Bästa julen någonsinn.

Undrar om det är Annies förtjänst att denna julen blev så bra, troligtvis är det nog så. Hon är verkligen vår ögonsten, förgyller varje (eller nästan varje) minut. Så vad har vi haft för oss under dessa dagar då?

Uppersittarkväll i Säbyn med familjen samlad. Annie & Agnes bytte klappar. I Annies paket låg en superfin NIKe dress, hon fick även Lundmyrs raggsockar och en halskrage i förtidig halvårs present. Tack! Mysig kväll, dock ingen vinst på lotterna.

Julaftonsmorgon startade med lite familjemys, vi är ju en egen liten familj nu, offatbart. 11 kaffe i Loviseholm, sen var det Säbyn resten av dagen/kvällen/natten. Fick alldeless för mycket presenter, gäller både mig och Annie. Vi har nog varit väldigt snälla. Lägger upp bilder en annan dag, orkar inte nu.

Juldagen var det dags att åka till Åmål, för firande med A´s familj. Stannade över, orkade inte köra hem i snön. I dag har vi skottat, skottat och skottat. Packat upp våra fina klappar och så har kag träffat flickorna. Bytte klappar och myste. Tack igen Marie, blev kanon.

Ne nu ska jag hoppa i sängen.. heeelt slut. Uppdaterar med bilder i morrn.

Natti Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0