~28/3-2007~

Kursstart har det varit i dag... Nu ska jag läsa en specialiseringskurs i matematik för yngre åldrar. Tror det blir toppen. Det var en ganska bra kurs med lagom mycket praktik och litteratur. Tänkte att jag skulle försöka läsa så mycket som möjligt nu under April så kanske man kan vara lite ledig i Maj.. Inte helt fel!

Var i Bengtsfors i går å hälsade på min underbara mormor, var väl inte bra men inte lika dååligt som jag trodde. Passade på att kolla in Hon och Han, å jag hittade mig en jacka. Den var helt ok, svart med skärp och med ett underbart pris, 299:-. Men med min vanliga otur fanns den inte i min storlek. Det är så jävla typiskt. Åkte in till Vero Moda i Uddevalla i dag men icke att den fanns där. Tänkte ringa Mellerud i morrn, kanske har de den på Börsen.. Man vet aldrig! Men jag fick tag på ett par solbrillor i dag i alla fall. Riktigt fina..

Har ju bestämt mig för att springa vårruset den 9/5 i Vännersborg. Så i dag tog jag mig en joggingtur, en sak är säker det kommer att behövas många sådana om jag ska klara av att springa 5km. Men det ska jag klara av, hårdträning som gäller alltså!

Ne nu väntar duschen å sen disken!
Ses// Henny


Kommentarer
Postat av: anna wintour

paris hilton och nicole richie ska hjälpa tjocka ungdomar att gå ned i vikt en partyprinsessa och en knarkande anorektiker enligt folk som är emot att de hjälper unga.

2007-03-28 @ 19:30:54
URL: http://annawintour.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0