~*~GOTT NYTT ÅR~*~



Så då var det snart dags att fira in det nya året, men först ska jag göra i ordning mig själv och lillan. Ingen aning om vad jag ska ta på mig, känner mig inte helt hundra i dag. Ngt svart blir det i alla fall, har lite att välja på ;)
Kvällen ska spenderas hos D & M, kommer bli kanon. Hade fixat att John skulle köra men tror att A kör i stället, både han och Annie är dunderförkylda, och även jag känner att det är ngt på gång. Så det blir nog ganska lugnt.

2009 har verkligen varit ett kanon år, på alla sätt och vis. Man kan ju bara hoppas att 2010 blir det samma, just nu känns det som om det kommer bli bättre. Det man ser fram mest emot är ju självklart Annie framsteg, se hur hon utvecklas och blir en egen liten person. Men även att få fixa mer med huset, åka utomlands och förhoppningsvis börja träna igen.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en underbar kväll mina vänner!



6 månader i dag

Just nu för ett halvår sen låg jag på näl med krystvärkar. Har ju tänkt att lägga ut en förlossningsberättelse, men det blir nog inte så. Efter mycket om och men vill jag nog ha den för mig själv. Men det är klart, fråga så kan jag kanske svara ;)

Annies halvårsdag då, känns konstigt att hon redan är så stor. I dag har hon verkligen visat att hon kan stå på knä, men oj vad hon slår sig. Hör väl dessvärre till denna tiden. Men hon blir ju så ledsen. Både hon och A har varit ganska dåliga i dag, förkylda. Hoppas bara de mår bättre tills i morrn. Ska bli kanon kul, jag och Marika var och handlade förut och det mesta är förberett. Skagentoast till förrätt,. helgrillad fläskfilé med potatisgratäng och festaostsallad till varmrätt och ricecrisptårta till dessert. Mumma!

Ne nu kommer snart A hem med Wallander Skytten och förhoppningsvis lite lösgodis..

Första gången jag såg på dig




Snacka om att hon utvecklas i en rasande takt.

Älskar min lilla solstråle mer än vad ord kan beskriva..


Baka, baka liten kaka.

Åh va mycket roligare det är när man har fin fina skålar.. Kolla in mina julklappar


 
I dag blev det tårtbottnar. Mamma, pappa och Anton var här förut. Och i morrn kommer Evelina, Jonas och Marie (kanske Carro) på fika. Varför då undrar ni, jo världens finaste tjej blir 6 månader, sjukt va fort tiden går.

Annie fick 6 mån present av sin mormor & morfar i dag. En jätte fin body, tack ;)

Ne nu ska jag snart krypa till sängs, hoppas på att Annie sover bättre än hon gjort den senaste veckan.

GodNatt!


Kaos!

Så då har jag landat i soffan, skönt efter en dag med en massa folk i affärerna. Var verkligen såå mycket folk på Torp, orkade inte prova så mycket och när jag väl orkade dra mig in i ett provrum satt kläderna som ett korvskinn. Är nog dags att försöka få bort de sista grav.kilorna nu efter jul. Får bli en vända med VV, tänkte åka på klass var tredje vecka så man får lite material och väga hemma de andra två. Ska nog fungera, ska bara kolla upp var närmaste klass är..

Så var blev det shoppat i dag då?? Jag fick mig ett underställ och termobyxor, Samt detta ;

 maskara, en ring och strumpbyxor.. Nyårs klar ;) Får väl ta en klänning oxå ;0

Annie fick lite mer..

Fuskpolo och mörklila body från HM. Pyamas och body med katter från Lindex.


Men A handlade mest. Nytt hemmabiosystem.. så nu har vi lite högtalare över. Ingen som är sugen på att köpa dessa?? Lovar att göra ett riktigt bra pris. De är bara fem år gamla. Infinity är märket.



Ne nu ska jag se om jag får till ngn kvällmat..




soo

En tur till stan då kanske.. Hoppas på att göra det stora rea fyndet, brukar ju aldrig inträffa men man vet ju inte. Återkommer med mina fynd senare.

Ha en bra dag ;)

Ännu mer..



Älgen fick hon av oss, kommer från IKEA. Mätstickan av sin mormor och morfar, från Gullegrisen. Spanat in bokstöd och lite annat i samma serie.. ngt att samla på kanske ;)


Funderar på att åka en sväng till stan i morrn.. får väl se hur det blir. Återkommer..


Mammas blivande hjälpreda.


Tänk va mycket hjälp (eller försök till det i alla fall) jag kommer få av Annie när hon blir större. Detta superfina förkläde (och en annan leksak) fick Annie av Marie och Jörgen i julklapp, Tack!

Här är oxå lite julklappar lillan fick



Pumadress av oss och en Nike dress av kusin Agnes ;)



Brio leksaker. Sorteringslådan av mormor/morfar och "stapel gubben" av fam. Gustavsson



Söt handduk och handgjord trä bil av morbröderna John och Anton

det kommer mera.. inte tagit kort på allt än.. Återkommer med mer senare..

Så här fin var lillan på julafton ;)


Bästa julen någonsinn.

Undrar om det är Annies förtjänst att denna julen blev så bra, troligtvis är det nog så. Hon är verkligen vår ögonsten, förgyller varje (eller nästan varje) minut. Så vad har vi haft för oss under dessa dagar då?

Uppersittarkväll i Säbyn med familjen samlad. Annie & Agnes bytte klappar. I Annies paket låg en superfin NIKe dress, hon fick även Lundmyrs raggsockar och en halskrage i förtidig halvårs present. Tack! Mysig kväll, dock ingen vinst på lotterna.

Julaftonsmorgon startade med lite familjemys, vi är ju en egen liten familj nu, offatbart. 11 kaffe i Loviseholm, sen var det Säbyn resten av dagen/kvällen/natten. Fick alldeless för mycket presenter, gäller både mig och Annie. Vi har nog varit väldigt snälla. Lägger upp bilder en annan dag, orkar inte nu.

Juldagen var det dags att åka till Åmål, för firande med A´s familj. Stannade över, orkade inte köra hem i snön. I dag har vi skottat, skottat och skottat. Packat upp våra fina klappar och så har kag träffat flickorna. Bytte klappar och myste. Tack igen Marie, blev kanon.

Ne nu ska jag hoppa i sängen.. heeelt slut. Uppdaterar med bilder i morrn.

Natti Natti

Till Sara och Maria!

Fick tips om att täcket vi tappat var i ett träd på Ed, jagade ut Andreas och visst var det vårt täcke!

Tack så jätte mycket, ni förstår inte vad detta betyder för mig (oss)

God Jul!!

Hjälp mig hitta..

Tappade troligtvis Annie täcke (möster med små kaniner) i söndags. Var på Comershuset, godiskompaniet och Gullegrisen. Ringt alla affärerna med ingen har hittat det. Ingen som har sett det? Skulle bli såå glad om ngn hittat det, är ett täcke som jag hade när jag var liten.. Ångest över att det är borta..

Snälla, säg mig att ni vet var det finns..

Är man sötast så är man ;)

Annie har nog varit en väldigt snäll tjej. Med tanke på alla fins julklappar hon fått, och än är det två dagar kvar tills julafton. Tänkte jag skulle lägg aut lite bilder på vad lilla damen får. Kan ju vara bra ideer till er andra som ska köpa bebis presenter ;)





Av Sebbe och Alfred fick Annie en griffeltavla och en söt body ;)



Detta fick Annie av sina gudföräldrar (Evelina & Jonas) Mössan såg jag på Åhlens när vi var i Gbg, ångrade så att jag inte köpte den. Tänk att Evelina visste det ;) Annie blev superfin i den!

Tack för alla fina klappar till vår sötnos <3 Alldeless för mycket, som vanligt ;)


Så vad händer i dag då?? Svärmor är på väg hit, ska fixa med Annies julklänning. Annars håller vi oss nog hemma idag. I kväll kommer Marie och Jörgen, MYS!

Har blivit väldigt snurrig sen jag fick Annie, hennes rånarluva hittar jag inte och nu kan jag inte hitta hennes täcke med kaniner på. Trodde kanske att jag tappat det när vi var inne på Ed i söndags, ringde några affärer vi varit i men ingen hade sett det. Synd! Skulle nog önska mig bättre minne i julklapp så jag kommer i håg var alla saker är..

Ha en bra dag!

Hittar inte :(

Kan inte hitta Annies "rånarluva" undrar om jag glömt den hos ngn. Ingen som sett den??!!

Nu är det jul..

Oja, riktig julstämmning här hemma nu, i alla fall i vardagsrummet. Tomtar, ljuslyktor och annat pynt. Hämtade även hem granen i går, så nu står den och lyser. Dock är detta enda rummet som är klart, tänkte fixa resten i dag.

Haft en kanon helg igen, känns som att livet flyter på väldigt bra nuförtiden ;) Klippningen blev kanonbra, tog av en hel del. Har ju fått mer lockar sen jag var gravid och orkar inte platta håret jämt, så nu klippte jag en frisyrdå jag kan ha lockar. Tack Åsa! Annie hade haft det bra hos Evelina och när jag hämtade låg de så gott i soffan och myste!
 Fredagskvällen spenderade vi hos David och Marika, julklappsbyte och nyårsplanering. Kommer bli bra! Sebbe och Alfred blev supernöjda med sina klappar. Annie fick en söt barbafamilj body och en griffeltavla, Tack igen! Bilder på julklappar kommer ut senare ;)

I lördags var det kalas för Olle, så förmiddagen var vi i Loviseholm. Annie stannade kvar när jag och A åkte till Strömstad en sväng, shopping, besök hos bror och resturangbesök ;) En härlig eftermiddag!

I går var det fix här hemma, en sväng till Säbyn han vi med och lite julklappar blev inhandlade. Men nu tror jag att jag är klar, skönt!

På dagens schema står fika med flickorna, julbak och annat julstök. Kommer bli en strålande dag ;)

Ännu en fin vinter dag ;)

Men oj va kallt det är ute, minus 10 grader. Eldar hela tiden, och det behövs verkligen. Annie är något piggare i dag men näsan rinner konstant, just nu sover hon så gott! I eftermiddag ska Annie till Evelina, jag ska åka och klippa mig (ser ut som ett fågelbo nu) blir väl att jag tar topparna, men egentligen hade jag velat göra ngt annat, tappar så otroligt mycket hår nu så det känns som om jag vill ändra helt, men tror inte jag vågar.. Får väl se om Åsa har några bra idder. I kväll ska vi till famArvidsson/Pettersson på lite julmys, barnen ska byta klappar och vi ska planera nyår. Ska bli kul att få fira tillsammans ;)

Annars då.. planerna för helgen är väl inte så stora. Åka en tur till Nordby i morrn eftermiddag, fixa de allra sista klapparna, sen tänkte vi gå ut å äta. Annie ska få vara hos sin farmor. Lite firade av Olle oxå som fyller år.

Ne nu ska jag fixa lite innan lillan vaknar!

Ha en bra fredag..

Måste ju bara visa lillans fickparkering ;)


Det gör ont att se henne ledsen...

Tagit sprutan  på lillfisen i dag, krokodiltårar, stackars liten. Eftersom hon blir 6 mån under helgerna gjorde de kollen nu, allt såg bra ut. Hon skrattade och charmade de alla ;) Hon är ju bara för go! Men läkarkontrollen bekräftade det jag trodde, hon var röd i halsen, så det är nog en förkylning på G. Hoppas inte hon får feber av sprutan bara.

Ne vad ska man hitta på i dag då? Funderar på att baka ngt, blev sugen på snickers, Marina hade lagt ut ett recept, men jag hade ju inte allt hemma, suck! Å Annie drar jag inte ut mer i dag, får se om jag kan hitta på ngt annat gott att baka.

I kväll ska jag till Marie på symöte (tantvarning, jag vet..) Ska bli mys att få träffas, tror att de flesta kommer, om än bara för att skvallra. Själv ska jag ta med mina påbörjade benvärmare, stickar ju dem till Annie, Tanken är att de ska vara klara tills jul.. får väl se hur det går.

Ne inventering av skafferi på jakt efter bra ingr..

Ha en fin dag!


Onsdag = bara två dagar till helg ;)

Haft en bra dag trots lillans snorande... Hade trevligt besök av mammor & barn, kul! Blev fikande och lite lek för barnen, bytte julklappar oxå, Annie fick en jättefin speldosa av Liam, Tack! Liam var dock inte med, han var sjuk, trist!

Tyvärr tror jag att Annie börjar bli sjuk, snuvig och gring.. Hoppas bara att vi ska få sova lite i natt.. På tal om det, nu vaknade hon..


Dumlekakor, mmm..

Just tagit ur en plåt med dumlekakor ur ugnen. Luktar ljuvligt gott! Var ju tvungen att ha ngt att bjuda på inför morgondagen. Då kommer Annies kompisar Alfons, Liam, Benjamin och Anton med sina mammor hit. Barnen ska byta julklappar och vi ska väl fika ;) Mysigt värre! Bakade pepparkaksmuffins i helgen så det och dumlekakor bjuds det på. Julgodiset som jag bakade är tyvärr slut, upps så kan det gå.

I dag har jag bara varit hemma, städat hela dagen känns det som . De från banken kom aldrig.. skulle ta det efter jul. I går fixade vi äntligen försökring till Annie och oss själva, skönt att ha det gjort, Är glad att vi gjorde det innan hon blev ett halvår för nu fick vi ta den mot "dolda" sjukdommar. Hoppas bara att vi aldrig kommer att använda den. Men det är ju skönt att ha den i alla fall.

Ne nu ska jag landa i soffan, men måste nog provsmaka en dumlekaka först ;)


Lite av det som fick följa med oss hem

 Fin klänning till Annie. Från Åhlens

Supersöt body från Kappahl

En heelt underbar handkräm från Bodyshop! Denna fick jag av A, tack!


Underbara dagar!

Ojdå, skulle uppdaterat i går men tiden bara rann i väg. Så vad har jag pysslat med sen sist då?? I torsdags åkte vi ju till Gbg med Evelina och Jonas. Kom ner ganska sent, började med en Öl på rummet, sen var det mat i hotellets rest. som gällde, orkade inte gå ngn stanns. Fredagen spenderades i affärer, och som vi shoppade ;) Mestadels julklappar och kläder till Annie, men lite till oss kom allt med oxå. Skulle egentligen gått på Lisseberg men kännde att det blev lite tajt med tid. Hoppade över det och shoppade lite till och sen lite att dricka på rummet. På kvällen hade vi bokat bord på MiCasa. Åh va gott de var, nästan bättre än sist. Mumma!

Söndagen var vi i Haga, men oj va mycket folk de va. Träffade Lina, 4 månader sen sist, illa. Blev fika på Espressoh, och sen åkte vi vidare till Ikea. Ännu mer shopping ;)

I går var vi mestadels hemma. Satte upp skåp och hyllor som vi köpt på Ikea. Hann med en fika i Säbyn oxå.

I dag ska jag fixa här hemma, sen i kväll ska vi till Hagalid och hälsa på A farmor. Annie ska få vara pepparkakstjej och ge en klapp till farmor. Blir nog uppskattat.

Lite bilder från helgen kanske, i vanlig ordnig mest på solstrålen!


På hotellet






På Micasa


Annie och Lina busar ;)


Guldklimpar!

Visst är de söta, varit på avslutning på Piggelin i dag. Vi hade klätt ut dem dagen till ära, visserligen bara vi som gjort det. Här är i alla fall gänget ;)


Lite suddigt var svårt att få med alla på ett kort..


Annie busar med Cissi!



Trevlig dag!

Nu ska jag packa klart det sista och äta lite lunch. Sen om någon timme bär det av mot GBG, åh va härligt det ska bli. Bästaste sällskapet, god mat och dryck och shopping, vad mer kan  man begära??!!

Ha en underbar helg mina läsare!

Blommor och presenter ;)

Inte illa att få blommor när man har namnsdag.. Detta kom A hem med. Blommor till mig och nalle till Annie. Han är verkligen den bästaste ;)


Bjöd mamma på middag och hon hade med tulpaner, samt en skallra till Annie. Den superfina tomten är till Annie från Evelina. När Evelina var liten fick hon alltid en tomte av sin farmor på "Anna-dagen" och nu ger hon en till Annie, tycker det är en fin tradition och verkligen kul att hon gör det för Annie. *rörd*
 



Piggelin var lika trevligt som vanligt. Verkligen kul att lära känna så många nya barn/mammor. Bjuder på en bild av Annie och Liam ;)




Var även och fikade med Marie & Evelina. Träffas ju ganska ofta så Annie känner verkligen igen dom. Man märker vilken god hand dom har om henne. Annie kan skratta sig lycklig som har dessa underbara "tanter" i sin närvaro. Och jag oxå för den delen, skulle inte tvivla en sekund på att lämna Annie hos dom, och det känns så skönt!

Vilken dag, och i morgon är det ännu mer kul på gång. Just nu är livet enkelt att leva!


Annie Anna

Oja, i dag har dessa fina namn namnsdag, Anna officiellt och Annie inofficiellt, läste detta på en namnsida förut. Så i dag får vi nog ta och fira lite. Blir först babycafe, sen träff med Evelina (som oxå heter Anna) och Marie. Ska även kika in på gullegrisen och köpa ngt till lillan. Måste även köpa en liten present till Annies kusin Agnes som "fyller" 1/2 år i dag ;) Mamma skulle till Strömstad¨på lördag så hon får leka brevbärare.

Känner på mig att detta blir en bra dag, känslan är härlig!





Ne nu ska jag ta tag i dagen! Först på listan är att fixa mat till Annie!

Ha en underbar dag!

Massage ;)

I dag har jag och Annie varit på den sista massage träffen. Synd att det är slut, har varit så mysigt. Passade på att åka ner lite tidigare till Piggelin oxå. Annars har vi inte gjort så mycket, skrotat här hemma. Skönt med sånna dagar.

Blir piggelin både i morrn och på torsdag. Är ju avslutning på torsdag och då får ju jag och min lilla pepparkakstjej gå dit. Måste försöka komma ihåg att ta med kameran.

På torsdag em åker vi till GBG, ska bli superskönt att bara vara några dagar. Gå i stan, lisseberg och förhoppningsvis Haga julmarknad.  Äta gott och ta några glas vin. Det är vi tre och Evelina å Jonas som ska iväg! På vägen hem blir det nog ett stopp på IKEA. Inte helt fel!

Ne nu vaknade lillan.. dags att laga mat och göra gröt.


Lyckad kväll!

Var verkligen mysigt i går. Hade dukat upp med lite av varje, gottigt! Provade 4 olika glöggar och min favorit var havtornsglöggen, den enda som var alkoholfri. Vi provade oxå glögg på 10, 15 och 22 % Blev lite vin oxå, mumma!  Spelade julklappsspel och jag fick formarna ;) Blev lyckat och jag är så glad  att ha så fina vänner!

        (klickbara bilder ) 
Min lilla pepparkakstjej ;)

I dag har vi varit på en liten tur, mysigt! Älskar söndagar, ofta är det inte så många måsten då.

Ne nu ska jag krypa mer i soffan och kolla lite tv..


Tävling hos SKÖNA GRÖNA

Detta är jag med och tävlar om



tävlingen hittar ni här

http://skonagrona.blogspot.com


Det luktar jul ;)

Just bakat en sats med pepparkaksmuffins, och det luktar så gott i hela huset. Även skrivit klart alla våra julkort, skönt att ha det gjort. Får väl se hur många man missat i år, brukar ju bli en del..

I kväll är det glöggkväll med vännerna som gäller. Ska bli superkul. Får se vad de har med sig för glöggsorter. Alltid lika kul att prova olika.

Återkommer med lite bilder senare ;)

Fredag och jag ÄLSKAR det!

Kycklingsallad, gott bröd, ett glas gott rött vin och Idol, där har ni vår fredagskväll. Annie sover, A är i duschen, själv är jag redan i soffan. Satt tvboxen på paus så att jag kan spola förbi reklamen sen ;)

Hoppas ni får en bra kväll!

(ramlade lite i onsdags, klantig som jag är. Andreas har varit hemma, inte kunnat bära på Annie.. men det är väl inget att nämna.. )

Underbara väder!

Det är nästan det bästa jag vet, frost och solsken. I dag har det ju verkligen varit underbart. Jag och Annie åkte in till Piggelin, men eftersom hon vägrar att sova, var hon lite grinig. Hade tänkt ta en promenad runt sjön men trist att gå varvet själv, så jag bestämde mig för att ta en låång promenad hem i stället. Lite omvägar så jag slapp gå på stora vägen och vips hade jag gått i 1.5 timme. Härligt! Å Annie sov så gott heela vägen. Nu i efermiddag har vi bara myst och lekt ;)

Ne nu inväntar jag A, hungrig som attan! Sen blir det in till Ed igen, ska gå runt sjön med Marie när A tränar. Mkt motion i dag ;)

RSS 2.0