Var är du.. ??

Ja, åtta dagar sen BF nu.. Visserligen helt normalt men ändå tröttsamt. Värmen gör inte saken lättare.. Känner mig som om jag väger som en elefant, orkar knappt ta mig till skuggan. Att ens tänka på att göra ngt vettigt gör mig svettig. Ne här vilas det hela dagen..

Era gissningar ang datumet gick ju sådär.. bara Carros kvar.. kanske lika bra att ställa in sig på att liten ska vara kvar en vecka till. Men allvarligt talat är frågan om jag pallar det...

ne.. hämta posten..

Fortfarande hemma...

Ja, ingen bebis som vill ut...

dock alldeless för varmt för att blogga.. för varm för allt i stort sett.. tillbringar tiden i skuggan...

så nu vet ni läget...

Dalslänningen..

Anna från dalslänningen ringde förut.. Ville träffas i Bästorp lite senare för att ta lite kort och skriva lite om den kommande Sommarfesten.. Hoppas bara att jag slipper vara med på bild.. Måste ta mig ur det!

Gjorde en kort shopping runda förut kom hem med två blommor, flaskor till min nygjorda saft och några böcker.. så nu blir det till att lägga sig i skuggan och läsa. Förhoppningsvis slocknar jag en stund oxå, vore bra!

I eftermiddag åker jag och A till Grebbestad, äta lite mat.. Trevligt!

Later..

Fredag.. å fint väder, härligt! Dock hemma utan smärtor..

Oja, fortfarande hemma å mår som vanligt.. Lika bra att uppdatera tidigt eftersom jag vet att det är många som är nyfikna på hur det går för oss ;)

I dag är planerna helt lösa.. Blir väl en stund i solstolen i skuggan.. Göra en ny sats med rabarbersaft. Sen tänkte jag försöka ta mig in å se om det finns några uteblommor kvar, måste ju ha några till altanen. Men vi får väl se vad jag orkar med. Ska vila oxå, slarvade med det i går och i dag är jag ännu mer svullen..

Ut å äta i kväll kanske. .Får väl se vad som händer!

Lite bilder från vår båttur i tisdags

                             


Å så en magbild.. sprickfärdig..




KOM UT!!


Feeling hot, hot, hot..

Att vara höggravid i denna värmen är en upplevelse ska ni veta.. Känns att man bär runt på många extrakilon och kroppen känns svullen, överallt!

Men man får göra det bästa av situationen och i dag innebar det några timmars vilande på gräsmattan med Evelina och Marie.. med glass, cupcakes, kaffe och hemmagjord rabarbersaft! Riktigt mysigt!

I kväll blir det till att ta det lungt i skuggan, kanske en tur in till Ed för en glass lite senare ;)

Hoppas ni har det bra i värmen ;)

Ännu en kväll hemma...

Jag vill ju åka till BB juh... men liten verkar trivar superbra i min mage.. Vi var hos BM förut och allt såg bra ut med både mig och bebisen. Annars har jag inte gjort så mycket i dag.. Var alldeless för varmt i solen så skuggan passade mig mycket bättre.. Har faktiskt fått lite färg i alla fall ;)

Passade på att åka vägen förbi Martinas som hade rea, men skor är inte å tänka på med mina svullna fötter. Hittade några VILLERVALLA plagg som var superfina men kunde i vanlig ordning i välja. Kul med de kläderna, är så fina färger och så går de ju till båda könen, sånt gillar vi!

Nu i kväll var jag och A ute och målade lite, trot eller ej men nu har vi bara en altandörr och ett fönster kvar sen är alla bruna dörrar och fönster ommålade till vita. Vet inte hur många timmar vi lagt ner, med tanke på att de målats 4 gånger så är det måånga långa timmar. Men det blir såå fint!

Ne nu ska jag snart krypa till sängs.. trött i ögat!

Måste ju tacka ;)

För alla Lycka Till önskningar jag får via bloggen, FB, sms och telefonsamtal. Å jag lovar att berätta när det är klart.. ska försöka att inte glömma ngn ;) Annars är det ju tur att man bor i Ed, när jungeltelegrafen är så effektiv ;) Känns som om alla är involverade i detta nu.. många frågor om när det är dags får man. Å då inte bara av våra familjer och vänner utan av alla möjliga, kul!

Solen lyser och det ser ut att bli en toppen dag, synd bara att jag inte klarar av att sitta så länge i solen längre, men skuggan finns ju alltid.. Får väl leta upp en bra bok så jag har ngt att göra. A skulle sluta lite tidigare i dag och följa med mig till BM, alltid skönt att gå båda två.. Hade ju hoppats på att skrutten skulle vara ute så att vi inte behövt gå dit i dag men h*n verkar trivas bra i min mage.. Avböjde en fika förut oxå, känner inte att jag orkar dra mig in till Ed.. Får ta igen det sen när liten är ute..

Hade en toppen eftermiddag/kväll på kornsjön i går. Jag packade ner korv, bröd och en engångsgrill. Mötte upp  A och så tog vi båten ut till en ö, där tillbringade vi nån timme, åt, myste och bara pratade.. Så härligt!

Ne kanske ska ta mig ur soffan..

Först en uppdatering på era gissningar.
Nathalie;
18 juni, tjej,  2830g och 49cm lång
Marie;
20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång
Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång
Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång
Erica
23 juni (mitt på dagen), kille, 3005g och 50cm lång
Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång
Angelica
25 juni, kille, 3140 och 52cm lång
Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång
Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång
Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång
Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

Soo.. Hoppas verkligen inte att det blir som Carro tror...

Toppnotering på besökare..

Ja, blir bara fler och fler för varje dag.. inte bara jag som längtar efter vår lilla skatt nu skulle jag tro. Med tanke på hur många sms och telefonsamtal jag fick i går verkar det som om h*n är MYCKET efterlängtad..

Men jag måste göra er besvikna.. inget på g än så länge.. Trots en skogspromenad.. tror visserligen inte på att man kan gå i gång en förlossning men prova kan man ju göra ;)

Vädret i dag ser ut att bli kanon, så i eftermiddag när A kommer från jobbet blir det en tur med båten på kornsjön.. Tänkte köpa med en engångsgrill så att vi kan äta lite och mysa! Får ta vara på de fina vädret.. Kanske kan få dagen att gå lite snabbare i alla fall!

Uppdaterar senare..

+ 1

Ja hur mycket vi än ställt in oss på att troligtvis gå över tiden så känns det allt lite konstigt.. Skulle ju haft ut min lilla skatt i går juh.. Men kan ju verkligen inte göra något åt det så det är väl bara att gilla läget och försöka ta vara på tiden innan. Känner mig dock så trött och otymplig så det blir inte många knop.. Ser ju ut att bli fint väder så en liten stund i solen kanske man kan orka med.. Försöka städa lite här hemma så att A slipper det när han kommer hem.. Sen ska jag ju vila mitt på dan oxå, ännu viktigare nu när det är fint väder.. lättare att svullna då.

Vår helg har varit sååå lång.. Beror väl på att man gått och längtat.. Sen har vi ju inte gjort så mycket mer än att fixat här hemma.. Det mesta på baksidan är nu färdigmålat, superskönt. Får väl se när vi ska börja lägga golvet på altanen, snart hoppas jag på. Men tror att svärfar måste komme en sväng för det var ngt som A behövde lite vägledning med, bra att ha tillgång till en snickare ;)

I går eftermiddag tog vi dock en liten sväng till Grebbestad.. åt langos och glass ;) Strosade runt lite på bryggorna och hade det mysigt.. Hittade en del fina klänningar med ingen ide att handla ngt nu.. tänker ju ändra min kroppsform inom en snar framtid, får vi hoppas i alla fall..

Ne nu kanske man skulle ta tag i ngt innan det är dags att krypa till sängs igen..

Midsommardagen är oxå över...

Spenderade mesta delen i sängen/soffan.. inte den bästa dagsformen.. Hoppas det snart är på gång nu. Var visserligen en sväng och åt mat tillsammans med Marika och David som tog en öl.. A har fått målat stora delar av baksidan oxå, han är allt duktig ;)

Gårdagen var kanon, umgicks med mor, far och Anton. Åt gott spelade kort och promenerade, mysdag med andra ord!

Så här ligger det till med gissningarna i dag.. Tyvärr hade Marie fel.. hoppas på Linas gissning ;)

Nathalie;
18 juni, tjej,  2830g och 49cm lång
Marie;
20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång
Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång
Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång
Erica
23 juni (mitt på dagen), kille, 3005g och 50cm lång
Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång
Angelica
25 juni, kille, 3140 och 52cm lång
Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång
Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång
Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång
Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

Listan...

Tyvärr Nathalie, det blev ingen bebis i går...

Nathalie;

18 juni, tjej,  2830g och 49cm lång

Marie;
20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång

Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång

Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång

Erica
23 juni (mitt på dagen), kille, 3005g och 50cm lång

Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång

Angelica

25 juni, kille, 3140 och 52cm lång

Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång

Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång

Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång

Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

*~*Midsommarafton 2009*~*

Känns verkligen konstigt att det är midsommarafton i dag och att helgen inte är fullspäckad med olika fest planer. Första midsommar på måånga år som man kommer vara nykter.. A passade på att åka ut på den årligt fisketuren i Bästorp i alla fall. I eftermiddag ska vi till mamma och pappa på lite midsommar middag.. Kvällen har vi inga planer för än, får väl se om vi stannar i Säbyn, tar en lugn hemma kväll eller vad det blir.. Hade ju hoppats på en tur till Näl men än så länge finns inga tecken på att det ska dra igång.. men man kan ju alltid hoppas.
 
I går var jag hos Evelina på tjejmiddag, firade hennes ssk-examen. Mycket trevligt och såååå god mat! Måste testa det ngn gång i sommar! Tack för en trevlig kväll flickor!

Ha en bra midsommar och ta ett glas vin för mig med ;)

Vart försvann de första 237 dagarna??

Idag är det alltså bara tre dagar kvar till BF, känns ju heeel konstigt.

Har ju vant mig med att ha en mage som ständigt är i vägen, även att inte kunna gå fortare än en snigel.. att äta 5 illgröna (sura) äpplen varje dag är oxå en vana.. Gaviskon har blivit en av mina bästa vänner och när halsbrännan smyger sig på är det de ända som hjälper..Tröttheten går inte längre att göra något åt, den är för det mesta närvarande.  

Jag har oxå vant mig med litens sparkar, som den sista tiden blivit mer buffningar, att man kan busa med den i magen ;) När A pratar nära magen får han ofta en reaktion..  Reaktioner från liten får man även när jag höjer rösten eller spelar hög musik, den visar redan att den finns ;) Den sista tiden hickar liten ofta på nätterna och håller mig vaken, men bara vetskapen på att det är vår bebis som hickar gör att det hela blir underbart.. då ligger jag där mitt i natten, trött som få men med ett leende på läpparna..

Men nu är snart denna tiden över.. om tre veckor (nu hoppas jag ju slippa gå över så mycket) har vi en liten hos oss, en blandning av oss två. Jag ryser av välbehag bara av tanken.. Kärleken till denna lilla är redan så ofantligt stor och h*n är efterlängtad.. och inte bara av oss..Vi ska nu ta oss an den största utmaning vi någonsinn haft, men jag känner på mig att det kommer bli fantastiskt!

Bilderna är klickbara!

                                     




Det är jag och alla pensionärer...

I dag var det varning på mig... Efter mitt besök hos BM passade jag på att handla lite.. men affären hade inte öppnat så jag fick stå och vänta utanför, jag och alla gamlingar. Då har man lite å göra..  Btw gick allt bra hos BM, både mina och barnets värden var bra.. fick en ny tid nästa onsdag.. får väl se om jag får väl se om jag går då eller om skrutten redan är ute vid den tiden *hoppas*

I går hade jag en sån härlig asocial dag igen.. var hemma hela dagen bakade, tvättade och lekte allmänt hemmafru.. behöver sånna dagar nuför tiden..

I eftermiddag ska jag och mamma till Devorah, färga fransar och plocka bryn, underbart! Innan det kikar mamma förbi på middag, A jobbar över så det blir bara vi två. Tänkte laga fisk på paprika och lök bädd, med cremef. och färspotatis.. får se om det går att äta.. Annars har jag inga planer för dagen, plocka lite här hemma och möjligtvis baka ngt, gott å ha lite till kaffet i frysen, kan ju tänkas att vi får några besök sen när liten har kommit!

Vad ska ni hitta på till midsommar då??!

Min supersöta brorsdotter!



Lilla Agnes i mitt knä..

Nu blir det snart sängen för min del.. supertrött!
A tycker det är dags att åka till BB i natt men inga tecken på det än så länge..
Får väl se när det blir men 7 dagar kvar till BF i dag..

God Natt

Full aktivitet...



Nu händer det saker på vår baksida.. svärfar är här och hjälper oss lite. A är med som hantlangare och jag tittar på ;) Har dock servat med kaffe å middag.. bakade till och med en rulltårta..

So... fredag å slutkörd!

Kalas tär verkligen på krafterna.. i dag var det Charlotte som gick ur nian och självklart var det att fira henne ;) Först var det upp till skolan för att ta emot henne när hon sprang ut. Dock var det så dåligt väder att vi var i Bollhallen.. Sen snabbade jag mig hem, hann vila i 20 minuter och sen ut till Bästorp på kalas.. Där jag åt smörgåstårta som en häst eller liknande, tror aldrig jag ätit så mycket nån gång. Den var supergod! Å självklart var jag tvungen att ta lite efterrätt oxå så nu rullar jag typ fram.. men eftersom det är fredag och jag inte orkar med ngt mer än att ligga i soffan köpte A lite lösgodis och känner jag mig själv rätt lär jag sitta med handen i skålen om en liten liten stund! Men snart ska jag ta tag i livet igen.. Kan ju fortfarande skylla på att jag är gravid!

Så nu vet ni vad jag gjort i dag... Å Callo än har jag inte åkt in... ska försöka att komma ihåg bloggen varje dag nu i fortsättningen...

Trevlig fredag på er!

Obotligt trött...

Ja.. är verkligen trött hela tiden nu...

Orkar ju inte med ett dugg.. eller en fika med Evelina blev det.. Å i morrn blir det en med Marie, får väl ett eget bord på cafet snart, så mycket som jag är där ;)

Ne nu blir det snart sängen men först kolla mail, hoppas på n¨gra bilder på lilltjejen!

God Natt!

Nyvaken..

har inte sovit många timmar i natt så jag tog mig en tuplur nu i stället! Skönt! Hunnit med ett besök hos BM, allt såg bra ut med både mig och skrutten.. magen hade sjunkit lite.. så det går åt rätt håll. 

Fick ett mms på den sötaste flickan jag sett på länge! Stolt som en tupp, och blir tårögd bara jag tänker på det! Längtar så efter att få träffa dem! Vikten var 3220 och hon var 50 lång! Helt perfekt med andra ord..

Nu ska jag ta en minipromenix och hämta posten... 

Jag har blivit faster!

WIEE!!!! I morrse runt fem tiden (tror jag det var) blev jag faster till en liten flicka ;) Allt har gått bra! Just nu väntar jag på att få en mms bild på underverket! Vet inte längd och vikt än men uppdaterar under dagen.

Måste erkänna att jag blir lite avis, jag vill oxå ha min lilla skrutt hos mig. Jag får nöja mig med ett besök hos BM och lyssna på skrutten i dag!

Ne nu ska jag vila lite innan det är dags för BM... har i princip inte sovit ett skvatt i natt!

Later...

Kan inte sova...

alldeless för mycket aktivitet i min mage för att kunna sova. Tror liten bestämt sig för att inte lägga sig till ro på ett tag.. En riktig vildbuse är det!

Sen så är det ju det med fasterskapet... vem vet kanske det händer ngt i natt ;) Hoppas på det bästa!

Nu ska jag snart prova lyckan med att somna igen.. även om det kommer bli svårt i natt!

Tråkmånsen Henny...

Orkar inte;
*leta upp några kläder
*fixa hår coh smink...
*sitta upp och vara allmänt social..

Men jag har orkat duscha, krypa i myskläder och landat i soffan. Så nu väntar jag bara på A, ska krypa upp i famnen se en film och bara ha det gott!

Hoppas ni får det trevligt i kväll..

AJ!!

Vilka sammandragningar jag har... pust! Nu blir det ryggläge resten av kvällen..

Fredagsmys med jordgubbar och nybakade chokladmuffins!

Å vi två, såklart!

5 juni dags att bli faster!

Ja i dag har Adam och Hanna BF, men än så länge har jag inte hört ngt.. Får väl se när den lilla skrutten tänker komma ut! Förstår att Hanna börjar bli rastlös nu.. jag är ju det och ändå har jag 16 dagar till BF..

Efter gårdagen är vi än en gång Audi ägare.. Det blev en a6 årsmodell 04.. jag gillade den skarpt.. tog ett kort (inte det bästa) men här är den i alla fall!



Var ganska jobbigt att köra hela vägen från Karlstad men tog en fika paus hos Maria med familj, mys! Det blev även en tur in på Ikea, men vet ni vad. Jag handlade inte en enda pinal.. det är nog första gången det inträffar..

Just nu regnar det här men det ser ut att kunna spricka ut. Ska ta tag i min kusins studentkort, mamma ska dit på lördag. Själv känner jag att det blir för långt att åka, men en present ska han ju ha i alla fall. Lunch/fika med Carro ska oxå hinnas med.. sen är det ju vilan ;)

Har inga större planer för helgen, inte ofta det händer. Men skönt är det!

Uppdaterade gissningar ;)

Nathalie;
18 juni, tjej,  2830g och 49cm lång

Marie;
20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång

Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång

Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång

Erica
23 juni (mitt på dagen), kille, 3005g och 50cm lång

Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång

Angelica

25 juni, kille, 3140 och 52cm lång

Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång

Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång

Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång

Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

Ny bil??!!

Troligtvis blir det köp av en ny bil i dag, wiee! Får väl se om den håller måttet när vi får se den.. A slutar tidigt så vi ska möta upp han med bilen i Karlstad vid 15. Får väl se om det blir en sväng på Ikea eller om vi struntar i det! På vägen hem ska vi till Maria och ta en fika. hoppas jag i alla fall. Ska ringa henne å höra. Hon har ju köpt två ponnyar.. jag är ju visserligen ganska rädd för hästar men dessa små borde man ju kunna klappa lite.

Annars så blir det nog ganska lugnt i dag.. har inte sovit så mycket i natt.. Liten har verkligen rumlat runt i magen, plus alla sammandragningar. Känns verkligen på kroppen att det inte är så långt kvar. I dag är det bara 17 dagar kvar. till bf... Så soffan är en bra vän på dagarna..

Nu ska jag ta en dusch å se om det kan hjälpa mig å vakna..

Later...

Dagsformen.. otroligt mycket bättre!

I går hade jag en asocial dag.. Svärmor kom hit men inte ens hon fick komma in. Såg ut som ett bombnedslag här hemma och även jag var vraket själv. Var så otroligt skönt att bara vara hemma, städade och bakade bröd.

Vi fick sålt vår bil (Audin) i går oxå.. så nu har vi bara Skodan och det är oklart om man kan kalla den för bil ;) Hittade en som vi är intresserade av i går får se vad som händer. A är ju så j*la petig när det gäller inredning och utrustning på bilar, men denna var nog bra.

Dagen innehåller inte så många planer.. städa klart här hemma och rensa ur en garderob.. lätt att jag ska handla kläder när liten har kommit ut! Vill ha vanliga jeans på mig!!

Det var över 50 unika besökare i går men "bara" 10 som gissat.. Kom igen nu ;) 


Marie;

20 juni, tjej, 3100g och 49cm lång

Lina;
21 juni, kille, 3560g och 52cm lång

Annicka;
22 juni, tjej,  3324g och 52cm lång

Evelina;
24 juni, tjej, 3258, 51cm lång

Angelica

25 juni, kille, 3140 och 52cm lång

Jenny;
26juni, tjej, 3452, 50cm lång

Callo;
27 juni, tjej, 3197, 50cm lång

Annelie;
28 juni, kille, 3580, 52cm lång

Carro;
4 juli, tjej, 3447, 52 cm lång

Nathalie;
Tjej.. Vad tror du mer Nathalie??!!

Åh, skalman han är tlött... tlött...

I dag känner jag mig verkligen som skalman.. Tror jag ska gå efter en mat och sovklocka i dag.. Tänkte låsa in mig och inte träffa ngn i dag.. socialt va??!! Men i bland kan man behöva sånna dagar! Jag gör det i alla fall!

Inte lika varmt i dag, tycker det känns ganska bra. Svullnat upp de sista dagarna.. inte kul alls. fingrarna känns som prinskorvar..

B.t.w gick det bra på besöket hos BM i går. Liten hade fixerat sig och hjärtljuden var bra. MIna värden var bra till och med blodvärdet! Inte illa!


Var ju en sväng ¨på Torp i går med.. inhandlade tråksaker till altanbygget, fick med mig en bikiniöverdel och en bh hem oxå! Å just det köpte ju en ny telefon.. Fick presentkort från telia på 900kr.. kände inte för att lägga ut så mycket så jag hittade en för 1300, jag behövde bara betala 400.. lagom för mig. Inga större funktioner men det behöver jag inte heller.

Kommer en kille å kollar på Audin sen oxå.. kanske blir det till att leta ny bil i kväll ;)

Later...

Härliga måndag ;)

Inte ofta man använder de orden, måndag och härlig, i samma mening men så känns det i dag! Känslan efter gårdagens båttur sitter fortfarande i, så j*la underbart det är! Lätt att det blir fler sånna turer i sommar! Fick en flytväst till liten i går så nu är det fixat! Var väl ute i tre timmar men det räckte, lite ont i skinnet i går kväll.. inte van med så mycket sol! Ändå så var vi duktiga och smörjde in oss!

Så vad har jag för planer i dag då? Jo nu ska vi snart till Bm och lyssna på vår lilla skatt. Andreas är ju ledig i dag, norskarna har inte tat bort annandag pingst ;) Sen ska vi fixa lite här hemma, måla och så! Njuta av att vara i solen! Sen blir det väl vila.. som vanligt! Å i eftermiddag  ska vi till Torp en "snabb" sväng. Det blir till att inhandla lite saker inför det stundande  altanbygget. WIE, nu är det bestämt! Ska bli såå bra.. 

Ne nu är det dags att åka! Lyssna på min lilla skrutt!

Njut av solen! 

RSS 2.0