Lite bilder från gårdagen!

Monsterrace på dan...

Jag är nykter här.. även om det inte ser så ut!


Å ett bil kort.. dock missade vi finalen..


Jag och killarna..


Uppdukat i garaget..
Innan;



Under;


och efter!



Tack för en kanon fest!

God morgon!

Uppe å surrar redan, kan verkligen inte sova dan efter.. i alla fall inte på morgonen! Verkligen super nöjd med gårdagens fest. Några smet i väg till hotellet, men vi var även några som stannade hemma, Det går å ha disco i garaget och vardagsrummet med ;)

I dag blir det nog inte många knop gjorda. Maria och Jimmy sover i gästrummet i natt. Blir väl lite frukost och tjat senare.. I eftermiddag ska jag nog åka ut till Säbyn en sväng. Tror det hänt lite sen sist. Kanske hinner man med att träffa bror en gång till innan han åker i väg igen..

Ne tror jag ska förpassa mig till soffan en stund.

Återkommer med bilder från gårdagen!

Vilken kväll!

Oja, jag är så glad just nu! Bjöd 30 personer på kräftskivan och jag tror att det var 24 som kom. Trevligt, tror jag är rätta ordet. Min stavning kanske inte är helt ok, kan bero på lite vin intag.. hm.. Tror de flesta kom hem, dock vet jag inte hur.. Snurrig! Men som sagt var verkligen helt toppen, och man är verkligen glad över sina vänner. I kväll blev det god mat, gott att dricka och dans :) kan väl inte bli bättre!

Ne nu ska jag sova, klockan närmar sig halv fyra,, ups.!!

Kram

Några av de bilder jag lovat ;)



vardagsrum innan renovering



och efter!



Min gamla köpmannadisk som jag gjort om lite!


Tavlan jag min kusin Kajsa målat till mig.. *älskar*

Kommer mer bilder från kontor och gästrum en annan dag..

Bjuder på två bilder till.. Dessa två ska jag få träffa till helgen, saknar massor!




Denna helg blir kanon!

Ensam i natt ...

Inte ofta jag sover själv nu för tiden... Men i kväll delar Andreas rum med Jimmy.. De jobbar å sliter.. Vilket iof är bra, men lite ensamt! Tur att det oftast bara är en natt i veckan.

Jobbat i dag.. Slutade tidigt, gott! Passade på att serva mor och far med mat, samt skrapa lite färg. I morrn har jag sena tiden, funderar på att ta cykel in. Får se hur vädret är. Planerna är även att hinna med andra strykningen på bordet och bokhyllan. Samt rensa lite i kontoret. Slänger mycket nu, vill ju ha ordning.

Helgens kräftskiva kommer bli kanon, redan 20st sm sagt att de kommer ;) Får väl se om det ramlar in några mer anmälningar under morgondagen. Inhadlat lite kräftskive detaljer i dag..

Ne nu är det väl dags att krypa till kojs, men innan det ska vovven göra sina kvällsbehov. Passade på att gå förut när det var ljust så nu blir det en mini sväng. Har inte riktigt vant mig vid att det inte finns gatlampor..

God natt!

Redan söndag..

Oja, och jobb igen i morrn. Men har ju tidiga tiden på måndagar, vilken känns kanon. Brukar komma i från vid 13 ;) Trivs som fisken i vattnet på jobbet, mycket att göra men dagarna bara flyger förbi.

Helgen var varit kanon. Granbacka i fredags med förfest hos Therese och sen Annelie. Dansade så fötterna gjorde ont ;) I går var det födelsedags kalas hos Evelina, där det bjöds på mat och tårta, var tom nykter. Någon ska ju köra! I dag har vi varit en sväng i säbyn, kollat in huset. Sen har mamma och pappa varit här på middag. Även hunnit med att måla om en hylla och ett bord.

I morrn ska jag laga middag till föräldrarna efter jobbet, sen ska vi ut til Säbyn och måla. Hoppas på uppehåll.

Vet att jag lovat bilder, tar ju sådan tid att ladda upp dem, men ska försöka hinna med det i veckan. Andreas ska ju jobba över några dagar.. så då blir man själv på kvällarna.

Ne nu blir det dusch, sen film!

Kramen!

ojdå!

inte mycket bloggande här.. Fullt upp med nya jobbet.. Lovar dock en uppdatering senare i veckan..

Det är över...

känns som om två månader gick fort. Gjorde min sista dag på posten i går. har trivts jätte bra med jobbet men även med arbetskamraterna. På måndag drar det igång på förskolan. Det ska bli super! Tog mig ledigt i dag och i morrn, gott! Gästrummet har jag nu tapetserat kart, fixade det alldeless själv. Å bra blev det! Fönster, tak och taklister är även de färdigmålade. Skulle ju även lagt in golvet själv men behövde lite assistans av Andreas. Så det blev oxå klart i dag ;) I morrn tänkte jag sy ett draperi och gardiner. Får väl se hur bra jag och symaskinen kommer överens. Andreas skulle ut å fiska ål i morrn kväll.. har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än, får väl se vad det blir. På lördag ska vi i alla fall på den årliga grillfesten i Loviseholm, brukar bli riktigt bra. Sover väl över skulle jag tro, lättast så!

Måste lägga upp lite bilder oxå, har ju fått soffan ;) Blev kanon. Men det får bli en annan dag.

Nu blir det soffan!

Ojdå, handlade visst igen..

Jag och Andreas i en möbel affär är ingen bra kombination. Åkte till Strömstad i dag, vägen om Alven Möbler i Tanum. Å där stog den, den mörk grå hörnsoffan.. Den som vi letat efter *ler* Intalade oss att vår nuvarnade soffa var skrot.. hrm.. Så det blev affär, de kommer med den till veckan. Ingen som behöver soffor, har en två sits och en tre sits i ljusgrått tyg.. Egentligen är det inget fel på dem, lite små fläckar .. Men den nya kommer passa mycket bättre i vårt vardagsrum :) Lycklig! Passade på att åka till Adam och Hanna en sväng, de hade renoverat lite å vilken skillnad det blev, kanon snyggt!

I går var det middag hos mamma och pappa. En hel kväll ;) Mammas bror med familj var där, dock fattades Thilde! Kajsa hade målat en tavla till mig.. Den är såå fin! Fick hedersplatsen i hallen, så nu är den det första man ser när man kommer in till oss!

Ne nu ska vi till Marie & Jörgen å se en film..


Blev visst ett par skor till i dag.. Konstigt att det alltid blir så.. Föresten har jag ju inte så många svart skor.. vad jag ljuger ;)

Ha en fin kväll!

Middag + vin!

Oja, i dag ska vi till mor och far på middag. Precis hittat klänningen och strykt den.. Blev en gul och vit randig. Kanske sista varma sommarkvällen på ett tag, i alla fall om man ska se på smhi.. Skit! Men man kan ju alltid hoppas! I dag går Andreas på sin semester, två veckor. Lite avis är jag allt, men får ju i alla fall två dagar nästa vecka. Då blir det troligtvis Lisseberg!



Denna klänning blev det i dag. Bild från Alfreds dop! Saknar lillkillarna som är på semester, men kommer igen på söndag hoppas jag!

Ne nu ska vi hämta cyklarna, å åka till systemet!

Ha en underbar fredag! Pussss

RSS 2.0