Flyttar ut!

Ännu en sån där bra dag, vilket flow vi har just nu ;) Började med en promenad till comershuset, fast tog lite omvägar, var ju så fint väder! Sen blev det fix här hemma, bilen tvättades och spotarna är nu på plats. Inväntar mörkret, ska bli kul att se hur de blev. När Annie sov passade jag på att ta en halvtimme i solen på altanen och Jisses va varmt de va. ÄLSKART! Sen vidare till Benjamin på 1års kalas, tror han blev nöjd med presenten. Vi hade i alla fall en trevlig stund med barnen. Säger de igen, lycklig över att vara mammaledig samtidigt som dessa underbara tjejer!

I stort sett har vi flyttat ut de sista dagarna. Åh, vad man mår gott av att vara ute och Annie trivs som fisken i vattnet!


Kvällsmys i går!



Våren är här, älskar när mina vårlökar börjar blomma!


Annie och Andreas flyttade ut lekhörnan till altanen i dag. Men kolla in va mycket snö vi har kvar..



Å det bästa med denna dagen är att vi förlänger helgen. A är ledig i morrn <3

Kommentarer
Postat av: callo

men oj va snö! Här är de värsta sommaren, barnen cyklar på gatan i bara tshirt och det är så varmt och skönt! Du får ändra din ålder i presentationen, du är gammal nu vettu =) tänk, nu är snart tjejen ett år, galet! Dennis börjar väl skolan snart, man hänger liksom inte med. Kram kram

2010-04-12 @ 09:42:28
Postat av: Henny

Ja, det har varit segt med all snö, men nu är det mesta borta. Våren är på väg, skönt!



Ja, de blir stora alldeless för fort. Tänk om man kan få stanna tiden, bara en liten stund, så man kan njuta lite extra.



Kommer du till helgen?

Kramar

2010-04-17 @ 21:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0