Onsdag..

Ojdå, läänge sen jag bloggade nu. Så blir det på sommarn. Jobbar å står i, en vecka kvar nu,. Sen blir det lärarjobb, ser verkligen fram emot det! Veckan som gått har varit bra. Tjejfest i fredags. Mys på bövika på lördagen, åkte ring! På kvällen var det mat hos Anna-Karin och Kalle *glad* I söndags tog vi båtarna och drog till kusten. Härlig dag!

I dag är det inte lika fint väder, men det ser ut som om det kanske kan spricka upp! Tror att jag ska ta ett tag i huset, damsuga och tvätta golv. Behövs verkligen.

I morrn ska vi ta en tur till Grebbestad, äta räkor med mamma och pappa. På fredagskvällen kommer morbror + fru till mamma så vi ska dit på mat! Super! Annars har vi inga planer för helgen, riktigt skönt! Skulle behöva fixa lite här hemma.. Sen är jag lite sugen på att åka å titta efter en soffa. Hittade ju en på Em men Adam sa att de hade en bra möbel affär i Strömstad oxå, får väl se vad det blir. har ju ett gästrum som ska göras iordning oxå! Funderar skarpt på ngn typ av väggdekoration/målning.. Kreativt!

Ne, middagslagning står på tur. I dag blir det tacofylld barkis med massa grönsaker!

Bilder kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0