~Nyårafton~

Jaha så var det dags att skåla in det nya året. Känns som om det inte var länge sen vi var här och firade nyår, ett år går så fort. Men året hra väl varit bra, för det mesta i alla fall. Några av guldkornen är den underbart fina sommaren med två bröllop och en massa fester. Sommarfesten i bästorp som slog rekord. Att få se Sebastian växa och bli en liten kille är också stort :-). Att ha klarat av examinationer utan kompleteringar, nöjd! Sen är det klart att det inte varit solsken i livet under hela året men när man tänker tillbaka minns man bara det underbara. Som resan med mor och far till polen eller trippen till teneriffa. Man ska inte klaga.. 

Årets sista dag ska firas hos Caroline med de allra underbaraste.. hade önskat att några mer var närvarande, och jag är helt säker på att ni vet vilka jag menar. Men man kan inte få allt man vill. Vi ska i alla fall ha en toppen kväll med tre rättersmiddag, en hel del vin och fyverkerier. 

Vill passa på att önska alla ett ~gott nytt år~

Hörs igen 2007... tror att det året för med sig en hel del trevliga överaskningar, känner det på mig ;-)  

~Älskar er mina vänner & familj.. & mest av allt dig.. underbart~

~Fredag~

Då var det dags för en uppdatering igen.. Juldagen blev toppen, satt här hemma och förfestade, blev en rejäl fest till slut. Gick även in en sväng på hotellet, hade kanon roligt, dansade och shotade. Allt i sin ordning!

Veckan har annars varit lugn, hjälpt adam och hanna att flytta. Fikat med lina, pratat en hel del i telefon och bara myst. Inte öppnat mina böcker vilket jag kommer få lida av nästa vecka ;-(

Dagen i dag har visserligen varit ganska intensiv. 07,50 kom Sebastian hit, banvakt under förmiddagen. han är verkligen helt underbar, hjälpte mig att tvätta (gick så där), fikade sen så hade vi myspys i soffan, såg på Anki anka.. typ tre gånger.. Tjejerna kom oxå förbi sen. Vi planerade nyårs maten. Tror det blir toppen. Ska bli mysigt som vanligt.

Nu kommer snart Andreas hem, vi ska ta oss en sväng till Torp, vill ha nått till nyår. Får väl se hur det går!

Kramiz!

~Julen 2006~

Den bästa julen någonsin. Vilken underbar dag jag hade. Började med att jag och Andreas hade mysfrukost med julskinka, röbetsallad och julmust. Sen bakade vi tårta som vi tog med oss till mamma. Där var det fullt hus, vi åt ett supergott julbord, myste framför Kalle Anka och tomten kom även han på besök. Hade nog varit snäll för jag fick så fina klappar. Sen bar det av till nästa ställe, svärföräldrarna i Loviseholm. Även där var det fullt hus. tomten hittade dit med och delade ut ännu mer klappar ;-) framåt kvällen kom gitaren fram å allsången började. Det underlättar ju att man har en dansbandssångare i släkten. Kl 05,00 kom vi i säng. vaknade dock vid 09,30, mathilda och simone lekte så med sina nya saker.

Nu ska vi snart till mamma, äta middag. Sen blir det fest, alltid lika roligt! Känns som om jag behöver vila lite men men det får jag väl ta en annan gång.

tack en än gång min familj och mina vänner för alla saker... Men jag måste säga att jag fick en julklapp som slog det mesta.. mer om den lite senare.. *nyfikna*??

Ses i kväll! Puss

~22-12-2006~

Är så dålig på att uppdatera *skäms* Men så kan det vara. Så vad har hänt.. Måndag, pluggade på en hel del, fick gjort massa smått och gott.. Kvällen spenderades på Akuten i Bäckefors. Andreas hade skadat knät :-( Efter ett antal timmar fick vi reda på att vi skulle åka vidare till Näl, dagen efter. Så hela j*la tisdagen satt vi på näl, 7 timmar blev det till slut. Andreas undersöktes, rönkades och tog ultraljud på knät.  4 dl vätska tappades ur knät, vila och smärtstillande blev medicinen. Nu är han mycket bättre. I onsdags fortsatte jag lite med pluggandet, åkte en sväng till Monica och bestämde mig sen för att ta jullov (får väl ta smällen sen)

Så i går hade vi en riktig mysdag. Inhandlade de sista julklapparna, åkte till mormor och hämtade julgran, klädde denna, svart, röd å guld = nice!!! Vi gjorde även köttbullar på 1,8 kilo och ställde fram tomtar. Kvällen avslutades med film och mys!

I dag är det också en del på gång. Lina kommer hit sen vi ska laga mat som vi ska ta med oss till Marie. För där ska vi spendera kvälen. Jag, Lina, Marie, Carro, Jenny och Evelina ska ha lilla julafton, med mat, glögg och klappar ;-)
Tänkte även hinna med och städa lite till.. slå in några klappar å så. 

Kramizar! 


~16/12-2006~

I dag har det inte hänt så mycket vill jag lova, varit lite trött om man säger så. Det blev ju utgång i går. Började med en tidig förfest här hemma, sen gick vi till Lina där festen minsann fortsatte, såå trevligt! har inte skrattat så mycket på länge ;-) Till och med hotellet var kul, dansade, ramlade och tog alldeless för många shot! Men roligt var det i alla fall. Så i dag har jag legat i soffan hela dan, ätit pizza och sen ska jag se en film. Andreas är ute i dag med, julbord med fehrer..

I morrn blir det en sväng till Överby, måste få tag i de sista klapparna. en mystur med älsklingen!

Ne nu ska jag äta gurka å dipp, gott!!

See you! //Henny


Fredag!

Skev ett jätte lång inlägg här om dan, men det har försvunnit, konstigt!

Så vad har hänt sen sist jag skrev?? jag har varit med på en julmarknad till, i Järbo. Gicka kanon bra måste jag säga. Sen har jag försökt att komma i rätt julstämmning, vilket var svårt i år. Tror det beror på det otroligt trista vädret..
 
Dagen i dag har däremot varit toppen. Åkte till Billingen i morrse, klippte och färgade håret, blev såå nöjd. Aldrig varit så fin i håret ;-) Sen har Monica & Charlotte (Andreas faster & kusin) varit här och handlat lite smycken. Charlotte beställde även några halsband till sina kompisar, roligt! Nu om en stund ska jag till svärmor, middag och så ska jag få träffa mina änglar, Mathilda och Simone som är på besök! I kväll är det fest som gäller. Förfest med vännerna och sen blir det hotellet!

I morrn är det inget planerat, får väl hålla tummarna för att man inte blir bakis. Skulle behöva göra de beställningar som jag fått, de flesta ska ju ge bort i julklapp och då är det ju en fördel om smyckerna är klara innan det.

På söndag blir det en sväng till Överby, för att inhandla de sista klapparna, å förhoppningsvis lite kläder till julafton, juldagen och nyårsafton..

Ha en trevlig fredag!! Kramizar!

~händer mycket nu~

oja, dagarna är fulla med måsten. som jag på nått konstigt sett lyckas att komma i från. Var på föreläsning i går i alla fall, ganska intressant men jag blir ju såå trött. En sväng till torp efteråt där det blev lite shopping. Mer pärlor, nya vinterkängor och tror eller ej en lång svart polojumper (skräll)

I dag har jag pluggar lite, fortfarande inte hittat min motivation, om ni skulle se den virra omkring någonstans så snälla, skicka den till mig. jag behöver den. Jag har även fått besök av Lina, gjort lite mer hansband å snart ska jag laga middag.

Har fått klart med en ny julmarknad. Ska ställa ut nu till helgen i Järbo, både lördag och söndag. Så då får ni hålla tummarna för mig!

See You!! //Henny

~ Från sol till regn ~

Ja då var men hemma i den trista vardagen igen. Resan kan i stort sett sammanfattas med ett enda ord, underbar! Men jag kan för er skull beskriva lite mer ;-)

kl. 01,40 tidig söndags morgon kom familjen Arvidsson och hämtade oss, åkte vidare till munkedal, via loviseholm, där resten av gänget hängde på. Flyget ner gick bra, Sebastian sov de första timmarna och resterande tid underhöll han oss andra. När vi väl var framme kom inte sebastians vagn på bandet, men till slut hittade vi den. Väl på hotellet kom vi inte in på vårt rum, de var tvunga att byta lås. Men det var värt väntan, vilken lägenhet vi fick. Stor och fin, med balkong utöver pool området. Den dagen tog vi det ganska lugnt, slappade och på kvällen blev det utgång och mat. På tisdagen åkte vi på utflyckt och de andra dagarna spenderades på stranden. Mycket sol och bad alltså. maten var toppen god och det blev en del dricka under veckan ;-)

Ja det var en helt underbar vecka med trevliga medresenärer. ålderspridningen var mellan 21 månader och 59 år. Inte illa!  Kort kommer vid senare tillfälle!

men nu är man tillbaka i vardagen igen, som för tillfället består av att plugga. Föreläsning i morrn och boksamtal torsdag och fredag. Till helgen blir det kanske julbord å fest, vem vet ;-)

Andreas ligger just nu sjuk, magsjuka, så mitt största mål är att försöka hålla mig frisk!

//Henny


RSS 2.0