Inte mycket att göra..

när man inte förstår hur man ska skriva.. Men får väl göra det bästa av situationen och fixa ihop något. Strunt samma om jag får göra om.. skolan är ju inte allt.. eller?? Suttit framför denna dator hela dan, så nu känner jag mig lagom seg måste jag erkänna. Ska nog ge mig snart, laga middag å sen blir det träning. Medelpass i dag, skönt det ;-) I morrn blir det till att plugga på förmiddagen, sen så är det förberedelser som gäller. Fixa bord å så.. På lördag är det ju, ska bli otroligt roligt ;-) Men jag hittade inget i går, så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på mig.. förutom skor då.. de är ju nya!

//Henny

~22-2-2007~

Vet inte hur jag ska klara av detta... Jävla hemtenta....

~19/2-2007~

Så var helgen slut å det roliga veckolivet har börjat.. Har en hemtenta som ska skrivas denna vecka. Hade tänkt göra klart det mesta i dag men pga av skrivkramp och brist på motivation så blev det inte mycket gjort. Det är verkligen trögt att läsa om vetenskap.. Jag ska ju faktiskt bli lärare för yngre åldrar och jag tror inte att de intresserar sig något större för de logiska posivitisterna.. Eller vad tror ni?? Känner att jag låter lite grinig.. men jag är ju det!!

Helgen däremot var mycket trevlig.. Fredag myskväll i Loviseholm. Lördagen spenderades i bollhallen, det var friskis dag. Jag han med att träna ett intensiv pass och ett ki-balans. Mycket duktigt om jag får säga det själv. På kvällen var var vännerna här, det blev lite vin och melodifestival.. I går var de det vanliga söndagsnöjet. Gick inte lika bra som sist men men. Sen var jag även uppe å tränade ett medel puls pass. Så jag har ju i alla fall inte legat på lat sidan under helgen.

Ne nu ska jag ta å hoppa in i duschen, varit ute på en promenad kring vår sjö.. Undrar hur många gånger man gått runt den pölen egentligen.

I morrn blir det att skriva på hemtentan å så är det träning på kvällen. Egentligen är det ju semledagen oxå.. Får se hur jag gör ;-)

Kramen!


~16/2-2007~

Älskar verkligen fredagar.. brukar ta det hysat lugnt då.. I dag har jag gjort några halsband.. å så har jag varit å fikat med Hanna å Carro. Trevligt! Jag har även hunnit med att söka jobb.. får ju försöka få mig nått nu i sommar. När den nya regeringen bestämt att jag inte får stämpla *ugh*

I kväll blir det myskväll i Loviseholm. Tänkte jag skulle hinna med en promenad innan det oxå.. Så fin väg att gå där ute ;-)

Ne nu ska jag ta tag i min lägenhet, den behövs verkligen städas.. å så är tvättmaskinen klar!

//Henny

~15/2-2007~

Redan torsdag.. skönt för då är helgen närmare.. Visserligen har jag inga större planer för denna helgen, är ganska pank så fest får jag hoppa över. Men tar väl igen det nästa helg kan jag tänka mig..

I går var det ju alla hjärtansdag, firade detta genom att laga lite finare middag å så myste vi i soffan. Jag unnade mig till och med efterrätt ;-) Fick såå fina blommor av älsklingen.. jag som trodde att mobilen var presenten..  

Förkylningen börjar ge sig nu så nu ska jag iväg å träna. Ska bli skönt!!

See you! //Henny

~13/2-2007~

Tiden går så fort.. jag hinner inte med riktigt.. Varit sjuk i helgen, inte så kul men orkade i alla fall med en tur till Andreas syster med familj. Så det blev tacos och meledifestival.. Just nu är det ganska mycket på gång.. men det ska nog lösa sig. Det viktigaste är dock att jag blir frisk snart så att jag kan börja träna igen. Känns trist nu när man verkligen kommit i gång. Får ta mig en promenad i stället för träning i kväll! I skolan är det en del å göra, läser litteratur för fullt just nu och i morrn får vi vår hemtenta. Sen väntar ett grupparbete.

I morrn är det ju alla hjärtansdag oxå.. Vi brukar väl inte fira så jätte mycket. Tror att det blir ett biobesök till helgen i stället.. Tiden finns då! Men får väl fjäska å laga en finare middag.. har ju köpt en liten present oxå ;-)

Allt annat rullar väl på som vanligt..

Ne nu väntar litteraturen.. Kramen

~6/2-2007~

Kom på en sak när jag skrev datumet för dagen.. i går firade jag och andreas 3år oh 9 månader, wow!! Men som vanligt kom varken jag eller han i håg det.. Men va gör väl det??!!

Dagen har varit toppen.. firat mitt betyg på sist kurs med att inte plugga ;-) I stället har jag gjort några halsband, varit i lite affärer med mamma. Gett en tidig födelsedagspresent till Sebastian samt träffat både Marie å Hanna. Som pricken över i så ringde Marianne för en stund sedan.. Jag hade sålt en hel massa smycken i dag.. så kul ;-) Så nu är jag nog tvungen att åka i väg på fredag för att inhandla lite mer saker. Hade velat lägga in bilder men min digitalkamera har gett up. Får väl se om jag kan få tag på en sladd så kan jag ju lägga upp bilderna från mobilen. var ju tydligen en bra kamera på denna..

Kvällen ska spenderas i bollhallen.. I dag är det ett bas pass vilket passar mig bra i dag, fortfarande träningsvärk från i söndags.

Nära att falla dit i dag, andreas hade en chokladkartong öppnad men jag stod på mig.. Skalade en morot och knaprade i mig den i stället. Det är karaktär det!!

Andreas syster ringde förut oxå, så nu är planerna för lördagen gjorda. Åmål hela dagen.. såå mysigt!!

Nee... see you!!


Se vad jag fick av älsklingen i dag ! ! !

79015-33

Fin va???!!!

~Våren är på väg~

Vilken dag det har varit i dag.. solen sken när jag gick upp.. pluggade lite.. svärmor kom och drack en kopp kaffe med mig. Sen tog jag mig en promenad, inhandlade lite smått och gott. Under tiden jag gick värme solen, såå skönt! När Andreas kom hem hade han en överaskning med sig.. jag fick en ny mobil ;-)  Tack älskling!! Den ligger å laddar nu, vill pilla med den på en gång men får väl vänta lite.. Ska sysselsätta mig med lite halsbandstillverkning först...

Gick bra i går oxå.. så nu gäller det att hålla motivationen uppe längre.. Började med medel puls pass i går, jobbigt men skönt efteråt..

Veckans planer är väl ganska enkla.. Plugga, träna, plugga, träna.. ja ni förstår ;-)

~tänker på dig~

//Henny

.. ... ..

Finns inte så mycket att säga.. 
~tänker på er~


RSS 2.0