Helgen..

Ja kalaset i lördags blev verkligen lyckat. Fint väder och trevligt sällskap. Å så fick vi mycket bra presenter. Många gav ett bidrag till renovering så nu blir det kanske en altan i alla fall. Sen fick vi presentkort, blomstercheckar, glas, vinkaraff och mycket fina blommor!
 Alla samlade..

Jag och Hanna.. lite skillnad på storlek och ändå ska hon ha 16 dagar före mig.. ;)


Kvällen blev mycket lugn.. köpte lite godis och myste i soffan. Självklart kollade vi på ESC..

Söndagen var ganska lugn, vi var en sväng i Säbyn satte ihop ett klädskåp.. sen målade vi lite här hemma. Evelina och Jonas kom på en liten kvällsvisit.. dock ingen fika denna gång. De hade redan varit på kalas.

I dag är det inget större planerat. Regnar ute så ingen målning i dag.. Ska ju på föräldragrupp i eftermiddag och ska även ta ett blodprov, har fått en väldig klåda så BM trodde att det kanske kunde vara ngt med levern.. Får väl se! Symaskinen går varm oxå, håller på att sy till mamma. Gardiner och kuddfodral. Hittade även lite tygrester så kanske blir det ngt påslakan till liten oxå..

Gick in i vecka 36 nu.. längtar väldigt mycket. I går kväll hade h*n frispel i magen.. aldrig känns ngt liknande. Det är en härftig känsla när man kan urskillja fötter, knän eller armbågar..

Later...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0