regn, regn, regn

i dag blir det piggelin, kul! går dock inte in i dag, det öser ner. men får se om det blir en promenad med evelina sen ;)

I går tog jag tag i mina uteblommor, så nu är det fint igen. Såå kul att få iordning! Sen hade jag Me & I Party, trist bara att det inte kom så många..

I morrn åker vi till John och Nathalie och tapetserar. Köpt en liten inflyttninngspresent oxå, hoppas de gillar den!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen.

later...

inte fy skam..

kommit in i en promenad period tror jag. Skulle gå till Karlsson i dag, kom på att jag behöve bananer så jag gick vidare till konsum och sen hem igen. 12 kilometer, 1,2mil. Inte illa.

Nu sover lillan och jag ska baka kaka till morgondagens ME & I party. Sugen på att komma?? Bara att höra av dig, ju fler desto roligare ;)

So long...

fortfarande sliten..

Känner mig helt groggy om jag ska vara ärlig. Sov som en kratta i natt och det känns som om ögonlocken är gjorda av bly. Så i dag blir det inte många knop gjorda skulle jag tro. Vet inte alls vad som händer. Redan städat, tvättat och det andra vanliga. Får väl kanske ge mig ut å gå lite senare, åt ju upp points för två månader framöver i går, A skulle ha pizza å jag var inte sen att hänga på. Men det är verkligen inte min grej, får ju bara ont i magen.

Helgen har verkligen varit kanon. Fredagskvällen blev riktigt trevlig, verkligen glad över att ha lärt känna dessa tjejer. Men eftersom jag skulle ut i lördags oxå fick jag ta det ganska lungt.

I lördags blev det lite mer ;) Hade förfest här hemma med de finaste. Sen var det fördrink innan det var dags för mat. Riktigt lyckat måste jag säga. Pratade med personer jag inte sett på länge och hade allmänt trevligt. Dock var DJ den sämsta jag någonsinn varit med om. KATASTROF! Men fick i alla fall dansa lite. Marika var snäll och körde hem oss på kvällen, Tack!

Annie hade haft det kanon bra hos mamma och pappa. Kul när det fungerar!

Här har ni de fina flickorna!

bättre blir det inte..

brukar ju aldrig bjuda på en dagens. Jeans och tröja är ju inte så rockigt alla gånger. Men nu kan ni få en ;)


Jacka; Lindex
Klänning; Vila
Skor; Skopunkten (kanske byter sen)
Armband; Hm, kappahl och hemmagjort
Örhängen; Gina Tricot

Ja då hoppas jag kvällen blir kanon, jag är LADDAD!

en liten tår..

Tänk att man ska vara så löjlig, A åkte precis ut med Annie till mamma och pappa. Vet att hon kommer ha det HELT underbart, men ändå är det så jobbigt. Det finns ju verkligen en andledning till att man inte lämnar henne så ofta..

Ne nu ska jag sluta deppa och fixa iordning mig. Känner mig aningens obekväm, är ju inte varje dag man har kort kjol och skinnjacka längre. Men det blir nog bra. Kan bara inte bestämma vilka skor jag ska ta.. borde väl ta de nya men hittade ett par andra som kanske passar bättre. Får råd fråga tjejerna när de kommer.

Ne.. en cider.. och operation hår och sminkning!


Vilken härlig dag, trallallala

Ännu en underbar dag, är nog inne i ett flow av bra dagar ;) Började med morgonmys till the Voice, vilket vi har varje dag! Sen blev det en tur till Loviseholm. Anita färgade mitt hår, tack!

Nu ligger Annie så gott i vagnen och sover, jag har lagat middag som mamma, pappa och A ska äta när jag är på After Work. Ska ju klippa mig innan oxå, härligt!

Nu ska jag se om kläderna jag tänkt mig för kvällen passar ihop, får se om jag hinner uppdatera er senare ;)

Lyssnar på gamla låtar i dag med, vilka minnen låtar väcker. Just nu är det Red Hot Chili Peppers och metallica, kommer ihåg att jag lyssnade mycket på dem i nian, jag och tobbe. Tänk att det redan är 10år sen.. känns ju som i går. Ska bli kul med återträffen i morrn! Tänker oxå på vad mycket som har hänt på dessa 10 år, hur man har utvecklats som människa. Och jag är ju tilloch med mamma till världens finaste tjej!

Ne nu ska jag sluta pladdra och börja fixa iordning allt!

G R A T I S B I O

ollala..

Nu klickade jag hem presentkort från GRATISBIO. Vilken sida, några klick hit och några dit så har du fixat dig ett presentkort. Kan väl inte bli bättre!



Klicka in dig du oxå och samla poäng ;)
http://gratisbio.se/?RecruiterID=196162


björn rosenström

Säga vad man vill men denna man får mig på fest humör i alla fall. Åh, va många minnen som kommer upp till ytan. Gymnasietiden bland annat. På lördag blir det förfest med de finaste tjejerna, å då blir det nostalgi med rosenström, kenneth, 250kg kärlek. Är det återträff så måste ju minnerna fram.


mitt hjärta smälter

Åh, i dag har det varit en superbra dag! Vädret var kanon, promenerade och lunchade med Evelina. Annie var på strålande humör så det var majs över hela mackerian ;) Kasta saker är det roligaste just nu. Planerade lite inför helgen, skvallrade och så blev det även lite prat på Påsk ;) Mys dag helt enkelt!

Tog mig även en tur till Säbyn så Annie fick leka med mormor och morfar, hon ska ju vara där i helgen. Kommer gå superbra, det känner jag på mig!

I går var världens bästa myror här, mina förra arbetskamrater. Var så trevligt och Annie fick söt klänning. Känner verkligen att man vill jobba där igen, vilka härliga människor. Så här glad blev Annie för klänningen!



I morrn blir det fullt upp. Först ut till Lovisehom på morgonen och få mitt hår färgat. Sen kommer mor och far och ska passa Annie när jag klipper mig. Å sen direkt till After Work för att möta upp "mammorna", ska bli sååå kul att ses utan barn med ett glas vin i handen ;)

Just de, Annie har börjat säga mamma och pappa. Mitt hjärta smälter!

tänka sig!

Ringde Din Sko på Torp nu, å gissa om jag blev glad när de sa att det fanns ett par skor kvar. Så Evelina som är på väg dit nu köper med dem hem till mig. Härliga tider! Hoppas bara att de passar oxå ;)



I dag blir det babysim, pappa ska följa med oss. Får se hur det går, har ju inte varit där på två veckor nu. Men nu är hon ju inte förkyld längre, dock börjar jag bli lite snuvig, suck!

Få ngt gjort medans lillan sover kanske. Leta recept till middagen i alla fall!

Inget morgon kaffe :(

åh, jag har fått sova riktigt riktigt bra i natt, härligt! Annie somnade vid 8 snåret och vaknade vid 7, vilket är helt ok. Myst till the voice, lekt med de ny favorit klossarna och ätit välling. Så nu somnade lillan, en liten powernap på morgonen är inte fel. Så jag passar på att äta frukost och kolla bloggar. Men lite panik är det eftersom kaffefilterna var slut, inger morgon kaffe. KÄnner att huvudvärken är på ingång, jobbigt. Men får väl åka in å handla sen.

I dag är det ju barnvagnsbio men två timmar blir lite länge för oss tror jag. Cissi tyckte det samma så vi hittar nog på ngt annat i stället. Får se vad Martina säger oxå.. inte fått svar än.

Ha en fin måndag!

K L A S S F E S T

Puh, 10 år, TIO ÅR, va f#n har tiden försvunnit?? Men det ska bli otroligt skoj i alla fall. Jag är laddad. Shoppade såklart nya kläder inför detta i går, skorna som jag skulle ha fanns inte i min storlek men hoppas på att detta ska fixa sig under veckan. Ska ngn iväg och in på din sko, snälla säg till ;)

En tjuvkik på vad jag ska täcka kroppen med ;)


A bakar just nu negerbollar ( vet att det nu heter chokladbollar, men det skiter jag i) själv har jag inga points kvar så det blir att äta frukt, fast det kanske slinker in en.. har ju faktiskt gått runt sjön i dag i alla fall.

I morrn får vi se vad som händer. Det är barnvagnsbio, men den höll på i två timmar. Kanske i överkant. Får se om jag tar en promenad i stället.. funderar på att föreslå After Work på fredag för de andra "Piggelin-mammorna" Har ju pratat på att ta en fest men inte så lätt att få ihop det, så detta kan ju bli en lättare variant och sen i sommar ta en grillfest eller ngt.

Ne.. blåsningen!


Löjligt lycklig!

Sitter framför datorn och bara ler, känner mig nästan löjligt lycklig. I går hade vi en underbar heldag i stan, jag och min lilla familj. När jag fyllde år fick jag pengar av både mina föräldrar och svärföräldrar att handla kläder för. Även A gav mig ett "presentkort" på en shoppingtur. Och för första gången på väldigt länge kände jag mig fin när jag provade kläder. Kom i jeans som jag aldrig trodde jag skulle kunna ha igen. ÄÄr så j*la glad att jag tog tag i min vikt, innan det steg alltför mycket. Nu har jag bara 1.5 kilo kvar, sen är jag nöjd. Det bästa av allt är att mitt humör blivit mycket bättre, som sagt löjligt lycklig.

Men eftersom jag inte handlat kläder på så länge, borde jag nog haft en p.shopper. Trots att jag har lite dålig koll på var som "gäller" känner jag mig nöjd med mina nya plagg.. Här får ni se..


från GINA TRICOT!



Från VERO MODA



Från VILA

Av min kära sambo fick jag denna fina Everest jackan samt prova ut ett sett med BH och Trosa på Triumph ;)



Gissa om jag är nöjd med gårdagen :)

Sött ska sött ha


Skor från Skopunkten.com






Klänningen med muffins på fanns inte :( Hoppas på att hitta den på ngt annat Lindex. Bodyn och jeansklänningen hamnade dock i påsen på Lindex! Skorna är från skopunken. Visst känns det extra vårigt när man ser jordgubbar på skorna. Lilla dockan kommer bli sötare än sötast!

V I L L E R V A L L A

Gick förbi GULLEGRISEN i dag och kunde inte motstå detta. Hon kommer bli finast ;)


Här har ni även en D A G E N S på Annie, redo för en lååång tur med vagnen. Var ute å gick i nästan två timmar med Alfons & Cissi, tur att sällskapet var så bra när nu vädret inte var de



Mössa & vantar från Villervalla
Raggsockar från Lundmyr
Jeans från Kappahl
Pippitröja hemmastickad av Annies mormor
Scarf från Polarn & Pyret

Nu blir det ett glas rött och en påse VV chips.

I morrn är det shopping på Överby som står på shemat, återkommer med alla fynd.

Ha en bra fredags kväll!

chansen är stor


Känner att Annie MÅSTE ha denna. Kommer med all sannolikhet få följa med oss hem efter lördagens shoppingtur.

Älskar LINDEX!

Besök av bank..

I dag blev jag glad över att solen inte sken, hur f*n kan man va de tänker väl ni.. Jo då syns inte all skit på våra fönster. Banken har varit här i dag och värderat om huset, hade kännts sådär om de sett hur smutsiga våra fönster är, visserligen var de inte det de skulle kolla på men ändå. De tyckte i alla fall att allt såg bra ut. Ska bli kul å se om det blir ngn skillnad i månadskonstnad.

Annies nya tid att gå upp är sex, SEX, 6, ja ni fattar. As-tidigt om jag ska vara ärlig. Men man får ju gjort en del i alla fall.

Just nu sover mina två hjärtan middag och jag fixar med försäkringskassan, kollar och planerar. Även fixat lite med tradera saker, måste skicka iväg lite i dag, kul!

Hamnar ju så lätt på olika klädsidor oxå.. på tal om det -0.2 i går med. De går bra!

Lite jag vill ha från HM


GE MIG SOMMAR!!!

Piggelin!

Oja, i dag blir det piggelin. Annie saknar ju sina kompisar, å jag deras mammor ;)

Sen blir det VV och vägning, nervös som alltid. Men det börjar ju närma sig målet nu, skönt!

Men först ska jag ta mig en STOR kopp kaffe. Å se om min sjukling till sambo oxå vill ha lite.



Annie fick smaka på mormors Piggelin, åh.. va gott det va ;)

Gert musexpert

Trodde jag skulle dö när jag lyssnade på P3 i dag. De tog upp låtar som liknade varandra i melodin. Härom dan sa jag att Manboy och gert musexpert påminner om varandra, visst gjorde jag Evelina, och nu säger de samma på
p3, lite kul.

I dag har A varit hemma från jobbet, förkyld å dålig, stackarn. Men jag och Annie är pigga, eller Annie är ju fortfarande snorig men inget värre. Vi har varit ute en del i dag. Jag påbörjade avskottning på altanen, vill ju kunna sitta vid solväggen. Men oj va tungt de va. Ett varv runt sjön blev det oxå. Skönt! I morrn hoppas jag på att vi kan gå till Piggelin, Annie behöver nog träffa lite andra nu, så hon får lite att titta på. Då kanske hon glömmer att det gör ont i munnen.

Lovade ju att visa lite bilder oxå..









Pengar, smycken, handduk, vin, bakformar och blommor oxå! En väldigt lyckad födelsedag med andra ord, TACK!


Bilder..

får återkomma med det i morrn. För nu ska vi se på film och mysa!

hörs i morrn ;)

26...

jag som fortfarande tror att jag är 23, men nej då. numera är jag 26..

morgonen började bra, A är ledig så han tog Annie och jag fick sova. nu är han och handlar bröd, mmm, nybakat. Får se vad dagen har att erbjuda mer, ska i alla fall ut i solen och till Säbyn på middag ;)

Hade kalas i går och fick fina saker, återkommer!

nu måste jag ha kaffe!


I väntan på våren

nu börjar det droppa från taken och solen värmer.. men än är det en stund kvar tills vi kan använda vår älskade altan.. lite snö att få bort..



Man blir ju lite sugen på varma härliga sommardagar. Dessa bilder är från en av de bästa dagarna i mitt liv. Den första gången vännerna fick träffa Annie <3










Blir nästan löjligt lycklig av att se dessa bilder. Underbara vänner och världens finaste dotter, behöver väl inte ens påpeka hur glad jag är över er ;)

Ne nu tyckte jag hörde lite dadada, baba. Helt ärligt så kan man väl låssas att det var mamamama hon sa ;)

Tjing!

Bra dag!

Det blen en bra dag i dag.. innehållande.. snöskottning, ansikts solning, mat på tjuren, promenad och massa mys med liten. Nu kom A innanför dörren.. nu blir det till att krypa upp i soffan och planera helgen!

500 gram

torsdag då.. uppe vid sex, myst till the voice, nu somnade skrutt på min mage.

i dag vet jag inte vad som händer, ngn som är sugen på ett promenad eller fika??

minus igår med, 0.5 kg ;)

ne.. nu kaffe!

rensar ur..

onsdag morgon, mitten av arbetsveckan. Vilket betyder att det snart är fredag, HÄRLIGT! Det blir en bra helg, det känner jag på mig. Knappt hunnit träffa A, först skidresa och sen en massa övertid. Helgen blir ju i alla fall lång ,eftersom det är hans lediga måndag. Kalas för Alfons på lördag.. å för mig på söndag.

I dag var vi upp tidigt, svårt att sova med snuvig näsa.. men efter en flaska välling somnade hon om. Jag däremot tar lite egentid. Kaffe + voice + bloggkoll  = bra morgon!

Blir inget Piggelin för oss i dag, Annie orkar nog inte med det. Ska ta en tur till Säbyn i stället, så hon får träffa ngn i alla fall, å jag med för den delen. I eftermiddag är det ju dags att väga sig igen, nervös som alltid, hoppas att jag går ner lite i alla fall. Kan ju inte räkna med lika mkt som förra gången. Återkommer med resultat.

Håller på att rensa ur lite här hemma, lägger ut en del på tradera. Så nu ska jag snart fylla på ned nytt. Trodde inte jag skulle få ngt för mina saker men nästan 600, helt ok ;)

Ne nu ska jag hälla i mig en kopp till!



Annie leker med de utrensade kläderna... busunge!

Livet..

klickade just in mig på en blogg som skrivs av en cancer sjuk kvinna, Anna. Troligtvis överlever hon inte dagen, hon har en man och en dotter på nyss fyllda två..mina tårar rinner när jag läser. Livet är så otättvist.. Man får sig en tankeställare och en än gång slås jag av lyckan över att mina föräldrar överlevt cancer, stroker och struplocksinf. Tanken av hur bra jag har det slår mig oxå.. I kväll ska jag tända ett ljus för Anna.

Ta hand om varandra!

får får får

Nej, får får lamm..





Se va söt vårt nya husdjur är. Lammet. Mamma har virkat det, TACK!

När Annies farmor var här i går hade även hon med sig ett paket
från Lindex!

hon är allt aningen bortskämd min skatt!


feeling hot hot hot

börjar känna mig lite varm jag med, ne.. bort med den tanken. ingen lust att vara sjuk nu. Annie är fortfarande dålig, feber, snor och hosta. Lilla tjejen!

Planerna är få i dag. Inväntar kaffebesök av Annies farmor, ryktas ngt om present??!! Återkommer med bild. I helgen fick vi även ett nytt husdjur, bildbevis kommer.

Sålt en del på tradera i går.. lagt ut en massa smycken oxå. Å mer kommer.. får väl se om det funkar

http://www.tradera.com/auktioner/henny-84


GRATIS(BIO) ÄR GOTT

när jag har lite tid över klickar jag in mig på denna sidan gratisbio här kan man genom att vara aktiv få presentkort och vem vill inte ha det??!!




http://gratisbio.se/?RecruiterID=196162

Kom igen GRATIS ÄR GOTT ;)

min lilla sjukling

Åh vad man känner sig hjälplös när de små är dåliga. Feber, snuva och totalt otröstlig. Nu somande hon i mitt knä, men vaknar då och då och gråter. Jobbigt att inte A är hemma. Kommer bli en lååång natt.

förövrigt har dagen varit kanon, mys med de bästa föräldrarna!

nu soffan och andra chansen..

Lyckat!

Hade verkligen hoppats på lite sovmorgon i dag men strax innan sju väckte lillan mig. Bara att gilla läget och dra sig ur sängen. Men hon har varit så ledsen nu på morgonen, strök på lite bedövning på tandköttet och då somnade hon. Alldeless svullen i munnen, stackars liten! Positivt med att komma upp tidigt är att man får lite gjort, skönt. Även pratat med A, de hade kanon väder och gjorde sig iordning för en dag i backen. Lite avis är jag allt, men nästa gång blir det jag som hittar på ngt. Viktigt att vi gör lite för oss själva oxå.

I dag vet jag inte vad som händer, beror väl lite på om Annies humör blir bättre. Får väl ta oss in till Ed, ta ett varv runt sjön i solskenet. Tror mamma och pappa kommer hit i eftermiddag, ska laga middag ihop. KUL! Sen  är det ju andra chansen i dag, ska nog köpa hem ngt gott och bara mysa i min ensamhet, ganska skönt ibland!

Middagen i går blev superlyckad. Renskrapade tallrikar, gott vin, trevliga vänner och en hel del olika samtalsämnen. Kanon kväll med andra ord.

Ne nu vaknade skrutten!

Later...


Lycka är att Annie kan sova ute ;)

Åh, va skönt det är nu när hon kan sova ute igen. Ligger så gott inbäddad i vagnen på altanen. Hon sover så mycket bättre ute.

Fixat det mesta inför kvällen, nu är det nästan bara kläd problemet kvar. Får väl se om jag kan hitta ngn gammal trasa. Ngt ska vi väl hitta på..

Så vad blir det att äta då.. lovat trerätters så det får man ju hålla

Förrättl; Crostini med färskost, soltorkade tomater och basilika
Varmrätt; Ungsgratinerade tortillas med currykyckling och fetaost sallad
Efterrätt; Maräng med färsk frukt och grädde

Självklart är alla VV recept! Hoppas det ska smaka.

Ne kolla om lillan vaknar, sen får det bli ett bad för oss. Så vi blir fredagsfina!

Ha en underbar kväll mina läsare!


Ännu en bra dag!

Känns som om jag är inne i en väldigt positiv period just nu. Kom på mig själv att gå och skratta när jag gick runt sjön förut, vilket iof inte var så konstigt. Hade en otrolig utsikt över lilla le, en dotter som lekte tittut och solen värmande i ansiktet. Vilken härlig tillvaro! Eftersom A jobbar över i dag, passade jag på att åka till mamma och pappa, där bjöds det på pasta med skaldjurssås (a la VV såklart) var verkligen supergott! Kul att prova så många nya recept.

Annie somnade som vanligt strax innan sju så nu har jag bakat en sats med fetaost muffins och nu är morgondagens dessert i ugnen. Vet ju inte hur mycket jag kan fixa och grejja i morrn eftersom Annie är med hela tiden men det ska nog fixa sig. Försäker förbreda lite i dag redan. Länge sen jag såg Carro nu ska bli så kul. Självklart är det lika kul att se Evelina & Marie oxå ;)

A åker till hemsedal med jobbarkompisar i helgen så vi blir själva, jag och min skatt. Vet inte vad vi ska hitta på. Ser ju ut som om det ska bli fint väder, så vi får väl vara ute. Umgås med Annies mor & far föräldrar skulle jag tro. Sen kanske det är ngn annan som vill ses, ta dagarna som de kommer är det bästa!

Ne nu ska jag kolla det vita i ugnen ;)



ED är så vackert!

Mycket av vara glad över.

I bland får man sig en tankeställare, hur bra man verkligen har det. Jag har en familj med föräldrar, bröder, svägerskor, svärföräldrar osv. Underbara vänner, jag har verkligen de bästa. När man trodde att man inte kunde få fler, träffar man ännu fler som berör och betyder mycket. <3

Var på VV i går, NIOHUNDRA GRAM, helt sanslöst va bra det går. Det fungerar verkligen, bara man följer programet. De andra hade oxå gått ner, massor. Vi tre hade tappat 4,2kg ihop, på en vecka. Inte illa! Så nu är det två kilo kvar, väger i alla fall som innan Annie nu. Mår bättre av det, helt klart. Nu gäller det bara att kämpa sista tiden, men det ska nog gå. Har ju gott stöd i de andra!

I dag ser det ut att bli en fin fin dag. Är bjuden till mamma och pappa på middag, mmm. Tänkte åka in och handla och ta ett varv runt sjön innan. Passa på nu när solen skiner. Måste planera klart middagen oxå, tror jag har de nu. Hoppas bara alla gillar vitlök ;)

Ne.. hoppa in i duschen kanske. Annie vaknade strax efter sex så hon slocknade en liten stund.

Återkommer!

Gröt ÄR kladdigt!

Suck! Dagen kunde ha börjat bättre, Annie totalvägrade att äta gröten och fick spelet. Så nu är det storstädning av köket som gäller, härligt! Vet inte om det är ngt på gång eller om det är att två tänder uppe är på väg, hon masar med saker i munnen, KONSTANT! Hon fick en flaska välling och somnade så gott.. hoppas bara hon inte håller på att bli sjuk. Vi har ju planer för veckan.

*Babysim Marie ska med
*Piggelin och promenad med Evelina
*Viktväktarna
*Planera fredagens middagsbjudning.. jag och Annie är ju hemma själva, då passar vi på att ha tjejmiddag!

Ne kanske ska städa köket då.. och när jag ändå är på g är det väl lika bra att ta hela huset..

Återkommer!

K Ä R L E K = T I T T U T





Trots 300 (minst) tittut lekar i dag, tröttnar hon inte. Det var det första hon gjorde i morrse och det sista hon gjorde nu i kväll. Sötnöt!



RSS 2.0