Ups.. inte riktigt meningen!

Ne nu har jag och Andreas varit och handlat igen. Tog oss en snabb sväng  i dag. Skulle kolla på lite saker.. Eftersom vi tänkt att köpa en begagnad barnvagn ville vi kolla upp lite vad vi ska ha och vad det fanns för utbud. Vi träffade en super trevlig försäljare som hjälpte oss. Hittade en Brio Happy, precis den vi tittat på tidigare.. Just nu var det erbjudande på denna beroende på att liggdelen var 08 och sittdelen 09. Vilket iof passade bättre, eftersom jag ville ha en enfärgad liggdel.. Ett annat plus var att man fick compact chassi till.. så den blir super smidig att fälla ihop! Men vi tyckte egentligen att det var lite tidigt.. känns ju så. Men då sa hon att man har öppetköp, tills barnet är fött. Om man låter de ligga i kartongerna.. Velade fram och tillbaka men så bestämde vi oss för att köpa den i alla fall.. Känns ju onödigt att inte göra det när vi nu tjänade 1500 på att köpa nu i stället för senare i vår.. Å så just att man får lämna tillbaka den..Sittvagnen var grå och svart! Kanon fin! Detta var ju inte riktigt meningen men nu är det klart, känns skönt oxå.. ett problem mindre.. Men vi fick inte in den i bilen i dag eftersom delarna var i olika kartonger så jag och mamma ska åka och hämta den nästa helg!

När vi kom hem i dag bröt Andreas upp golvet i hallen.. så till veckan blir det förhoppningsvis lagt ett nytt och till helgen troligtvis kaklat.. vi ska ha samma som i tvättstugan.. innanför ytterdörren! Resten blir ek, samma som i köket, nu känns det som om vi har olika golv överallt.

Ne nu ska jag snart duscha.. i kväll blir det spelkväll hos Carro och Jimmy.. I morrn är det middag och sen ska det buggas!

Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0