiner solen! Varit en alldeless perfekt dag på min nya jobb.. tror att jag kommer trivas bra!
Nu blir det till att måla fönster, igen!
Kramas

Bjuder på en bild från resan.. kommer mer men det tar ju så långt tid att ladda upp;)
image65

Det var läänge sen..

upps.. lixon glömt bort att uppdatera det sista.. Har väl egentligen inte haft tid om jag ska vara ärlig.. så vad har hänt det sista??!!..

*Thailand var helt underbart, måste verkligen tillbaka. Kommer lägga upp lite bilder men inte i dag..
* När vi kom hem fick vi tillgång till vårt hus. Fixar och donar mest hela tiden. Är inte samma hus längre. Det bruna trista har vi gjort vitt och fint! Målat om dörrar, fönster, lister och tapetserat om två rum, kommer göra ett tredje till helgen ;)  Det är verkligen såå kul att ha ngt eget.
* 28/3 var en hel bra dag. Då tog jag min lärarexamen. Så numera är jag lärare med inriktning mot de yngre barnen. Känns lite konstligt att vara klar.. men.. kommer snart in i arbetslivet..
* I dag ska jag göra min första dag på ett vikariat som jag fått. Fyra veckor som resurs på en förskola i Billingsfors! Är allt lite nervös om jag ska vara ärlig :) Men det ska nog gå bra..

Jobb resten av veckan och på kvällarna blir det till att måla, spakla och slipa. Tänkte hinna med att göra klart sovrummet till helgen.. På lördag är det även kalas för Andreas två kusiner.. 30+25.. Blir nog trevligt.

Ne nu ska jag ta hand om tvätten innan det är dags för jobb..

Kramar

Callo: Jasså hade vi valt samma.. Men den är ju såå fin.. och ljus. Kommer du den 19? Hade varit så kul att ses!

Maria: Huset ligger 2km från Shell.. Mot bäckefors! Jo visst är jag färdig lärare.

Lite bilder från huset!

image63
Köket innan renovering
image64
image61
Hallen innan renovering!
image62
Liten bit av hallen efter renovering

Snart..

lovar att snart uppdatera med allt som hänt och massor av bilder..
det kommer..

RSS 2.0