Nu sover lillan.

Som en stock somnade hon! Laddar väl för att kunna busa rejält med Evelina sen.

Vi funderar på att inhandla en gåstol, men man har ju hört lite olika åsikter om dessa. Vad tycker ni? Ris eller ros? När kan man börja med dem i så fall..

Ja en liten fundering!

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag tänkte precis som du så när vi köpte gåstolen så vi satte inte på hjulen utan lät henne bara va i den, och då var hon ca 4 månader. Men den vi köpte kunde man göra om till gungstol oxå så de va smart.Men de har ju vart mycket prat om dem, men om Annie vill stå i knät på er tex så kan hon ju lika väl stå i gåstolen om hon är stabil nog. Det är skönt att bli lite avlastad och kunna sätta ner dem där så de får leka lite, så jag säger kör på! :)

2009-09-14 @ 12:53:12
URL: http://meandmyroom.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ja inte va hon så busig inte! Hon va en trötter, men söt ändå!

2009-09-14 @ 18:35:41
Postat av: Callo

Kommer inte ihåg när D fick sin, men huvudsaken är väl att det inte trippar på tå, utan att de når ner hela vägen med foten. Kompisens unge gick på tå länge när han börja gå pga att han stod för högt upp i gåstolen. Men det rättar ju till sig sen. Jag tror grejen med dem är att det blir så många olyckor i trappor och så. Därför dom varnar, för gå kommer dom såklart att göra ändå tillslut! Inte sett någon unge på sex år som inte kan gå pga att han fick sitta i gåstol när han var liten ;) Vilken tur att du har en sån duktig dotter som är snäll mot sin gudmor! :) Kram på er

2009-09-14 @ 21:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0