Tvättstugan..

har ju helt glömt bort att visa bilder från vår nyrenoverade tvättstuga..

före..


Efter..


Till vänster skymtar fortfarande den bruna altandörren. Men den ska bytas ut till en vit ytterdörr i framtiden!


Mitt egendesignade skoställ som jag är grymt nöjd med.. Tillverkningen stod A för!



Här är en liten glimt av golvet och av ek bänkskivan!

Nu fattas bara två skåp och en glasskiva i stället för kakel.. men det kommer! Har ju i alla fall en ren och fin tvättstuga nu!


Så.. det var det..

Har fixat iordning det mesta inför kvällen nu. Desserten är klar.. bara göra den varma såsen sen. Potatisen och grönsakerna är även de klara. Så nu väntar jag på att A ska komma hem. Ska åka in å hyra en film och köpa lite snacks till kvällen. Sen är det bara att sätta in potatisen i ugnen och grilla laxen.. Ser verkligen framemot denna lugna fredagskväll!

Ha det gott!

Bjuder på en gammal bild av oss!

Mc-semester sommaren 2006.. Tiden går fort!

Bästa kvällen i veckan!

Ska bara jobba några timmar först.. men sen är det helg!

I kväll blir det fredagsmys med A, länge sen vi var hemma bara vi två nu.. Tänkte laga lite goare middag och sen bara slappa i soffan.. på menyn står..
* Grillad laxfile med ungsbakad potatis och kall sås..
* Exotisk fruktsallad med varm vit chokladsås.. (nyårs desserten)
Mumma!!

I går kväll var mor & far här på kvällmat. Alltid lika trevligt. Förstår ibland inte vilket tur jag har.. verkligen super bra kontakt med dem.. jag hade hämtat hem lite tapet prover som vi satt och spanade på. Har nog hittat den jag vill ha nu.. Försöka lägga in en bild senare..

I morrn blir det 11kaffe med Evelina.. Kanske ngn mer som är sugen??!! Sen ska jag äntligen klippa mtt hår! Å på kvällen blir det bullare revyn.. Fullspäckat som vanligt!

Ha en bra dag!

Hörs senare!

Jaja, som jag tydligen lovat!

Nathalie påminde mig än en gång om bilden jag lovat lägga ut.. gillar det egentligen inte men lär väl bli betydligt mycket större. Känns som om det händer mycket nu.. Bebisen rör sig mycket dock kan inte A känna det än.. men mysigt för mig är det!

så här är då jag.. nu o vecka 20



Lite skillnad mot vecka 8


Jaha.. Callo & Nathalie.. nöjda nu??


Hoppas ni får en bra onsdagskväll.. jag ska spendera den i soffan!

Kramas


Blödig..

Spelade in Bonde söker fru - Bröllopet i går. Fällde några tårar vill jag lova. Speciellt när hon sjöng, har för mig att det var samma låt som Veronica sjöng. Och när jag såg det hemma hos Marika kom det oxå tårar... Extra känslig nu..

Men en sak blir jag i alla fall mer säker på.. Att jag också någon gång vill gifta mig.. Men vi har ju lite andra saker att se framemot innan det!

Nu måste jag laga middag!

Drömmar!

I dag fick jag lite extra energi.. inte helt fel! Så efter jobbet passade jag på att åka och handla.. både mat och lite blommor! Sen blev det lite småkaksbak.. Bakar ju aldrig, vilket är konstigt för jag tycker att det är ganska kul. Hade tänkt göra lite olika småkakor, men hade inte så mycket smör hemma. Fick bli drömmar! Mina absoluta favvo kakor!

   




Dessa burkar inhandlades i dag. Även när jag besökte sköna gröna fick jag med mig ngt hem. Pärlhyasinten kommer därifrån, super söt!

Ne nu ska jag provsmaka kakorna ;)


Snart dags för sängen..

Ja, känner mig lite sliten efter både jobb och kvällsmöte!

Annars är det mesta på topp.. känner mig riktigt bra från förkylningen och hoppas det håller i sig! Just nu funderar jag på tapeter till barnrummet.. Var och kikade lite i dag, hittade några som jag kan tänka mig, Ska ju inte ha några barntapeter med en massa mönster, utan i stället satsa på en ljus tapet och få in färger i inredningsprylarna.. I mina tankar ser det jätte mysigt ut! Åh, vad jag längtar.. men det är ju en stund kvar.. Gick in i vecka 20 i dag..

Sugen på att åka utomlands med.. men känner inte för att åka när man är gravid. Det hör ju lixom till att kunna ta en kall öl eller en paraplydrink ;) Så det får vi spara till nästa år ;) För längre kan jag nog inte vänta.. Hoppas vi får en tidig vår så att man kan sitta vid solväggen och steka... Härligt!

Ne nu ska jag sussa sängen.. tidiga turen i morrn!

Kramar

Redan söndag!

Ja.. så var det söndag igen. Hade en bra dag i stan i går, åkte till Torp där A shoppade det han skulle ha. jag hittade inte ngt.. Blev så besviken.. Men då kom A på att vi kunde åka till Överby med ;) Så det blev en sväng. Kom hem med underkläder, en klänning, kofta och några toppar! Super nöjd, till slut!

På kvällen var vi i Bowlingen och hade det mysigt! Först spel sen mat och dryck! Mitt spel är väl inte så mycket att skryta med dock ;(

I dag ska jag försöka föjja upp lite här hemma.. Håller på att tvätta just nu.. Middag hos Anita i dag, hon fyller år. Sen är det ju dags för bugg i kväll!

Mycket jobb denna vecka, eftersom vi har möte både på måndag och tisdag kväll.. tuffa dagar.

ne.. hänga upp tvätten var det!

Kramar

Fredagen avslutades...

på det ästa sättet! Var ju bjudna till Marika och David, där satte vi oss till dukat bord.. Räkor, aioli, sallad och bröd. Vin och öl till de andra och cider till mig! Hade vi vanlig ordning supertrevligt! Tänk vilka vänner man har!

Sebastian har ju sin Börje, som hängt med sen han var liten, denna fick han när han låg i magen av B-M och J-E

Bild. Teneriffa - 05. Här är då Börje och Sebastian

Så i går fick vi denna... Ska absolut packas ner i den kommande bbväskan.. Får väl se vad denna kan få för namn..


Ne nu blir det att åka och shoppa lite. En sväng till Torp hade vi tänkt oss. I kväll blir det Bowling och mys!

Kramar

Skit dag!

Ja, sämre arbetsdag får man leta efter.. men nu är dagen gjord och jag ska inte tänka mer.. väntar tills måndagen. En positiv sak med dagen var att Annelie och hennes tvåsötnosar kom förbi.. så söt så!

Fredag då! Enligt mig bästa kvällen på hela veckan! Vi är bjudna till David och Marika, tror vi ska äta räkor! Mumsigt.. Lite planering av festen skulle jag oxå tro att det blir.

Fick paket från hm förut oxå.. trodde inte jag skulle få det än på länge.. mycket var till Andreas men detta till mig...
plus lite baskläder..
Kunde ju inte hålla mig utan var tvungen att köpa ngt till bebis oxå..


Ne nu blir det dusch..


Marianne;
Tack för ditt grattis.. tänkt att kika in flera gånger i veckan. Men dåligt med tid.. Försöka till veckan, är så nyfiken på allt det nya. Följer din blogg.. försökt kommentera men det fungerar inte.. gör väl fel på ngt vis!

Callo;
Ska allt lägga in en magbild.. får väl posera under helgen ;)

Ha nu en trevlig fredag!
Kramar

trögt..

Sitter på jobbet.. snart slut på rasten.. Huvundvärken kom tillbaka i dag.. Pallar verkligen inte mer sjukdagar nu.. Ugh.. ingen bra dag på ngt vis.. jobbar sent oxå.. se ska jag lägga mig i soffan och dra en filt över mig. Förhoppningsvis vaknar jag som en mycket piggare och positivare person..

Tisdag..

Åh. är så trött! Öppnade i huset i dag så jag var där 5.45. Det ät tidigt! Men hade turen att få gå lite tidigare i dag.. skönt! Skai väg på vattengympa sen med Cissi.. ska bli nice!

Börjar märkas att jag är gravid nu.. i alla fall på kroppsformen.. känner mig ganska plufsig.. Det var många som komenterade i går.. klart att det är skillnad.. var ju 4 veckor sedan de såg mig nu! Men som mamma sa.. -Du blir ju inte mindre.. vågar knappt tänka på vad vågen ska visa nästa gång jag ska till BM. Fast iof mår jag ju bra och det är ju det viktigaste!

Ne nu ska jag packa badväskan..

Kram

Måndag morgon..

och i dag ska jag gå till jobbet! är väl inte helt pigg än men orkar verkligen inte vara hemma mer.. 4 veckor sen jag jobbade nu.. känns lite konstigt.. de som inte sett mig kommer nog få en chock.. växt mycket under dessa veckor.. tiden går ju så fort. Är redan i vecka 19.. snart halva tiden!

Så.. helgen då! Fredags kvällen var vi hos Marika och David som bjöd på paj och vaniljsås! Mumma!

I lördags blev det klinkers på hallgolvet! Vi hann även med en middag hos svärföräldrarna. På kvällen åkte vi på bio med Jimmy och Carro. Benjamin Buttons.. Den var verkligen bra, en film jag rekomenderar. Dock aningen lång.. nästan tre timmar,

I Går var A i skogen.. jag var en sväng i Säbyn, hjälpte till att bära lite virke. Sen var det fika här hemma.. Både Evelina & Jonas och mamma & pappa! Trevligt! Blev dålig på kvällen Marie skulle ha kommit ut en sväng men fick skjuta på det till senare i veckan. Hyrde oss en fruktamsvärt dålig film som vi pratade oss igenom!

Så vad händer i veckan??!! Förhoppningsvis blir det jobb hela veckan... I morrn ska jag även på vattengympa med Cissi ;) I bäckefors! Fika med Marie och ngn promenad borde man väl orka med oxå. Men jag känner på mig att jag kommer vara ganska sliten efter jobbet!

Ne nu ska jag hitta ngt att ta på mig..

Kramar

Väntar..

ja på att A ska komma hem.. Lagat middag och är vrålhungrig! Äntligen är julgranen borta och julsakerna i vardagsrummet utbytta mot det vita! Härligt med ljust igen!

Hunnit men en lunch med Evelina i dag, Johanna höll oss sällskap en stund oxå!

I kväll blir det mys hos David & Marika .. i morrn får vi se. A var sugen på att åka ut å äta.. Å mat säger ju jag aldrig nej till ;)

Ha en bra fredag!

mycket bättre...

från både huvudvärk och bihålorna.. väldigt skönt! Känns så j*la bra för då kan jag börja jobba på måndag. blir knäpp av att gå här hemma. i dag tänkte jag ta en lunch med Evelina och svallra lite.. men först, elda och städa lite!

föresten la Andreas klar klickgolvet i hallen.. så i morrn ska klinkers in.. blir super fint! Mitt jobb är att fixa några korgar, och sy en sittdyna.. sen är hallen som vi vill ha den. Bytet av dörr får tas när det blir lite varmare ute.. i dag är det -10, burr!

Bilder av hallen kommer i helgen!

Lite pics..


Fick blommor i dag av A, kärlek!


Vår i köket!

 Nya lyktor från EM, reafynd!
 Dessa söta hjärtan hittade jag på Sköna Gröna även denna krokus

Så nu är julen borta i köket och det känns riktigt vårigt! Nu fattas det bara en bukett tulpaner..

Men nu är jag sliten.. det märks verkligen att man inte är pigg än på långa vägar. Men det ska bli skönt att börja jobba på måndag!

Nu blir det mys!

Shoppade lite..

Gjorde en liten shopping tur i dag.. var ju tvungen att göra ngt. Blev två höga ljuslyktor på Em, och krokusuppsättning och två hjärtdekorationer från sköna gröna. Bilder kommer senare..

Ett varsel till på Fehrer i dag.. troligtvis ryker både mamma och svärmor nu... så j*la surt!

Annars mår jag lite bättre i dag, känns att medicinen börjar verka..

slappa lite sen ska jag ta tag i köket.. A kommer ju hem vanlig tid i dag med.. pratade om att börja lägga hallgolv, hoppas på det!


Trist blogg...

Ja, just nu känns denna blogg j*ligt trist.. men jag själv känner mig ganska trist oxå.. det går ju lixom hand i hand.. Just nu spenderar jag tiden i soffan och tycker synd om mig själv. Har såå ont, hoppas verkligen att n snart börjar verka, men han sa att det kunde ta ngn dag..

Varit på middag hos mami i dag med.. Inte illa att bli bjuden två dagar i följd ;) A jobbar över i dag med så det blir en ensam kväll i soffan.. Synd bara att det går så dåliga program på tv bara..

I morrn tror jag att vi kanske ska börja med hall golvet! Kommer bli super fint.. längtar tills våren också när vi ska sätta in en ny ytterdörr.. vitt i stället för brunt! Å, älskar verkligen renovering och att få det som man vill!

I dag är det ju 20knut så julen ska ju ut. Skulle gjort det redan i helgen, men mådde ju inte så bra. Får se om jag orkar ta tag i det i morrm. Behöver dock lite nya gardiner, blommor och så. Men vem vet blir kanske en tur till Em eller Sköna Gröna, måste komma ut lite.. får se vad som orkas med..

Tänker mycket på framtiden oxå.. så mycket som kommer att ändras. Längtar så tills den dagen bebis kikar ut. Dock längtar jag inte efter själva förlossningen. Lite panik över den om jag ska vara ärlig. Just nu läser jag allt jag kommer över.. lika bra att veta så mycket som möjligt, sån är jag! Tänker även mycket på praktiska saker, som vad jag vill ha för skötbord, säng, påslakan, vad det ska vara för färg på väggarna.. gardiner.. egentligen handlar alla mina tankar på ngt vis om denna stora förändring!

Häromdan frågade jag morfar om han hade kvar den vaggan som jag låg i som liten. Han sa några dagar senare att han hade hittat den.. och att jag skulle få låna den. Mormor låg även hon i den.. Mysigt med vagga!

Oj, det blev ett långt inlägg.. Är såå sugen på semla.. pratade med mamma om det förut och vi funderade på att äta det nu i kväll.. får ringa och höra!

Det var bihålorna..

Yes,,, som jag befarade. varit hos doktorn i dag så nu har jag fått lite medicin! Hoppas det hjälper snart, för smärtan är enorm. Känns som om ansiktet ska gå isär. Så nu är jag sjukskriven hela denna vecka med.. Förhoppningsvis blir jag väl piggare så jag orkar med att göra ngt. För jag börjar verkligen tröttna på att se på Tv och vara ute på nätet... I dag var det ju inte ens ngn kul post, trist!

Mamma var snäll och bjöd mig på mat i dag, gott! Är så glad att de bor nära.. får väl återgälda middagen i veckan. Är grymt sugen på kålpudding.. var länge sen jag gjorde det!

A jobbar över så han kommer nog först om några timmar... jag som inte vill vara själv!

Ne är väl bäst att göra sig lite kvällsmat oxå.. får se vad jag hittar i köket..

Orkar inte...

blir vansinnig på detta snart. Tyckte jag var lite piggare i går men i dag är det lika dåligt igen. Helt slut efter att ha lagat middag. Ringde sjukvårdsupplysningen förut.. med tanke på att jag haft feber från och till sen i tisdags.. hon sa att om jag inte blev bättre i morrn skulle jag ringa läkarn.Så vi får se hur jag gör, om jag känner mig bättre i morrn eller inte. Jobb blir det i alla fall inte. Trist, är änna sugen på att dra i gång nu.. varit hemma i en evighet känns det som..

Å så missar jag ju buggen i dag med. Jag ska i alla fall åka med ut och kolla, kanske kan fatta några turer. A får väl lära mig i veckan annars. Orkar ju inte vara med, testade förut men blir ju alldeless för trött.. hoppas på att A kan vara en bra lärare innan nästa gång.

Ne.. nu ska jag slappa lite innan vi ska åka..

GRATTIS TILL...
Jonas 28 år i dag &
Morfar 72år i dag..

Ups.. inte riktigt meningen!

Ne nu har jag och Andreas varit och handlat igen. Tog oss en snabb sväng  i dag. Skulle kolla på lite saker.. Eftersom vi tänkt att köpa en begagnad barnvagn ville vi kolla upp lite vad vi ska ha och vad det fanns för utbud. Vi träffade en super trevlig försäljare som hjälpte oss. Hittade en Brio Happy, precis den vi tittat på tidigare.. Just nu var det erbjudande på denna beroende på att liggdelen var 08 och sittdelen 09. Vilket iof passade bättre, eftersom jag ville ha en enfärgad liggdel.. Ett annat plus var att man fick compact chassi till.. så den blir super smidig att fälla ihop! Men vi tyckte egentligen att det var lite tidigt.. känns ju så. Men då sa hon att man har öppetköp, tills barnet är fött. Om man låter de ligga i kartongerna.. Velade fram och tillbaka men så bestämde vi oss för att köpa den i alla fall.. Känns ju onödigt att inte göra det när vi nu tjänade 1500 på att köpa nu i stället för senare i vår.. Å så just att man får lämna tillbaka den..



Sittvagnen var grå och svart! Kanon fin! Detta var ju inte riktigt meningen men nu är det klart, känns skönt oxå.. ett problem mindre.. Men vi fick inte in den i bilen i dag eftersom delarna var i olika kartonger så jag och mamma ska åka och hämta den nästa helg!

När vi kom hem i dag bröt Andreas upp golvet i hallen.. så till veckan blir det förhoppningsvis lagt ett nytt och till helgen troligtvis kaklat.. vi ska ha samma som i tvättstugan.. innanför ytterdörren! Resten blir ek, samma som i köket, nu känns det som om vi har olika golv överallt.

Ne nu ska jag snart duscha.. i kväll blir det spelkväll hos Carro och Jimmy.. I morrn är det middag och sen ska det buggas!

Ha en bra lördag!

Så mycket tankar..

oja hela tiden om allt och inget.. I går kväll skrev jag och A en lista på allt vi funderar på att göra här hemma innan bebisen kikar ut. Det blev en lång lista vill jag lova!  Kommer inte hinna med allt med jag tycker ju det är så roligt att få planera å hålla på. Tror det blir hallgolvet som görs först.. Sen är det ju så himla mycket saker som ska köpas.. blir helt matt när jag tänker på det.. har varit väldigt skeptisk till att handla ngt alls än. Men efter vi var på UL känns det lite mer ok. Så man får väl kanske börja köpa på sig lite snart, i alla fall bestämma vad man vill ha, svårt är det!

Mår inte alls bra  dag heller.. super trött på detta nu. Men ska i alla fall åka till Strömstad på bio i kväll, den nya Wallander. A, jag, Marika & David. Mys!

Ne.. ryggläge igen.. suck!

Bjuder på en sommarbild!

Så j*la känslig..

oja. började grina till One Tree Hill avsnittet.. inte van med alla dessa extra hormoner i kroppen..

Har verkligen inte gjort ngt vettigt i dag. Varit och druckit kaffe hos mamma och pappa. Å lagat middag.. resten av tiden spenderats i soffan.. Måste bli pigg snart. Men stannar hemma i morrn med!

I morrn kväll blir det troligtvis bio.. den nya Wallander filmen. Annars har vi inga strörre planer för helgen. Morfar fyller år på söndag så då har jag bjudit hit familjen på mat. Men A & H kunde inte så vi blir inte så många.

Ne nu ska jag kolla ytterdörrar.. kanske blir det ett nytt renoveringsprojekt snart.. planer smids i alla fall!

Kram

Rastlös!

Vet inte hur många timmar jag spenderat på nätet de sista dygnen.. tröstlöst! Blir ju så rastlös av att bara ligga inne i soffan. Men nu ska vi i alla fall åka till mamma och pappa och dricka kaffe. Måste ju göra ngt. andreas går till jobbet i morrn men jag blir hemma. Måste ju bli frisk ngn gång. Känns som om jag varit sjuk hela hösten..

Annars händer det verkligen inte mycket. Beställde nya gardiner till sovrummet i går.. Skulle köpt till vardagsrum och kök oxå men hittade inga jag gillade. Får väl bli Em, där finns det ofta mycket fint..

Ne nu ska jag försöka komma i från soffan!


Sjuk igen..

Skulle börjat jobba i dag, men i går fick jag feber igen! Så det blev till att vara hemma. Så nu ligger både jag och Andreas å mår skit.. suck, tänk att det aldrig går över..

Så nu ska vi se på macken.. förhoppningsvis orkar vi väl göra ngt sen..


Tack..

för alla "grattis"..

Helgen då.. i lördags var hela familjen och åt på tjuren, morfar bjöd oss. Ruggit gott! Senare drog vi vidare till bowlingen där det blev tävling.. alla eller nästan alla var med å spelade. Jag, Andreas, pappa & Anton på en bana och John, Nathalie, mamma och Adam på en.. Resultatet behöver vi inte säga så mycket om.. var inte med i toppen i alla fall ;) Jag och Andreas stannade kvar, för efter vi spelat klart spelade Lina, Mattias, Evelina, Jonas och Johan..

I går hade jag en liten röjjar dag här hemma.. tog tag i saker som blivit liggande alldeless för länge.. tvättade och var duktig. På kvällen var det dags att åka på buggkurs (A fick det i julklapp av mig)  i Håbol. Riktigt kul men svårt.. Hoppas man hinner lära sig bara innan kursen är slut..

I dag ska jag jobba. Några timmar hemifrån men sen ska jag även ner till Avdelningen en stund.. Andreas skulle oxå börjat i dag men i går kväll fick han feber och är inte alls bra..

Ha en bra måndag!

Kramar

Ultraljud..

Jo.. det har vi varit på i dag! Jag är alltså gravid.. har velat skriva om detta länge men samtidigt kännt att jag velat vänta tills UL var klart..

Det var den häftigaste upplevelsen jag varit med om. Går inte beskriva med ord, allt blev så verkligt. Vi fick se hur bebisen skarkade och rörde på sig. Bilderna blev riktigt tydliga! Och allt var normalt!

Den 21 juni är det beräknat att h*n ska komma. Spännande tid framför oss!


Kanske lite svårt att se men här är vår lilla bebis!

Har inte vågat köpa ngt innan vi gjort ultraljudet men i dag köpte A de första kläderna.. vi kunde ha handlat hur mycket som hellst men det kommer ju in massor fina kläder i vår/sommar färger.. men detta söta sett fick följa med oss hem


Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi upp och visa bilderna för mamma! Och sen spendera kvällen hos Marika & David!

Kramar


...

uppdatering och bilder från gårdagen kommer i morrn! Kan säga att det var en kanon kväll.. Tack vänner!


I morrn är det saker på gång... skriver mer i när jag kommer hem!

God Natt!

RSS 2.0