Mors dag!

Firat min allra första mors dag, känns häftigt måste jag erkänna. Fick sovmorgon och frukost, lyx! Middag hos mamma och eftermiddags kaffe hos svärmor. Behöver jag säga att jag ätit mååånga points för mycket. Men det får man en dag som denna ;)

Annie, den lilla skruttan, hade ju fixat present. Duktig tjej!


Åhh, va underbart. Vet bara inte vilken behandling jag ska välja. Lutar åt massage, kan ju min rygg behöva. Tack mina hjärtan!

Måste bara visa vad nöjd lillan var i dag. Kolla bilderna så förstår ni





Bra dag!

I dag har det varit en riktigt bra dag. En sväng till Säbyn och överlämnade morsdagspresent, som blev omtyckt. Promenerade, fikade och umgicks. Sen vidare in till Ed mötte upp Alfons och Liam med mammor. Gick till en lekplats och hade det trevligt i eftermiddags solen. Hem, tände grillen, åt god mat och tog ett glas rosé, mmm. Fick oväntat besök av Marika & David med barn. Slängde ihop en rabarberkaka, skvallrade, planerade midsommar, fikade och myste.

Vilken perfekt dag!

Nu ska jag sjunka ner i soffan, ta ett glas vin till och bara slappa.

I morrn är det morsdag, får se om man blir ihågkommen ??!!


grus i ögonen!

Ååå, i natt jag hra inte sovit många minuter. Annie har rumlat runt i vår säng som en vilding. De få stunder som jag kunnat somna har jag drömt så många hemska drömmar. Gårdagen påverkade mig mer än vad jag någonsinn hade trott.

Begravningen var fin och den kändes som Gustaw. Fågelkvitter och fin sång. Svårt att förstå att han inte finns ibland oss längre. Sorgen är hemsk. Tänker på familjen hela tiden.

I dag blir det en lugn dag. A är redan en sväng i skogen, måste ta hem lite extra ved. Själv väntar jag på att lillan ska vakna. Ska in till Ed och fixa morsdagspresent till mamma och sen ut till Säbyn. Bästaste John och Nathalie är på besök, NICE! I eftermiddag blir det lek med Cissi och Alfons, äntligen,  saknar att inte kunna umgås närsomhellst. Får väl se om någon ner följer med. Kvällen blir lugn, tänk att grilla lite.

Nopp.. leta upp lite kläder!

med känslorna utanpå

I dag finns vi där för dig.
Lite mer än annars.
Ord är egentligen överflödiga,
en dag som denna.


AJJJJ!

Åh, jag har så ont i min rygg. Kände att det var värre än vanligt redan i morrse. Efter stillasittande å¨Piggelin så kom jag på den briljanta ideen att mjuka upp ryggen med en promenad. Brukar ju bli lite bättre då. Men NEJ! Har nog aldrig haft såhär ont. Självklart är Annie extra påstridig att bli buren och A jobbar över. Rymmer till Loviseholm en sväng. Annie får leka av sig med farmor och farfar.. vem vet kanske kan man få en stund i solstolen under tiden. Ryktas om middag oxå, mumma!

Later!

r e s u l t a t



Då var de första blommorna planterade.
I morrn ska jag se om jag kan införskaffa några fler.

På återseende!


Tackar rosenström!

Tog mig ut på 5,5km rundan i dag. Frammåt slutet tappade jag orken en stund, min mp3 fick frispel och bytte låt av sig själv. Helt plötsligt kom Jag är så heet så heet kan ingen svalka mig... Visste inte ens att jag hade den. Fick ny energi och sprang hela vägen hem. Ny rekord tid på denna rundan oxå, 35 min, nöjd! Tror det var de nya tightsen som hjälpte till oxå ;) Känner mig inte helt bekväm i dem men sköna att löpa i.

Jag ska orka milen, känner mig laddad!

Sandaler på!

I dag fick jag riktig sommarkänsla när jag vaknade. Härligt väder, inte jätte varmt men de kommer nog. Bara det solen är framme och det inte regnar är jag nöjd. Letade som en tok efter ngt att ta på mig i morrse, har ju typ inga kläder som passar längre. Hittade i alla fall ett par vita linnebyxor och en tubtopp, de får det bli. Letade även upp mina gladiatorsandaler, sommarpoäng på de!

Så i dag blir de Piggelin, fika på Jonssons och promenad. Halsen känns även den helt ok så en löprunda i kväll är bokad. Blir en finfin dag!

LÄngtar tills nästa onsdag då jag och Annie ska ta en tur till kusin Agnes. Blir nice!



Tänk över ett år sedan i stod i värmen med våra magar. Kortet taget 16 maj. Å nu är våra små sessor snart ett år. Som sagt en dag i Strömstad får de bli!

Ne nu ska jag packa skötväskan!


t r e d a g a r s

Ja, förr kunde man ibland köra en tvådagars, nu är betydelsen av tredagars dock ngt annat än festande. Piggelinbesök! Hade inte tänkt att vi skulle dit i dag men vädret var så trist så vi passade på. I morrn är ju sista gången för babycafe, sen är lillan for stor till hösten. Å på torsdag är det sommaravslutning av Piggelin för denna termin, trist tycker jag. Så nu passar vi på att vara där hela veckan. Jag och min älskade tjej!

I dag har vi annars roat oss med sandlådelek (ovanligt?) läsande av böcker och promenad. Blev även ett städryck när lillan somnat.

Har en ganska uppbokad vecka, men inget mig emot. I morrn blir det föruton piggelin fika med Carro och Evelina och en promenad å då hänger nog Marie oxå på. Om halsen är bra MÅSTE jag ut å springa. Torsdag. Piggelin och en sväng till Loviseholm. klippa luggen och äta middag, mumma! På fredag ska vi på Gustaws begravning, kommer bli en jobbig dag men självklart vill man finnas där för Carro.

Ne nu är nog mitt lingonbröd klart, gott till kvällsmat!

Snöflinga!





Dessa skönheter fick följa med hem i dag.
Snöflinga, eller bacopa som den egentligen heter, är än av mina favorit sommarblommor.
Massa krukväxter inne är inte min sak men ute ÄLSKAR jag blommor. I massor.
Synd bara att det blir så mycket pengar. Får ta lite i taget denna sommaren.


Nu rabarberkräm och sen lite pyssel!


Delade sovrum :(

Vilken underbar dag det varit, mest vart ute hela dan. Fixat lite med blommor, rensat ogräs och klippt gräset. Lekt i sandlådan och med de nya bilarna. Fikat med mamma och pappa. Och A monterade på cykelstolen. Hoppas nu bara att det blir fint väder i morrn så vi kan ta en längre tur. Runt huset blev det i dag, men hon gillade det!

Nu har jag fixat lite här inne, A grejjar med veden.

Får se om jag kommer somna i natt. Annie har flyttat in i sitt rum, lilla hjärtat. Ovanligt att inte höra hennes andetag, men känner jag henne rätt så lär halva natten sovas i våran säng. Men vi får se, någon gång måste man ju prova på.

Ha en bra kväll!


Oj oj oj!

Mycket saker kom vi hem med i dag vill jag lova. I stort sett handlat allt från shampo till bilvax ;) Haft en helt underbar dag med världens bästaste föräldrar. Här har ni lite bilder på lite av våra inköp.


På väg in... sen glömde jag helt bort att jag hade kamera. Shoppingjävulen tog fast mig!



Tränings och underkläder till me!


Skor till lillan, dock lite stora :(



Leksaker är billigt. Det mesta är undanstoppat men skolbussen ÄLSKAR Annie, den finns på Piggelin. Så hon blev överlycklig när hon fick den i dag. Lilla hjärtat.

Ja detta var lite av vad vi fick med oss. Mitt bästa köp var en jeanskjol på MQ outlet, kanon fin. A bästa köp var detta ;)

Konstigt att han alltid ska se så full ut ;) Här har han endast haft ett intag av cola..

Ne nu ska vi landa i soffan och se på iceage.

Lillan är på vift!

Så så var vi hemma igen. Lämnat lillan hos farmor. Hon ska sova där i natt och vara där i morrn. För vi ska till Ullared. Ska bli kul. Hoppas göra många fynd.

Nu ska jag hoppa in i duchen, se om jag kan fylla på något på min redan överskrivna lapp, listan ÄR lång vill jag lova.

Så god natt på er. Själv kommer jag nog ha svårt att somna utan mitt lilla hjärta. Tur att jag har det stora hemma ;)

Snart fredag!

Nu var denna dagen oxå över, sjukt va fort de går. Kvällen har jag och Annie spenderat hos Carro. Å som vanligt snodde Annie all uppmärksamhet, det blir lätt så. Även om det i detta fall inte var meningen, men hade ju ingen barnvakt. Kändes i alla fall bra att få krama om vännen!

Annie var inte på något vidare humör när vi åkte hem, övertrött. Men som tur var hade A hunnit hem så jag lämpade över lillan och hoppade i löparkläderna. Gick bra och jag är nöjd över mig själv. Kul när man märker framsteg.

I morrn vet jag inte vad som står på shemat. Jo vi ska hämta korten på Annie, ska bli kul. Får se om vi hinner träffa någon vän för fika eller kanske en glass i solen. Om solen nu skiner, men det hoppas vi på!

Bjuder på några bilder som från de senaste dagarna.



Annie kollar in leksakerna på Piggelin ;)



I den älskade sandlådan, här har till och med solhatten åkt av. Underbart med värme!


 Självklart är bollen med ;)

Ne nu funderar jag på att inta sängen, de andra sover redan så gott.


Effektiv!

I bland får jag ryck då jag hinner med hur mycket fix som hellst. Andledningen till att jag fick ett sånt ryck förut vad att lillan sov. Nu väntar jag på att hon ska vakna så att vi kan åka in till Ed och handla. Ser ut som det blir en fin dag, trots att det visar regn på prognoserna. Hoppas de har fel.

Hoppas på ännu en ute dag med lek i sandlådan och promenad. Ska se om jag kan få till en löprunda i kväll oxå, men det får bli när A kommit hem.

Later!

Älska sol!

Det går ju inte att undvika detta UNDERBARA väder. Man mår ju helt klart bättre när man får lite sol på näsan. I dag har jag och skruttan varit ute i stort sett hela dagen. Förutom ett besök på piggelin då, Oj vad jag kommer sakna det stället när jag börjar jobba. Älskart! Det blev ett varv  runt sjön innan och ett varv efter.. Skönt!

Fick även sommarkänslorna när jag för första gången i dag klippte gräset. OJ va fint de blev. Det gör så mycket när gräset är välklippt.

Synd att man inte har haft stegräknare på i dag, många har de blivit.

Planerna är nu att röjja undan lite, så man slipper det om vädret blir bra i morrn. Då måste jag handla ekar i kylskåpet. Ska även hinna med att baka en kaka till kvällen.

Nopp fram med dammsugaren!

Alla sover!

Här sitter jag, borde egentligen lagt mig för länge sen. Varit på väg flera gånger. Men fastnar ju här heela tiden. Haft en relativt bra dag. Supertrött i morrse, drömmer för mycket. Men jag och Annie åkte till Piggelin, där vi var ensamma nästan hela tiden. Annie älskade de då hon fick all uppmärksamhet. SEn gick vi på promenad i det underbara vädret med Evelina, tog vägen om Kaborn och kollade huset. Superfint! Blev även en kopp i solskenet, härligt!

Eftermiddagen spederades i sandlådan, å jag lovar att det var sand PRECIS över allt. Hon är väldigt givmild när det gäller att dela med sig av sanden. Till och med  bh var full ;)

I morrn ser det ut att bli en fin dag, satsar på morgon promenad och Piggelinbesök.

Ne, nu blir det sängen innan jag stupar!

Svårt!

Egentligen ingen motivation till något i dag.. fortfarande obotligt trött. Kanske börjar bli för gammal att vara ute å slira :/

Fick i alla fall lite sovmorgon, gott. Tog mig ett städryck nu på morgonen. A är ju ledig i dag oxå, härligt. Han befinner sig visserligen i vedhögen just nu.

Planerna för dagen är få.. men en tur till Säbyn får det bli.

I dag är det tre år sedan mormor lämnade oss. Tänker på henne ofta och saknar min vän, hon var så speciell.


Många tankar

I dag har det varit en tung dag, på flera olika sätt. Ska bli skönt att landa i soffan och mysa lite. Andreas ska bara komma hem från atlet, seriöst å träna en söndagskväll. Själv äter jag lite pringles. Inte lika bra kanske, men gott. I morrn ska jag ut å springa igen, är fortfarande laddad inför milen, hoppas det håller i sig.

Sålt en massa på tradera i dag.. Kul! Se om jag hittar något mer att lägga ut. Känns bättre än att slänga sakerna.

Ta hand om varandra!

Utan ord!

Tankarna är hos er
Kan inte förstå
Vill inte förstå
Kommer inte förstå

Älskade vän, jag finns här. Alltid!


På gång!

Cider och vin på kylning.. i alla fall hälften av outfiten på.. fattas gör dock smink och hår. Sen är jag på gång. Tror det blir en toppen kväll, hoppas på trevligt folk och dans.

jag tänker låtsas att det är sommar i alla fall.


Men se där kom solen fram oxå, NICE!

Ha en trevlig kväll!

Morgonmys!

Uppe med tuppen i dag. Så nu var lillan helt slut, kom och kröp upp i mitt knä och somnande. Mys! Sitter å funderar på vad jag ska ta på mig i kväll. Funderar på detta...



får se.. blir nog bra. Ska bli kul att komma ut lite. Än så länge är det jag, Marie å Cissi!

innan kvällen får det bli en tur till Loviseholm, hämta skinnjacka å äta middag. A är i skogen och röjjer älgpass. Måste hinna med en promenad oxå!

Glömde ta in tvätten i går.. den är ju inte torr nu vill jag lova. Suck!

Wiee!

Solen skiner, en underbar känsla i allt annat. Ska snart ta mig en promenad in till Ed, fika med fina flickor. Andreas är i skogen en sväng med Martin. Annie sötnöten blev blyg för Martin men ändå väldigt nyfiken ;)

I efter middag kommer Alfons med föräldrar hit. Grilla korv och leka är planerna.

Fortfarande lite halvsugen på utgång i morrn. Får höra vad de andra säger. Till systemet får man gå i alla fall, så möjligheten finns.

Tänker på dig!


Lååångledighet!

Åh va skönt det är att veta att man är långledig tillsammans. A tog ut ledigt i morrn och på måndag är det ju 17maj så ledig från torsdag-söndag. Nice!

Städat, bakat och haft trevligt besök av bror med familj och mamma & pappa. Trevligt! Andreas fick fin skjorta och så fikades de, mmm! Agnes den lilla busen går runt, ursöt! 

I kväll blir det ett besök hos Marie och Jörgen. Får nog planera en utekväll trots allt på lördag. Måste bara hitta ngt att ta på mig, PANIK! Får väl leta lite här och där.

Ja det var väl vår dag i korthet. Nu ska jag kolla mina auktioner, var uppe i 480:-. Härligt!

Tjing!

Vill ha!


Åh.. dessa vill jag ha. Från Lindex.

Annie vill ha detta ;
Oxå från Lindex!


Det funkar så bra!

Heja VIKTVÄKTARNA! Var å vägt mig nu, var aningens nervös. Inte skrivit den sista veckan och ätit aningen sämre än vanligt, men rör på mig desto mer. Men det var ett minus 700gram. Var ju egentligen nöjd när jag var på 66 men ligger nu på 65 och känner mig SÅÅ NÖJD! För en gång skull känner jag mig ganska fin ;) Skönt att trivas.

Som jag skrev förut så fyller A år i dag. Var ute på presentjakt förut, hade lovat att inte köpa ngt men älskar ju att ge bort saker. Detta blev de!


Pilsner korg full med Öl, Ölkorv, Choklad och ett paket med fiskedrag. Har även bakat en kladdkaka. En nöjd sambo har jag nu!

Pilsnerkorgen är köpt hos fiskespecialisten, de har börjat med lite inredning. Värt ett besök! Massa fina saker.

Sugen på utgång till helgen, vilka ska ut? Problemet är bara att jag inte har ngt att ta på mig. Kanske finns det någon vänlig själ som vill låna ut :) Well, vi får väl se.

Nu ska jag landa i soffan med datorn i knät, surfa runt på jakt efter löpartights och nya skor. Fortfarande taggad inför milen, till och med hittat en runda på drygt nio km i dag. Kul!

Ha en bra kväll!

Nöjd!

Oja, klarade ta mig runt under 30 min, härligt! Nu blir nästa mål att springa strömstadsmilen 10juli. Vilka är på?? Känner mig otroligt laddad!

Just nu trycker vi i oss lite frukost. Annie vaknade halv sex, otroligt tidigt men kröp upp och myste i soffan. Råkade visst somna en stund, båda två!

Nu ska vi hitta lite kläder, och packa in oss i bilen. Piggelin och presentköpande står på shemat.

Annies pappa fyller ju år i dag ;)

Återkommer!

Stackars liten!

Undrar om det är mer tänder på gång.. Hoppas nästan det, denna lilla rara tjej blir bitvis till ett matvägrande barn. Jobbigt när hon inte vill äta.. skrek och gråt som aldrig förr. Min lilla skatt! Tyvärr sliter det på tålamodet och man blir bitvis ganska trött. Till slut tog hon i alla fall vällingen (som hon aldrig äter på dan annars) och somnade igen. Hoppas hon vaknar upp med ett leende. Blir så orolig när hon inte verkar må bra, svårt oxå eftersom hon inte kan berätta vad som är fel..

nu ska jag söka lite jobb, sen när lillan vaknar blir det lek i sandlådan ;)

Blomsterbud!

Känns som om klockan borde vara 17, men den är bara drygt 12. Annie vaknade tidigt i dag, redan före sju. Så vi har hunnit med att leka inne, städa lite och varit hos mamma. Vi har nämligen agerat blombud åt pappa. De har 25årig bröllopsdag i dag, grattis! Vilket betyder att jag och Andreas oxå har något att fira i dag, för nu är det tre år sedan vi förlovade oss. Tiden går fort! Älskar dig <3

Nu sover lillan och jag passar på att laga middag. Köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingon. Mums! Snacka om riktig husmanskost. Jag gillart!

Dags att ladda lite inför kvällens utmaning oxå, ska ju springa vårruset i Vännersborg. De blir grejer de..  men en tid runt 33-35 borde jag väl klara av. Målet var ju 30 men det tror jag inte att jag fixar, men vem vet. Får väl hänga på de andra med bättre kondition, det brukar ju funka. Myset efter är ju trots allt det bästa. Hoppas det inte blir så gruvligt kallt bara. Men i år ska jag ta med mig både överdragsbyxor och jacka.

Återkommer!

Lika som bär!





De är det finaste jag vet!

Godkänd!



Lek i sandlådan i dag, MYS!

Nostalgi!

Spanade runt bland mina gamla lådor i dag..
Gissa om det blev en nostalgitripp när jag hittade dessa böcker.
Kul att kunna läsa samma sagor för Annie som mamma & pappa läste för mig.

Projekt sandlåda!

*Jag köpte den
*Jag byggde ihop den
* Andreas fixade sand..









Vilket team vi är, jag, Andreas och självklart Skodan som nu även är grusfraktare ;)

Nu hoppas vi bara på fint väder i morrn så vi kan inviga den tillsammans med lillskrutten!


Tradera, tradera, tradera...

Sitter å lägger upp lite annonser. Har så mkt saker som jag ALDRIG använder så kanske kan någon annan få ta del av dem. Sen växer ju lillan i en rasande takt så lite av hennes saker ligger oxå ute, kan ju inte spara på allt. Får väl se om något blir sålt. Har ju haft ganska tur med det jag har haft ute innan. La dock ut en klänning och en tröja åt mamma, och de har jag inte fått sålt än, men jag provar igen ;)

I dag har vi haft lite kalas för Andreas som fyller år på onsdag. Det var bara hans föräldrar och min mamma här, så det var lagom. Hade bakat en morotskaka som jag bjöd på, Leilas recept. Såklart! Av mina föräldrar fick han en vattenslangsupphängningsutdragbar mojäng, ni förstår va?? I varje fall var den precis en som som han ville ha ;)
Av sina föräldrar fick han en torkvinda, vår gick sönder i vinter. Kanske var det en pik att han ska börja tvätta mer.. Sen fick han även dessa fina stolar, köpa på EM för den som är sugen.. Jag ÄLSKAR dem!


Blir nog många timmar i dem, härligt!

När A tränade förut passade jag på att gå ett varv, superskönt! På vägen hem hoppade vi inom kiosken, passade på att äta årets första mjukglass. Mmmm va gott den smakade. Det tyckte Annie oxå ;)

I morrn bitti ska vi till Bälnäs, Annie ska fotas. Hoppas på att hon ska visa sig från sin allra bästa sida. Andreas har sin lediga måndag i morrn så vi får se vad som hittas på..

Ha en bra söndagskväll!

Hjälper till!



Annie hjälper farmor att hänga tvätt ;)

Bjuder på en bild på Annie & Alfons oxå, tagen för någon vecka sedan!

Busungar <3

Ne nu blir det soffläge!

oro i mamma hjärtat

Min lilla tjej sover oroligt.. hon får inte riktigt ro. Tror det är ngt på gång, tänder eller förkylning. Ugg, inget vidare när ens käraste pyre inte mår bra.. Älskar dig!

Seriöst värre!

Precis kommit in efter en 5,5km lång jogging tur. Börjar ge lite resultat nu, men ännu orkar jag inte med hela rundan utan det blir några pauser med snabb gång i stället. Första gången tog det 42 min, nu är jag nere på 37. Nöjd!

Varit en väldigt lugn dag. Mest varit hemma å grejjat. Fixat lite i lillans rum och i trädgården. Annie är ju inne i nån "grin" period, tar såå på krafterna. Känner mig ganska trött bitvis om jag ska vara ärlig. Men hon är söt i alla fall. ;) Mamma var här en sväng på fika, mys. Tog oss en sväng in till Evelina oxå. ÅH va jag blr avis på deras nya kök. Kommer bli sååå fint. Vill oxå ha nytt!

Funderar på om man skulle ta å gå ut nästa helg, är ju nostalgin. Är det någon som är sugen?? Brukar ju bli kul!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, ta på mig mjukiskläder och hälla upp ett glas vin. För i kväll blir det en hemmakväll..

Tjing!

Frukosttime!

Kaffe och macka, som vanligt med andra ord. Annie har haft en underbar morgon (not) inne i en period då hon inte kan vara själv. Antingen ska jag sitta med på golvet eller så ska hon vara på min arm. Inte mycket som blir gjort i alla fall. Men förut lockade jag med ett kölsskåp, med massa saker i. Då gick det bra att vara på golvet, jag fick bakat en kaka till kvällens fika, och hon drog ut alla saker på golvet.. men kul hade hon ;)

Så vad ska vi hitta på i dag då?? Försöka få iordning lite här hemma under damens förmiddagslur om en stund. Sen får vi väl ta oss ut å leka lite, underbart väder! I eftermiddag ska vi till Cissi och Alfons, wiee!

Mamma är snäll och bjuder oss på middag och i kväll kommer de finaste flickorna. En bra dag!

Ne nu ska jag städa bort alla smulor från lillan. Sen blir det ut å gunga ;)

Ha en bra dag!

Kärlek!

 thailand-08

Helt sanslöst. I dag har vi varit tillsammans i sju år.
Tänker tillbaka på allt vi varit med om och gjort ihop.
Kärlek är rätt ord!

Nu ska jag och lillan äta frukost innan vi drar till Piggelin och leker med alla barn!

Ha en underbar onsdag!


Varm i hjärtat!

Fick finaste sms´et nu i kväll.
Tack för att du finns <3


mycket tankar..

varför ska jag vara en grubblare. Orolig för allt och alla och tänker säkert 10 steg i förväg. Det är ju inte ens säkert att det inträffar, allt som jag grubblar på. Men men, betyder väl att jag bryr mig om och är rädd om er!

Måste erkänna att jag saknar mina "mamma vänner". Har ju under föräldraledigheten umgåtts och haft supertrevligt med flera mammor. Trist är att de nu börjat jobba. SAKNAR ER! Får väl bredda mitt umgänge ännu lite, för det finns ju flera som är hemma lixom jag.

I dag hade vi en seg förmiddag, gick och drog i pyjamas lääänge. Sen blev det in till Ed, träffa Carro & Evelina. Tog även ett varv runt sjön, OJ va blöt jag blev. Men skönt när det är gjort. Blev även en kvällspromenad som vi nyss kom in efter, nu slapp vi regnet.

Nu ska jag packa tradera saker och ev. lägga ut lite nytt. Rensa rensa rensa ;)

Med en kopp i min hand!

Hinkar i mig en kopp med kaffe. Annie bestämde sig för att inte sova i går kväll.. hon var överallt. Ganska tålamodsprövande. Själv var jag tröttare än få och ville bara få sova.. Tillslut somnade hon i alla fall och sov nästan hela natten, men i vår säng såklart.. Ja det är inte alltid så lätt med de små. Heltidsjobb..

I dag har vi i alla fall haft en mysig förmiddag, fixat och donat. Nu sover hon i vagnen och jag passade på att rensa lite ogräs, innan den extrema kaffetörsten kom ;)

Helgen försvann innan den ens började.. fredagskvällen var det kvällsfika med vänner och sen en tur till majbrasan, men vi åkte hem innan det började. Var ju så sjukt kallt. I lördags var vi hos J & N i göteborg och såg även på lillebror som spelade bowling. I går var vi ute mest hela dagen. A fixade med veden och jag byggde ihop Annies sandlåda. Nu är det bara själva sanden som fattas. Hoppas det kan fixas i veckan. Blev bra i alla fall, bilder kommer senare. Grillade även med mamma och pappa och tog en sväng till Loviseholm. En toppen helg med andra ord.

Tror dock jag börjar bli allergisk. Har kännt av detta de senaste åren, men nu är det värre. Ögonen rinner och svider. Tips mottages gärna på receptfria med.

Ne resna lite till innan det är dags att fixa lunch till liten!

RSS 2.0