Ibland är jag oxå en skogstomte..


Det händer inte ofta, men ibland kan tillochmed jag gilla att jaga.. Speciellt om det var som denna höst dagen.. Fint väder, god matsäck och fin utsikt! Dock var inte jaktlyckan så bra, men mycket svamp plockade vi!

Ok.. lite bloggande då..

Kanske får ta tag i bloggen igen.. Borde fixa layouten lite men det får bli en senare fråga... I dag har jag jobbat den tidiga tiden, underbart! Blev trots det kalla vädret en promenad till bibblan.. kul med nya böcker! Eftersom jag slutade tidigt passade jag på att fika med marie, Anna-carin och Ulrika.. Ulrika fyller oxå år i dag, Grattis!

Resten av dagen har jag väl inga större planer för. Passa på att fixa iordning lite här hemma.. Kanske tillverka ngt smycke. I kväll blir det lugna kvälllen med Idolmys!

Bjuder på lite höst bilder..


Detta fina hjärta pryder vår dörr. Inköpt på Sköna Gröna.. www.skonagrona.se


Höstfint på trappan..


Ljuset som brinner för mormor.. *saknar*


Otroligt dåligt!

Med bloggande just nu.. mitt liv är inte anpassat till att hinna med att sitta framför datorn. Jobbar mest hela tiden..

Lovar mer uppdaterande och bilder.. Kanske redan i helgen..

Kramar från mig!


Måndag..

Uppdatering kommer.. men först jobb!


I dag saknar jag dig!

Hela dan har jag tänkt på mormor! Hur mycket jag verkligen saknar henne. Tänker på alla samtal, middagar, högtider och annan tid vi spenderat tillsammans. Svårt att förstå att jag aldrig i detta liv kommer se henne igen. Visserligen tror jag att hon finns med mig i allt jag gör. Har dåligt samvete för att jag besöker henne för sällan.. även om graven inte är långt borta blir det inte av så ofta. Så nu har jag gjort en sak jag tänk på länge. Mittemot vårt köksfönster har vi en bänk (på andra sidan vägen) Jag gjorde i ordning en kruka med en vit ljung i och bredvid ställde jag en lyckta. Så nu kan jag tända ett ljus för mormor. Blev riktigt fint, det bästa är att när jag tittar ut från köket ser jag ljuset!

Mår lite bättre nu oxå. var hos mamma och pappa och åt pappas lagade mat. Gjorde gott! han är verkligen duktig på att laga mat, måste jag säga.

A kommer hem redan nu i kväll! Känns skönt. Så i morrn blir det en sväng på marknan för oss.. sen troligtvis bio. Mysigt!

Ha en bra fredag.. lovar att ladda upp lite kort under helgen!

Kram

Puh!

Kände mig aningen piggare när jag vaknade i dag. Men nu har jag bytt sängkläder och är helt genomsvett.. Alltså, inte alls pigg.. Konstigt hur kroppen reagerar vid förkylning..

Blir nog inte så mång knop gjorda i dag.. Finns massor jag vill , men orkar inte. Ska i alla fall få middag av mamma och pappa. I kväll blir det idol.. gilldet prrogrammet räddar verkligen hösten! Har blivit en liten tradition att i alla fall varannan vecka se det i Loviseholm. Så blir det i kväll, mys!

Får väl lägga mig i soffan igen då..

Sliten...

Ja det kanske är det bästa ordet.. Kände mig lite bättre i morrse så jag gick till jobbet.. å var där några timmar innan jag ringde in en vikarie. Går verkligen inte att jobba när man är så förkyld, hade även feber när jag kom hem. Men alvedon och några timmars sovande i soffan gjorde gott. Huvudvärken är nu borta och jag känner mig inte febrig! Ska kurera mig med te, nässpray och Cola Zero. Vilken bra medicin!

Har bestämmt mig för att inte gå ut till helgen.. Jag vet, marknad å allt! Känner mig inte alls sugen, och så tror jag inte att min mage fixar alkohol. Får bli en myskväll med A som kommer på lördagseftermiddagen. Sparar mitt vindrickande tills den 17 då det är utgång i GBG.  Vi ska se på Johannes som ska köra standup! Ska åka ner på fredagen (tagit semester) och så sover jag hos Evelina.. Ser verkligen fram emot det!

Ne nu ska jag slänga mig i soffan igen..

Puss!

Bästa uppfinningen..

Ja vad skulle jag göra utan tvn. Oftast brukar jag inte titta så jätte mycket men i kväll har den räddat mitt humör mycket! Eftersom A varit så snäll å köpt en box så man kan spela in såg jag först på Roomservice och spelade in Bonde söker fru. Tycker att det är så gulligt program, man blir ju glad av att se på det..  Inte gjort ngt vettigt i dag.. orkade inte ens att tillverka smycken, illa!

Nu ska jag krypa i säng, trött på att sova själv nu. Men inte så många nätter tills A är hemma..

God natt!

J*la skit..

Ja förkyld igen.. rejält oxå! Usch.. tycker synd om mig själv. Ska lägga mig i soffan och inte lämna den i onödan.. Har varken tid, lust eller ork att bli sjuk..

Hoppas ni mår bättre!

Magkatarr...??

Ja, nu börjar jag allt känna av mig stressmage lite. Har varit en tidsfråga.. hm.. Har inte varit hos farbror doktor än, men lugnar den inte ner sig snart så är det nog dags att gå. Har ju varit med om det förut. Fast det var nåt år sen nu! Visserligen har jag bara mig själv att skylla. Stressar ju upp mig för mista lilla. Just nu är det väl lite lugnare på jobbet, vilket är skönt! Att hinna färdigt och vara förbered inför julmarkanderna är ju ett annat stressmoment. Samt att jag vill hinna med så mycket mer. Träffa vänner, familj, renovera klart tvättstugan, hinna ha det i ordning här hemma, kunna prioritera träningen och motionera vovven..  Men, tänkte jag skulle försöka lugna ner mig lite så att jag inte behöver medicin denna gång!

Träning i kväll egentligen men eftersom jag börjar bli förkyld vågar jag inte. Får bli ettt varv runt sjön i stället. Går ju inte att gå här ute på kvällarna. Mörk.. å det gillar jag inte!

Har hunnit med att måla fönstret i tvättstugan i dag, bara en strykning kvar. Röjt upp här hemma igen oxå, förstår inte hur mycket jag stökar till när jag är ensam hemma. I kväll ska jag kombinera tv-tittande med smyckestillverkning. Är ju som sagt ensam å då kan jag ha pärlor i hela vardagsrummet! I kväll blir det långa knythalsband. Ska hämta ut mer pärlor som jag fick på posten i dag!

Besökande ökar för varje dag.. känns ju dock lite skumt att inte veta vilka det är som läser. Vissa kan man ju lista ut, men långt i från alla. Lämna gärna en kommentar ,)

Just det fick hjälp av Marianne (www.skonagrona.se) förut och gjorde en dekoration till dörren. Hittade några pärlor och ett mosshjärta för ett tag sedan i affären och nu gjorde vi i ordning det. Blev super fint. Kan dock inte visa bild eftersom A har kameran.. 

Ne nu ska jag hänga upp tvätten.. å plocka ur diskmaskinen.. Men utan att stressa!!! 

Måndag.. jobb + möte..

Ja visst är det härligt en måndag. Snäll arbetskamrat gjorde att jag kom i från lite tidigare, så jag har gått en skogspromenad med Zeke! Ska tillbaka vid 17 på avd. möte! Hoppas det inte blir allt för sent!

I morrn skulle egentligen Jenny komma hit, men tyvärr hinner jag inte! Sorry vännen! Har massa saker som jag bara måste ta tag i.. sånt är livet! Men vi ses ju till helgen.

Får väl ta å byta om.. jeansen blev ju blöta på promenaden. Sjukt blött i skogen!

Kramiz!

Ensam..

Är verkligen inte van att spendera så mycket tid själv. Men det kan ju vara riktigt skönt. Gjort morot och gurkstavar med dipp. Hyrt mig en film som jag snart ska sätta på! Men saknar allt A, vilket iof är bra!

Ne.. film!


Söndag..

Hade en kanon kväll hos Marika i går. Kom väl dit vid 19 och helt plötsligt var klockan 01.. Marikas bror var snäll å körde mig hem. Eftersom Mattias var på ed tog vi svängen om dom. Blev lite mer att dricka och när klockan var 4 (tror jag) kom jag i säng. Galet kul kväll! Trots den sena timmen och intaget av vin är jag inte dålig det minsta i dag. Lite trött i morrse men då kom mamma med en Cola och det löste problemen. Bästa drycken dan efter..

Har hunnit med massor av saker i dag..
* Skogspromenad med Zeke.. Vädret var ju underbart i morrse..
* Tvättat en maskin och tagit hand om den torra tvätten.
* Grundmålat fönstret i tvättstugan..

Planerna för resten av dagen är att damsuga.. äta mat med föräldrarna.. samt tillverka smycken. Funderar på att hyra en film till i kväll med. Får ju välja helt själv nu när inte A är hemma. En romantisk drama vore inte fel..

Nopp.. bäst att fortsätta medans man är i gång.. annars blir jag väl sliten! Fick en ny skiva av Mattias i går med, Akon.. måste lyssna igenom. Har blivit mycket Akon ett tag nu, grymt bra!

Kramizar!


Thailands albumet klart..

Efter mycket klippande fick jag ihop det. Ingen större sensation med nu kan man i alla fall visa bilderna. Kul!

I dag åkte andreas till Norge för en veckas älgjakt.. Är allt lite tomt här hemma, är ju inte van att sova själv.. men men det är ju bara en vecka.

I dag har jag hunnit med att fika med Evelina och Carro. varit i Säbyn och rivit lite i köket. Ätit middag hos föräldrarna, där även Adam och Hanna var. Trevlig dag!

Kvällen ska spenderas i Starlanda, där jag och Marika ska dricka vin och skvallra ,) Länge sen vi sågs nu!

Men innan det ska jag hinna med att städa lite, duscha och välja kläder.. problem varje gång! Men det lutar åt jeanskjolen, bor verkligen i den..

Andreas tog med sig kameran till Norge så nu kan jag inte bjuda på några nya bilder på en hel vecka.. Kanske hittar några gamla godingar..

ha en mysig lödagskväll!


Ännu bättre!

har verkligen varit en toppen dag ;) Å ändå är det många timmar kväll! Ska snart svida om för att åka en sväng till Loviseholm, kanske ett glas vin ;)

Dagen blev ännu bättre när jag pratade med Marika förut. Vi har en dejt i morrn. Mamma är snäll å kör dit mig och så skulle Marika försöka hitta ngn som kan köra mig hem. Blir en kväll med skvaller, vin och mys! var såå länge sen vi sågs nu. Får ju se på hennes häst än. Får väl se om jag vågar klappa..

Ha en underbar kväll!

Föresten blev en liten beställning från Hm förut..


Tröjan var dock slut i denna färg så det blev en svart. Sandra hade den på sig i dag när hon klippte å den var verkligen kanon snygg på. Hoppas bara att det passa ,)

Utseende..

Visst mår man så mycket bättre när man känner att man trivs med sig själv??!! Jag märker det väldigt fort.. åkte till Sandra å klippte/färgade håret.. Blev lika nöjd som vanligt, å känner mig mycket positivare ;) Äntigen riktigt mörk igen, älskar det!

Funderar på att slänga in en beställning till HM oxå.. kanske gör mig på ännu bättre humör!

Min sista lediga fredag!

Känns ju verkligen superkonstigt att jag ska börja jobba 100% redan på måndag. har trivts med 75%, men det är klart mer pengar blir det ;)

I dag ska jag en sväng ner til jobbet även att jag är ledig. Köpt en liten presten till A som ska gå på mamma ledigt. Köpte den i måndags på sköna gröna å jag skulle kunna tänka mig den själv.


Har även klipptid hos Sandra i dag. Blir färgning och så tror jag att jag ska klippa topparna. Var ju super nöjd med frisyren sist gång.. så varför byta.. men man ska aldrig säga aldrig.. Vet ju hur det kan gå i bland. Sa till Andreas att jag skulle klippa håret kort, riktigt kort. Ni skulle sett minen, inte så positiv..

Fixa i ordning albumet från thailand står också på tur i dag.. Just nu ser det ut som ett kaos i köket.

I kväll blir det mat och idol hos svärföräldrarna..

Ledig?? Snarare ganska uppbokad ;)

Världens barn gala.

Ja i går var jag, Marie, Evelina och Johanna på Världens Barn gala. Det var helt ok, fanns både bra och mindre bra framträdanden. Men smaken är ju som baken... Måste erkänna att jag är imponerad av de som vågar gå upp och sjunga. Speciellt de unga. Modigt! Förutom galan och jobb gjorde jag inte så mycket i går. Jo såg på Idol förståss.. Har ingen favorit än, men det är ju ganska jämt. Missade delar av tisdagens program så det ska bli kul att se killarna i kväll!

I dag blir det jobb.. sen ska jag fortsätta med mitt pyssel. Som nu består av att försöka på ordning på 200bilder från Thailand. Köpte mig ett album när vi var där och har nu äntligen beställt hem papperskopior av korten. Längtar tillbaka! Speciellt när det regnar och är skitväder här hemma!

På lördag åker Andreas till Norge för att jaga älg, kommer vara borta en vecka. Å jag som inte är något större fan av att sova själv. Jenny kommer hit en natt i alla fall ;)

Göra i ordning mig kanske!

Ha en bra torsdag.. 

Bjuder på en bild från värmen.. 


Tagen på Freedom Beach den 15 mars! Alltså på min födelsedag ,) 


Onsdag!

Jobbat tidigt i dag.. gott! En sväng till Sköna Gröna hann jag med efter jobbet oxå. Fått in mycket fint. Blev sugen på några svarta vaser.. Får se om de hamnar i mitt vardagsrums fönster. Skulle tro det!

I kväll ska jag Marie och Evelina på Världens Barn gala i bollhallen.. Var där förra året och det var riktigt bra. Annars rullar det mesta på som vanligt. Kom på att jag glömde betala räkningarna i går, så det ska jag roa mig med nu.. suck!

I går var det träning.. var helt slut å kände för att ligga i soffan å käka godis! Men jag var duktig och skippade godiset och åkte å tränade ett medelpass, nöjd! Måste ju komma i gång!

Ne.. ingen väg förbi.. räkningarna ska betalas!

Kramas!

RSS 2.0