~ Från sol till regn ~

Ja då var men hemma i den trista vardagen igen. Resan kan i stort sett sammanfattas med ett enda ord, underbar! Men jag kan för er skull beskriva lite mer ;-)

kl. 01,40 tidig söndags morgon kom familjen Arvidsson och hämtade oss, åkte vidare till munkedal, via loviseholm, där resten av gänget hängde på. Flyget ner gick bra, Sebastian sov de första timmarna och resterande tid underhöll han oss andra. När vi väl var framme kom inte sebastians vagn på bandet, men till slut hittade vi den. Väl på hotellet kom vi inte in på vårt rum, de var tvunga att byta lås. Men det var värt väntan, vilken lägenhet vi fick. Stor och fin, med balkong utöver pool området. Den dagen tog vi det ganska lugnt, slappade och på kvällen blev det utgång och mat. På tisdagen åkte vi på utflyckt och de andra dagarna spenderades på stranden. Mycket sol och bad alltså. maten var toppen god och det blev en del dricka under veckan ;-)

Ja det var en helt underbar vecka med trevliga medresenärer. ålderspridningen var mellan 21 månader och 59 år. Inte illa!  Kort kommer vid senare tillfälle!

men nu är man tillbaka i vardagen igen, som för tillfället består av att plugga. Föreläsning i morrn och boksamtal torsdag och fredag. Till helgen blir det kanske julbord å fest, vem vet ;-)

Andreas ligger just nu sjuk, magsjuka, så mitt största mål är att försöka hålla mig frisk!

//Henny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0