Jag HATAR

verkligen att städa.. det blir ju fint efteråt men nu ser det ut som ett bomb nedslag i lägenheten. Bara sovrummet som är fint. Håller på att rensa ur köksskåpen.. Mycket som ska slängas vill jag lova.

Får väl fortsätta även om det tar emot....

Hoppas ni har ngt roligare för er ;-)

Renovering slutförd....

Ja i alla fall för denna gången. Sovrummet har bytt skepnad, från rött till typ caffelatte. Målade klart i måndags å flyttade in saker i går. Blev faktiskt riktigt bra. Behöver dock någon tavla mm. Men jag ska ändå hämta mormor på fredag så jag tänkte titta in på ikea. Å då hittar jag ju säkert en del ;-)

I dag tänkte jag att jag skulle få ordning på resten av lägenheten, byta gardiner i kök å vardagsrum å städa lite. Ska även ta en fika med Carro.

Solen skiner ju oxå ;-)

Pussar


.. ... ...

Måndag igen.. men nu är jag ledig i en vecka. Firade detta genom att gå upp 06,00 och knata varvet runt sjön. Visst är det seriöst? Undrar hur lände det håller i sig.. Något säger mig att det kanske ine blir så varje morgon. Annars håller jag på att göra om sovrummet, är inne i rensningsfasen nu. Mindre kul, samlar på mig såå mycket saker och skrivbordet resulterade i två påsar med div skräp.. Ska måla om med början i morrn.. Ni kan ju hålla tummarna för mig, ska väl försöka få lite färg på väggarna även om jag vet att det lär hamna lite varstanns.. ;.)

Helgen då.. Jag gjorde min sista dag på fehrer i torsdags. Detta uppmärksammades av mina kära kollergor genom att de tejpade ben, armar och la mig i en tvättränna. Resten av dagen (3 timmar) dröp det vatten av mig å när jag började torka lite var det nån där med mer vatten. Visst låter det härligt!??

I fredags var vi på fest i Skee. En arbetskamrat till Andreas fyllde 25. Blev en bra fest å det känndes av lite på lördagen som vi spenderade på Monsterrace. Orkade dock inte gå ut på kvällen så det blev myspys hos Marika å David.

Ne nu ska jag röja vidare. En uppdatering dröjer några dagar.. Pussar


Johooo!!!

pratade med vakmästaren förut. Å jag fick måla om sovrummet å de skulle betala ;-) Så mästa vecka blir det till å kladda med färg. Ska bli såå kul!

Jobb i dag oxå, börjar närma sig slutet nu...

Fest till helgen 25-års kalas på fredag å sen är det ju monster race.. Hoppas på en kanon helg!!


~saknar dig så mycket nu, men tiden går fortare än man tror~


~ sista veckan ~

Nu är det bara fyra dagar kvar på Fehrer.. Skulle ju bara jobba i sex veckor men till slut blev det 12 veckor.. Men nu känns det i alla fall som det räcker, det är ju inget dröm jobb direkt det ända positiva är väl lönen och några väl valda arbetskamrater. Jobbar eftermiddag denna vecka.. ganska skönt med tanke på att fredagen är ledig!

Helgen som var spenderades genom att handla nya blommor med svärmor å en sväng till överby med Marika. Vi hann även med att dricka lite vin på lördag kväll. Marika, David, Cissi å Nyman var här *mysigt*.- i går skulle jag å Andreas ut å plocka svamp.. Vi var ute ett bra tag men kom hem med 10 svampar.. inget vidare. men som tur var hade David varit ute å plockat så de bjöd påå varma smörgåsar med kantarellstuvninbg till kvällsmat, såå gott!

Har just kommit hem, jag och Marika har gått en sväng runt sjön. Så nu ska jag slappa lite, sen blir det matlagning.. å jobb!

Ha det bra! // Kramas

*~* Regnet öser ner *~*

Hösten är nog här nu, det känns så i alla fall. Mörkt, grått å regnigt. Men egentligen klagar jag inte jobbar ju hela veckan å sen finns det en hel del som behöver fixas med inne.. Inte så roliga saker dock!

Helgen var såå lung.. Inte ens ett glas vin, första helgen på länge ;-) Vi spenderade mycket tid med Marika och David. Såg på film i fredags å så hade vi en myskväll i grebbestad med räkfrossa i lördags. Gott värre!
I går tog jag, Andreas å Hanna en sväng till Nordby... Men hittade inte nåt, vill handla höstkläder nu, men det fanns det inte mycket av. Funderar på att åka en sväng till helgen får väl se hur det blir med den saken..

Jobbar näst sista veckan nu, 8 dagar kvar. Sen börjar skolan ska bli kul å komma igång igen..

Får väl ta disken nu.. sen blir det nog soffan... Pussar


~Vilken vecka~

Ja denna veckan har varit händelserik så det får bli en lång uppdatering.. Vi börjar på...

Lördag.. Martin och hans mamma hade kombinerat kalas, det vill säga 25+50. Vi började tidigt hos carro med en trevlig förfest. Sen var magnus snäll å körde oss upp till Bomarka. På vägen dit råkade marika tappa sin handväska hm.. Men den hittades senare. Väl i bomarka var den mat, sång och dans som gällde. Kvällen gick såå fort och kl 3 styrde vi hemmåt.. lagom fulla å såå trötta. I söndags blev det inte många knop gjorda.. Var trött som skräcken och förskylningen blev värre. Packade inför semestertrippen med tjejerna till Halmstad..

Så på måndag morgon åkte vi i väg.. Carro körde å det gick såå bra efter några timmar var vi i Halmstad och checkade in på hotellet. Mycket fint hotell mitt i smeten. jag och Carro fick det minsta rummet men vi klarade oss i alla fall. dagarna i halmstad spederades genom att gå i affärer, sola på Tylesand, äta och dricka gott.. Vi träffade oxå Carros kompin Emmeli som jag tyckte var väldigt lik lina, lite skrämmande lik facktiskt ;-) Så man kan ju säga att du var med i alla fall.. *tihi*
På vägen hem besökte vi Freport i kungsbacka.. Där vi kikade i mer affärer och där Marie gjorde de stora klippen.. Den tjejen kan verkligen hitta guldklimparna på rean..  Sen var det ikea som gällde, det var då min maga pajade.. Fick kramper men jag trodde de skulle gå över. Var i alla fall med på ikea men på vägen hem blev det bara värre tillslut kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Tjejerna släppte av mig på Bäckefors jouren där Andreas mötte upp. Väl där undersöktes jag men när de inte hittade felet fick jag åka vidare med ambulans till Näl. Väl på näl undersöktes jag men inget fel kunde hittas fick stark smärtlindring å kände mig hög. De bestämmde sig för att jag skulle få stanna över natten och när jag vaknade på morgonen mådde jag riktigt bra. Mer undersökningar blev det men de konstaterade att jag var frisk.. Under sommaren kunde det tuydligen bli så här, värmen dåliga matvanor och alkohol.. Så jag fick åka hem i går. Sov hela vägen hem och resten av dagen i soffan.. Helt utmattad...
I dag mår jag bra föruton förskylningen som aldrig ger sig.. Så ni förstår det har varit en händelserik vecka för mig.

I dag blir det mega lungt ska inte göra många knop...

~Vid vissa tillfällen förstår man vad vissa personer betyder~

Pussar på er!

Lite sliten...

Jag känner mig inte riktigt kry, ont i huvudet å i halsen.. Kanske lite feber så egentligen är det nog lite synd om mig ;-) Men grejen är den att jag inte har tid att vara sjuk, för i kväll är det FEST. Vi ska fira Martin i dag, tror det var nästan 90 personer.. fatta va skoj. Vi ska till Carro på förfest redan kl 15,30 så i dag blir det en del dag. Jag har visserligen hört att man botar förskylning med cider, vin å sprit. Eller var det inte så??? Lever efter det i dag i alla fall..

har haft några underbara dagar med familjen i Grebbestad å förhoppningsvis får de plats hela nästa sommar *håller tummarna* ..

Ne nu måste jag laga lunch, stryka kläder å äta treo.. det blir nog bra detta!!!

Pussar på er!!

Seriöst är ordet!

Jag har varit duktig, redan börjat kolla upp kurslitteraturen inför höstens kurser. Det var visserligen inte så upplyftande med tanke på att det var såå många böcker å de var INTE billiga. Tänkte ta mig en tur till biblioteket å se vad de kan ta hem där innan jag beställer.

Har varit å fikat med Carro å Evelina i dag, bara 2 timmar på hannas. Mysigt! Vi ska ju åka till Halmstad nästa vecka, jag, carro, evelina å marie. En riktig tjejresa, ska bo på hotell å bara ha det bra. Ska verkligen bli jätte kul. Bara en som saknas.. Lina du skulle varit med!!!!

Nu ska jag snart laga middag å packa inför min camping tripp till Grebbbestad. Mamma ringde förut å de hade fått plats på Grebbetads Camping, trevligt!

Hörs igen om några dagar! // Pussas

RSS 2.0