Wow!

Jag fick på mig min "gamla" jeanskjol, den jag hade innan jag fick en jätte mage. Visserligen är det svårt att andas ;) och jag lär inte få i mig så mycket mat, MEN jag kunde knäppa den.. så den och en svart top får det bli, det är verkligen nu, när man ska ut som jag ser hur dåligt med kläder jag har, i alla fall utan dreggelfläckar :) Får ta tag i det snart, lovade mig själv att inte tappa allt vad intresse för uteende heter när jag fick barn.. måste måste komma igång snart mår ju såå mycket bättre då.

ne dags att smika sig kanske. Annie vaknade precis och hon vill nog ha ny blöja och mat, som vanligt alltså!

Ha en bra kväll!

Evelina: tror du jag vågar dricka mer än ett glas då ;)

God Morgon Fredag!

Åh, härliga fredagar.. verkligen bästa dagen i veckan. Dock ingen sovmorgon i dag men vi tog oss morgonmys framför vakna med the voice, så mysigt hade vi det! Kuddar och täcken på golvet framför kaminen!

Nu sover lillan och jag ska försöka hitta ngt att ta på mig i kväll, ska nämligen ut på After Work. KOmmer kännas super konstigt att vara i från Annie, har ju knappt varit det alls. Men kul ska det bli, får nog bli ett eller två glas vin oxå, härligt! Bara klädproblemet kvar då, får väl prova lite av mina gamla kläder, vem vet kanske får jag på mig ngt av det. ;)

Hinna dammsuga innan Annie vaknar kanske.

Föresten "fyller" Annie 4 månader i dag !

Saknar dig mer än ord kan beskriva.

Tänk att du aldrig fick träffa Annie, hon hade avgudat dig det vet jag. Alla gjorde vi det. I dag skulle du fyllt år, så tankarna har varit hos dig stora delar av dagen. Tänker ofta på hur mycket jag saknar dig, så många saker som jag aldrig hann fråga. Och nu finns ju inte möjligheten längre. Tänker även på hur mycket du påverkat mig, så mycket som jag lärt av dig. Du var så mycket mer än en mormor.




Älskad - saknad <3


Lillan somnade tidigt!

Ja redan vid halv åtta somnade Annie, undrar hur denna natten ska bli då. Har ju gått super bra de sista två och jag känner att energin kommit tillbaka lite. ;)

Lillebror Anton har varit här och hållt mig sällskap i eftermiddag/kväll. Så nu slappar vi båda i soffan.

Ne kika in tradera kanske, brukar ju alltid hitta ngt.


Annie och Alfons (taget i torsdags)

Helgen!

Ännu en helg förbi.. otroligt va fort det går. Men detta har varit ännu en toppen helg!

Fredagen började med att A kom hem med en bukett blommor, tack!


Gjorde iordning varma kantarell mackor som vännerna kom och snaskade på. Blev planering av kalset och annat prat, trevligt värre. Älskar verkligen att ha folk här. Annie var lite smågrinig, funderar skarpt på om hon har ont i munnen, jag fick ju tänder tidigt så vem vet.. kan ju hoppas att det dröjer lite till, känns ju inte så lockande att amma en liten med tänder, AJ!

På lördagen fick jag sovmorgon, snacka om att det uppskattas. Å mina två får ju lite egentid oxå! Tog oss en sväng till Åmål och hälsade på Annies kusiner:) Kvällen spenderade vi hemma i soffan. Kycklingsallad, godis, film och tända ljus, mysig kväll!

Igår trotsade vi det dåliga vädret och städade trädgården, var som två blöta katter när vi kom in, men skönt att ha det gjort. Kvällsmat hos föräldrarna ;)

Annie har börjat få lite smakport. gröt, oj vad hon gillar det!

       

Idag har jag redan varit superseiös och skurat hela huset. nu har det ammnings dags för lillan och i eftermiddag kommer Anton.. kul! En promenad får man väl hinna med oxå ;)


söndag morgon!

vilket trist väder.. tror att jag stannar i soffan och myser med lillan i dag ;)

Har inga planer.. får väl se vad det blir..

provade att ge tillägg i går kväll funkade bra. pumpade ut och gav på flaksa i natt, funkade det med. men snacka om vattenmeloner till bröst när jag vaknade. AJ!

 Så nu ser det ljust ut inför kalaset om två veckor, kanske blir det ett glas vin eller två.

Uppdaterar senare ;)

Piggelin ;)

Jepp i dag har jag och Annie varit på Piggelin, tycker det är superkul. Dels för att få tips och råd om olika saker men även för att se alla andras små och prata av sig. Riktigt bra! Annars har vi inte gjort så mycket, en liten promenad och lite fix här hemma.

Andreas jobbar över i dag oxå, hoppas det inte blir allt för sent. Tänkte vi skulle se om Annie vill ha lite gröt ;)

I morrn ska Annie på dejt med Alfons, promenad, hoppas på fin fint väder!


Måndag morgon!

Fick lillan att somna om vid 6 så jag slapp gå upp då, skönt. Helgen har varit superlugn och skön. Inte gjort ngt speciellt. Umgåtts lite med både mina och Andreas föräldrar. I lördags var även Evelina & Jonas här. Hyrt några filmer har vi hunnit med. Fixat lite i trädgården, även om det är lite kvar att göra.. En kanonhelg med andra ord.

Nu ska jag passa på att fixa lite här hemma. Annie somnade om efter 1.5timmes lek på golvet och lite mat. Vilket liv hon har ;) Planerna för dagen är få.. långpromenad och fortsatt städning ute kanske. Ser ju ut att bli ganska ok väder.

Ses!

Spruta

Annie fick spruta i dag, inte alls ngt vidare kul. Men hon var duktig, läkarkontrollen gick oxå bra, min lilla flicka är supergo!

Just nu sover hon i mitt knä, gjort det stora delar av dagen. Hon är så snuvig, stackarn

Invänar A som är å jagar, hoppas snart han kommer för jag börjar bli hungrig..

later..

Vila i frid Nettan

Livet ÄR orättvist. Du fick aldrig chansen, chansen att kämpa. Det gick alldeless för fort. Du fick inte ens träffa Annie. I dag är tankarna hos dig, dina barn, Lillen och alla andra nära och kära. Även om vi inte är närvarande fysiskt i kyrkan så finns vi där i tankarna! 


Tur att hon är så söt!

Tredje natten som lillan varit vaken mycket nu, intte van med detta. Vanligtvis äter hon 1-2 ggr och sover till minst 8. Somnar om direkt efter hon ätit. Nu har hon masat och ätit 3 ggr, legat vaken och bara "pratat" plus att hon varit pigg och redo för dagen vid 7. Hoppas inte att detta ska hålla i sig utan att det är pga förkylningen. Men det är ju tur att hon är glad när hon är vaken i alla fall. Hon är så lycklig nu när hon lärt sig att vända. Så fort hon hamnade på golvet i morrse rullade hon runt, såå stolt såg hon ut..

I eftermiddag blir det en tur till Bästorp, middag! Kanske en promenad oxå, redan gått en timme i dag men känner att jag måste ta tag i mina vanor om jag ska komma i form. Fortfarande har jag ju en del av gravidkilorna kvar, de sista var inte lika lätta.

Några bilder på min skatt!





Annies nya mysdress..

Funderar skarpt på om inte jag ska införskaffa mig en liknande..

Denna köpte A till lillan när vi var på Nordby i Söndags..

Bilderna lånade från www.lindex.se

Även denna bodyn som passade till..

Snacka om att hon har sååå mycket mer kläder än mig. Nästa gång vi åker till stan ska vi minnsann handla lite till A och till mig. Men problemet är ju att det är så kul att handla till lillan, plus att hon passar i allt. Sötnos som hon är!

Långpromenad.. trodde jag ..

Gjorde i ordning mig och lillan, och skulle ut på en långpromenad. Kom utanför dörren och en liten bit på vägen då jag hörde ett skott och sedan tre signalskott. Ringde A och som jag redan trodde betyder det att ett vuxet djur är skjutet. Tänkte att jag i alla fall skulle gå min långa tur, den är ju inte direkt i skogen utan på gamla landsvägen. Men efter en stund såg jag jägare i skogen och då vände jag och gick hem igen, vill ju inte komma mitt upp i nått, känns lite onödigt. Får bli en promenad lite senare i stället. Ska bli skönt när älgjakten är över så man kan vara i skogen igen. Annie sover i allafall gott i vagnen nu. Väl påklädd, för hon ör inte riktigt pigg, varit en jobbig natt igen, hoppas hon snart blir bättre. Så det blev inget babycafe för oss i dag.

Provade på att baka några kakor som Anita brukar göra men mina blev inte så bra.. får se sen om smaken är den samma, utseendet är då inte det.




Förbereda middag kanske.. Å så tänkte jag knåpa ihop en förlossningsberättelse ngn dag, läste på Martinas blogg och blev inspirerad ;) www.larinaldo.blogg.se

Later..


Lillan har vänt på sig!

Jag och Evelina busade med lillan förut och efter vissa bekymmer vände hon på sig. Från rygg till mage, vilken duktig flicka jag har ;)

Redan 15 veckor..

Hon har ändrat sig en del ;)


bara någon minut gammal..


Kort taget i går, trött men ska ändå stå upp ;)

snorig och grinig ...

Vilken natt, Annie har varit mer vaken än sovande. Som tur var somnade hon om vid halv åtta och sov en stund till, skönt. Men hon är så snorig, tycker synd om henne. Inte lätt att vara liten. Skulle vart i väg på baby sim i dag men fick avstyra det i går kväll, kände redan då att hon inte var helt bra. Nu somnade hon sittandes i mitt knä, blir nog en riktig soffdag i dag. Evelina kommer ut på en kopp, det är det ända inplanerade.

I går var det Me & I party när. Fick 300 för att jag hade partyt sen fick jag även en valfri barn tröja. Så detta blev det,


Nöjd! Andreas valde tröjan och jag sparkbyxorna.  Vi blev ganska många, kul att ni ville komma! Perfekt att ha en sån grej, städade och fixade iordning så nu har jag ju ett städat hus ;)

Ne nu ska jag se om jag kan lägga in lillfisen i sängen..

Påminnelse ;)

Me & I Party här hemma.
Måndag 12/10 kl 18.
Välkommna!

Vet inte riktigt hur många som kommer, men kul om det blir några stycken. Funderar på vad jag ska baka bara. I dag hade jag Marika med pojkar och B-M här på 11 kaffe. Blev en kladdkaka, mumma!

Nu i eftermiddag kommer A hem, ska bli riktigt skönt måste jag medge. Impad av alla som klarar av att ha det så varje vecka, inget för mig.

I morrn är det marknad, inget vidare att gå på den med barnvagn kan jag tänka mig men det får man ta. Tycker det är supermysigt och ett måste. På kvällen blir det kalas för broder.

Hade tänkt mig ut på promenad med lillan men hon somnade i mitt knä när vi fikade och nu sussar hon så gott i sängen. Kanske ska ta å förbereda lite inför kvällen ;)

Å grattis säger vi till John som fyller 20år i dag!!




Vilken blåst...

trodde nästan vi skulle blåsa bort när vi gick på promenad förut, men det var skönt med luft i alla fall. I dag har vi varit på Piggelin, det var en där och pratade om trafik säkerhet, barnstolar, reflexer och hjälmar. Riktigt bra info, men samtidigt lite skrämmande. Nu i eftermiddag har vi varit hos mamma, fick middag och sällskap. Skönt med lite avlastning från lillan oxå, hon och mamma busade gärnet. Märks såväl att hon känner igen vissa nu, kul!

nu ska jag tända i braskaminen och kolla in vad son går på tv i kväll.


saknar!

Ja om jag ska vara ärlig saknar jag A en hel del, inte van att vara så mycket själv. Men jag tror han saknar mest, å då Annie ;)

I dag har det mest blivit tid i soffan, fika *2. Annie har varit lite små grinig så vi har myst massor.

På morgondagens schema står besök på Piggelin. Sen bjöd mamma ut mig på middag, inte alls fel!

Ne lite tittande på tvn och sen väntar sängen..

mina två!


Annie bara några dagar gammal!


Morgonens juice smakar grogg, ugh!

Ja fy vad dåligt.. ingen höjdar smak så tidigt på morgonen. Teet var mycket bättre. Sitter och inväntar sotaren, Annie sover fortfarande.  Hon har dock haft en "ätar natt" så jag har lite grus i ögonen. Dagens planer är övrigt att bjuda Carro och Evelina på en fika, funderar bara på vad jag ska baka. I kväll kommer även svärmor & B-M och ska ta en kopp, så mycket fika blir det ;) Får väl försöka klämma in en promenad emellan..

Såg att det var kvällsöppet på Torp på torsdag, jag och Evelina var där i fjol och gjorde några bra klipp, kanske skulle ta sig dit i år med, får höra med flickorna.

Några bilder från mobilen!



Skön sov stil!



Annie och Sebastian <3



Nu vill Annie sitta upp i vagnen!

Later..


lillfisen är bortskämd..

ja svårt för att somna själv har hon.. vet att det är vårt "fel" eftersom vi bärt omkring henne så mycket men va f*n hon lär sig säkert med tiden. Just nu ligger vi båda i soffan, sovit och myst en stund. Kommer på mig själv med att ligga å le när jag ser Annie, hon är verkligen perfekt. Ord kan inte beskriva denna underbara känsla!

Idag har jag pysslat här hemma, både ute å inne. Även haft mamma här på middag, mysigt!

ne nu börjar lillan röra på sig..

Tävling!

Jag är med och tävlar om dessa fina mössor!



Klicka in här http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2009/09/tavling-80000-besokare.html


Söndag morgon!

Inte alls sugen på att ge mig ut i dag, riktigt höstväder är det! Men just nu sitter jag i soffan, nya braskaminen är tänd och kaffet upphällt, ganska ok morgon i alla fall! Andreas har just åkt i väg, han och J-E ska till Norge på älgjakt, inte hemma förrän på fredag, kommer kännas super kontigt att vara själv. Men jag och Annie får väl se till att hitta på lite på dagarna så att de inte blir så långa. I dag vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt att träffa familjen lite, pappa åker ju i kväll. Sen tror jag att As systerdöttrar är här och de ville sälja jultidningar, får handla lite ;)

Ne nu ska jag spana lite på hotell i GBG, får nog bli en tur dit i december, hade ju tänkt att Annie skulle få vara hos mormor eller farmor men hon får följa med, blir lättast så. Mycket som redan är uppbokat tyvärr..

Later..

Världens bästa vänner!

Det har jag.. träffat några av dem i dag och oj vad lyckligt lottad jag är som har dessa tjejer i min närhet!

*älskar*


brrrr.. jag fryser!

3 grader och molningt. Hoppas på att det ska spricka upp lite under dagen, så mycket skönare att gå på promenad då. Varit riktigt duktig denna veckan och gått varje dag, dock den korta rundan på 35 min men det är ju alltid ngt.

I dag blir det fika med flickorna ;) Annars inga planer. I morrn däremot ska jag till IKEA med mamma och pappa, härligt! Lite små saker som ska inhandlas.

Föresten nu är det bestämt.

Den 12 oktober klockan 18 ska jag ha Me & I Party här hemma. Vore kul om så många som möjligt kan komma. De har mest barnkläder men även lite till vuxna. Sen behöver man ju inte ha egna barn för att komma, man kan ju köpa presenter. Snart jul nu! Absolut inget köptvång. Meddela gärna någon dag innan om ni kommer så att jag vet hur mycket jag ska baka ;)

Ne nu vaknar lillfisen.. å jag som inte ens fick i mig allt kaffe..

Ha en bra dag!

RSS 2.0