~22-12-2006~

Är så dålig på att uppdatera *skäms* Men så kan det vara. Så vad har hänt.. Måndag, pluggade på en hel del, fick gjort massa smått och gott.. Kvällen spenderades på Akuten i Bäckefors. Andreas hade skadat knät :-( Efter ett antal timmar fick vi reda på att vi skulle åka vidare till Näl, dagen efter. Så hela j*la tisdagen satt vi på näl, 7 timmar blev det till slut. Andreas undersöktes, rönkades och tog ultraljud på knät.  4 dl vätska tappades ur knät, vila och smärtstillande blev medicinen. Nu är han mycket bättre. I onsdags fortsatte jag lite med pluggandet, åkte en sväng till Monica och bestämde mig sen för att ta jullov (får väl ta smällen sen)

Så i går hade vi en riktig mysdag. Inhandlade de sista julklapparna, åkte till mormor och hämtade julgran, klädde denna, svart, röd å guld = nice!!! Vi gjorde även köttbullar på 1,8 kilo och ställde fram tomtar. Kvällen avslutades med film och mys!

I dag är det också en del på gång. Lina kommer hit sen vi ska laga mat som vi ska ta med oss till Marie. För där ska vi spendera kvälen. Jag, Lina, Marie, Carro, Jenny och Evelina ska ha lilla julafton, med mat, glögg och klappar ;-)
Tänkte även hinna med och städa lite till.. slå in några klappar å så. 

Kramizar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0